Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ötletelés a fórum átalakításához:

Cali vázlata:
4
80%
https://docs.google.com/document/d/17Z- ... 9ctPs/edit" target="_blank
1
20%
Ehhez lehet ötleteket írni még ide a topicba, amik aztán összegezve lesznek.
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 5
Marci
Capitá del Barça

2008.10.19. 21:49:39

A következő lenne a kérdésem: megengedhető-e az oldal fórumán, hogy az emberek nyíltan beszéljenek illegálisan beszerzett szoftverek használatáról, torrentoldalakról írogassanak, és hogy jogosulatlanul osszanak meg egyéb tartalmakat egymással?
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
gekkodan
Director del Fútbol

2008.10.19. 21:40:55

A mélyen tisztelt moderátor kollégákat kérem, hogy a Henry-topicban tegyenek rendet. A szabad vélemény nyilvánítás egyeseknek személyeskedést és mocsári hangnemet jelent.

D
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Danka00792
Director del Fútbol

2008.10.14. 18:58:44

Perrero írta:Xzibitakármennyit nem lehetne kirakni :?: hattrick topikba több piramist épít, mint ahány foga van..
Perrero!

Nemigazán ismerlek (söt semennyire) de, mintha mostanában mindenkivel bajod lenne.
Most pl nemtudom miért szúrja a szemed, ha egy olyan topicban valaki -még ha 2 percenként is- irogat. Tudod, amiröl nem tudsz az nem fáj. :wink:
Ezzel arra akarok célozni, hogy nem kötelezö nézegetni azt a topicot. :wink:
(nem akarok ezzel egy veszekedést elindítani, de nekem Xzibit(ék) ebben a bizonyos topic-ban sokat segítettek abban, hogy tudjam mi fán terem a HT)

Peace! :wink:
Capon
Llegenda del Barça

2008.10.14. 17:58:25

Hát én ezután is négernek fogom hívni őket ahogy eddig. Nem sértésből de most minek kell ennyit szépíteni rajta? Ha valaki ezen sértődik meg a legjobban akkor jó dolga van, hogy ez a legnagyobb problémája.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.10.14. 17:56:52

Nyilasi mondja mindíg..a színesbőrű játékos...... :lol:
olyanokat szoktam rajta hasalni... :D
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.10.14. 17:13:45

lionelmessi19 írta:Nemtom hogy a feka mióta rendelkezik negatív jelentéstartalommal, de én pl mindig is használtam anélkül, és a színesbőrű ismerőseim közül (van néhány) egy se mondta hogy neki ez nem tetszene. A néger megszólítást már sokkal kevésbé kedvelik, a feketét meg nemtom már hogy mondták, talán személytelennek tartják.
Minek hívjuk őket akkor? Afro-amerikaiaknak? A Kínaiakat is kínainak hívom, nem mongoloidnak... :roll:
legegyszerűbb a színesbőrű kifejezés. nem sértés és politikában is ezt használják.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Boixos
Llegenda del Barça

2008.10.14. 17:04:25

maradjunk a szerecsennél, ha a feketékről van szó.
ez sztem éppen eléggé korrekt politikailag.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.10.13. 16:44:45

torrestoni írta:
Varga Tamás írta: Én egyet tudok: az USA-ban az afro-amerikai az egyetlen posszibilis, elfogadható elnevezése nekik. A feka számomra DEHONESZTÁLÓnak, lekicsinylőnek tűnik. Olyasmi, mint a cigó (bocsánat, nem kell félreérteni).
Érdekes, mivel minden fórumon azzal találkozol, hogy az "áldott jó" USA-ban saját magukat "Niggázzák"... :?

Javítok: "csak egy nigga hívhat egy másikat niggának"
Persze mert az feltételezik,h Te rossz szándékból mondod azt,h nigger/nigga vagy pl,h cigány.És ezért sértődnek be rá.

Mert úgy gondolják(és legtöbbször gyaníthatóan télleg így használják/juk),h a szavak elé mondunk vagy gondolunk egy másik szót mint pl:büdös.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.13. 16:36:14

Varga Tamás írta: Én egyet tudok: az USA-ban az afro-amerikai az egyetlen posszibilis, elfogadható elnevezése nekik. A feka számomra DEHONESZTÁLÓnak, lekicsinylőnek tűnik. Olyasmi, mint a cigó (bocsánat, nem kell félreérteni).
Érdekes, mivel minden fórumon azzal találkozol, hogy az "áldott jó" USA-ban saját magukat "Niggázzák"... :?

