Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.23. 12:36:05

Na végre egy normális madridista. Örülök, hogy ilyenek is vannak.
Ezért lenne talán jobb, ha Saviola kezdene, mert a sok mozgásával le tudn kötni védőket, nem úgy, mint az igencsak statikus Guddy. Sztem van abban igazsgá, hogy Ronaldinhonak nem hagynak semmi teret.
Mellesleg én féltem a Barcát a Madridtól is, mert attól még, hogy épülnek, ők sose lesznek rossz csapat.
Viszont teljesen értelmetlennek látom azt, hogy védekező kp nélkül kezdjük a meccseket, és, hogy Deco minek kezd, ha fomrán kívül van. Iniesta sem volt tegnap túl jó, de ő csinált valamit. Deconak egy-két pad kéne, meg talán, hogy egy-két válogatottbeli meccset kihagyjon, és akkor kipihenné magát, és javulna.

Vagy amíg Eto'o sérült, talán el kéne gondolkodni egy két csatáros technikán. Pl: Guddy-Saviola, vagy Guddy-Messi
Mert egy jól fejelő ember nem árt előre sem. Ez kicsit olyan lenne, mint a Kluivertes időkben.
mijatovic írta:Hey!

Azzal kezdeném h nem nyálamat verni jöttem...
Szoktam olvasgatni az oldalt, de eddig nem láttam értelmét regelni. Ez most megváltozott, mert csekkoltam 1-2 műmadridista beirogatását, ami nagyon nem volt szimpatikus. :?
Azt gondolom büszkék lehettek Messire, a legkisebb hajtott a legjobban. Viszont nem hiszem h Ronaldinho olyan kegyetlenül rossz passzban lenne, egyszerűen csak nem hagynak neki teret, ahogy megkapja a labdát leütközik + Etoo kiválásával nem osztják meg a védők figyelmét.
Marquez sérült volt vagy miért nem játszott :?:
Riijkard húzásait meg nem értem.. :shock: Egy ilyen meccsen, az egyértelműen védekező szellemiségű Capello csapata ellen elég merész egy ennyire erősen kreatív középpálya...
Emersonnak járt volna a piros, meg a végén meg volt egy Ronaldinho taposás, na azért is. De azt gondolom ez a meccs -végre- nem a bírón múlt.

Ne csak a Valenciától féljetek, kezdünk egyre jobban összeállni és akkor nincs megállás :!: 8)
:)
Brian 20

2006.10.23. 12:20:57

HELLO! elég régen irtam már ide, de most eljött az én idöm. szóval annyit akarok mondani hogy tegnap nagyon jól játszott a csapat. Ronaldinho se volt gyenge egyáltalán. kivéve sylvinhot és gudjonsenht akik miatt elment a meccs. Emersont meg ki kellett volna állítani, furcsa hoagy a pályán volt a Barca még igy is hogy nem igazán ment a játék csodálatos volt sajnos a befejezésel gond volt végig uralták a játékot az eredmény ha nem is de a meccsen remekül helyt álltak idegenben.
mijatovic
Barça C

2006.10.23. 12:09:58

Hey!

Azzal kezdeném h nem nyálamat verni jöttem...
Szoktam olvasgatni az oldalt, de eddig nem láttam értelmét regelni. Ez most megváltozott, mert csekkoltam 1-2 műmadridista beirogatását, ami nagyon nem volt szimpatikus. :?
Azt gondolom büszkék lehettek Messire, a legkisebb hajtott a legjobban. Viszont nem hiszem h Ronaldinho olyan kegyetlenül rossz passzban lenne, egyszerűen csak nem hagynak neki teret, ahogy megkapja a labdát leütközik + Etoo kiválásával nem osztják meg a védők figyelmét.
Marquez sérült volt vagy miért nem játszott :?:
Riijkard húzásait meg nem értem.. :shock: Egy ilyen meccsen, az egyértelműen védekező szellemiségű Capello csapata ellen elég merész egy ennyire erősen kreatív középpálya...
Emersonnak járt volna a piros, meg a végén meg volt egy Ronaldinho taposás, na azért is. De azt gondolom ez a meccs -végre- nem a bírón múlt.

