Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
Varatrix
Director del Fútbol

2009.11.29. 12:43:44

Ronaldinho0408 írta:Tavasszal a 2-6nál is ők szereztek vezetést és láttuk mi lett belőle:) Jó persze most más a helyzet de nem hiszem hogy a Barca ne tudna mit kezdeni azzal a helyzettel hogy hátrányba kerül.
Forca Barca
Egészen más meccs.
Tavaly a Madrid gyengébben focizott mint most.
Szerintem többet kell nyújtanunk mint tavaly, ha nyerni akarunk.
Szóval szerintem sem lenne szerencsés hátrányból kezdeni.
Mihamarabb előnyt kell szerezni, után minden jön magától.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Ronaldinho0408
Jugador del Barça

2009.11.29. 12:30:24

Tavasszal a 2-6nál is ők szereztek vezetést és láttuk mi lett belőle:) Jó persze most más a helyzet de nem hiszem hogy a Barca ne tudna mit kezdeni azzal a helyzettel hogy hátrányba kerül.
Forca Barca
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.11.29. 10:38:22

A mai derbivel kapcsolatban csak egyetlen dologtól tartok: Egy madridi vezető találattól. Minden forgatókönyv szerint nyernünk kell a meccset, ám ha az elsőt ők lövik, nehéz lesz még a pontszerzés is. Amíg nincs előny, nagyon oda kell figyelni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.11.29. 10:03:50

Szerintem Pep játszatni fogja Messit is és Ibrahimovicot is az elejétől kezdve. De ha nem az sem gond hiszen az Inter ellen is nélkülük nyertünk elég simán. Azt hiszem csak magunkat kell adnunk és akkor nem lesz gond. Ami esetleg a vesztünk lehet az az egyéni villanások. Elég sok klasszis játékosuk van és azt hiszem nem kell felsorolnom őket. Ha valahogy esetleg gólt,gólokat tudnak szerezni akkor azt kizárólag egy egyéni villanásból tudom elképzelni. PL: egy Ronaldo szabad, vagy egy Kaká megindulás. Csapatként szerintem simán nyert ügyünk van. És hát Pep irányítása alatt nem igazán láttam még olyat, hogy nem működtünk volna együtt csapatként úgyhogy nyugodtan várom a ma esti Clásicót! A 110 éves szülinap alkalmából kívánom mindenkinek hogy sok hazai gólt lássunk a mai meccsen :!: :lol:

HAJRÁ BARCA :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.29. 10:02:18

Hát azért nem törvényszerű, hogy egy egyszerű halandó hetekig fetreng a disznókórságban, nem beszélve arról, hogy nekik nem is egyszerű halandó orvosaik és ellátásuk van:) Példának okáért az egyik csoporttársam is elkapta ezt a betegséget még az ősz elején és hát konkrétan egy hetet hiányzott az egyetemről és azt mondta nekünk, hogy kb 4 napig volt beteg. Úgy hogy nem emberfeletti ez a gyógyulási idő!
westerngom
Entrenador del Barça

2009.11.29. 09:58:32

palesz77 írta:
westerngom írta: - igen, ez a jelenlegi játékos keret dream-team felállása, DE! Yaya már kiesett (malac kórság miatt) és Leo is még kérdéses....
Igen, de ha elolvastátok a főloldalon lévő hírt, Yaya már Pénteken teljesértékű munkát végzett(nem tudom mior írtad, ha előtte, akkor bocs, de ez nem csak neked szól, hanem mindenkinek). Szóval szerintem is messi70 felállása lesz. Kivéve ha pedro játszik, mivel az Inter elen elég jó volt lássuk be, több cselt is bevállalt, és a játékhoz is hozzátett... De Keita ne játsszon!! Szegénynek a Barca gyorspasszos stílus nem fekszik. Gólt lőni valóban tud, de a Classicon ne áldozuk fel a játékot azért, hogy keita 1-szer villanjon a meccs alatt... Én amúgy bízok a csapatban, Messi meg Ibra "csoda" lenne ha nem kezdene - akárcsak CR.
- maradunk a "bocsban" :wink: mert, most hamarabb volt a csirke mint a tojás, de véglegest úgyis csak a kezdő sípszót követően mondhatunk! :lol:

Egyébként félelmetes milyen tempóban gyógyul fel szinte mindenki a csapatból, olyan kórságokból amivel egy átlag halandó hetekig fetreng!
Én is kérek azokból a csoda "polibigyókból"! :lol:
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.29. 07:54:08

