Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mijatovic írta:Hey!
Azzal kezdeném h nem nyálamat verni jöttem...
Szoktam olvasgatni az oldalt, de eddig nem láttam értelmét regelni. Ez most megváltozott, mert csekkoltam 1-2 műmadridista beirogatását, ami nagyon nem volt szimpatikus.![]()
Azt gondolom büszkék lehettek Messire, a legkisebb hajtott a legjobban. Viszont nem hiszem h Ronaldinho olyan kegyetlenül rossz passzban lenne, egyszerűen csak nem hagynak neki teret, ahogy megkapja a labdát leütközik + Etoo kiválásával nem osztják meg a védők figyelmét.
Marquez sérült volt vagy miért nem játszott![]()
Riijkard húzásait meg nem értem..Egy ilyen meccsen, az egyértelműen védekező szellemiségű Capello csapata ellen elég merész egy ennyire erősen kreatív középpálya...
Emersonnak járt volna a piros, meg a végén meg volt egy Ronaldinho taposás, na azért is. De azt gondolom ez a meccs -végre- nem a bírón múlt.
Ne csak a Valenciától féljetek, kezdünk egyre jobban összeállni és akkor nincs megállás![]()
Hiába szajkozód egyedül ezt már 2 napja,sokszor volt már rossz formában de mégig belejött ő pihenő nélkül is...Perrero írta:ne verd a nyálad, biztos vagyok benne, hogy felállunkrealmadridfan írta:Messi nagyon jó volt tegnap, gólt érdemelt volna eto'o meg berúgott volna egy olyan helyzetet amit Gudjohnsen kihagyott!Simán nyertünk a barca gyenge volt, biztos nagyon kifáradtak a chelsea elleni vereség után,aztán me is kikaptak a Real Madridtól (FÖLÉNYES HAZAI GYŐZELEM) "aggodalomra ad okot"
HALA MADRID!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Csináljuk azt amit az Inter Adrianoval
küldjük el Ronaldinhot szabadságra
![]()
Kikkel ? Edmilson és Motta ? alig játszottak a tavaly, szinte mindkettő sérült volt végig....Léfe írta:bticz: azért ezekkel a lesajnált védekező középpályásokkal oktattunk elitcsapatokat két és fél évig és nyertünk BL.-t. Csak be kellett volna Őket állitani.
én Thuarmban bízok, ahogy Zambriban is.bticz írta: Kiváncsi lennék mi a véleményetek erről, kivel lehetne erősíteni a középpályát...
FCB_gábor írta:Hihetetlen..még életemben nem voltam olyan ideges, mint a mérkőzés közben és után. Hatalmas csalódás volt az egész csapat játéka Messi kivételével. Nem tudom miért mondják, hogy a madrid egy épülő gárda a miénk meg már kész csapat, amikor ez -tegnap is bebizonyosodott- pont fordítva van. Az új real játékosok elég jól beilleszkedtek a csapatukba és sokat hozzátettek a győzelemhez, addig nálunk az új igazolások voltak a legszarabbak. Thuram, Zambrott és az izlandi is kritikán aluli volt. A yetiről már már Torghelle jutott eszembe, annyira szánalmas volt. Zambrotta meg úgy tűnik még Oleguernél is szarabb.
Eddig Rijkaard mellett voltam, de mostmár számomra is világos, hogy tavaly az öreg Henk volt az ész a kispadon. Amúgy hol van Frank új segítője? Nem Neeskensre gondolok, hanem a másik fickóra(a neve nem jut eszembe, Sacristán?). Siralmas évünk(?) lesz, ha ez tényleg így van és Rijkaard nem tudja azt kihozni a csapatból, mint tavaly Henk-kel.
Hatalmas hiba volt -az ugyan nem csúcs formában játszó- Decot is lehozni, mert onnantól átjáróház volt a középpályánk ismét.
Nem is tudom melyik a leggyengébb csapatrészünk. Azt hittem majd a csatárposzt lesz az, de lehet a középpálya a leggyengébb. Az biztos a jócskán "megerősített" védelem is versenyben van ezért a címért.
Hatalmas dolognak kell történnie ahhoz, hogy idén bármit is nyerjünk szerintem. Talán, ha Eto'o a jövőhétre felépül van esélyünk címvédésre a primeraban.![]()
Kövezzetek meg, de én nem érzem, hogy a közeljövőben javulni fog a csapat játéka és versenyképesek leszünk a pd-ben vagy akár a pd-ben.
Télen igazolni kell csatár posztra és balszélre.
Amíg nem megy a támadó játék, talán kikellene próbálni 2 vkp-val(Motta, Edmilson+Deco/Iniesta/Xavi) felállni.
Hy! De gondolom volt más programod is,vagy csak szimplán nem néztedCharlie írta:Grat a madridnak, sejtettem hogy ez lesz a vége, vagy hasonló, ezért nem is néztem.
C.
hallod ezt itt az eubarcán irták róla...ugy hogy...lionel19 írta:egész meccsen volt két megmozdulása 1. adott egy gólpassztsergi1989 írta:A mérkőzés legjobbja (az Eurobarca értékelése szerint): Sergio Ramos
A Madrid csapatként győzött, elsősorban a jó defenzív játékának köszönhetően, onnan pedig kiemelendő a végig hiba nélkül játszó Ramos. A jó hátsó megoldásai mellett gólpasszt adott Raúlnak is, mely a meccs alakulása szempontjából sorsdöntő volt.
jaj ez de teccik!végre más látja!ezt majd mindig bemásolom a ha szidják
2. ismét lerugott valakit (ezúttal Iniestát)
faja egy játékos vajon mikor kap végre egy kis eltiltást?