Ne csak a Valenciától féljetek, kezdünk egyre jobban összeállni és akkor nincs megállás :!: 8)
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.10.23. 12:06:05

Perrero írta:
realmadridfan írta:Messi nagyon jó volt tegnap, gólt érdemelt volna eto'o meg berúgott volna egy olyan helyzetet amit Gudjohnsen kihagyott!Simán nyertünk a barca gyenge volt, biztos nagyon kifáradtak a chelsea elleni vereség után,aztán me is kikaptak a Real Madridtól (FÖLÉNYES HAZAI GYŐZELEM) "aggodalomra ad okot"

HALA MADRID!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ne verd a nyálad, biztos vagyok benne, hogy felállunk :!: Csináljuk azt amit az Inter Adrianoval :!: küldjük el Ronaldinhot szabadságra :!:
Hiába szajkozód egyedül ezt már 2 napja,sokszor volt már rossz formában de mégig belejött ő pihenő nélkül is... :roll: Egy ilyen kaliberű játékos nem engedheti meg magának hogy a rosszformáját kipihenje. :roll:
in to exile
Aprieto

2006.10.23. 11:56:49

Ez a "magas, erős stb stb" kp nem éppen Van Bommel? :roll:
Csak mert simán elengedték nyáron, pedig Motta helyett akármikor...

Tegnap szenvedtem a meccs alatt, nem bírtunk végigvinni egy ép támadást, ami a Barcelonától elég elszomorító dolog. Kitömhettek volna, kaphattunk volna még a 2 gól mellé vagy hármat.

Messi! Kitartás... :roll:
bticz
Barça B

2006.10.23. 11:32:13

Léfe írta:bticz: azért ezekkel a lesajnált védekező középpályásokkal oktattunk elitcsapatokat két és fél évig és nyertünk BL.-t. Csak be kellett volna Őket állitani.
Kikkel ? Edmilson és Motta ? alig játszottak a tavaly, szinte mindkettő sérült volt végig....
Ami pedig a tavalyi oktatást illeti, senki nem gondolja komolyan közületek azt , hogy nem ismerik ki egy idő után a játékunkat..... Itt az elő példa, mikor a hentes középpályásai az ellenfélnek már átvételkor megtámadják Ronaldinho-t, Iniestat, Deco-t (Messit nem írom mert ő bármikor átfűzi a védőjét) akkor nem nagyon tudnak mit kezdeni a labdával... Persze tavaly jobb formában is játszott Ronnie is, de azért ha megnézed egész más rendszerben focizott ellenünk a real és a chelsea is. Igazából itt a Chelsea meccs volt az ekeserítőbb mert ott tényleg nem voltunk partiban. A tegnapi madridi vereség pedig azért szomorú, mert egy félkész csapattól kaptunk ki. Nem látom reménytelennek a helyzetünket de szerintem akkor is kellene egy világklasszis labdaszerző, védekező középpályás.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.10.23. 11:25:25

Azért azt ne felejtsük el,hogy a madrid 1-0 után csak nyomozta a labdát,a focit mi játszottuk.Capello csapatai ellen nem lenne szabad hátrányba kerülni,mert jön az antifutball,meg a kontra.Igy kaptunk ki.
Nekem csak az nem tetszett,hogy 2-0 után-úgy láttam-feladtuk.
A Valenciát tartom továbbra is a legveszélyesebbnek ránk nézve.
Ha a real csak ennyit tud,nem lesz gondunk vele.Nem fog mindenki nekik rontani,hogy kontrázhassanak.
Más játék meg nem megy nekik.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Charlie
Öreg Harcos

2006.10.23. 11:23:14

Edmilson se rossz játékos, nagyon nem, csak rohadtul nincs formában, amikor ment neki, akkor hatalams kedvence volt sokunknak. Most bántjátok.
C.
Léfe
Entrenador del Barça

2006.10.23. 11:21:23

bticz: azért ezekkel a lesajnált védekező középpályásokkal oktattunk elitcsapatokat két és fél évig és nyertünk BL.-t. Csak be kellett volna Őket állitani.
Fecó
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.23. 11:18:55

bticz írta: Kiváncsi lennék mi a véleményetek erről, kivel lehetne erősíteni a középpályát...
én Thuarmban bízok, ahogy Zambriban is.
az nem lehet, hogy évekig tökéletesen működtették a klubcsapatukban és a válogatottban a védelmet itt pedig ki kellene tenni őket a csapatból! nagyon örültem nekik nyáron. dehát Puyol sem az igazi mostanában, ő is sokat hibázik, eddig nem ezt szoktuk meg tőle sem!
én abszolút a középpályás védekezésben látom a káoszt.
nézzük meg, ezzel a középpályával mi történt az utóbbi nagymeccseken:
Bréma, Chelsea, Madrid, mind-mind vezetést szerzett és utána egyszerűen beálltak védekezni és jöttek a kontrák, a gyors támadások. ezek ellen a labdatartó középpályások 'mit is' ? sem érnek. érdekes eljátszani agondolattal: mi lett volna, ha ezeken a meccseken a Barca szerez vezetést?!