Chino írta: Ennek ellenére van egy olyan érzésem hogy Pedro fog kezdeni, aminek nem igazán örülnék, de hátha mutatna végre a mezőnyben is valamit nemcsak a befejezéseknél. Persze az a legfontosabb, de igy Ibrát hozza nehezebb helyzetbe, ha nem mer betörni csak visszafelé passzolgat, plusz rá nem fognak 2 védőt állítani.
Ennek az az előnye is meglehet, hogy Ibra hozza Őt helyzetbe, Ő pedig simán "beveri", ahogy szokta! :D
Azért én is jobban szeretném, ha Messi kezdene! :)
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.11.29. 04:19:06

barca28 írta:
bzozo írta::twisted: EGY A LÉNYEG!! BARCA GYŐŐZELEM!!!! :twisted: EZÉRT SZURKOLUNK, BUZDÍTUNK MINDEN CSAPATTAGOT!!! A GYŐZELEM SZÁMÍT SEMMI MÁS!! BÁRKI LESZ IS A PÁLYÁN ,BIZTOS ,HOGY MINDENT KIAD MAGÁBÓL A GYŐZELEMÉRT!!! MÉS QUE UN CLUB :D
Úgy tudom nem lehet Caps Lockal írni a fórumba :roll: ,gondolom szólok mielőtt a modik teszik meg.

És ha shifttel írta végig?! :lol:

Én bízok a csapatban, szerintem bárki is lesz kint a pályán küzdeni fog, hajtani, nem állnak majd le egy percre sem. Ez annál fontosabb meccs, hogy félvállról lehessen venni. És ha pörög a csapat egy Ini-Xavi duóval, akkor az ellenfélnek semmi esélye sincs, tök mindegy ki áll velük szembe. :D
bzozo
Jugador d'estrella

2009.11.28. 21:45:44

köszi de ez csak nagybetűvel írva hatásos
mindegy ki van a zöld gyepen a Barca mezében csak egy cél van előtte!!!Visca El Barca
VISCA EL BARCA
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.28. 21:42:51

bzozo írta::twisted: EGY A LÉNYEG!! BARCA GYŐŐZELEM!!!! :twisted: EZÉRT SZURKOLUNK, BUZDÍTUNK MINDEN CSAPATTAGOT!!! A GYŐZELEM SZÁMÍT SEMMI MÁS!! BÁRKI LESZ IS A PÁLYÁN ,BIZTOS ,HOGY MINDENT KIAD MAGÁBÓL A GYŐZELEMÉRT!!! MÉS QUE UN CLUB :D
Úgy tudom nem lehet Caps Lockal írni a fórumba :roll: ,gondolom szólok mielőtt a modik teszik meg.
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
bzozo
Jugador d'estrella

2009.11.28. 21:40:42

:twisted: EGY A LÉNYEG!! BARCA GYŐŐZELEM!!!! :twisted: EZÉRT SZURKOLUNK, BUZDÍTUNK MINDEN CSAPATTAGOT!!! A GYŐZELEM SZÁMÍT SEMMI MÁS!! BÁRKI LESZ IS A PÁLYÁN ,BIZTOS ,HOGY MINDENT KIAD MAGÁBÓL A GYŐZELEMÉRT!!! MÉS QUE UN CLUB :D
VISCA EL BARCA
Chino
Llegenda del Barça

2009.11.28. 17:30:22

Sajnos én nem vagyok ilyen biztos ebben a felállásban. Igaz, hogy hatalmas presztizsű és a tabella szempontjából sem érdektelen meccs. (nem szeretném 4 pont hátrányból nézni a Madridot + az első bajnoki vereségünk se tőlük legyen)
Ennek ellenére van egy olyan érzésem hogy Pedro fog kezdeni, aminek nem igazán örülnék, de hátha mutatna végre a mezőnyben is valamit nemcsak a befejezéseknél. Persze az a legfontosabb, de igy Ibrát hozza nehezebb helyzetbe, ha nem mer betörni csak visszafelé passzolgat, plusz rá nem fognak 2 védőt állítani. A középpályán pedig nagyon remélem hogy Ini és Xavi kezd, nagy szükség van a labdáikra.
Forca Barca!!!!
hady
Director del Fútbol

