Xavinho írta:Kalap1988 írta:Szerintem nem érted,amit Gekkodan mond! Igaz nem tisztem megvédeni, de én is így gondolom, úgy hogy veszem a fáradtságot. Tévedhet egy edző, mint ahogy valószínűleg te is, DE bízzunk Pep-ben, nem birkán, hanem türelmesen, ha igazad lesz ( ne legyen),akkor nyugodtan kritizálhatod, de előre, amikor nem ismered döntéseinek a hatását, nem hiszem, hogy azt kellene gondolnod, hogy biztosan igazad lesz és azt sem hiszem, hogy temetned kellene a csapatot. Ha leírsz ilyeneket, akkor tedd hozzá, hogy szigorúan szerinted és nem biztos, hogy igazad lesz, hisz Pep az edző, ő van ott, jobban is ért hozzá stb-stb. Nem kell ezt a temetői hangulatot terjeszteni, legyünk tárgyilagosak és igenis jelentsük ki, hogy Pep a szakember, mi pedig csak laikusok vagyunk, ráadásul ő bizonyított is már.
Pontosan értem,hogy mire céloztok,hogy bízzunk,bízzunk,mert ő van ott,ő látja,ő a szakember,stb.
nem mondtam,h jobban értek hozzá...sőt. Pep nyilatkozta,h bővebb keret kell,ennyi. Ehhez képest kevesebb a játékos... jó,lehet jönni,h fiatalok így-meg úgy,de Pedro-n kívül nincs egy olyan sem az eddigi meccsek alapján,aki akár csak megközelítené az elégséges teljesítményt. talán még Jeffren vagy Muniesa...de egy nagyobb csapat ellen ( nem csak real,hanem valencia,atletico,sevilla,villareal,inter,stb.) befuccsolnának a rutintalanság miatt. Márpedig a csatársorban csereként csak fiatalok vannak... és azt sem kell elfelejteni,h nem feltétlen lesz minden tehetségből Messi...
A temetői hangulatról annyit,h sajnos a reál nagyon összeállt(megnéztem a tegnapi meccset),és ha véletlen nálunk egy vagy két kulcsember kiesik VÉGÜNK. Ez sajnos az igazság,akár egyetértesz ,akár nem.
Egyébként mivel én írtam a hozzászólást,így nem tudom,hogy mit értesz az alatt,h "szigorúan a te véleményed"... szerinted én többen vagyok ?

bocs,de ez tényleg vicces.
Egyébként majd,ha szenvedünk majd csak annyit fogok írni a fórumra,h ugye megmondtam...
Jó lenne,ha nem lenne igazam,de láttam már elég csapatot elbukni pont ilyen hibák miatt.