ezeken a meccseken semmi nem látszott a tavalyi Barcaból. semmi.
tavaly könnyedén alakították ki a helyzeteket, könnyedén verték rommá
a világot. most pedig görcsösek, körülményesek, lassúak.

először is nagyjából állandósítanám a csapatot, mert év elején is megjegyeztem: nem biztos, hogy nyerünk az ilyen hosszú paddal. a Chelseanél is hosszú a pad, de ott Moruinho általában mindig hasonló kezdővel játszik a komoly meccseken, Frank pedig össze-vissza variál.
ez eddig nem jött be.
és, ha kialakul egy egységes csapat, akkor majd el lehetne kezdeni néha(!) rotálni a fontos posztokon.
Zambri-Thuram-Puyol-Gio
----Ini(Deco)---Rafa---Xavi
a fontosabb meccsekre ezt a csapatot kellene összeszoktatni, mert egyelőre totális fejetlenség van a Nou Campban!
Charlie
Öreg Harcos

2006.10.23. 11:18:35

Felesleges neki állni az új igazolásoknak, mind-mind bizonyítottak már pályafutásuk során, jelen pillanatban még nem épültek be a csapatba, és nem megy nekik annyira amennyire, elvárnánk. Lesz ez jobb. Aztán gondolom jobban menne akkor is a játék, ha gólokat lőnnénk, és lenne okuk a meccsen is örömre. Eto'o rettenetesen hiányzik. Henrynak örültemhogy végül nem jött, most meg...Bajnokságban egyenlőre nincs gond, Bl-ben kell valamit domborítani a következő 3meccsen, és természetesen a mutatott játékban.

Elég rég fordult elő hogy egymásután kétszer kikapjunk, a következő ellenfelünket valószínűleg legyőzzük, legalábbis nagyon bízok benne, a bajnokságbelit, meg muszáj.

Rijkaard-nak van pár ökör döntése téllég, nem tudom hogy ez Henk távollétének tudható-e be, de van már gyakorlata a Barcelonánál, igazán tudhatná hogy ki mire képes támadás, védekezés terén, meg egyáltalán milyen szintű ellenfél ellen képes bármire is. Úgy írok/írunk mintha okosabb/ak lennénk a Mestertől.

A védekezőközéppályás témához annyit, hogy télleg feltolhatnánk a mexicóit, hogy henteskedhessen egy keveset, persze jó értelemben, mivel elég masszív teremtmény a mi Marquezünk. Stabilabbak lennénk, az tuti.

Meccsnézéshez annyit hogy hallgattam a 2. gólig, nem néztem, csak amikor a kommentár sikongatott, akkor odafigyeltem. A 2.gól után, pedig kikapcsoltam a tv-t, majd a végeredményről, hogy annyi maradt, egy reálos ismerősömtől értesültem, aki jogosan jött örömködni msn-n. Nincs idegzetem egy ilyen kaliberű meccshez, ahol a kedvenc csapatom játszik.
C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2006.10.23. 11:21:51-kor.
bticz
Barça B