2009.11.28. 13:57:04

Sima 3:0 :D . Messi biztos játszik....
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.11.28. 13:39:47

westerngom írta: - igen, ez a jelenlegi játékos keret dream-team felállása, DE! Yaya már kiesett (malac kórság miatt) és Leo is még kérdéses....
Igen, de ha elolvastátok a főloldalon lévő hírt, Yaya már Pénteken teljesértékű munkát végzett(nem tudom mior írtad, ha előtte, akkor bocs, de ez nem csak neked szól, hanem mindenkinek). Szóval szerintem is messi70 felállása lesz. Kivéve ha pedro játszik, mivel az Inter elen elég jó volt lássuk be, több cselt is bevállalt, és a játékhoz is hozzátett... De Keita ne játsszon!! Szegénynek a Barca gyorspasszos stílus nem fekszik. Gólt lőni valóban tud, de a Classicon ne áldozuk fel a játékot azért, hogy keita 1-szer villanjon a meccs alatt... Én amúgy bízok a csapatban, Messi meg Ibra "csoda" lenne ha nem kezdene - akárcsak CR.
Ronal.10
Entrenador del Barça

2009.11.28. 13:35:43

Kubala írta:Tényleg senki nem akar Barcelonába jönni hét végén?
Minek mennénk? :D kb 1 honapja sztem nincsenek jegyek erre a meccsre,. Meg hát nincs most 300000ftom. :roll:
Kezso
Barça C

2009.11.28. 13:24:00

Örülök neki hogy itt sokan nagyon is yól látják a felállást amiben yátszani kell és bizom benne Guardiola is azt a csapatot küldi fel amit itt messi70 is megemlített többek között,mert ezzel a felállással ha mindenki hozza a magáét sima 1 es lesz a El Classico.
"Respect the game" ( Henry )
westerngom
Entrenador del Barça

2009.11.28. 10:06:50

westerngom írta:
- igen, ez a jelenlegi játékos keret dream-team felállása, DE! Yaya már kiesett (malac kórság miatt) és Leo is még kérdéses....

Egyébként lassan szkeptikus kezdek lenni a hírekkel kapcsolatban, mert pár napja a sajtó szerint még erősen fertőzött volt Abidal a H1N1-el, majd 2 napja az Inter ellen klasszis teljesítményt nyújtva hozta le a meccset!
Itt említeném meg, hogy ilyen határozott, magabiztos védő munkát már rég nem láttam a muszlimtól! Szóval nehéz elképzelni, hogy legyengülve betegen feküdt az ágyban előtte, majd a szezonja eddigi legjobb meccsét hozza.
mess2009 írta: ez mind igaz! csak az a fránya relativitás....az inter szélsői ugyanis igencsak gyatra napot fogtak ki, így Alves is és Abidal is
valóban jól mutatott.
azt mondanom sem kell, hogy a Madrid erőszakos, gyors csatárai(Higuain, Benzema és a mindenhol előforduló CRonaldó (de akár Kaka-t is említhetjük) majd más dimenzióba helyezi a párharcokat!

- hát az elmúlt idény folyamán Eric nem vitézkedett a jobb/gyengébb ellenfelek csatárai ellen sem. Nem láttam benne a motivációt illetve azt a klasszis MAGABIZTOS teljesítményt amit a bemutatkozást követő 3 hónapban még mutatott. Aztán jöttek az ufók és elvitték Eric-ből mind azt amiért a Barca megvásárolta. Az elmúlt idény folyamán a jó öreg SYL messze felülmúlta amikor játéklehetőséget kapott a padról!
Az Inter elleni meccsen viszont jól mozgott, jól helyezkedett, MERT! odaért minden labdáért és nem lépte le senki. Profin védekezett, MERT! fele annyi szabálytalanságból megállította a "támadásokat" -tudom nem volt sok- és nem kibombázta a mezőnybe a lasztit ahogy szokta, hanem tudatosan megtartotta és előre játékot gyakorolt.
Lehet, hogy ez csak fellángolás volt vagy csak az Inter volt ennyire sz@r,DE! akkor is szembe tűnő volt nekem a játéka, MERT soha nem értettem, hogy miért Őt preferálja a gyengébb teljesítménye ellenére is Pep SYL-el szemben.
Egyébként Alvest tudjuk mire képes akár egy világklasszis csatár/csapat ellen is...., szóval ezt a megjegyzésed nem nagyon értettem tisztelettel, arról nem is beszélve, hogy Alves az egyik kulcsjátékosa a csapatnak!
mess2009
Director del Fútbol

2009.11.28. 08:37:42

westerngom írta:
messi70 írta:-------------------------V.V.-----------------------

Alves--------------Pique--------Puyol---------Abidal---

----------------------------Yaya Toure---------------------

-----------------------Xavi-------------Iniesta-----------

-----Messi----------------------Ibrahimovic----------------Henry----
Mit szolnatok egy ilyen kezdohoz vasarnapra es jo forma meg minden szerintem akkor nagy bajba kerulne a Real es lenne egy kis orom Messi arcan!!!!!!!!!!!!
- igen, ez a jelenlegi játékos keret dream-team felállása, DE! Yaya már kiesett (malac kórság miatt) és Leo is még kérdéses....

