Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
héhé én nem akarom elvenni a real érdemeeit mert tény hogy megérdemelték(a 2. félidő alapjánLG írta:Igaz, h nincs formában a Barca, de azért 1 El Classicot megnyerni, mindig hatalmas dolog, ugy h ne vegyük el a Real érdemeit, mert ezt bizony megérdemelték.csababarca írta:sajnos el kell ismerni mindenkinek hogy a barca msot nincs formában...
és a madridosok meg ne higgyék h most ők a legjobbak a világon...
mert nagyon gyengék ők(is)....
egy jó formában lévő barca ennél 10szer jobban játszik...a realtól meg ez a max...
most így jött ki....
tavasszal mikor nyomjuk ellenük?
FIGYELEM:+2 pont az előnyünk...még jó hogy nem dőlt el a bajnokság....
Igaz, h nincs formában a Barca, de azért 1 El Classicot megnyerni, mindig hatalmas dolog, ugy h ne vegyük el a Real érdemeit, mert ezt bizony megérdemelték.csababarca írta:sajnos el kell ismerni mindenkinek hogy a barca msot nincs formában...
és a madridosok meg ne higgyék h most ők a legjobbak a világon...
mert nagyon gyengék ők(is)....
egy jó formában lévő barca ennél 10szer jobban játszik...a realtól meg ez a max...
most így jött ki....
tavasszal mikor nyomjuk ellenük?
FIGYELEM:+2 pont az előnyünk...még jó hogy nem dőlt el a bajnokság....
ez legyen a legnagyobb örömöd,én meg nem tom melyik gool tetszett jobban!Petixy írta:Nem is tudom melyik tetszett jobban Messitől:1.Amikor Carlos leült pihenni vagy 2 amikor a 16oson belül álló helyzetből elugrott 2 világklasszis között.
Mint tudjuk a futballban nincsen ha....DE!HA az igazi énünket mutatjuk,és talán még egy Eto'onk is van,akkor ez a real igenis egy fos csapatként hatott vna ellenünk a pályán,csakúgy mint 1 éve!Jobb ez a madrid mint az,de még most is az elit mögött kulloghat simán!Ezért igazán komoly kudarc a tegnapi eredmény nekünksanyahm írta:Bapszi!
Azé nem egy FOS csapattól kaptatok ki tegnap, hanem a Real Madridtól.
sanyahm írta:Hi!
Csak a miheztartás végett, nem bunkóskodni jöttem. Tegnap jól játszott a Real, és nyert. Raúl gólja valami eszméletlen volt!!!!
Emersonnak járt volna a piros, de mikor Valdes buktatta Nistelrooyt, azé meg egy tizi.... De nem is ez a lényeg. Most a Madridnak jött ki a lépés. Ennyi.
Majd a Nou Camp-ban meglátjuk, vissza tudtok e vágni.
HALA MADRID!!
Ritka nagy gyökér vagy!A fölényes győzelem az amit tavaly arattunk,tudod,amikor tapsoltatok otthon a tv elött...Amúgy csalódtam,hogy egy ilyen fos csapattol kikaptunk,mert nem a real volt jó,hanem mi játszottunk lélektelenül.Elsősorban Gudjohnsennek és Rijkaardnak kicsit rendet kéne tenni a fejében,majd Henket vissza kell szereznirealmadridfan írta:Messi nagyon jó volt tegnap, gólt érdemelt volna eto'o meg berúgott volna egy olyan helyzetet amit Gudjohnsen kihagyott!Simán nyertünk a barca gyenge volt, biztos nagyon kifáradtak a chelsea elleni vereség után,aztán me is kikaptak a Real Madridtól (FÖLÉNYES HAZAI GYŐZELEM) "aggodalomra ad okot"
HALA MADRID!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Több ezer Millió JúróAprieto írta:Örülök neki, hogy Rijkaard nem aggódik. Én helyette is.Hát. Asszem ennél az Edmilsonnál, ennél az Iniestánál és Deconál azért jobb... 12 millió meg nem pénz amikor olyan szerződéseket kötnek tévétársaságokkal, ami többezer millió €-ról szól és megengedhetik, hogy az Unicef legyen a mezünkön.Perrero írta:
van Bommel nem volt olyan jó, és kerestünk rajta 12 milliót
Hát. Asszem ennél az Edmilsonnál, ennél az Iniestánál és Deconál azért jobb... 12 millió meg nem pénz amikor olyan szerződéseket kötnek tévétársaságokkal, ami többezer millió €-ról szól és megengedhetik, hogy az Unicef legyen a mezünkön.Perrero írta:
van Bommel nem volt olyan jó, és kerestünk rajta 12 milliót
Hát örülök,h így látod,de elég nagyot tévedszBrian 20 írta:HELLO! elég régen irtam már ide, de most eljött az én idöm. szóval annyit akarok mondani hogy tegnap nagyon jól játszott a csapat. Ronaldinho se volt gyenge egyáltalán. kivéve sylvinhot és gudjonsenht akik miatt elment a meccs. Emersont meg ki kellett volna állítani, furcsa hoagy a pályán volt a Barca még igy is hogy nem igazán ment a játék csodálatos volt sajnos a befejezésel gond volt végig uralták a játékot az eredmény ha nem is de a meccsen remekül helyt álltak idegenben.