Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
HAnonymus
Entrenador del Barça

2005.12.22. 10:58:13

Egy kis OFF:
Az addig rendben hogy támogatja az oldalt az Aréna kiadó, de a legújabb könyvajánló a főoldalon már kissé túllőtt a célon :!: :shock: :shock: :shock:
Real-könyvet reklámozni ezen az oldalon az több mint szánalmas.

ON
pataki14
Barça C

2005.12.22. 10:51:51

Te nem látod át hogy miről beszélek... egyesek szerint az a normál-madridista, aki nem vitázni jön (normálisan), hanem dicsérni az ősi ellenséget...
Ezek szerint te rohadtul nem vagy igazi sportember csak egy elvakult barca fan és képtelen vagy elismerni a másik sikerét :shock: ...gratulálok

Egyébként én nem agyon dícsértem a barcát hanem elmondtam a véleményem egy dologról és attól még ugyanúgy a realnak fogok drukkolni(bármily meglepő)
Silvanus
Director del Fútbol

2005.12.22. 10:51:18

Hát-hát, azért már eléggé túl vagyunk azon a határon, amikor azt mondhatjuk, hogy "majd kipukkannak...". Úgy értem olyan csapatok is, mint a Getafe, az Ossasuna, vagy a Villarreal eddig nagyon jók, nem 1-2 meccsen okoztak már meglepetést, jól, szervezetten, veszélyesen játszanak, és már itt a spanyol bajnokság fele lassan... Kipukkanhatnak, mint talán a Getafe, de szerintem ez a teljesítmény már elég ahhoz, hogy a sarkunkban maradhassanak...

Ez az én véleményem. Ebben a bajnokságban jelenleg szerintem magasan a legjobbak vagyunk, és nyerni is fogunk, de azért a Valneciától, az Ossasunától, és a Villarrealtól még tartanék kicsit... A Getafe-tól, és a Madridtól MÁR BIZTOS NEM!!! :shock:
"Més Cuen un Club"
Bodi
Director del Fútbol

2005.12.22. 10:43:13

Én se mondanám,hogy már bajnokok vagyunk,de szerintem az Osasuna vagy a Villareal nem lehet hosszútávon ellenfél!
Mind2 nagyon jó csapat,de nekünk lényegesen jobb a játékoskeretünk,ők nem tudnak egész évben olyan magas szinten pörögni,mint mi.Biztos vagyok benne,hogy év végére lesz vagy 10-15 pont előnyünk mind2 csapat előtt.Tavaly is jó volt a Villareal de minket akkor se tudtak megszorítani a pontok terén.Csak az a kérdés,hogy a Madrid összekapja-e magát,mert ha nem,akkor a végén jó nagy szakadék lesz köztünk,és a mezőny között!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.12.22. 10:23:10

nem gondoltam én senkire,csak úgy megjegyeztem,merthogy én nagoyn okos,és előlrelátó vagyok! :lol: :lol: :oops: 8)
Pedro
Jugador d'estrella

2005.12.22. 10:12:41

Ha rám gondoltál, szóval nem mondtam, hogy bajnokok vagyunk, én ebben a témában nagyon óvatos vagyok, még a felénél sem vagyunk, akármikor beüthet a krach, meglássuk. Mindössze a Madrid esélyei kezdenek drasztikusan csökkenni (és nem a mi esélyünk nőni!), és - hangsúlyozom - nem a 11pont hátrány miatt, hanem a lelketlen játék, zűrzavaros állapotok, pszichológusként úgy tűnik nem-bevállt edző, nagyzoló elnök, csapatban való széthúzás, a "foci mindenek előtt"-szlogen hiánya, stb-stb-stb miatt. Persze még sok van hátra, de eddig nagykirály a bajnokság :P
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Silvanus
Director del Fútbol

2005.12.22. 10:10:52

Hát gyerekek. A Real miután kikapott tegnap hazai pályán a Racing-tól, nem is tudom... Januárban a Villarreal otthonában kezdenek! :) Szerintetek? Hogy kezdik majd az évet??? :P
"Més Cuen un Club"
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.12.22. 09:44:00

Azért még ennyire sztem na menjünk előlre,hogy bajnokok vagyuk.Nagy rá az esély,de még hátra van a többmint a fele!Meg van még itt egy Villarreasl én semmiképp sem írnám le őket sem,meg az Osasunát elnézve lehet kitart a lendületük a végéig..A Soci is milyen jó volt három éve,és a fene sem gondolta volna rólluk!
Pedro
Jugador d'estrella

2005.12.22. 09:00:12

pataki14 írta:Ez azért túlzás nektek is volt 5 év amikor sehol se voltatok a real meg szélította a trófeákat...ti meg 5 év után nyertek egy bajnoki címet:)
Khmm... lassan ezzel már nem jöhettek, mert nagyon úgy néz ki, hogy idén sem nyer a Reál semmit, BL-ben max. futtok még egy kört, ó, ha ti kaptátok volna a Chelseat, bele sem merek gondolni. Sz'al BL-re kicsi az esély, Spanyol Kupát én pedig nem számolom igazi trófeának, szóval ha azt véletlenül vinnétek (miért is? :) ), a mostani akkor is böjt-évnek lesz mondható. Tehát - ha nem változtattok valamit télen a fejekben v. a csapatban (mondjuk újabb 100 milla euróban :lol: ) - akkor maximum a következő szezonban terem nektek valami...AZ PEDIG MÁR A NEGYEDIK ÉV! Szóval most nagyon közel jártok ahhoz, hogy anno barcelonai mélységekben úszkáljatok! :shock:
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.12.22. 00:38:05

Akkor én is megszólalok!
Nekem kezd fájni, hogy nem ellenfél a Madrid. Nem sajnálom a sok elkényesztett, agyonsztárolt játékost! A csapatot és a szurkolóit igen! Perez tönkretesz mindent.... Le a kalapon azok előtt a madridisták előtt, akik megtapsolták a Bernabeuban Ronaldinhot! Igazi sportemberek! Őket tényleg sajnálom, mert mást érdemelnének. A spanyol bajnokság meg nem az igazi egy jó Barça-Real párharc nélkül. Idén ez elmarad... :?
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.12.21. 23:28:53

real_funghi írta: Úgy látszik, ez a félreértelmezések estéje... Nem is gondoltam ilyenekre, amit mondtál. Ez az egyik. A másik meg az, hogy ilyenkor az a szempont, hogy az ember gondolkodása legyen a valóságnak megfelelő, részrehajlás nélküli. Ezzel pedig hiába vitatkozol, ez így van. Én is moderátorkodom és van némi rálátásom arra, hogy mit kell csinálni... Badi hozzászólása pedig számomra nem volt egyértelmű, mostmár az.
Rendben!
Egyébként nekem nem elvárásom, hogy minden moderátor ugyanolyan legyen, bár alapjába véve igazad van. Csak sokkal jobban érdekel, hogy az összeredmény jó legyen. Rend van és kész. A modik Madrid megítésének kérdése pedig számomra másodlagos, de sztem nincs itt semmi probléma.
Ezt csak úgy hozzátettem, végülis mindegy. Tisztáztuk.
Raulito
Jugador d'estrella

2005.12.21. 23:26:30

Badi írta:de unom már ezt a normál-madridista szöveget...számotokra az ilyen, aki idejön nyalni
íNahigen,ez már bennem is +fogalmazódott..bár látom emiatt már volt balhé :lol: itt 1esek télleg azt tartják normális madridistának,aki v a mi vereségünk v a ti győzelmetek után idejön és Łmondja h bajnokok lesztek,milyen jók vagytok,a Real a nyomotokba se érhet stb..attól függetlenül h van benne némi(decsaknémi :) )ighazság,kicsit "unalmas"...
fcjoc
Entrenador del Barça

2005.12.21. 23:26:21

GYEREKEK..én megmondom a TUTIT....
"Nem a REAL a [auto_cenzúra],, az ellenfelek túl erősek"
...ez a véleményem..és remélem ezzel nem bántok meg senkit..

Forca Barca!! :D
real_funghi

2005.12.21. 23:16:45

Z. Iván írta:Már megbocsáss, de egyrészről neked semmi közöd a mi moderátor választásunkhoz, másrészt pedig a Real Madridnak elég lényegtelen szerepe van abban, hogy valakit moderátorrá választunk vagy sem.
Úgy látszik, ez a félreértelmezések estéje... Nem is gondoltam ilyenekre, amit mondtál. Ez az egyik. A másik meg az, hogy ilyenkor az a szempont, hogy az ember gondolkodása legyen a valóságnak megfelelő, részrehajlás nélküli. Ezzel pedig hiába vitatkozol, ez így van. Én is moderátorkodom és van némi rálátásom arra, hogy mit kell csinálni... Badi hozzászólása pedig számomra nem volt egyértelmű, mostmár az.
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.12.21. 23:10:51

real_funghi írta:
Badi írta:de unom már ezt a normál-madridista szöveget...számotokra az ilyen, aki idejön nyalni
Neked meg csőlátásod van. És te vagy a moderátor...
Már megbocsáss, de egyrészről neked semmi közöd a mi moderátor választásunkhoz, másrészt pedig a Real Madridnak elég lényegtelen szerepe van abban, hogy valakit moderátorrá választunk vagy sem.
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.12.21. 23:07:07

real_funghi írta:Kérdezek: az normális, ha egy Barça-drukker a Real Madrid magyar szurkolói oldalára jön örömködni?? Mért nem jön ide? Ma este kb. 15-20 magát Barcelona-drukkernek valló emberke járt nálunk. Most mondjam azt, hogy mindegyik kárörvendeni jött? Nem mondom, mert csak a 80%-uk jött azért. Van az a 20%, akiket bármikor szívesen látunk. Az a 80% meg jó lenne ha áttelepedne ide, mert mi meg már őket unjuk nagyon!!!

Te nem látod át hogy miről beszélek... egyesek szerint az a normál-madridista, aki nem vitázni jön (normálisan), hanem dicsérni az ősi ellenséget...
real_funghi

2005.12.21. 23:04:34

Kérdezek: az normális, ha egy Barça-drukker a Real Madrid magyar szurkolói oldalára jön örömködni?? Mért nem jön ide? Ma este kb. 15-20 magát Barcelona-drukkernek valló emberke járt nálunk. Most mondjam azt, hogy mindegyik kárörvendeni jött? Nem mondom, mert csak a 80%-uk jött azért. Van az a 20%, akiket bármikor szívesen látunk. Az a 80% meg jó lenne ha áttelepedne ide, mert mi meg már őket unjuk nagyon!!!
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.12.21. 23:04:28

real_funghi írta:
köszönöm. amúgy nem rád gondoltam
real_funghi

2005.12.21. 22:55:43

Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.12.21. 22:44:35

de unom már ezt a normál-madridista szöveget...számotokra az ilyen, aki idejön nyalni
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.12.21. 22:42:36

pataki14 írta:ja, és ha ronnie nem lenne...
- Betis - Barcelona 1-4
- Udinese - Barcelona 0-2
- Cadiz - Barcelona 1-3

... Soroljam még? A BARCA nem Ronaldinho-függő, ezt már többször bebizonyították a játékosok, szal kár ezzel jönni, hülyeség.. :roll:
pataki14
Barça C

2005.12.21. 22:37:37

Viszont annyit azért hadd tegyek hozzá hogy a chelsea titeket is meg fog verni szal azért nem kell elszálni, bár majd meglátjuk...
Ti meg ha jól látjuk egy fabatkát se értek...
Ez azért túlzás nektek is volt 5 év amikor sehol se voltatok a real meg szélította a trófeákat...ti meg 5 év után nyertek egy bajnoki címet:) nem rossz de azért túlzásokba ne essünk...ja, és ha ronnie nem lenne...
retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.12.21. 22:32:28

pataki14 írta:Persze hogy kiállok a csapatom mellet! De reálisan látom a dolgokat és tudom hogy spanyolországban jelenleg egy csapat nyerhet bajokokságot...bocsáss meg istenem...és ez a barca :oops:

Egyébként a bl-ben is kifogunk kapni(add hogy ne) bár az arsenal is kaki mostanában.
OFF:Egy normális madridista! Legalább ő annyira nem elfogult...az Arsenalról meg annyit, ha nem játszik Henry, akkor nem sok esény van...csak a csoda...Az Arsenal nélküle egy semmi :roll:
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
pataki14
Barça C

2005.12.21. 22:27:46

Persze hogy kiállok a csapatom mellet! De reálisan látom a dolgokat és tudom hogy spanyolországban jelenleg egy csapat nyerhet bajokokságot...bocsáss meg istenem...és ez a barca :oops:

Egyébként a bl-ben is kifogunk kapni(add hogy ne) bár az arsenal is kaki mostanában.
retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.12.21. 22:22:35

pataki14 írta:Csá én egy real szurkoló vaok, és örömmel jelentem be minden barca fannak hogy a real megint szívott szal ha az ossasuna nem viszi véghez az évszázad tettét akkor tiétek a bajnokoki cím...gratulálok :D :D :D ...

hú de xxxxx ideges vagyok :x :x :x :cry: :cry:
De attól még kiállsz a csapatod mellett :?: :roll: Egyébként igazad van...Bajnokok leszünk...Az Osasuna egy kellemes csalódás, de azé nem akkora nagy húha...Ti meg ha jól látjuk egy fabatkát se értek...Az Arsenal is győzni fog ellenetek!
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
Lezárt