Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban
- Marci
- Capitá del Barça
A következő lenne a kérdésem: megengedhető-e az oldal fórumán, hogy az emberek nyíltan beszéljenek illegálisan beszerzett szoftverek használatáról, torrentoldalakról írogassanak, és hogy jogosulatlanul osszanak meg egyéb tartalmakat egymással?
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
A mélyen tisztelt moderátor kollégákat kérem, hogy a Henry-topicban tegyenek rendet. A szabad vélemény nyilvánítás egyeseknek személyeskedést és mocsári hangnemet jelent.
D
D
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- Danka00792
- Director del Fútbol
Perrero!Perrero írta:Xzibitakármennyit nem lehetne kiraknihattrick topikba több piramist épít, mint ahány foga van..
Nemigazán ismerlek (söt semennyire) de, mintha mostanában mindenkivel bajod lenne.
Most pl nemtudom miért szúrja a szemed, ha egy olyan topicban valaki -még ha 2 percenként is- irogat. Tudod, amiröl nem tudsz az nem fáj.

Ezzel arra akarok célozni, hogy nem kötelezö nézegetni azt a topicot.

(nem akarok ezzel egy veszekedést elindítani, de nekem Xzibit(ék) ebben a bizonyos topic-ban sokat segítettek abban, hogy tudjam mi fán terem a HT)
Peace!

- Capon
- Llegenda del Barça
Hát én ezután is négernek fogom hívni őket ahogy eddig. Nem sértésből de most minek kell ennyit szépíteni rajta? Ha valaki ezen sértődik meg a legjobban akkor jó dolga van, hogy ez a legnagyobb problémája.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
legegyszerűbb a színesbőrű kifejezés. nem sértés és politikában is ezt használják.lionelmessi19 írta:Nemtom hogy a feka mióta rendelkezik negatív jelentéstartalommal, de én pl mindig is használtam anélkül, és a színesbőrű ismerőseim közül (van néhány) egy se mondta hogy neki ez nem tetszene. A néger megszólítást már sokkal kevésbé kedvelik, a feketét meg nemtom már hogy mondták, talán személytelennek tartják.
Minek hívjuk őket akkor? Afro-amerikaiaknak? A Kínaiakat is kínainak hívom, nem mongoloidnak...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Persze mert az feltételezik,h Te rossz szándékból mondod azt,h nigger/nigga vagy pl,h cigány.És ezért sértődnek be rá.torrestoni írta:Érdekes, mivel minden fórumon azzal találkozol, hogy az "áldott jó" USA-ban saját magukat "Niggázzák"...Varga Tamás írta: Én egyet tudok: az USA-ban az afro-amerikai az egyetlen posszibilis, elfogadható elnevezése nekik. A feka számomra DEHONESZTÁLÓnak, lekicsinylőnek tűnik. Olyasmi, mint a cigó (bocsánat, nem kell félreérteni).
Javítok: "csak egy nigga hívhat egy másikat niggának"
Mert úgy gondolják(és legtöbbször gyaníthatóan télleg így használják/juk),h a szavak elé mondunk vagy gondolunk egy másik szót mint pl:büdös.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Érdekes, mivel minden fórumon azzal találkozol, hogy az "áldott jó" USA-ban saját magukat "Niggázzák"...Varga Tamás írta: Én egyet tudok: az USA-ban az afro-amerikai az egyetlen posszibilis, elfogadható elnevezése nekik. A feka számomra DEHONESZTÁLÓnak, lekicsinylőnek tűnik. Olyasmi, mint a cigó (bocsánat, nem kell félreérteni).

Javítok: "csak egy nigga hívhat egy másikat niggának"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.10.13. 16:39:23-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én egyet tudok: az USA-ban az afro-amerikai az egyetlen posszibilis, elfogadható elnevezése nekik. A feka számomra DEHONESZTÁLÓnak, lekicsinylőnek tűnik. Olyasmi, mint a cigó (bocsánat, nem kell félreérteni).lionelmessi19 írta:Nemtom hogy a feka mióta rendelkezik negatív jelentéstartalommal, de én pl mindig is használtam anélkül, és a színesbőrű ismerőseim közül (van néhány) egy se mondta hogy neki ez nem tetszene. A néger megszólítást már sokkal kevésbé kedvelik, a feketét meg nemtom már hogy mondták, talán személytelennek tartják.
Minek hívjuk őket akkor? Afro-amerikaiaknak? A Kínaiakat is kínainak hívom, nem mongoloidnak...

