Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Perrero!Perrero írta:Xzibitakármennyit nem lehetne kiraknihattrick topikba több piramist épít, mint ahány foga van..
legegyszerűbb a színesbőrű kifejezés. nem sértés és politikában is ezt használják.lionelmessi19 írta:Nemtom hogy a feka mióta rendelkezik negatív jelentéstartalommal, de én pl mindig is használtam anélkül, és a színesbőrű ismerőseim közül (van néhány) egy se mondta hogy neki ez nem tetszene. A néger megszólítást már sokkal kevésbé kedvelik, a feketét meg nemtom már hogy mondták, talán személytelennek tartják.
Minek hívjuk őket akkor? Afro-amerikaiaknak? A Kínaiakat is kínainak hívom, nem mongoloidnak...
Persze mert az feltételezik,h Te rossz szándékból mondod azt,h nigger/nigga vagy pl,h cigány.És ezért sértődnek be rá.torrestoni írta:Érdekes, mivel minden fórumon azzal találkozol, hogy az "áldott jó" USA-ban saját magukat "Niggázzák"...Varga Tamás írta: Én egyet tudok: az USA-ban az afro-amerikai az egyetlen posszibilis, elfogadható elnevezése nekik. A feka számomra DEHONESZTÁLÓnak, lekicsinylőnek tűnik. Olyasmi, mint a cigó (bocsánat, nem kell félreérteni).
Javítok: "csak egy nigga hívhat egy másikat niggának"
Érdekes, mivel minden fórumon azzal találkozol, hogy az "áldott jó" USA-ban saját magukat "Niggázzák"...Varga Tamás írta: Én egyet tudok: az USA-ban az afro-amerikai az egyetlen posszibilis, elfogadható elnevezése nekik. A feka számomra DEHONESZTÁLÓnak, lekicsinylőnek tűnik. Olyasmi, mint a cigó (bocsánat, nem kell félreérteni).
Én egyet tudok: az USA-ban az afro-amerikai az egyetlen posszibilis, elfogadható elnevezése nekik. A feka számomra DEHONESZTÁLÓnak, lekicsinylőnek tűnik. Olyasmi, mint a cigó (bocsánat, nem kell félreérteni).lionelmessi19 írta:Nemtom hogy a feka mióta rendelkezik negatív jelentéstartalommal, de én pl mindig is használtam anélkül, és a színesbőrű ismerőseim közül (van néhány) egy se mondta hogy neki ez nem tetszene. A néger megszólítást már sokkal kevésbé kedvelik, a feketét meg nemtom már hogy mondták, talán személytelennek tartják.
Minek hívjuk őket akkor? Afro-amerikaiaknak? A Kínaiakat is kínainak hívom, nem mongoloidnak...
Teljesen korrekt.lionelmessi19 írta:Nem lesz lezárva a fórum.
Max. egy-egy topic, de eddig az igazolások topicot kivéve nem találtuk indokoltnak egyetlen részleg szüneteltetését sem, és erősen kétlem hogy ez másképp lesz a jövőben.
Már boccs, de tanácsot, sztem még nem tilos adni.Perrero írta:az eurobarca Ivánék tulajdona, így itt ők döntenek arról, hogy mit lehet és mit nem..
megszoksz vagy megszöksz...
ezzel én teljes mértékben egyetértek. azt azért mégsem lehet megakadályozni, hogy olyan emberek írjanak egy topicba, akiknek általában nem odavaló a hozzászólásuk. de hol a szólás szabadság?Capon írta:Lényegében értelek titeket, hogy miért zártátok be az igazolások topikot meg most felvetődött a Barca vs. Real is. Én csak annyit szólnék hozzá, hogy minél többen járnak ide annál jobban felhigul a társaság, ezzel nem lehet mit csinálni. De voltakép ez mégis csak egy fórum ahol bármiről lehessen beszélni ami a focival kapcsolatos. Én nem értek egyet a bezárosdival, de megértem, hogy miért csinálták. Szerintem sokkal több fölösleges hozzászólás és off-olás keletkezik azzal, hogy 100-an reagálnak 1 ember hülyeségére ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynák.