Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Parma ellen, mikor a végén kaptak egy büntetőt, ha jól emlékszem. Ott sem a bírónak köszönhette, hanem FCoutó hülyeségének. Ha nem olvastátok volna, másnap a portugál elismerte, hogy kezezett, és jogos volt a megítélt büntető.LG írta:Sztem az Inter ellen is elég sokat tévednek, pl. jo pár jogatalan kiállitás. Amikor meg télleg a bironak köszönhette a meccset a Parma elleni volt, ezenkivül nem emlékszem rá, ahol döntően befolyásolva lett volna vele a meccs.
Télleg igen jol játszott Roma, egy helyzetet tudtak kialakitani, azt be is lőtték, ezenkivül volt még egy veszélyes Aquilani lövés, ennyi..azonkivül csak bekkeltek. Az Inter meg 10 emberrel is próbált gol szerezni, kialakitottak pár veszélyes helyzetet. A kiálistás...a második sárga jogos volt, az eslő kicsit szigorú, de megadható volt.Benga írta:Ez az Inter-Roma egy erős vicc volt.
A Roma jobban játszott megérdemelte volna a győzelmet.
A végén meg ez a kiállítás elég nagy kamu volt![]()
És ezt nem én mondom, hanem szakemberek.
A gól viszont szép volt. A biró megint belenyúlt a meccsbe és egyben a bajnokságba. Persze nem állítom, hogy azt hat pontot behozták volna az Interen, de ezt a 9 egyenlő a lehetetlennel.
Semmi bajom az Interrel csak nem értem, hogy egy ilyen kerettel rendelkező csapatnak miért van szüksége arra, hogy a bírók elég erősen segítsék őket...
a Milan? ugyanmárdarmian írta:Spalletti lemondott a bajnoki címről, de akkor sem fogja az Inter ezt veretlenül megúszni, szerintem a Milan elkeni a szájukat...
nem érte el Crespot, de valóban hátulról rongyolt oda, azt mondom esetleg sárga, de első kicsit szigorúnak tűnik, nem úgy jött vissza hogy a játékba avatkozzon, egyszerűen levágta a sarkot....szerintem túl mereven vette a szabályokat a sporiSaviola írta:Mi?Mexes?Labdára ment?Nem.Hátulról?Igen.Köszi.