2006.10.23. 11:03:40

FCB_gábor írta:Hihetetlen..még életemben nem voltam olyan ideges, mint a mérkőzés közben és után. Hatalmas csalódás volt az egész csapat játéka Messi kivételével. Nem tudom miért mondják, hogy a madrid egy épülő gárda a miénk meg már kész csapat, amikor ez -tegnap is bebizonyosodott- pont fordítva van. Az új real játékosok elég jól beilleszkedtek a csapatukba és sokat hozzátettek a győzelemhez, addig nálunk az új igazolások voltak a legszarabbak. Thuram, Zambrott és az izlandi is kritikán aluli volt. A yetiről már már Torghelle jutott eszembe, annyira szánalmas volt. Zambrotta meg úgy tűnik még Oleguernél is szarabb.
Eddig Rijkaard mellett voltam, de mostmár számomra is világos, hogy tavaly az öreg Henk volt az ész a kispadon. Amúgy hol van Frank új segítője? Nem Neeskensre gondolok, hanem a másik fickóra(a neve nem jut eszembe, Sacristán?). Siralmas évünk(?) lesz, ha ez tényleg így van és Rijkaard nem tudja azt kihozni a csapatból, mint tavaly Henk-kel.
Hatalmas hiba volt -az ugyan nem csúcs formában játszó- Decot is lehozni, mert onnantól átjáróház volt a középpályánk ismét.
Nem is tudom melyik a leggyengébb csapatrészünk. Azt hittem majd a csatárposzt lesz az, de lehet a középpálya a leggyengébb. Az biztos a jócskán "megerősített" védelem is versenyben van ezért a címért.
Hatalmas dolognak kell történnie ahhoz, hogy idén bármit is nyerjünk szerintem. Talán, ha Eto'o a jövőhétre felépül van esélyünk címvédésre a primeraban. :(
Kövezzetek meg, de én nem érzem, hogy a közeljövőben javulni fog a csapat játéka és versenyképesek leszünk a pd-ben vagy akár a pd-ben.
Télen igazolni kell csatár posztra és balszélre.
Amíg nem megy a támadó játék, talán kikellene próbálni 2 vkp-val(Motta, Edmilson+Deco/Iniesta/Xavi) felállni.

Ezzel a hozzászólással teljesen egyetértek, de véleménye szerint nem megoldás vkp posztra Edmilson. Én nagyon örültem mikor láttam hogy nem kezd, mert egyáltalán nem tartom Barca szintű jétkosnak. Nem fut, nem ütközik, lassú és körülményes. Nézzétek meg az összes komoly riválisunknak akár spanyolban, akár Bl-ben milyen labdszerzői vannak, akik nem mellékesen bejátszák az egész pályát és leütköznek mindenki:
Real - Diarra, Emerson; Valencia - Albelda, Baraja; Chelsea - Essien, Makelele; Liverpool- Xabi Alonso, Gerrard; Milan - Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Inter - Viera, Cambiasso stb.
Én azt gondolom, hogy ezektől a párosoktól messze van a Motta, Edmilson kettős. Szerintem el kellene gondolkozni a télen, hogy nem e kellene ezt a csapatrészt sokkal jobban megerősíteni, hogy tehermentesítsük a világ legjobb támadóközéppályásait, mert az nem kérdés, hogy akiket felsoroltam egy csapatnak sincs olyan támadó kp-sora mint nekünk. De amíg Iniestanak, Xavinak, Deconak védekeznie, ütköznie kell ne számítsunk semmi jóra. Marquezt pedig a védelembe kell tenni mert Thuram csak cserének bevethető, úgyhogy ő sem megoldás erre a posztra....
Kiváncsi lennék mi a véleményetek erről, kivel lehetne erősíteni a középpályát...
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.23. 10:58:54

Charlie írta:Grat a madridnak, sejtettem hogy ez lesz a vége, vagy hasonló, ezért nem is néztem.
C.
Hy! De gondolom volt más programod is,vagy csak szimplán nem nézted :?: :?

Mert akkor nem értem :!: Azért mert nem vagyunk a legjobb formánkban,attól még a BARCA játszott,és nem is akármilyen meccsen....

Én sem örültem a mutatott játéknak,és annak,h a Madrid megérdemelten győzőtt le bennünket,de megnéztem a meccset,és legalább 1 szépítő gólért szurkoltam...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.23. 10:58:22

MESSI NEM ELÉG!

Kép
Charlie
Öreg Harcos

2006.10.23. 10:48:16

Grat a madridnak, sejtettem hogy ez lesz a vége, vagy hasonló, ezért nem is néztem.
C.
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.23. 10:38:55

lionel19 írta:
sergi1989 írta:A mérkőzés legjobbja (az Eurobarca értékelése szerint): Sergio Ramos

A Madrid csapatként győzött, elsősorban a jó defenzív játékának köszönhetően, onnan pedig kiemelendő a végig hiba nélkül játszó Ramos. A jó hátsó megoldásai mellett gólpasszt adott Raúlnak is, mely a meccs alakulása szempontjából sorsdöntő volt.

jaj ez de teccik!végre más látja!ezt majd mindig bemásolom a ha szidják :D
egész meccsen volt két megmozdulása 1. adott egy gólpasszt
2. ismét lerugott valakit (ezúttal Iniestát)

faja egy játékos vajon mikor kap végre egy kis eltiltást?
hallod ezt itt az eubarcán irták róla...ugy hogy...
barca99
Llegenda del Barça

2006.10.23. 10:32:45

Huhhh.... egy kicsit hazavágott a tnap esti vereség. Hajnal kettőig fel se fogtam igazán hogy megtörténhetett ilyen.... de megtörtént. Megmondom őszintén a vereségre nem számoltam egyáltalán. Annyira bíztam a döntetlenben az első félidő után. Messi iszonyat keményen tolja, de ha nem kap segítséget... :oops: Azért Frankie-től is merész volt kimenni vkp nélkül. Na mindegy, ezeket a békákat le kell nyelni, de mindenképpen javulni kell. Guddy... :shock: Labdakezelés: 0 helyzetkihasználás: -1 Szerintem Saviolával többre mentünk volna. Igaz hogy beállt, de akkor amikor már Messinek se volt kedve játszani. Mindenesetre nagyon oda kell figyelni, mert a Madrid egy-kettő befoghat minket.

Grartt a Madridnak! :evil:
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.23. 10:04:47

mit is mondhatnánk egy ilyen meccs után?

nekem ugyanaz a problémám, mint a londoni meccsen: ha 4-0-ra kapunk ki, akkor sem szólhatnánk egy szót sem.
lehet, hogy érdekes, de ezzel együtt azt mondom, hogy a csapatjátékkal nem volt igazán gond, elöl egyértelműen megvoltak a helyzetek, a labdák eljutottak az alapvonalig, de ott egyszerűen megállt a tudomány. nincs csatárunk jelen pillanatban :? .
a madridi támadásoknál rendre kiszolgáltatott helyzetbe hozták a védelmet.
Rijkaard taktikája most is megbukott. a tegnapi középpálya remekül működhetett volna, ha nem hátrányban játszik a Barca, mert egy esetleges vendég gól esetén eldugták volna a labdát a Madrid elöl.
mindkét gól kontraközeli akcióból született, SENKI nem volt, aki ütközzön a madridi labdafelhozóval. még Decotól is elmaradtak a "szúrkák". a 60kilós Robinho mindkét gólnál 20-30 métert cipelhette a labdát. nézzétek meg Emersont, aki folyamatosan padlóra küldte a középpályásainkat. nem tudom mi kell még Rijkaardnak, hogy Marquezt végre játszassa a középpályán.

szóval baj van! nem kicsi, nagy. két elitcsapat ellen még csak gólt sem rúgtunk.
egyetlen pozitívum volt a meccsen: a kis Messi bohócot csinált a Real Madrid felállt védekezéséből.

szomorú vagyok.

U.I.: valaki leírná röviden, hogy a két szagértő mivel magyarázta a kudarcot, mert kocsmába néztem és nem hallottam. egyébként a Barca-divatdrukker dolog megdőlt tegnap, ugyanis én voltam az egyetlen blaugrana drukker...
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.23. 10:04:25

Tegnap nézem a meccset. Már 2-0 és megkérdezem apámtól: Most melyik bukást nézzem :?: Hitlerét a TV 2-n vagy a Barcáét a sport 1-en :?:
realmadridfan
Barça B
Kapcsolat:

2006.10.23. 09:58:28

Messi nagyon jó volt tegnap, gólt érdemelt volna eto'o meg berúgott volna egy olyan helyzetet amit Gudjohnsen kihagyott!Simán nyertünk a barca gyenge volt, biztos nagyon kifáradtak a chelsea elleni vereség után,aztán me is kikaptak a Real Madridtól (FÖLÉNYES HAZAI GYŐZELEM) "aggodalomra ad okot"

HALA MADRID!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kép[/url]
Léfe
Entrenador del Barça

2006.10.23. 09:56:38

Lehet bizakodni, én is ezt teszem,de! Nem harap a csapat ugy mint 2-3 év óta szokott. És ez a legszörnyübb. Etoo hiányzik, de erre fogni mindent nem lehet. Személyeskedést nem szeretem de Zambrotta egy élő relytély.Azt meg végképpen nem értem, hogy a középpálya szervezettsége hova lett. A második félidőben középpályán minden labda a Reálé volt. Edmilson, Markez, Motta meg nyaralnak. Reikard is hibás.
Fecó
Lezárt