Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ozsi játszunk egyet?ozsimiki írta:Puyolt sikerült 2odszor is megvernem 3-1re. (barit én csak 3 nyertig játszok), azok után,h rommá verte csoportját, kicsit alapoztunk az egyenes kiesésre. Ahol fordítva is elsülhet.
Hú basszus mire leesett, hogy ezzel mit akarsz... 4 percen keresztül többször is átolvastam, hogy mi van? Rám gondol Krisz alatt? Ha igen miért bárányoz le? Mire rájöttem, hogy akarsz egy barátságosat játszani,már elfoglalt lettél.ozsimiki írta: ha már a csoportokban a Bl-t követjük, szerintem legyen úgy, ha ellenvetés van, írjátokde ez lenne az ésszerű.
Krisz bari?
Ozsi bari?ozsimiki írta:ha már a csoportokban a Bl-t követjük, szerintem legyen úgy, ha ellenvetés van, írjátokS.Agüero írta:Ozsi egyébként a negyeddönző sorsolás úgy lesz, h csoport első csoport másodikkal?de ez lenne az ésszerű.
Krisz bari?
ha már a csoportokban a Bl-t követjük, szerintem legyen úgy, ha ellenvetés van, írjátokS.Agüero írta:Ozsi egyébként a negyeddönző sorsolás úgy lesz, h csoport első csoport másodikkal?
ozsimiki írta:
nem miattad nem. De sok csoportban már letudták a lényegi részt, abban a tudatban,h első kettő továbbmegy, most korrekt lenne ha ezek után bővítenénk? szerintem nem. de ha ebben az ütemben folytatódik,akkor nagyon hamar jön a 2.kupa, ott el lehet gondolkozni ezen is.
nem miattad nem. De sok csoportban már letudták a lényegi részt, abban a tudatban,h első kettő továbbmegy, most korrekt lenne ha ezek után bővítenénk? szerintem nem. de ha ebben az ütemben folytatódik,akkor nagyon hamar jön a 2.kupa, ott el lehet gondolkozni ezen is.csababarca írta:
szerk.: jah látom,hogy nem.
dejó.
Azt, már rég megcsináltam.ozsimiki írta: szerk: 3.csoport mit csinál?
beleszerkesztettem, 5-2re nyertem Csaba ellen,viszont nem használta a kezes funkciót amikor lehetett volna, gondolom vmi babona. Izgalmasabb volt,mint amit az eredmény mutat. Kösz a meccset Csaba!S.Agüero írta: 1, csop:
Kurdt-Ozsi 5-2
Sjay-Ozsi 2-5
Ozsi-Initom 5-1
Sjay-Kurdt 5-3
Kurdt-Initom 5-3
Csaba-4-5Kurdt
Ozsi-Csaba 5-2
azaz:
1. Kurdt 3 gy 1 v 18-14
2. Ozsi 3 gy 1v 17-10
3. Sjay 1 gy 1 v 7-8
4. Csaba 0 gy 2 v 6-10
5. Initom 0 gy 2 v 4-10
hát van mit köszönni.ozsimiki írta:Kösz Matyi!
Végeztem,ráérek élesre is, barira is.
Csaba vagy?
Kurdt! Mi csoportunk igen érdekesen is kinézhet, ha nyerem utcsó meccsem,és sjay is a maradékot, akkor 3an állunk 3győzelemmel és 1vereséggel, gk különösen fontos lesz így még nekem,és sjaynek, már ha nyerünk.
tőlem.fcbarca0827 írta:Nem akarjuk tovább bonyolítani a dolgot és a 3. helyezettet is továbbjuttatni? Lenne négy, három fős csoport és a csoport győztesek mennének az elődöntőbe. Na jó csak nagyon tovább szeretnék menni![]()
![]()
.
vagyok,nyomhatjuk.ozsimiki írta:Kösz Matyi!
Végeztem,ráérek élesre is, barira is.
Csaba vagy?
.
kihívás.kurdt írta:ja, az feltűnt, hogy azt kerülöd. miért?csababarca írta: no sebaj..továbbra is tartom magam ahhoz,hogy nem fogom használni a ball in hands lehetőséget
ha körbeverés van akkor gólkülönbség ha nincs körbeverés csak 2 embernek van ugyanannyi pontja akkor egymás ellenikurdt írta:tényleg, egyenlő állásnál "gólükönbség" vagy egymás elleni eredmény dönt?
kösszsocio66 írta:szerintem lassan mindenki írja be az eredményeit és ne egykét szavas írásokkal legyen tele a topik,hogy annak aki majd összeszámolja az eredményeket,ne tíz oldalt kelljen visszanézni,csak mondjuk hármat.
Egy baráti meccs?Fecooo írta:jah és krisztinv11 ellen is mentem 3-1-re, onnan fordított 4-3-ra... tényleg durva már
ja, az feltűnt, hogy azt kerülöd. miért?csababarca írta: no sebaj..továbbra is tartom magam ahhoz,hogy nem fogom használni a ball in hands lehetőséget