Javítok: "csak egy nigga hívhat egy másikat niggának"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.10.13. 16:39:23-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.10.13. 16:32:43

lionelmessi19 írta:Nemtom hogy a feka mióta rendelkezik negatív jelentéstartalommal, de én pl mindig is használtam anélkül, és a színesbőrű ismerőseim közül (van néhány) egy se mondta hogy neki ez nem tetszene. A néger megszólítást már sokkal kevésbé kedvelik, a feketét meg nemtom már hogy mondták, talán személytelennek tartják.
Minek hívjuk őket akkor? Afro-amerikaiaknak? A Kínaiakat is kínainak hívom, nem mongoloidnak... :roll:
Én egyet tudok: az USA-ban az afro-amerikai az egyetlen posszibilis, elfogadható elnevezése nekik. A feka számomra DEHONESZTÁLÓnak, lekicsinylőnek tűnik. Olyasmi, mint a cigó (bocsánat, nem kell félreérteni).
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.10.13. 14:15:32

Nemtom hogy a feka mióta rendelkezik negatív jelentéstartalommal, de én pl mindig is használtam anélkül, és a színesbőrű ismerőseim közül (van néhány) egy se mondta hogy neki ez nem tetszene. A néger megszólítást már sokkal kevésbé kedvelik, a feketét meg nemtom már hogy mondták, talán személytelennek tartják.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2008.10.13. 01:31:55

lionelmessi19 írta:Nem lesz lezárva a fórum.
Max. egy-egy topic, de eddig az igazolások topicot kivéve nem találtuk indokoltnak egyetlen részleg szüneteltetését sem, és erősen kétlem hogy ez másképp lesz a jövőben.
Teljesen korrekt.

DE a fekázást tán mégsem kéne engedni.... :?
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Andris
Adminisztrátor

2008.10.12. 18:35:04

Nem lesz lezárva a fórum.
Max. egy-egy topic, de eddig az igazolások topicot kivéve nem találtuk indokoltnak egyetlen részleg szüneteltetését sem, és erősen kétlem hogy ez másképp lesz a jövőben.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.10.12. 18:07:56

Lehet, hogy már elegetek van a kárrogásomból, nekem viszont a sok hülyeségből, személyeskedésből, és alpári stílusból van elegem. Most éppen a Forma 1-topikban megy a hömbölgés, és egymás keményítése. Amint azt T. Krojf kománk is megvilágította. Semmi szükség nincs erre. Sem ott, sem semelyik topikban sem.
Lehet, hogy a T. Moderátor Uraknak el kellene gondolkozni a fegyelmezések drasztikusabb módozatain. Amit némelyek megengednek maguknak napról-napra, az nekem is sok. Tudom milyen, nekem is volt ilyen időszakom. De, beláttam: felesleges, és nem vezet jóra. Csak a közösség megbomlásához, és a lelki egyensúly elborulásához.
Lehet, hogy pár napra be kellene zárni az eurobarca.hu Fórumait :?: :roll:
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.10.09. 15:15:42

Perrero írta:az eurobarca Ivánék tulajdona, így itt ők döntenek arról, hogy mit lehet és mit nem..

megszoksz vagy megszöksz...
Már boccs, de tanácsot, sztem még nem tilos adni.
Megszoksz vagy megszöksz?Szerinted nem a moderátorok kezdtek el írni a minőség romlásáról? :wink:
Kép
d.OR
Jugador d'estrella

2008.10.09. 15:07:39

Capon írta:Lényegében értelek titeket, hogy miért zártátok be az igazolások topikot meg most felvetődött a Barca vs. Real is. Én csak annyit szólnék hozzá, hogy minél többen járnak ide annál jobban felhigul a társaság, ezzel nem lehet mit csinálni. De voltakép ez mégis csak egy fórum ahol bármiről lehessen beszélni ami a focival kapcsolatos. Én nem értek egyet a bezárosdival, de megértem, hogy miért csinálták. Szerintem sokkal több fölösleges hozzászólás és off-olás keletkezik azzal, hogy 100-an reagálnak 1 ember hülyeségére ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynák.
ezzel én teljes mértékben egyetértek. azt azért mégsem lehet megakadályozni, hogy olyan emberek írjanak egy topicba, akiknek általában nem odavaló a hozzászólásuk. de hol a szólás szabadság?
Capon
Llegenda del Barça

