Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rivaldo11 írta:És,ezzel a játékkal is -minimum-annyi pontot szereztünk,mint a feljövőben lévő real...![]()
Mi lesz,ha végre elkapjuk majd a ritmust???
olyan kár ilyeneket irni hogy majd a valEncia,meg a sevilla elpakol minket,ugyaNEz volt a barca mecs előtt is...majd kiderül a valEncia MEg idegenbe ahova megy csak op barcelóna ota...egy kiváló erőkből álló racing és meg valahol kikapott ugy hogy csinján azzal hogy hol nyernek simán!Real Madrid C.F. írta:Haha... Etoo nélkül semmire se mentek. Az utolsó két bajnokin kaptatok két szánalmas 11-est. Igaz ha nem megy a barcának akkor segiteni kell rajta....Nagyon kinyílt a csipájuk a madridista barátainknak. Laughing Nem baj, majd a Valencia és a Sevilla jól megagyalja Őket néhány forduló múlva, és kezdhetik tervezgetni az 5-6 éves gyerekek újra az álomcsapatukat. LaughingTegnap is ha nem kapjátok meg kikaptatok volna, mert a Depor sokkal jobban játszott.
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=17898
Azaz ha nem megy a Barcának akkor a fűre fogják...![]()
Maxi írta:Attól függetlenül, hogy Farkas Norbi vagy Hegyi Iván azt mondta nem volt tizenegyes sztem az voltLehet egy picit eltúloztam de attól függetlenül, hogy olyan "rég"(tőled idéztem) nem volt ott a labda ez tizi volt és nem is kicsi!És ha ti kapnátok ilyet akkor is azt mondanám!sergi1989 írta:hát eléggé eétulzod na mind1!de talán halgas a szakemberekre és a hegyi ivánt nemis mondom mert jönnétek egyből hogy madriddista!szoval farkas norbi talán ő nem mondaná ha nem ugy volna nem kis barca szurkóló...Maxi írta:
Jó, akkor ahol nincs ott a labda nyugodtan K1-ezhetnek a játékosok!végülis igen!
És hogy ne mondd, hogy elfogult vagyok Ronaldinhot ki kellett volna állítani az első félidőben a talpalásért,akárki akármit mondd az nagyon csúnya volt és ez nem az ő stílusa!szvsz
Haha... Etoo nélkül semmire se mentek. Az utolsó két bajnokin kaptatok két szánalmas 11-est. Igaz ha nem megy a barcának akkor segiteni kell rajta....Nagyon kinyílt a csipájuk a madridista barátainknak. Laughing Nem baj, majd a Valencia és a Sevilla jól megagyalja Őket néhány forduló múlva, és kezdhetik tervezgetni az 5-6 éves gyerekek újra az álomcsapatukat. Laughing
Attól függetlenül, hogy Farkas Norbi vagy Hegyi Iván azt mondta nem volt tizenegyes sztem az voltLehet egy picit eltúloztam de attól függetlenül, hogy olyan "rég"(tőled idéztem) nem volt ott a labda ez tizi volt és nem is kicsi!És ha ti kapnátok ilyet akkor is azt mondanám!sergi1989 írta:hát eléggé eétulzod na mind1!de talán halgas a szakemberekre és a hegyi ivánt nemis mondom mert jönnétek egyből hogy madriddista!szoval farkas norbi talán ő nem mondaná ha nem ugy volna nem kis barca szurkóló...Maxi írta:
Jó, akkor ahol nincs ott a labda nyugodtan K1-ezhetnek a játékosok!végülis igen!
hát eléggé eétulzod na mind1!de talán halgas a szakemberekre és a hegyi ivánt nemis mondom mert jönnétek egyből hogy madriddista!szoval farkas norbi talán ő nem mondaná ha nem ugy volna nem kis barca szurkóló...Maxi írta:Jó, akkor ahol nincs ott a labda nyugodtan K1-ezhetnek a játékosok!végülis igen!sergi1989 írta:lehet hogy derékba törte a de a labda már réges rég nem volt ott és nem befolyásolta az utját!!!Maxi írta: Nem tudom te melyik meccset nézted de Iniestas az egyértelműen labda volt!Saviolát meg majd derékba törték, attól, hogy nem volt ott a labda tizi volt és sztem teljesen jogos!!
