Egy másik topikban már összefoglaltam a magam véleményét, ide csak annyit, hogy a Barcának sokkal-sokkal több kell a jövőben mind a BL-ben, mind a bajnokságban, mert mint látjuk, nem tart ki a tavalyi forma... dolgozni kell a sikerért, mostantól még jobban, mert mindenki minket akar 'kivégezni', és így Eto'o nélkül, illetve egy-két bizonytalankodással a pályán bizony nem is lesz nehéz dolguk... szóval ez így nem mehet tovább! Eto'o hiányát eddig én nem tulajdonítottam ennyire vészesnek, bár ő az én nagy kedvencem, imádom, de tényleg bíztam abban, hogy Guddy és Saviola pótolni tudják majd őt, hát rá kell döbbenjek, ez nem megy!!! Saviolának én sokkal több lehetőséget adnék, Guddyt el kéne felejteni, mert nem megy most neki, de nagyon nem!!!
A Real-ról pedig tényleg csak egy mondat: le a kalappal! Nem hittem, hogy ellenfelek lesznek, lebecsültem őket, nem is kicsit. Nagyon! El kúrtam!

Nagyon felszívták magukat, és a fene vigye el őket, jól játszottak... 3 év után, talán most először igazán jól!!! MÉG HA (nem lennék igazi Barcás, ha ezt nem írnám még ide a végére...

), még ha igaz is, hogy Emersont már rég ki kellett volna állítani a meccsen, és ha picit több szerencsénk is lett volna, akkor lehetett volna akár 1 vagy 2:3 is az eredmény nekünk, no persze nem a második gól után! Ennyi. Gratula a Madridnak!
Egy apró javaslat/észrevétel azon drága Madrid szurkolóknak, akik szeretnek idejárni, és ilyenkor kioktatni bennünket: ne feledjék, hogy ez egy El Clasico volt, amin bármi lehetett, a két csapat iszonyat felszívta magát egymás ellen, DE! De a Madrid ettől még nem lesz bajnok, sem BL győztes sem semmi más… egyenlőre! Ez csak egy győzelem volt, nem csúnya, nem akárki ellen, de csak 1 db győzelem! Hosszú még az út, és Capellónak szerintem még sok munkája lesz a fiúkkal, szóval csak nyugi. Nem csak velünk játszotok majd még (a Nou Camp-ban), de megy még a ti utcátokba egy Lyon, egy Valencia, egy Getafe…