2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezek szerint te rohadtul nem vagy igazi sportember csak egy elvakult barca fan és képtelen vagy elismerni a másik sikerétTe nem látod át hogy miről beszélek... egyesek szerint az a normál-madridista, aki nem vitázni jön (normálisan), hanem dicsérni az ősi ellenséget...
Khmm... lassan ezzel már nem jöhettek, mert nagyon úgy néz ki, hogy idén sem nyer a Reál semmit, BL-ben max. futtok még egy kört, ó, ha ti kaptátok volna a Chelseat, bele sem merek gondolni. Sz'al BL-re kicsi az esély, Spanyol Kupát én pedig nem számolom igazi trófeának, szóval ha azt véletlenül vinnétek (miért is?pataki14 írta:Ez azért túlzás nektek is volt 5 év amikor sehol se voltatok a real meg szélította a trófeákat...ti meg 5 év után nyertek egy bajnoki címet:)
Rendben!real_funghi írta: Úgy látszik, ez a félreértelmezések estéje... Nem is gondoltam ilyenekre, amit mondtál. Ez az egyik. A másik meg az, hogy ilyenkor az a szempont, hogy az ember gondolkodása legyen a valóságnak megfelelő, részrehajlás nélküli. Ezzel pedig hiába vitatkozol, ez így van. Én is moderátorkodom és van némi rálátásom arra, hogy mit kell csinálni... Badi hozzászólása pedig számomra nem volt egyértelmű, mostmár az.
íNahigen,ez már bennem is +fogalmazódott..bár látom emiatt már volt balhéBadi írta:de unom már ezt a normál-madridista szöveget...számotokra az ilyen, aki idejön nyalni
Úgy látszik, ez a félreértelmezések estéje... Nem is gondoltam ilyenekre, amit mondtál. Ez az egyik. A másik meg az, hogy ilyenkor az a szempont, hogy az ember gondolkodása legyen a valóságnak megfelelő, részrehajlás nélküli. Ezzel pedig hiába vitatkozol, ez így van. Én is moderátorkodom és van némi rálátásom arra, hogy mit kell csinálni... Badi hozzászólása pedig számomra nem volt egyértelmű, mostmár az.Z. Iván írta:Már megbocsáss, de egyrészről neked semmi közöd a mi moderátor választásunkhoz, másrészt pedig a Real Madridnak elég lényegtelen szerepe van abban, hogy valakit moderátorrá választunk vagy sem.
Már megbocsáss, de egyrészről neked semmi közöd a mi moderátor választásunkhoz, másrészt pedig a Real Madridnak elég lényegtelen szerepe van abban, hogy valakit moderátorrá választunk vagy sem.real_funghi írta:Neked meg csőlátásod van. És te vagy a moderátor...Badi írta:de unom már ezt a normál-madridista szöveget...számotokra az ilyen, aki idejön nyalni
real_funghi írta:Kérdezek: az normális, ha egy Barça-drukker a Real Madrid magyar szurkolói oldalára jön örömködni?? Mért nem jön ide? Ma este kb. 15-20 magát Barcelona-drukkernek valló emberke járt nálunk. Most mondjam azt, hogy mindegyik kárörvendeni jött? Nem mondom, mert csak a 80%-uk jött azért. Van az a 20%, akiket bármikor szívesen látunk. Az a 80% meg jó lenne ha áttelepedne ide, mert mi meg már őket unjuk nagyon!!!
köszönöm. amúgy nem rád gondoltamreal_funghi írta:Neked meg csőlátásod van. És te vagy a moderátor...Badi írta:de unom már ezt a normál-madridista szöveget...számotokra az ilyen, aki idejön nyalni
Neked meg csőlátásod van. És te vagy a moderátor...Badi írta:de unom már ezt a normál-madridista szöveget...számotokra az ilyen, aki idejön nyalni
- Betis - Barcelona 1-4pataki14 írta:ja, és ha ronnie nem lenne...
Ez azért túlzás nektek is volt 5 év amikor sehol se voltatok a real meg szélította a trófeákat...ti meg 5 év után nyertek egy bajnoki címet:) nem rossz de azért túlzásokba ne essünk...ja, és ha ronnie nem lenne...Ti meg ha jól látjuk egy fabatkát se értek...
OFF:Egy normális madridista! Legalább ő annyira nem elfogult...az Arsenalról meg annyit, ha nem játszik Henry, akkor nem sok esény van...csak a csoda...Az Arsenal nélküle egy semmipataki14 írta:Persze hogy kiállok a csapatom mellet! De reálisan látom a dolgokat és tudom hogy spanyolországban jelenleg egy csapat nyerhet bajokokságot...bocsáss meg istenem...és ez a barca![]()
Egyébként a bl-ben is kifogunk kapni(add hogy ne) bár az arsenal is kaki mostanában.
De attól még kiállsz a csapatod mellettpataki14 írta:Csá én egy real szurkoló vaok, és örömmel jelentem be minden barca fannak hogy a real megint szívott szal ha az ossasuna nem viszi véghez az évszázad tettét akkor tiétek a bajnokoki cím...gratulálok![]()
![]()
...
hú de xxxxx ideges vagyok![]()
![]()
![]()
![]()