Jó, akkor ahol nincs ott a labda nyugodtan K1-ezhetnek a játékosok!végülis igen!sergi1989 írta:lehet hogy derékba törte a de a labda már réges rég nem volt ott és nem befolyásolta az utját!!!Maxi írta: Nem tudom te melyik meccset nézted de Iniestas az egyértelműen labda volt!Saviolát meg majd derékba törték, attól, hogy nem volt ott a labda tizi volt és sztem teljesen jogos!!
lehet hogy derékba törte a de a labda már réges rég nem volt ott és nem befolyásolta az utját!!!Maxi írta:Nem tudom te melyik meccset nézted de Iniestas az egyértelműen labda volt!Saviolát meg majd derékba törték, attól, hogy nem volt ott a labda tizi volt és sztem teljesen jogos!!R.M.C.F írta:Ja a 11 esek nem voltak jogosak.Talán a 2.nál visszaakarta adni a nyalókabíró az ajándékot.Viszont volt egy Iniesta betörés amikor elhuzta a kapus mellett na azt belehet fujni.
Igazad van! A labdát érte el előbb és nem Andres lábát, hiba volt meg utána a testi kontraktus a labdát elütötte Dudu !Maxi írta:Nem tudom te melyik meccset nézted de Iniestas az egyértelműen labda volt!Saviolát meg majd derékba törték, attól, hogy nem volt ott a labda tizi volt és sztem teljesen jogos!!R.M.C.F írta:Ja a 11 esek nem voltak jogosak.Talán a 2.nál visszaakarta adni a nyalókabíró az ajándékot.Viszont volt egy Iniesta betörés amikor elhuzta a kapus mellett na azt belehet fujni.
Nem tudom te melyik meccset nézted de Iniestas az egyértelműen labda volt!Saviolát meg majd derékba törték, attól, hogy nem volt ott a labda tizi volt és sztem teljesen jogos!!R.M.C.F írta:Ja a 11 esek nem voltak jogosak.Talán a 2.nál visszaakarta adni a nyalókabíró az ajándékot.Viszont volt egy Iniesta betörés amikor elhuzta a kapus mellett na azt belehet fujni.
A Realnak sikerült egymás után legalább 3-szor bajnoki címet nyernie az elmúlt 15 évben?R.M.C.F írta:Ja nem a rákövetkező évig gondoltam.Még jó pár évig.
teljesen igazad van azzal kapcsolatba amit mondasz!amásik se volt 11es ugy ahogy mondod!az én véleményem meg az lehet lehurogni de sztm kéne egy kis vérfrisités nem drasztikusra gondolok ha nem mondjuk egy játékos elküldése nevet nem mondok és hellyet valakit hozni vagy csak hozni egy játékost!mert kellő létszámu a keret de ezkuerróba olyann szinten nem bizik hogy félelmetes nem véletlen hogy messsi és guli csatát volt néha!aztán valamit meg nem jol csinál ezze a zambrotta gyerekkel mer ez borzasztó ma is mikor nem tudta kiszámolni labda ivétt csak a gyereken mulott hogy nem fejelte be!ezek ien szinten gyermeteg hibák!lionelmessi19 írta:Nézd, én is ugy gondolom, h nem volt semmi, de a másik sem.sergi1989 írta:no bocs fiuk látva ezt a 11 est hát ez mindenvolt csak nem jogos ugyanaz a szitu mint tavaly mikóó robi carlos becsuszott a holandus meg áteset a lábán....labda má tovább ment és nem befolyásolta az utját az utána történt dolog!de vitatkozni se akarok!
Szóval ez a Cantaleho olyan rosszul vezette a meccset, h elképesztő.
Marhaságokat befujt, persze nem vmelyik oldalra, hanem mindkettő csapatnak. Egyszerüen nem jo biro. Azt sem tudom h mi a fszt keres a bl-ben.
mindenesetre ez az eredmény igazságos a mutatott játék és a tizenegyesek alapján.
Más: meg fogtok előzni minket.
bár remélem nem, de lehet, h holnaptól harmadikként várjuk a köv fordulót. Sajnos.
Azért ez már gáz, h a ligában sem vezetünk. Vmit rendbe kell tenni.