Tanulószoba

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.12. 18:05:12

Meghúzni nem nagyon fognak tudni, mert a jegyeim nem olyan szarok. Egyébként történelemből már elsütötték ezt a "röpdolgozattal kezdjük az órát", de engem eddig még nem nagyon tudtak vele meszivatni. :wink:
in to exile
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.12. 18:03:56

Zozzy 5 írta: A visszapofázás meg...Nálunk is van egy srác, egyébként semmi bajom nincs vele, sőt jófejnek tartom, de amikor a tanárnak beszél vissza és áll neki feljebb azok után hogy egész órán be nem álla szája akkor én a tanár helyében minimum egy pofont lekevernék.

Nem azt mondom én se, hogy mindenki legyen kocka vagy hogy egy normális vita se legyen a tanárokkal, de azért alapvető dolgokat figyelembe kéne tartani...
Hát ilyen nálunk is van.
Pl.:a tanárhoz hozzávágja az almacsutkát (véletlenül) és elkezdi a tanárt fenyegetni , hogy holnap késsel jön suliba stb.stb. a tanár meg olyat lekevert neki , hogy leült a székre....
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2008.03.12. 18:02:12

Nálunk a kréta ill. galacsin dobálás megy. Én nem vagyok valami rossz gyerek. Nem is volt semmiféle beírásom, viszont az osztálytársaimnak hát...

Volt már nálunk "rendkívüliszülőiértekezlet" meg minden, de mintha semmi sem történt volna. Két tanárunk majdnem sírva ment ki az osztályteremből.. :roll:

Nálunk szendvicseket dobálnak ki az ablakon ( harmadik emeleten vagyunk). Festéket dobálnak a falnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára La Pulga 2008.03.12. 18:04:42-kor.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.12. 17:58:27

Varga Tamás írta:Akkor megfordítom: vajon a tanuló normális ember?
Nem. :lol:

Egyébként hülyén fogalmaztam lehet, tehát vannak olyan tanárok, akiket nem tudok elképzelni a való életben, mint "normális ember" (direkt idézőjelbe téve ) csak, mint tanár.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.12. 17:52:34

kovinho írta:Én mindig azt akarom elhitetni magammal, hogy a tanár is normális ember, s csak a munkáját végzi. De sajnos néha már magam sem tudom, de néhány tanárnál nem jön össze ez a feltevés. :)

Egyébként igaza van Zozznak, bár nekem meg sem fordult a fejemben, hogy a második félévben ne tanuljak semmit sem. Olyan kiegyenlített volt a teljesítményem.

Egyébként nálunk is voltak olyan sokeszűek, akik megcsinálták, a rajzszöges bugit, már nem is emlékszem mi lett velük, de tuti nem kaptak igazgatóit sem.
Akkor megfordítom: vajon a tanuló normális ember?
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.12. 17:51:47

Nálam, minden óra röpdolgozattal kezdődne, majd feleltetéssel folytatódna. Öt perc alatt a fél osztályt be lehet szedetni. Ezt higgyétek el, volt benne részem. A diákok sokmindent nem is sejtenek. Az a baj, hogy a diákok a jogaikkal tisztában vannak, a kötelességeiket viszont valahogy elfelejtik. Mert előbb van a kötelesség teljesítése, aztán utána lehet ugrálni a joggal. Az USA-ban a szavazás elsődleges feltétele, hogy az illető adózzon, azaz: aki nem adózik, az nem szavazhat. Lefordítva: ha a diák nem teljesíti a kötelességeit, nincsen joga. Ennyi.
Mert Los, ha év végén meghúznak, akkor hiába vettek fel bárhova, ugrott a továbbtanulás. Általános iskola 8. osztályában ezt a matek tanár megcsinálta egyik osztálytársammal, aki rá is fázott rendesen. Sajnos, manapság atanárokat nem tisztelik, és a szülő is a gyerek pártján áll - helytelenül. Az én szüleim mindig a tanár pártján álltak, hiszen őa t anár, én meg a gyerek voltam. A gyerek szemében a tanár tekintélyét nem szabad aláásni, mert akkor vége mindennek.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.12. 17:39:23

Én mindig azt akarom elhitetni magammal, hogy a tanár is normális ember, s csak a munkáját végzi. De sajnos néha már magam sem tudom, de néhány tanárnál nem jön össze ez a feltevés. :)

Egyébként igaza van Zozznak, bár nekem meg sem fordult a fejemben, hogy a második félévben ne tanuljak semmit sem. Olyan kiegyenlített volt a teljesítményem.

Egyébként nálunk is voltak olyan sokeszűek, akik megcsinálták, a rajzszöges bugit, már nem is emlékszem mi lett velük, de tuti nem kaptak igazgatóit sem.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.12. 17:10:50

Nem ajánlanám, hogy a második félévet telibe [auto_cenzúra], ugyanis ekkora is sok olyan fontos dolgot tanulnátok meg, ami majd elsőben fontos alappillérek lesznek. Több tantárgyból is, főleg matek.

