westerngom írta:
- igen, ez a jelenlegi játékos keret dream-team felállása, DE! Yaya már kiesett (malac kórság miatt) és Leo is még kérdéses....
Egyébként lassan szkeptikus kezdek lenni a hírekkel kapcsolatban, mert pár napja a sajtó szerint még erősen fertőzött volt Abidal a H1N1-el, majd 2 napja az Inter ellen klasszis teljesítményt nyújtva hozta le a meccset!
Itt említeném meg, hogy ilyen határozott, magabiztos védő munkát már rég nem láttam a muszlimtól! Szóval nehéz elképzelni, hogy legyengülve betegen feküdt az ágyban előtte, majd a szezonja eddigi legjobb meccsét hozza.
mess2009 írta:
ez mind igaz! csak az a fránya relativitás....az inter szélsői ugyanis igencsak gyatra napot fogtak ki, így Alves is és Abidal is
valóban jól mutatott.
azt mondanom sem kell, hogy a Madrid erőszakos, gyors csatárai(Higuain, Benzema és a mindenhol előforduló CRonaldó (de akár Kaka-t is említhetjük) majd más dimenzióba helyezi a párharcokat!
- hát az elmúlt idény folyamán Eric nem vitézkedett a jobb/gyengébb ellenfelek csatárai ellen sem. Nem láttam benne a motivációt illetve azt a klasszis MAGABIZTOS teljesítményt amit a bemutatkozást követő 3 hónapban még mutatott. Aztán jöttek az ufók és elvitték Eric-ből mind azt amiért a Barca megvásárolta. Az elmúlt idény folyamán a jó öreg SYL messze felülmúlta amikor játéklehetőséget kapott a padról!
Az Inter elleni meccsen viszont jól mozgott, jól helyezkedett, MERT! odaért minden labdáért és nem lépte le senki. Profin védekezett, MERT! fele annyi szabálytalanságból megállította a "támadásokat" -tudom nem volt sok- és nem kibombázta a mezőnybe a lasztit ahogy szokta, hanem tudatosan megtartotta és előre játékot gyakorolt.
Lehet, hogy ez csak fellángolás volt vagy csak az Inter volt ennyire sz@r,DE! akkor is szembe tűnő volt nekem a játéka, MERT soha nem értettem, hogy miért Őt preferálja a gyengébb teljesítménye ellenére is Pep SYL-el szemben.
Egyébként Alvest tudjuk mire képes akár egy világklasszis csatár/csapat ellen is...., szóval ezt a megjegyzésed nem nagyon értettem tisztelettel, arról nem is beszélve, hogy Alves az egyik kulcsjátékosa a csapatnak!