- Andris
- Adminisztrátor
Nemtom hogy a feka mióta rendelkezik negatív jelentéstartalommal, de én pl mindig is használtam anélkül, és a színesbőrű ismerőseim közül (van néhány) egy se mondta hogy neki ez nem tetszene. A néger megszólítást már sokkal kevésbé kedvelik, a feketét meg nemtom már hogy mondták, talán személytelennek tartják.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Teljesen korrekt.lionelmessi19 írta:Nem lesz lezárva a fórum.
Max. egy-egy topic, de eddig az igazolások topicot kivéve nem találtuk indokoltnak egyetlen részleg szüneteltetését sem, és erősen kétlem hogy ez másképp lesz a jövőben.
DE a fekázást tán mégsem kéne engedni....

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
- Andris
- Adminisztrátor
Nem lesz lezárva a fórum.
Max. egy-egy topic, de eddig az igazolások topicot kivéve nem találtuk indokoltnak egyetlen részleg szüneteltetését sem, és erősen kétlem hogy ez másképp lesz a jövőben.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Lehet, hogy már elegetek van a kárrogásomból, nekem viszont a sok hülyeségből, személyeskedésből, és alpári stílusból van elegem. Most éppen a Forma 1-topikban megy a hömbölgés, és egymás keményítése. Amint azt T. Krojf kománk is megvilágította. Semmi szükség nincs erre. Sem ott, sem semelyik topikban sem.
Lehet, hogy a T. Moderátor Uraknak el kellene gondolkozni a fegyelmezések drasztikusabb módozatain. Amit némelyek megengednek maguknak napról-napra, az nekem is sok. Tudom milyen, nekem is volt ilyen időszakom. De, beláttam: felesleges, és nem vezet jóra. Csak a közösség megbomlásához, és a lelki egyensúly elborulásához.
Lehet, hogy pár napra be kellene zárni az eurobarca.hu Fórumait

Lehet, hogy a T. Moderátor Uraknak el kellene gondolkozni a fegyelmezések drasztikusabb módozatain. Amit némelyek megengednek maguknak napról-napra, az nekem is sok. Tudom milyen, nekem is volt ilyen időszakom. De, beláttam: felesleges, és nem vezet jóra. Csak a közösség megbomlásához, és a lelki egyensúly elborulásához.
Lehet, hogy pár napra be kellene zárni az eurobarca.hu Fórumait

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Már boccs, de tanácsot, sztem még nem tilos adni.Perrero írta:az eurobarca Ivánék tulajdona, így itt ők döntenek arról, hogy mit lehet és mit nem..
megszoksz vagy megszöksz...
Megszoksz vagy megszöksz?Szerinted nem a moderátorok kezdtek el írni a minőség romlásáról?

ezzel én teljes mértékben egyetértek. azt azért mégsem lehet megakadályozni, hogy olyan emberek írjanak egy topicba, akiknek általában nem odavaló a hozzászólásuk. de hol a szólás szabadság?Capon írta:Lényegében értelek titeket, hogy miért zártátok be az igazolások topikot meg most felvetődött a Barca vs. Real is. Én csak annyit szólnék hozzá, hogy minél többen járnak ide annál jobban felhigul a társaság, ezzel nem lehet mit csinálni. De voltakép ez mégis csak egy fórum ahol bármiről lehessen beszélni ami a focival kapcsolatos. Én nem értek egyet a bezárosdival, de megértem, hogy miért csinálták. Szerintem sokkal több fölösleges hozzászólás és off-olás keletkezik azzal, hogy 100-an reagálnak 1 ember hülyeségére ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynák.
- Capon
- Llegenda del Barça
Lényegében értelek titeket, hogy miért zártátok be az igazolások topikot meg most felvetődött a Barca vs. Real is. Én csak annyit szólnék hozzá, hogy minél többen járnak ide annál jobban felhigul a társaság, ezzel nem lehet mit csinálni. De voltakép ez mégis csak egy fórum ahol bármiről lehessen beszélni ami a focival kapcsolatos. Én nem értek egyet a bezárosdival, de megértem, hogy miért csinálták. Szerintem sokkal több fölösleges hozzászólás és off-olás keletkezik azzal, hogy 100-an reagálnak 1 ember hülyeségére ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynák.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Többen felvetették az oldal minőségszintjének a romlását.Egyetértek Tamással, h az igazolás topicot, sztem is elég lenne júniustól augusztusig nyitva tartani, max decemberben egy 3-4 hétre.
Más:Tulajdonképpen szüksége van az oldalnak erre a Barca vs Real topicra?A sok új fórumozó nem tud érdemben hozzászólni (még
) a taktikához a játékosok meccseken mutatott formájához.Ez lett a baj az átigazolás topic mikor elkezdődött a linkelgetés, amit megszűrtetek.
De ezzel a topiccal is ez a baj.Átmegy a hülyéje, olvas egy hírt vagy hozzászólást itt leírja a másik eszes madrid drukker meg átjön okoskodni.Tőlem végleg lehetne zárolni a topicot.Nem tudom a moderátorok vagy többi alapkő társam, h áll ehhez a témához.
Ójaj a régi eurobarca oldalon nem voltak még ilyen gondjaink.
Más:Tulajdonképpen szüksége van az oldalnak erre a Barca vs Real topicra?A sok új fórumozó nem tud érdemben hozzászólni (még