Azt pedig sosem értettem, hogy lehet azzal szórakozni, hogy a tanár munkájából sokszor viccet csinálnak. Persze nem arról van szó, hogy a 45 perc mindegyikét úgy kell végig figyelemmel követni, hogy semmi másra nem figyelsz de ezeknek az embereknek ez a munkája, kötelező nekik leadni az órát és erre sok kis taknyos szájhős humorérzéküket fitogtatja. Lehet viccelődni meg poénkodni és jó hangulatban végig ülni azt az órát, de csak addig amíg a tanár is partner benne. Van egy határ.
A visszapofázás meg...Nálunk is van egy srác, egyébként semmi bajom nincs vele, sőt jófejnek tartom, de amikor a tanárnak beszél vissza és áll neki feljebb azok után hogy egész órán be nem álla szája akkor én a tanár helyében minimum egy pofont lekevernék.

Nem azt mondom én se, hogy mindenki legyen kocka vagy hogy egy normális vita se legyen a tanárokkal, de azért alapvető dolgokat figyelembe kéne tartani...
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.12. 16:50:03

Nálunk az van, hogy egyszerűen mindenki nagyon jó volt a felvételiig. Egész jó jegyek és felvételi eredmények születtek. Na most az osztály úgy gondolja, hogy a második félév már abszolút nem számít. Azért tegyük hozzá, hogy van benne igazság, mert nem nagyon fogják már visszavonni a felvételeket. Csak ha nagyon rossz jegyek lesznek.

Amiket csinálunk.: A rajzszög nálunk is megvolt. Csak úgy viccből bedobtam az ötletet, de nem gondoltam volna, hogy más megismerni csinálni. Hát volt, de a tanár nem ült bele, így nem lett belőle akkora balhé.

A másik az ének tanár szivatása. Szerencsétlen egy kicsit siket, így fütyüléssel, zajjal, telefonos hangokkal szivattuk. Múltkor ketten bevalottuk, hogy mi is benen voltunk, és megígértük, hogy mi többet nem fogjuk csinálni. Mi nem is csináltuk, de 1-2 idióta folytatta. Így ő fordult is az igazgatóhoz

Az informatikás cuccot meséltem, bár a másik csoport még vissza is pofázott a tanárnak, így nála sincs bocsánat. Ma délután gondolom szívét-lekét kiöntötte. Az viszont hozzátartozik a dolgokhoz, hogy legjobb szórákozása más vezeték nevét kicsufólni, átalakítani.
Matekon a tanár egyszerűen 1 hónaponként jön be tanítani, minden túlzás nélkül. Toronymagasan mindenkinél a matek felvételi lett a rosszabb, így állandóan balhézunk vele, de néha a csitrik már keményebb hangnemben, így ő sem bírta tovább.

Kémián egyszerűen a lányok visszapofáznak, szemptelenkednek a tanárral. Bár a tanár annyit ért a kémiához, mint én a harangöntéshez, tehát egy picit jogos a felháborodásunk.
A legnagyobb probléma szerintem pedig az, hogy egyszerűen szét.b*sszuk, (sorry, nincs rá jobb kifejezés) rongáljuk a saját termünket. A lambáriát is leszakították már, és a székeket is mindenféle fizika-rúddal verik szét.

Engem nem hiszem, hogy kifognak csapni, de ha esetleg tervük között szerepel, akkor még megpróbálom menteni majd a menthetőt. :roll: Nem fogom magam meghúzni sem az igazgató, sem más tanár elött.

Azért szerencse, hogy néhány tanár viszont kedvel, és talána legfontosabb az OFŐ is. :)
in to exile
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.12. 16:02:33

Szerintem is ratyi!
Ott van, hogy én soha nem tartottam jó dolognak, nekem se tetszett!

De az osztályom szellemi színvonala nem valami nagy, pláne mióta össze lettünk vonva a c-sekkel ( az idióta osztály), és az az öt ember akik megcsinálták, furcsa mód, mind közülük kerültek ki...

