Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fecooo írta:
szerk: Csaba, elátkozott lenne ez az aug 4. ?![]()
Ő csak Mátyáskával játszott, ráadásul ellene is 4:0 után feladta...kanty írta:még firefox van hátra.
kurdt írta:Nos, van mégegy:
csababarca kollégával asszem sikrült az év meccsét lejátszanuk, melyen Csaba szegény már 4-1-re is ment, de végül én nyertem 5-4-re...![]()
tehát csabav2 4-5 brainsampler
Hát igen a vége felé már szólított a természet, meg éhes is voltamBob_Marley írta:2szer ütöttél feketét, meg néha picit méregből belekaffantottál
szerintem már nem leszek,úgyhogy marad a holnap. de ha mégis,akkor írok.ozsimiki írta:
kb 40perc és vagyok, leszel még? le tudjuk játszani akkor ma, és én végeztem is akkor.
kb 40perc és vagyok, leszel még? le tudjuk játszani akkor ma, és én végeztem is akkor.csababarca írta:persze:)sjay írta:Csabával 3-3-nál megszakadt. Holnap folytathatjuk?
valaki aki egy csoportban van velem kihívhat.
mehet ez akár heti rendszerességgel is. heti egy bajnokság. amíg meg nem unjuk.FtcSikiHun írta:
más:
Ha vége lesz ennek a bajnokságnak, kellesz keresni valami játékot, mert megfog állni az élet a topikban
Nem gáz. Akkor holnap.levproff írta:Áhh, én ma már nem nyomok srácok..bocsi.![]()
Már PUYOL-lal is úgy játszottam, hogy 1000felé figyeltem.![]()
levproff írta: Már PUYOL-lal is úgy játszottam, hogy 1000felé figyeltem.![]()