Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
CFirpo3 írta:Egyrészt, tavaly is már elég lett volna csak ez egyik, másrészt Pep mondta, hogyha nem igazolnak, akkor fennmaradhatnak az ifik (tehát Jonathan), de szerintem az Athleticben fog játszani, és ha szükség lesz rá, akkor felkerül a felnőttekhez.baas11 írta:Kpálya :-2(Hleb,Gudi)---űűűrrr:-2
Nem értem mert a cikkben az áll h a City nm fogadta el a Barca 40 millás ajánlatát, de Mark Hughes (az edző) pedig igent mondott az üzletre?Sanama írta:A City elutasította a Barca 40milios ajánlatát érte.kistotti írta:Mi ez a Robinho-s cikk? 40M euró?
http://www.marca.com/2009/08/30/futbol/ ... 34418.html
Elvileg
Egyrészt, tavaly is már elég lett volna csak ez egyik, másrészt Pep mondta, hogyha nem igazolnak, akkor fennmaradhatnak az ifik (tehát Jonathan), de szerintem az Athleticben fog játszani, és ha szükség lesz rá, akkor felkerül a felnőttekhez.baas11 írta:Kpálya :-2(Hleb,Gudi)---űűűrrr:-2
A City elutasította a Barca 40milios ajánlatát érte.kistotti írta:Mi ez a Robinho-s cikk? 40M euró?
http://www.marca.com/2009/08/30/futbol/ ... 34418.html
Ennek a hirnek csak örülni tudok. Guddy nem tudott minőségileg semmit se hozzá tenni a Barcelona játékához.shevy írta:Gudjohnsen a Monaco játékosa lett, két évre írt alá, így már tényleg nagyon szűkös a középpálya. Remélem Jonathan feljön az A kerethez.
Sport.es
Toure, Xavi, Iniesta, Keita és Busquets. Vész esetén ott van Jonathan és Thiago (meg még pár kp. rajtuk kívül az Athleticben).gygerike írta: Most akkor tulajdon képen kik is mardtak kp-ra??
Touré, Busquets, Xavi, Iniesta, Keita, (Jonathan dos Santos)gygerike írta:Hát szerintem ez nem tul jó hír , akár mennyire is mondjátok hogy nem technikás meg nem Barca szint azért cserének jó volt ,főleg kp-re amiből amugyis szükősen vagyunk :S Most akkor tulajdon képen kik is mardtak kp-ra??
Szerintem Dos Santos tud olyan teljesítményt nyújtani,mint Gudy nyújtott az évek során.CFirpo3 írta:Holnap ír alá, ha átmegy az orvosin. (legalábbis én így értelmeztem)shevy írta:Gudjohnsen a Monaco játékosa lett, két évre írt alá, így már tényleg nagyon szűkös a középpálya. Remélem Jonathan feljön az A kerethez.
Sport.es
Holnap ír alá, ha átmegy az orvosin. (legalábbis én így értelmeztem)shevy írta:Gudjohnsen a Monaco játékosa lett, két évre írt alá, így már tényleg nagyon szűkös a középpálya. Remélem Jonathan feljön az A kerethez.
Sport.es
Hogy mi a Realitás az csak nézőpont kérdése.Xavinho írta:
valakinek a realitást is le kell írni.
Remélem ez törlődik,m semmi építő jelleg nem vt benne.kurdt írta:Xavinho, vannak jó gondolatok abban amit írsz, ellenben a nagyon sokan (pl. én) a stílus miatt kezdik ki.
Amit te írsz az nem 1 EMBER véleménye, hanem 1 ember VÉLEMÉNYE. Szvsz nem tesz jót a hszeidnek, hogy folyamatosan olyanokkal dobálódzól, h "ez a nagy büdös igazság", meg ilyenek. Ezáltal kész tényként állítod be a te önálló véleményed. Példának okáért nem tudhatod, hogy végünk van-e ha kiesik egy két kulcsember a szezon közepén, mert még nincs a szezon közepe és még egy kulcsemberünk sem esett ki (Iniesta ha úgy vesszük még tavaly volt).
Látod én is most úgy írtam ide, hogy azt mondtam el, h én hogy látom az írásaidat és nem azt h milyeneket írsz.
