Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ilyen nálunk is van.Zozzy 5 írta: A visszapofázás meg...Nálunk is van egy srác, egyébként semmi bajom nincs vele, sőt jófejnek tartom, de amikor a tanárnak beszél vissza és áll neki feljebb azok után hogy egész órán be nem álla szája akkor én a tanár helyében minimum egy pofont lekevernék.
Nem azt mondom én se, hogy mindenki legyen kocka vagy hogy egy normális vita se legyen a tanárokkal, de azért alapvető dolgokat figyelembe kéne tartani...
Nem.Varga Tamás írta:Akkor megfordítom: vajon a tanuló normális ember?
Akkor megfordítom: vajon a tanuló normális ember?kovinho írta:Én mindig azt akarom elhitetni magammal, hogy a tanár is normális ember, s csak a munkáját végzi. De sajnos néha már magam sem tudom, de néhány tanárnál nem jön össze ez a feltevés.
Egyébként igaza van Zozznak, bár nekem meg sem fordult a fejemben, hogy a második félévben ne tanuljak semmit sem. Olyan kiegyenlített volt a teljesítményem.
Egyébként nálunk is voltak olyan sokeszűek, akik megcsinálták, a rajzszöges bugit, már nem is emlékszem mi lett velük, de tuti nem kaptak igazgatóit sem.
Ez nagyon-nagyon ratyi...annyira szakállas. Kb mindenki ezzel jön az általános alsóban: Rakjunk rajzszöget a tanár székére..pf.. Neszivass, h ez a menő.messi1918 írta:Miket csináltaok, hogy ki akarnak rúgni?
Nálunk az volt a legdurvább eset, hogy valaki (mai napig nem tudni ki) rajzszöget rakott a rajztanár alá, és az meg beleült...
Ez volt a legkeményebb, de nálatok akkor mi történhetett, hogy ki is akarnak csapni?
aztabüdöskummaéletbemessi1918 írta:Miket csináltaok, hogy ki akarnak rúgni?
Nálunk az volt a legdurvább eset, hogy valaki (mai napig nem tudni ki) rajzszöget rakott a rajztanár alá, és az meg beleült...
Ez volt a legkeményebb, de nálatok akkor mi történhetett, hogy ki is akarnak csapni?
Túl nagy előnyöd most még nem származik belőle, de azért jó ha van én az infó 5ös érettségimért kaptam/kapok elvileg 4-6 hét mire kiküldik, gyakoraltilag én július vége óta várom. De majd ha munkáb keresel kis plussz pontot jelent.bouba írta:Egy ECDL vizsga ér valamit ,vagy kitörölhetem vele a ....?
Végülis nem igazi vizsga ez...csahát valahogyan el kell nevezni...szóval annyi a lényege,hogyha ez nem sikerül, akkor no aláírás...hiába van mondjuk 10db 5-ös tervezeted...Kralo írta:
Neked ilyenkor is van vizsgád?
Gratu!Zsolti írta:Gyerekek...ma vizsgáztam olvasás tanításból ötösre...jejeje![]()
![]()
![]()
kezdhetnek félni a porontyaitok...