enyhénszólva kilátástalannak tűnik a szakmai munka a csapatnál (aminek a felelőse a vezető edző), ezért hangoskodnak "néhányan" rijkaard ellen. ez a tegnapi meccsen is előjött, bár sztem ez még mindig nem az a bugi volt, ami miatt a legjobban kéne kívánni rijkaard lecserélését. 3-0ás előnyről, 2-2re hozni az otthoni meccsünket a fakóval és így továbbjutni 5-2vel nem akkora durranás, h ezért bárki kockáztassa a hipertóniát. sztem ehhez mérten kezelik kint is a dolgokat.
az igazi "baj" az az, h ugyanilyen impotens a brigád a bajnoki meccseken is, ami már nem annyira kellemes, és azok után is csak a mindennagyonszépmindennagyonjómindennelmegvagyokelégedve-jellegű dumák következnek. jelen pillanatban még hét ponttal megy a madrid, de ha ez a mostani helyzet konzerválódik (azaz magasról lesza.rják a játékosok a dolgokat /mert mást velük kapcsolatban nem tudok elképzeli, h mitől ilyen bénák/, az edző pedig képtelen ezt a szitut kezelni), akkor lehet ez még több is. attól függetlenül, h valószínüleg lesz ennél még rosszabb is a barca teljesítménye (akármikor), azért nehogy már probléma legyen az, h az ember általában a bajnoki címet várja a barcelonától és nem sikongat az örömtől a rosszabb helyezések miatt!
nem kellene elküldeni a pixába, ha vkinek ez nem tetszik és ennek hangot is ad ebben a topikban. sajnos az edzővel kapcsolatban másról nem nagyon lehet írni mostanában (mostanában. persze. másfél éve.

).
természetesen azokat sem kell leugatni, akiknek más a véleménye, mint a puffogóknak. persze az a legjobb, ha megmarad mindez a normális keretek között, magyarul nincs elátkozva rijkaard, nem kívánja senki sem, h dögöljön meg, és úgy általában mindenki megkíméli a közönséget az ordenáré stílustól.
a madridista hangvételéről annyit, h aránylag "lazán" kezelhetik az ilyen szitukat, ugyanis nekik azért VAN mostanában SIKERÉLMÉNYÜK, ellentétben velünk. nekik egy-egy ilyen izzadósabb meccs bőven belefér, mi pedig hónapok óta rágjuk a kefét. ha tavaly mi lettünk volna a bajnokok és most mi vezetnénk hét ponttal a tabellát, akkor sztem itt sem problémázna senki sem a tegnapi cuccon.
(egyébként odaát sem volt mindig kolbászból a kerítés, az előző szezon elején kapott capello is rendesen, még ha nem is elsősorban a cikkíróktól, viszont a néptől annál inkább. csak utána ő bajnok lett madriddal..)