Ezért lenne talán jobb, ha Saviola kezdene, mert a sok mozgásával le tudn kötni védőket, nem úgy, mint az igencsak statikus Guddy. Sztem van abban igazsgá, hogy Ronaldinhonak nem hagynak semmi teret.
Mellesleg én féltem a Barcát a Madridtól is, mert attól még, hogy épülnek, ők sose lesznek rossz csapat.
Viszont teljesen értelmetlennek látom azt, hogy védekező kp nélkül kezdjük a meccseket, és, hogy Deco minek kezd, ha fomrán kívül van. Iniesta sem volt tegnap túl jó, de ő csinált valamit. Deconak egy-két pad kéne, meg talán, hogy egy-két válogatottbeli meccset kihagyjon, és akkor kipihenné magát, és javulna.
Vagy amíg Eto'o sérült, talán el kéne gondolkodni egy két csatáros technikán. Pl: Guddy-Saviola, vagy Guddy-Messi
Mert egy jól fejelő ember nem árt előre sem. Ez kicsit olyan lenne, mint a Kluivertes időkben.
mijatovic írta:Hey!
Azzal kezdeném h nem nyálamat verni jöttem...
Szoktam olvasgatni az oldalt, de eddig nem láttam értelmét regelni. Ez most megváltozott, mert csekkoltam 1-2 műmadridista beirogatását, ami nagyon nem volt szimpatikus.![]()
Azt gondolom büszkék lehettek Messire, a legkisebb hajtott a legjobban. Viszont nem hiszem h Ronaldinho olyan kegyetlenül rossz passzban lenne, egyszerűen csak nem hagynak neki teret, ahogy megkapja a labdát leütközik + Etoo kiválásával nem osztják meg a védők figyelmét.
Marquez sérült volt vagy miért nem játszott![]()
Riijkard húzásait meg nem értem..Egy ilyen meccsen, az egyértelműen védekező szellemiségű Capello csapata ellen elég merész egy ennyire erősen kreatív középpálya...
Emersonnak járt volna a piros, meg a végén meg volt egy Ronaldinho taposás, na azért is. De azt gondolom ez a meccs -végre- nem a bírón múlt.
Ne csak a Valenciától féljetek, kezdünk egyre jobban összeállni és akkor nincs megállás![]()