Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egészen más meccs.Ronaldinho0408 írta:Tavasszal a 2-6nál is ők szereztek vezetést és láttuk mi lett belőle:) Jó persze most más a helyzet de nem hiszem hogy a Barca ne tudna mit kezdeni azzal a helyzettel hogy hátrányba kerül.
Forca Barca
- maradunk a "bocsban"palesz77 írta:Igen, de ha elolvastátok a főloldalon lévő hírt, Yaya már Pénteken teljesértékű munkát végzett(nem tudom mior írtad, ha előtte, akkor bocs, de ez nem csak neked szól, hanem mindenkinek). Szóval szerintem is messi70 felállása lesz. Kivéve ha pedro játszik, mivel az Inter elen elég jó volt lássuk be, több cselt is bevállalt, és a játékhoz is hozzátett... De Keita ne játsszon!! Szegénynek a Barca gyorspasszos stílus nem fekszik. Gólt lőni valóban tud, de a Classicon ne áldozuk fel a játékot azért, hogy keita 1-szer villanjon a meccs alatt... Én amúgy bízok a csapatban, Messi meg Ibra "csoda" lenne ha nem kezdene - akárcsak CR.westerngom írta: - igen, ez a jelenlegi játékos keret dream-team felállása, DE! Yaya már kiesett (malac kórság miatt) és Leo is még kérdéses....
Ennek az az előnye is meglehet, hogy Ibra hozza Őt helyzetbe, Ő pedig simán "beveri", ahogy szokta!Chino írta: Ennek ellenére van egy olyan érzésem hogy Pedro fog kezdeni, aminek nem igazán örülnék, de hátha mutatna végre a mezőnyben is valamit nemcsak a befejezéseknél. Persze az a legfontosabb, de igy Ibrát hozza nehezebb helyzetbe, ha nem mer betörni csak visszafelé passzolgat, plusz rá nem fognak 2 védőt állítani.
barca28 írta:Úgy tudom nem lehet Caps Lockal írni a fórumbabzozo írta:EGY A LÉNYEG!! BARCA GYŐŐZELEM!!!!
EZÉRT SZURKOLUNK, BUZDÍTUNK MINDEN CSAPATTAGOT!!! A GYŐZELEM SZÁMÍT SEMMI MÁS!! BÁRKI LESZ IS A PÁLYÁN ,BIZTOS ,HOGY MINDENT KIAD MAGÁBÓL A GYŐZELEMÉRT!!! MÉS QUE UN CLUB
,gondolom szólok mielőtt a modik teszik meg.
Úgy tudom nem lehet Caps Lockal írni a fórumbabzozo írta:EGY A LÉNYEG!! BARCA GYŐŐZELEM!!!!
EZÉRT SZURKOLUNK, BUZDÍTUNK MINDEN CSAPATTAGOT!!! A GYŐZELEM SZÁMÍT SEMMI MÁS!! BÁRKI LESZ IS A PÁLYÁN ,BIZTOS ,HOGY MINDENT KIAD MAGÁBÓL A GYŐZELEMÉRT!!! MÉS QUE UN CLUB
Igen, de ha elolvastátok a főloldalon lévő hírt, Yaya már Pénteken teljesértékű munkát végzett(nem tudom mior írtad, ha előtte, akkor bocs, de ez nem csak neked szól, hanem mindenkinek). Szóval szerintem is messi70 felállása lesz. Kivéve ha pedro játszik, mivel az Inter elen elég jó volt lássuk be, több cselt is bevállalt, és a játékhoz is hozzátett... De Keita ne játsszon!! Szegénynek a Barca gyorspasszos stílus nem fekszik. Gólt lőni valóban tud, de a Classicon ne áldozuk fel a játékot azért, hogy keita 1-szer villanjon a meccs alatt... Én amúgy bízok a csapatban, Messi meg Ibra "csoda" lenne ha nem kezdene - akárcsak CR.westerngom írta: - igen, ez a jelenlegi játékos keret dream-team felállása, DE! Yaya már kiesett (malac kórság miatt) és Leo is még kérdéses....
westerngom írta:
- igen, ez a jelenlegi játékos keret dream-team felállása, DE! Yaya már kiesett (malac kórság miatt) és Leo is még kérdéses....
Egyébként lassan szkeptikus kezdek lenni a hírekkel kapcsolatban, mert pár napja a sajtó szerint még erősen fertőzött volt Abidal a H1N1-el, majd 2 napja az Inter ellen klasszis teljesítményt nyújtva hozta le a meccset!
Itt említeném meg, hogy ilyen határozott, magabiztos védő munkát már rég nem láttam a muszlimtól! Szóval nehéz elképzelni, hogy legyengülve betegen feküdt az ágyban előtte, majd a szezonja eddigi legjobb meccsét hozza.
mess2009 írta: ez mind igaz! csak az a fránya relativitás....az inter szélsői ugyanis igencsak gyatra napot fogtak ki, így Alves is és Abidal is
valóban jól mutatott.
azt mondanom sem kell, hogy a Madrid erőszakos, gyors csatárai(Higuain, Benzema és a mindenhol előforduló CRonaldó (de akár Kaka-t is említhetjük) majd más dimenzióba helyezi a párharcokat!
ez mind igaz! csak az a fránya relativitás....az inter szélsői ugyanis igencsak gyatra napot fogtak ki, így Alves is és Abidal iswesterngom írta:- igen, ez a jelenlegi játékos keret dream-team felállása, DE! Yaya már kiesett (malac kórság miatt) és Leo is még kérdéses....messi70 írta:-------------------------V.V.-----------------------
Alves--------------Pique--------Puyol---------Abidal---
----------------------------Yaya Toure---------------------
-----------------------Xavi-------------Iniesta-----------
-----Messi----------------------Ibrahimovic----------------Henry----
Mit szolnatok egy ilyen kezdohoz vasarnapra es jo forma meg minden szerintem akkor nagy bajba kerulne a Real es lenne egy kis orom Messi arcan!!!!!!!!!!!!
Egyébként lassan szkeptikus kezdek lenni a hírekkel kapcsolatban, mert pár napja a sajtó szerint még erősen fertőzött volt Abidal a H1N1-el, majd 2 napja az Inter ellen klasszis teljesítményt nyújtva hozta le a meccset!
Itt említeném meg, hogy ilyen határozott, magabiztos védő munkát már rég nem láttam a muszlimtól! Szóval nehéz elképzelni, hogy legyengülve betegen feküdt az ágyban előtte, majd a szezonja eddigi legjobb meccsét hozza.
ha ezen az oldalon keresgetsz, akkor egyszer majd rábukkansz. nem lesz egyszerű de nem is lehetetlen.messi70 írta:Valaki nem tudja veletlenul honnan lehetne le tolteni a tavaji Kiralykupa dontot es a bl-t es meg jo lenne a chelsea elleni visszavago is ha valaki tud valamit irjon koszonom szepen elore is!!!
Szerintem az akarással nincsenek gondok.Énis akarnék csak hát az akarnékon van a hangsúly.Nem 2Ft........Kubala írta:Tényleg senki nem akar Barcelonába jönni hét végén?
OKÉ!LM10 írta:A Clasicora:
--------------------------V.V.-----------------------
Alves-------------Puyol--------Piqué------------Abidal---------
---------------------------Touré-----------------------------
---------------------Xavi----------Iniesta------------------
Messi------------------------Ibra---------------Henry----------
Touré tuti kezdő lesz: ha Abidal 1 napapl a visszatérése után már játszott akkor Touré is kezdő lesz+Busi zsinorban lenyomott most 2x90 percet már.
- igen, ez a jelenlegi játékos keret dream-team felállása, DE! Yaya már kiesett (malac kórság miatt) és Leo is még kérdéses....messi70 írta:-------------------------V.V.-----------------------
Alves--------------Pique--------Puyol---------Abidal---
----------------------------Yaya Toure---------------------
-----------------------Xavi-------------Iniesta-----------
-----Messi----------------------Ibrahimovic----------------Henry----
Mit szolnatok egy ilyen kezdohoz vasarnapra es jo forma meg minden szerintem akkor nagy bajba kerulne a Real es lenne egy kis orom Messi arcan!!!!!!!!!!!!