[auto_cenzúra] bíró....
(ki rugat le a támadót? a sevillait?)barcaftcfan írta:21 méterre a kaputól szabadrúgás a Sevillának!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szerintem azért annyira nem szálltam el...Zozzy 5 írta:Mademan azért fogd vissza magad. Tény h ma naon [auto_cenzúra] de ha az egész éves teljesítményét nézzük akkor igenis helye van a kezdőcsapatban. Örülnél te ha Oleguer tehetségének akár 1000adrészét is megkapnád. Szval ezeket a sértő megjegyzéseket hagyjuk. nem csak ő gurigázik meg alibizik hátul!!mademan írta:mi a haverral ha igazán meg akarjuk sérteni a másikat csak ennyit mondunk:
presas...
ez a a legdurvább amit mi emberre mondhatunk!!!! ez a halálos sértés!!!
Mademan azért fogd vissza magad. Tény h ma naon [auto_cenzúra] de ha az egész éves teljesítményét nézzük akkor igenis helye van a kezdőcsapatban. Örülnél te ha Oleguer tehetségének akár 1000adrészét is megkapnád. Szval ezeket a sértő megjegyzéseket hagyjuk. nem csak ő gurigázik meg alibizik hátul!!mademan írta:mi a haverral ha igazán meg akarjuk sérteni a másikat csak ennyit mondunk:
presas...
ez a a legdurvább amit mi emberre mondhatunk!!!! ez a halálos sértés!!!
igazából most mit kiabáljon!!! a védelmi hibáról nem tehet! ebből jól is kijöhettünk volna hiszen 10 emberrel rontottak nekünk amiből egy kontrával előnyt kovácsolhatnánk!!!Zozzy 5 írta:Nem tudom minek az eredménye ez a játék. Ja és Rijkaard egy szót nem szól, ezt hozzátenném. Ül a padon, néha mutat vmit és kész. Ahelyett hogy beordítana h ez meccs, nem pedig edzés.
hagyott már ki! tavaly mikor kiakptunk hazai pályán az atletico ellen 0:1nél kihagyta! de idényenként 1 elnézhető!!!Ronaldinho #10 írta:bazze? Most először hagyta ki életében barcában, vagy már kihagyta valamikor is?
Egyetértek, ez már katasztrófa, amit müvel.mademan írta:te srácok én nem tudom mivel érdemeltük ki azt hogy nálunk játszik a presas!!!! nem tudom kinek ártottunk de biztos nagyon haragszik ránk...
de komolyan ez az ember 1 vicc!!!!
Ma a Liverpool emberelőnyben kapott ki a Manchester Unitedtől...Replay írta:Ez már müvészet. Csak mi vagyunk képesek emberelőnyben gólt kapni, nem az első alkalom.