Jó rendben, elfogadom a véleményed. Amin nevetsz azzal kapcsolatban pedig félreérthetően fogalmaztam, mi több rosszul, bocsánat, a lényeg annyi akart lenni, hogy ki kell hangsúlyozni, hogy jóslás a dolog és nem tudhatod biztosan,nem pedig kijelenteni, hogy a csapat rosszul fog szerepelni,mert rövid a pad.Xavinho írta:Pontosan értem,hogy mire céloztok,hogy bízzunk,bízzunk,mert ő van ott,ő látja,ő a szakember,stb.Kalap1988 írta:Szerintem nem érted,amit Gekkodan mond! Igaz nem tisztem megvédeni, de én is így gondolom, úgy hogy veszem a fáradtságot. Tévedhet egy edző, mint ahogy valószínűleg te is, DE bízzunk Pep-ben, nem birkán, hanem türelmesen, ha igazad lesz ( ne legyen),akkor nyugodtan kritizálhatod, de előre, amikor nem ismered döntéseinek a hatását, nem hiszem, hogy azt kellene gondolnod, hogy biztosan igazad lesz és azt sem hiszem, hogy temetned kellene a csapatot. Ha leírsz ilyeneket, akkor tedd hozzá, hogy szigorúan szerinted és nem biztos, hogy igazad lesz, hisz Pep az edző, ő van ott, jobban is ért hozzá stb-stb. Nem kell ezt a temetői hangulatot terjeszteni, legyünk tárgyilagosak és igenis jelentsük ki, hogy Pep a szakember, mi pedig csak laikusok vagyunk, ráadásul ő bizonyított is már.
nem mondtam,h jobban értek hozzá...sőt. Pep nyilatkozta,h bővebb keret kell,ennyi. Ehhez képest kevesebb a játékos... jó,lehet jönni,h fiatalok így-meg úgy,de Pedro-n kívül nincs egy olyan sem az eddigi meccsek alapján,aki akár csak megközelítené az elégséges teljesítményt. talán még Jeffren vagy Muniesa...de egy nagyobb csapat ellen ( nem csak real,hanem valencia,atletico,sevilla,villareal,inter,stb.) befuccsolnának a rutintalanság miatt. Márpedig a csatársorban csereként csak fiatalok vannak... és azt sem kell elfelejteni,h nem feltétlen lesz minden tehetségből Messi...
A temetői hangulatról annyit,h sajnos a reál nagyon összeállt(megnéztem a tegnapi meccset),és ha véletlen nálunk egy vagy két kulcsember kiesik VÉGÜNK. Ez sajnos az igazság,akár egyetértesz ,akár nem.
Egyébként mivel én írtam a hozzászólást,így nem tudom,hogy mit értesz az alatt,h "szigorúan a te véleményed"... szerinted én többen vagyok ?bocs,de ez tényleg vicces.
Egyébként majd,ha szenvedünk majd csak annyit fogok írni a fórumra,h ugye megmondtam...
Jó lenne,ha nem lenne igazam,de láttam már elég csapatot elbukni pont ilyen hibák miatt.
Igazad van. Nem mindegy. Azért én örülnék, ha Gago sokat játszana, hogy tudjon fejlődni. Nem rossz játékos.Fernando írta:Azt nem mondom, hogy hülyeséget írtál, mert nem szoktam leminősíteni senki írását, de Gago védekező középpályás, Kaká pedig irányító, támadó középpályás. Kicsi rá az esély, hogy Gago helyettesíti, inkább Guti.
Engem nem izgat a Real, nem érdekel, hogy náluk ki a csere. Játszon az akit jónak találnak.Barcaforever írta: És ha Kaka és Ronaldo lesérül?Nah őket ki helyettesíti?
Lehet, hülyeséget írok, de Kakát PL: Gago tudja helyettesíteni.Barcaforever írta:És ha Kaka és Ronaldo lesérül?Nah őket ki helyettesíti?CFirpo3 írta:De ha egy-két kulcsember kiesik, akkor nem Muniesa és Jonathan fog játszani, hanem az elsőszámú cserék. Marquez, Keita, Busquets, Pedro, BojanXavinho írta:ha véletlen nálunk egy vagy két kulcsember kiesik VÉGÜNK.