Egyébként lassan szkeptikus kezdek lenni a hírekkel kapcsolatban, mert pár napja a sajtó szerint még erősen fertőzött volt Abidal a H1N1-el, majd 2 napja az Inter ellen klasszis teljesítményt nyújtva hozta le a meccset!
Itt említeném meg, hogy ilyen határozott, magabiztos védő munkát már rég nem láttam a muszlimtól! Szóval nehéz elképzelni, hogy legyengülve betegen feküdt az ágyban előtte, majd a szezonja eddigi legjobb meccsét hozza.
ez mind igaz! csak az a fránya relativitás....az inter szélsői ugyanis igencsak gyatra napot fogtak ki, így Alves is és Abidal is
valóban jól mutatott.
azt mondanom sem kell, hogy a Madrid erőszakos, gyors csatárai(Higuain, Benzema és a mindenhol előforduló CRonaldó (de akár Kaka-t is említhetjük) majd más dimenzióba helyezi a párharcokat!
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.11.26. 23:19:38

messi70 írta:Valaki nem tudja veletlenul honnan lehetne le tolteni a tavaji Kiralykupa dontot es a bl-t es meg jo lenne a chelsea elleni visszavago is ha valaki tud valamit irjon koszonom szepen elore is!!!
ha ezen az oldalon keresgetsz, akkor egyszer majd rábukkansz. nem lesz egyszerű de nem is lehetetlen. :wink:

http://forum.rojadirecta.org/viewforum.php?f=1
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
messi70
Jugador del Barça

2009.11.26. 23:15:33

Valaki nem tudja veletlenul honnan lehetne le tolteni a tavaji Kiralykupa dontot es a bl-t es meg jo lenne a chelsea elleni visszavago is ha valaki tud valamit irjon koszonom szepen elore is!!!
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.26. 20:16:13

Kubala írta:Tényleg senki nem akar Barcelonába jönni hét végén?
Szerintem az akarással nincsenek gondok.Énis akarnék csak hát az akarnékon van a hangsúly.Nem 2Ft........
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Kubala
Barça C

2009.11.26. 20:14:28

Tényleg senki nem akar Barcelonába jönni hét végén?
westerngom
Entrenador del Barça

2009.11.26. 20:09:29

LM10 írta:A Clasicora:

--------------------------V.V.-----------------------

Alves-------------Puyol--------Piqué------------Abidal---------

---------------------------Touré-----------------------------

---------------------Xavi----------Iniesta------------------

Messi------------------------Ibra---------------Henry----------

Touré tuti kezdő lesz: ha Abidal 1 napapl a visszatérése után már játszott akkor Touré is kezdő lesz+Busi zsinorban lenyomott most 2x90 percet már.
OKÉ! :lol: , de azért szólj léccci Yayanak és Pep-nek is!
Egyébként én is a Sziklát szeretném a pályán látni :!:
LM10
Director del Fútbol

2009.11.26. 20:02:01

A Clasicora:

--------------------------V.V.-----------------------

Alves-------------Puyol--------Piqué------------Abidal---------

---------------------------Touré-----------------------------

---------------------Xavi----------Iniesta------------------

Messi------------------------Ibra---------------Henry----------

Touré tuti kezdő lesz: ha Abidal 1 napapl a visszatérése után már játszott akkor Touré is kezdő lesz+Busi zsinorban lenyomott most 2x90 percet már.
westerngom
Entrenador del Barça

2009.11.26. 19:59:38

messi70 írta:-------------------------V.V.-----------------------

Alves--------------Pique--------Puyol---------Abidal---

----------------------------Yaya Toure---------------------

-----------------------Xavi-------------Iniesta-----------

-----Messi----------------------Ibrahimovic----------------Henry----
Mit szolnatok egy ilyen kezdohoz vasarnapra es jo forma meg minden szerintem akkor nagy bajba kerulne a Real es lenne egy kis orom Messi arcan!!!!!!!!!!!!

Lezárt