2008.10.09. 15:04:55

Lényegében értelek titeket, hogy miért zártátok be az igazolások topikot meg most felvetődött a Barca vs. Real is. Én csak annyit szólnék hozzá, hogy minél többen járnak ide annál jobban felhigul a társaság, ezzel nem lehet mit csinálni. De voltakép ez mégis csak egy fórum ahol bármiről lehessen beszélni ami a focival kapcsolatos. Én nem értek egyet a bezárosdival, de megértem, hogy miért csinálták. Szerintem sokkal több fölösleges hozzászólás és off-olás keletkezik azzal, hogy 100-an reagálnak 1 ember hülyeségére ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynák.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.10.09. 14:23:37

Többen felvetették az oldal minőségszintjének a romlását.Egyetértek Tamással, h az igazolás topicot, sztem is elég lenne júniustól augusztusig nyitva tartani, max decemberben egy 3-4 hétre.

Más:Tulajdonképpen szüksége van az oldalnak erre a Barca vs Real topicra?A sok új fórumozó nem tud érdemben hozzászólni (még :roll: ) a taktikához a játékosok meccseken mutatott formájához.Ez lett a baj az átigazolás topic mikor elkezdődött a linkelgetés, amit megszűrtetek.

De ezzel a topiccal is ez a baj.Átmegy a hülyéje, olvas egy hírt vagy hozzászólást itt leírja a másik eszes madrid drukker meg átjön okoskodni.Tőlem végleg lehetne zárolni a topicot.Nem tudom a moderátorok vagy többi alapkő társam, h áll ehhez a témához.

Ójaj a régi eurobarca oldalon nem voltak még ilyen gondjaink. :wink:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.10.08. 18:17:50

Mint mezei fórumozó, egy a sok közül, magam is felvetettem az Igazolások topik bezárásának lehetőségét, és most is támogatom.
Egyúttal pedig szeretnék tisztelettel és megbecsüléssel kérni minden kedves Fórumozót, hogy igyekezzen figyelembe venni az Eurobarca szerkesztőinek, moderátorainak tiszteletteljes kérését, amelyet mindannyiunk érdekében tettek. Igyekezzünk kerülni az OFF-ot, a felesleges hsz-ket, az egymondatos hozzászólásokat.
Bízva abban, hogy minden visszazökken a régi kerékvágásba, maradok mindenki iránt őszinte tisztelettel és barátsággal. És bízom a Fórum színvonalának emelkedésében, amely munkálatban mindenkire, ismétlem MINDENKIRE szükségünk van. Még Zolira is :!: :wink: (bocsi)
Barátsággal: Varga Tamás.
Kép
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.10.08. 15:32:10

udv! csatlakozva alattam irohoz engem is felidegesit az emberek ertetlensege... hogy nem kezelik helyen a dolgokat es ossze vissza offoljak a topikokat... mert nem birja visszatartani h elmondjaa velemenyet egy igazolasrol... szerintem nem lehetetlen megkeresni ezeket az offolasokat... en szivesen segitenek(sztem meg jo paran) a moderatoroknak, felosztanank a topikokat, mittomen fejenkent jutna 3-4 topic es gyujtenenk az off hozzaszolasokat, atadunk a moderatoroknak.akik torolnek v hasonlo... szerintem eredmenyes modszer lenne... mert hamar leszoktatnank az offolokat... v ebbe a kategoriaba tartoznak a par szavas hozzaszolasok is..
miihii
KHAL

2008.10.07. 20:19:12

Hali!Egy olyan kér(d)ésem lenne,h nem lehetne vissza kinyitni az igazolások topicot?Mert így legalább tudtam,h hova ne nézzek be,ha nem akarok sok felesleges/ostoba feltételezést olvasni.De ma gyanútlanul bekukkantottam az "ellenfeleink..." topicba és szinte mellbe vágott,h most meg ott mi megy.Először azt hittem rossz helyre klikkeltem :wink: Átkerült oda az "okoskodás",igazoláselmélet-gyártás,pffff...Ahogy az igazolásokba írta a zárszót LM19,sok meló törölni a cuccost.De sztem így is lesz annyi melótok vele,cs máshonnét kell mazsoláznotok :D Tehát akkor már sztem legyen ez a már amúgy is színvonalatlan igazolások topic.Hangsúlyozom:szerintem.És ez cs egy felvetés.Ha nem :arrow: nem,nincs harag :wink: Akkor marad az,h ezután ezt a régiót kerülöm el 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
norbert55
Entrenador del Barça

2008.10.07. 13:16:49

Hello.Azont gondolkodtam h lehetne csinálni Busquets topicot.Úgyis sokat fórumozunk vele kapcsolatban.Megoldható lenne egy Busquets topic?
Lezárt