Szerintem se jó dolog ez, csak akkor "érdemes" szívatni egy tanárt, ha az tett valamit ellened, vagy bunkoskodik vagy mittudomén! De aki semmit nem csinál, azt minek kell?!
Mindegy, ez a világ legnagyobb marhasága, csak indulatokat, gerjeszetsz vele meg egy tanár nem tud három napig leülni! Megérte volna, a "jó" jegyeket :roll:
..................................
Szandi
Főnökasszony

2008.03.12. 15:57:18

messi1918 írta:Miket csináltaok, hogy ki akarnak rúgni?
Nálunk az volt a legdurvább eset, hogy valaki (mai napig nem tudni ki) rajzszöget rakott a rajztanár alá, és az meg beleült...
Ez volt a legkeményebb, de nálatok akkor mi történhetett, hogy ki is akarnak csapni?
Ez nagyon-nagyon ratyi...annyira szakállas. Kb mindenki ezzel jön az általános alsóban: Rakjunk rajzszöget a tanár székére..pf.. Neszivass, h ez a menő.
Annyi sok jó móka van.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.12. 15:51:37

Hát így visszagondolva, leeht, hogy vicces, de amikor az igazgató üvöltött velünk, hogy mindenkinek elintézi, hogy a bizonyítványba ne kerüljön hármasnál jobb jegy, akkor nem nevettünk...
Amikor a tanár elment, a suliból, egyszerre kb. öt gazdája lett az ügynek! Hirtelen mindenki megcsinálta! Csak amikor egyesével, mindegyik leszidták, a tanárok, akkor utána, már a másik négyet gyanúsitották!
Nekem nem tetszett annyira a dolog, az a tanár semmi te csinált velünk, amiért el kellett volna üldözni!

Na mindegy! Azért Los meg Ilúavatar mesélhetnétek, hogy miket csináltatok!
Deus
Boixos Nois

2008.03.12. 15:46:03

messi1918 írta:Miket csináltaok, hogy ki akarnak rúgni?
Nálunk az volt a legdurvább eset, hogy valaki (mai napig nem tudni ki) rajzszöget rakott a rajztanár alá, és az meg beleült...
Ez volt a legkeményebb, de nálatok akkor mi történhetett, hogy ki is akarnak csapni?
aztabüdöskummaéletbe :shock: :D :D ezdeduuuurva...

engem is majdnem kicsaptak még az általános iskolából :D de megúsztam... nem írom le, hogy mit csináltam :D
KépKép
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.12. 15:26:38

Miket csináltaok, hogy ki akarnak rúgni?
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.12. 15:17:02

Los Banditos írta:YEAH! :D Amit első két helyre beírtam, oda felvettek. 8)
Gratula!
Emlékszem én is, hogy örültem, mikor felvettek. Sok sikert a továbbiakban...:D
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.12. 14:28:07

YEAH! :D Amit első két helyre beírtam, oda felvettek. 8)

Az viszont már kevésbé jó hír, hogy tanítás után a tanárok egy gyűlést szerveztek az osztályunkról, mert az igazgatónak is szóltak minden egyéb ügyben. :roll: Elég vicces lenne, ha úgy rúgnának ki, hogy még soha nem kaptam intőt, beírást és mindig 4-es volt a magatartásom. :lol:
in to exile
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.11. 17:51:15

Én is most csinálom, 3 modul már kész is van. Egyébként én sem tudom, hogy sok előnyöm származhat-e belőle, de mivel vizsgaközpont a suli (vagyis szerintem emiatt) nagyon kevés pénzbe keről a vizsgadíj. Viszont azért nem baj az, ha van ilyened is.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.11. 17:47:52

bouba írta:Egy ECDL vizsga ér valamit ,vagy kitörölhetem vele a ....? :oops:
Túl nagy előnyöd most még nem származik belőle, de azért jó ha van én az infó 5ös érettségimért kaptam/kapok elvileg 4-6 hét mire kiküldik, gyakoraltilag én július vége óta várom. De majd ha munkáb keresel kis plussz pontot jelent.

Persze lehet, hogy valahol a felsőoktatásban mentesülsz bizonyos tárgyak alól, de BME-n biztos nem.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
bouba
Capitá del Barça

2008.03.11. 17:43:25

Egy ECDL vizsga ér valamit ,vagy kitörölhetem vele a ....? :oops:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.03.09. 17:19:49

Kralo írta:
Neked ilyenkor is van vizsgád? :shock:
Végülis nem igazi vizsga ez...csahát valahogyan el kell nevezni...szóval annyi a lényege,hogyha ez nem sikerül, akkor no aláírás...hiába van mondjuk 10db 5-ös tervezeted...
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.03.04. 15:17:36

Zsolti írta:Gyerekek...ma vizsgáztam olvasás tanításból ötösre...jejeje :D :D :D
kezdhetnek félni a porontyaitok... 8)
Grat. Zsolti tanárbá'! 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.04. 13:38:48

Legyél természetes. Azt hallottam, hogy falra tudnak mászni, ha ilyen betanult szövegeket nyomatsz.
Kralo
Entrenador del Barça

2008.03.04. 13:35:44

Zsolti írta:Gyerekek...ma vizsgáztam olvasás tanításból ötösre...jejeje :D :D :D
Gratu! :)

Neked ilyenkor is van vizsgád? :shock:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.03.04. 13:16:49

Gyerekek...ma vizsgáztam olvasás tanításból ötösre...jejeje :D :D :D
Lezárt