De ezzel a topiccal is ez a baj.Átmegy a hülyéje, olvas egy hírt vagy hozzászólást itt leírja a másik eszes madrid drukker meg átjön okoskodni.Tőlem végleg lehetne zárolni a topicot.Nem tudom a moderátorok vagy többi alapkő társam, h áll ehhez a témához.
Ójaj a régi eurobarca oldalon nem voltak még ilyen gondjaink.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Mint mezei fórumozó, egy a sok közül, magam is felvetettem az Igazolások topik bezárásának lehetőségét, és most is támogatom.
Egyúttal pedig szeretnék tisztelettel és megbecsüléssel kérni minden kedves Fórumozót, hogy igyekezzen figyelembe venni az Eurobarca szerkesztőinek, moderátorainak tiszteletteljes kérését, amelyet mindannyiunk érdekében tettek. Igyekezzünk kerülni az OFF-ot, a felesleges hsz-ket, az egymondatos hozzászólásokat.
Bízva abban, hogy minden visszazökken a régi kerékvágásba, maradok mindenki iránt őszinte tisztelettel és barátsággal. És bízom a Fórum színvonalának emelkedésében, amely munkálatban mindenkire, ismétlem MINDENKIRE szükségünk van. Még Zolira is
(bocsi)
Barátsággal: Varga Tamás.
Egyúttal pedig szeretnék tisztelettel és megbecsüléssel kérni minden kedves Fórumozót, hogy igyekezzen figyelembe venni az Eurobarca szerkesztőinek, moderátorainak tiszteletteljes kérését, amelyet mindannyiunk érdekében tettek. Igyekezzünk kerülni az OFF-ot, a felesleges hsz-ket, az egymondatos hozzászólásokat.
Bízva abban, hogy minden visszazökken a régi kerékvágásba, maradok mindenki iránt őszinte tisztelettel és barátsággal. És bízom a Fórum színvonalának emelkedésében, amely munkálatban mindenkire, ismétlem MINDENKIRE szükségünk van. Még Zolira is

Barátsággal: Varga Tamás.

-
- Entrenador del Barça
udv! csatlakozva alattam irohoz engem is felidegesit az emberek ertetlensege... hogy nem kezelik helyen a dolgokat es ossze vissza offoljak a topikokat... mert nem birja visszatartani h elmondjaa velemenyet egy igazolasrol... szerintem nem lehetetlen megkeresni ezeket az offolasokat... en szivesen segitenek(sztem meg jo paran) a moderatoroknak, felosztanank a topikokat, mittomen fejenkent jutna 3-4 topic es gyujtenenk az off hozzaszolasokat, atadunk a moderatoroknak.akik torolnek v hasonlo... szerintem eredmenyes modszer lenne... mert hamar leszoktatnank az offolokat... v ebbe a kategoriaba tartoznak a par szavas hozzaszolasok is..
- miihii
- KHAL
Hali!Egy olyan kér(d)ésem lenne,h nem lehetne vissza kinyitni az igazolások topicot?Mert így legalább tudtam,h hova ne nézzek be,ha nem akarok sok felesleges/ostoba feltételezést olvasni.De ma gyanútlanul bekukkantottam az "ellenfeleink..." topicba és szinte mellbe vágott,h most meg ott mi megy.Először azt hittem rossz helyre klikkeltem
Átkerült oda az "okoskodás",igazoláselmélet-gyártás,pffff...Ahogy az igazolásokba írta a zárszót LM19,sok meló törölni a cuccost.De sztem így is lesz annyi melótok vele,cs máshonnét kell mazsoláznotok
Tehát akkor már sztem legyen ez a már amúgy is színvonalatlan igazolások topic.Hangsúlyozom:szerintem.És ez cs egy felvetés.Ha nem
nem,nincs harag
Akkor marad az,h ezután ezt a régiót kerülöm el 

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Hello.Azont gondolkodtam h lehetne csinálni Busquets topicot.Úgyis sokat fórumozunk vele kapcsolatban.Megoldható lenne egy Busquets topic?