Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De szép is lenne... Csak attól félek, hogy az "UEFA-thriller" sokat kivett a srácokból... Majd meglátjuk, FORZA VIOLA!!!ozsimiki írta:Ati!
Honap nyerjetek mindenképp!
Ne beszélj már félre,és ne gyere ilyen nevetséges példávalVarga Tamás írta:Én nem Roma-ellenes vagyok, hanem Inter-párti. Továbbra sem értem, mit nem értesz. Vagy , Te talán minden fordulóban szorítasz a Realnak a győzelemért? Én, speciel mindig azért imádkozok, hogy a RM kapjon ki. Ha, mnem érted, többet nem tehetek a felvilágosításod érdekében.
Ezt a szisztémát értem,de eddig egyáltalán nem lehetett tőled ilyen Roma ellenes hszeket látni ebben a topicban,ezért volt most feltűnő,remélem Te is értedVarga Tamás írta:Miki!
Én, nem aggódom. De van valamelyik kollégánknak egy idézet José Carreras-tól, miszerint ő a Barcelonának és a RM mindenkori ellenfelének szurkol. Csodálkozom, hogy nem érted a szituációt. Meg, hogy egy klasszikust idézzek: Ellenségem, ellensége az én barátom - azaz: az ellenfelem ellenfele a barátom. Ha nem érted, az nagy gond.
Tamás!Varga Tamás írta:Az első félidő eléggé kiegyenlített, lüktető játékot hozott, igazságos állással.
Azért a végén nem tudom, hogy gondolta a római, hogy saját magának elvégzi a szögletet. Az, még mindig szabálytalan. Totti nem ismeri a labdarúgás szabályait? Ja, és kevesebbet kellene színészkednie, dumálnia és fetrengenie. És többet fociznia.
Forza Milan!
Azért ennyi focival is rúgott 19 bajnokin 13 gólt és az aranycipő is a vitrinbe. Ez hozzátartozik az olasz focihoz. Magyaráz annyit más is mint ő a meccs hevében. A grundon is összekapunk néha nekik meg ez az életük. Szerintem ez természetes.Varga Tamás írta:Az első félidő eléggé kiegyenlített, lüktető játékot hozott, igazságos állással.
Azért a végén nem tudom, hogy gondolta a római, hogy saját magának elvégzi a szögletet. Az, még mindig szabálytalan. Totti nem ismeri a labdarúgás szabályait? Ja, és kevesebbet kellene színészkednie, dumálnia és fetrengenie. És többet fociznia.
Forza Milan!
akkor nem Tottinak hívnák.Varga Tamás írta:..Totti nem ismeri a labdarúgás szabályait? Ja, és kevesebbet kellene színészkednie, dumálnia és fetrengenie. És többet fociznia.
de rossi a vb-n még egy forrófejű, az ilyen kaliberű tornán még rutintalan, túlságogosan vehemens fiatal gyerekként viselkedett. ezzel nem mentegetni akarom, mert tény, h betakarta az ami gyereket, de azért ez nem mindennapos nála. és hát ő volt az is, aki egy kamu gól után jelzett a bírónak, h nem okés a dolog. ezt sem teszi meg mindenki...darmian írta:2-1 lenne a reális eredmény a ma esti Roma - Milan meccsen. Sokkal jobb a kondija a Romának, kínkeserves meccs lesz Milan szempontból, de természetessen győzelemért szorítok.
De Rossi is elég agresszív játékos(vb-n a könyöklése...) de ő szimpatikus játékos.
Ne feledd nekunk is van SULYOS 150 MILLIO ADOSAGUNK...Varga Tamás írta:Akkor nem olvasol híreket. Tedd meg, és belátod, igenis vannak. Még Boixos is elimerte pár hete. A télen a klub eladása is felvetődött, de elvetették. Súlyos százmilliókkal tartoznak a bankok és egyéb hitelezők felé a Roma tulajdonosai.VIII.Henrik írta:Ma este is hajrá Roma! Jó lenne, ha DeRossiék a középpályán meg tudnák állítáni a milánói játékmestereket - amire most is jó esély van -, illetve ha Perrotta és Taddei újra villoghatna, gólt lőne. Perrottának javítania kéne a helyzetkihasználásán.
Tamás, már jó ideje nincsen a Roma csődközelben, pláne, hogy az idei szezontól mezszponzora is van a csapatnak.