Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát pocok, én egyetértek barcafannal(kinek hogy...), és télleg nem lehet Saviolára annyira építeni, mint etoo-ra, de sokkal inkább, mint Guddyra.PCPocok írta:saviola egyértelmüen jobb mint gudy de nem hiszem hogy rá leheten építeni a csapatot.Perrero írta:állitsuk be Bojant, vki hozzáér azt feljelenti pedofiliáért, megovjuk a meccset és 3-0al a miénk![]()
na de komolyan, nem kell ide venni senkit, csak most nem Eto'ora, ahnem Saviolára kéne épiteni a támado taktikát...
szerintem meg pont egy kis csapat ellen kellen jácatni, mert ott valszeg jobban jáccana és ez talán önbizalmat adna nekiGame90 írta:Nem csak 1-1 játékost kell hibáztatni. Szinte mindenki sz@rul játszik. Azért vannak kivételek pl Messi. Rijkaard sincs ,,formában''. Ronniet én Frank helyében pihentetném egy kisebb csapat ellen.
Minden egyes betűvel egyetértek.Cooltiszo írta:A második félidőben momentumunk nem volt, Guddy ritka, [auto_cenzúra], át se tudja venni a labdát, Giuly meg egy nyomorék. Messi meg a világ legjobbja lesz, most is az volt a baj, hogy hozzá nem nőttünk fel.
Ettől függetlenül tartom, hogy az első félidőben jobbak voltunk, a másodikban látottak alapján viszont megérdemelt a Real győzelme, nyáron (télen úgyse veszünk) venni kell egy normális csatárt, mert így nem lehet, hogy a csatárunk mégcsak kapu felé se állt, Eto'o papa gyógyulj gyorsan. Egyébként Rijkard hibázott, a Deco-Giulycsere full hülyeség volt, Marquezt kellett volna behozni, több labda, több támadás, de hát ez van, most be kell húzni pár meccset....
saviola egyértelmüen jobb mint gudy de nem hiszem hogy rá leheten építeni a csapatot.Perrero írta:állitsuk be Bojant, vki hozzáér azt feljelenti pedofiliáért, megovjuk a meccset és 3-0al a miénk![]()
na de komolyan, nem kell ide venni senkit, csak most nem Eto'ora, ahnem Saviolára kéne épiteni a támado taktikát...
Hy!lionelmessi19 írta:Igen, lehetséges, csak még a sokk hatása alatt vagyok, és mérges vok mindenkire. Talán a bajnokságban maradhatunk elöl, és bl-t meg kihúzzuk, de kumma nehéz lesz.sergi1989 írta:na viszont ez közel se igy van!!ha nyertek akkor bezegg...nem én megértem hogy egyből most katasztrófa helyzet van nálatok mert ehez mostanság nem szokhatatok hozzá!beteg mi ebbe vagyunk jo ideje edzettek..szoval sztm nem ennyire rosz a helyzetlionelmessi19 írta:fáj, h ezt kell mondanom ,és pont egy klasszikus után, de örüljünk, ha kibekkeljük a félévet. Hihetetlenül nem megy a csapatnak.
Vhogy tovább kéne jutni a bl-ben, meg elöl kéne maradni a bajnokságban a négyben, és akkor tavasszal, Etooval meg a téli igazolásokkal... Mert bizony kell vki Giuly, és Dinho helyére is.
Persze utóbbinak csak cserének, de akkor is. Tőlem mehetne Eidur is, de hagyjunk még neki kis időt, aztán ha így marad a dolog, akkor pá-pá...
télleg, meg se jegyezte eddig szinte senki, de: Mi a fsz van Thurammal, kb mind a két gólban benne volt, az elsőben nem is akárhogy...
Az igazolások is túlzás, de egy vki mindenképp kell, max a b-ből.
pl Dos Santos.
Mindenesetre Giuly, és Guddy idén még nem mutattak semmit.
főként Giuly, de ezt majd holnap az ő topicjába megírom, h aztán megint jót veszekedjünk Oszimiki-vel...
Igen, lehetséges, csak még a sokk hatása alatt vagyok, és mérges vok mindenkire. Talán a bajnokságban maradhatunk elöl, és bl-t meg kihúzzuk, de kumma nehéz lesz.sergi1989 írta:na viszont ez közel se igy van!!ha nyertek akkor bezegg...nem én megértem hogy egyből most katasztrófa helyzet van nálatok mert ehez mostanság nem szokhatatok hozzá!beteg mi ebbe vagyunk jo ideje edzettek..szoval sztm nem ennyire rosz a helyzetlionelmessi19 írta:fáj, h ezt kell mondanom ,és pont egy klasszikus után, de örüljünk, ha kibekkeljük a félévet. Hihetetlenül nem megy a csapatnak.
Vhogy tovább kéne jutni a bl-ben, meg elöl kéne maradni a bajnokságban a négyben, és akkor tavasszal, Etooval meg a téli igazolásokkal... Mert bizony kell vki Giuly, és Dinho helyére is.
Persze utóbbinak csak cserének, de akkor is. Tőlem mehetne Eidur is, de hagyjunk még neki kis időt, aztán ha így marad a dolog, akkor pá-pá...
télleg, meg se jegyezte eddig szinte senki, de: Mi a fsz van Thurammal, kb mind a két gólban benne volt, az elsőben nem is akárhogy...
Egy catár szerintem is kell még, csak nem tom ki lenne megefelő aki még esetlega a Bl-ben is tudna jáccani..., mert lehet eto februárban visszajön de nem biztos hogy felfér a lábára a gollövő cipje.ozsimiki írta:Na én nagy is,colos is,magas is( ami ugyanazretek írta:asszem télen KÖZÉPPÁLYÁRA KELL igazolni, mert sztem Deco nem fog sokat javulni, kell a frissítés. valami nagy colos, magas erőtelges playa kéne...persze technikás stb..), erőteljes is vagyok,csak nem vok playa,de technikás az vagyok
![]()
![]()
![]()
Na de komolyan, szerintem korai lenne rögtön igazolgatni,főleg nem középpályára,de még 1 technikás csatár nem ártana...
mindegy, nem érdemes ennél leragadni. a zakón ez sem változtat.cibuu írta:akkor azér nem láttam mert törölve lettek.
de bakker nem értem mit égetnek minket.és mi MADRIDISTÁK,meg kérjünk a nevükbe bocsánatot?
Na én nagy is,colos is,magas is( ami ugyanazretek írta:asszem télen KÖZÉPPÁLYÁRA KELL igazolni, mert sztem Deco nem fog sokat javulni, kell a frissítés. valami nagy colos, magas erőtelges playa kéne...persze technikás stb..
Teljesen egyetértek!!!! Bár én Iniestát kicsit jobbnak láttam:DDcps46 írta:Na szerintem most kéne elfelejteni ezt a rotációt. A középpályánk teljesen meg van hülyülve. Ilyen gyenge Iniestát még soha nem láttam. Vissza kell térni a Deco-Xavi-Marquez hármasra, Iniestát meg cserének, ahogy régen. Lazább meccseken jöhet Edmilson meg Motta.
Gudjohnsen meg hihetetlen volt. Csak az első félidőben legalább 3-4 marhajó támadás megakadt rajta. Most már én is inkább Saviolát preferálom.
Messit viszont ki ne vegye mostanában Rijkaard, mert komolyan mondom, hogy megkeresem...
kérlek ne általánosits.amugy meg te is elég otthonosan mozogsz a Madridistán.látom azért az Isten barmai is tiszteletüket tették.
na viszont ez közel se igy van!!ha nyertek akkor bezegg...nem én megértem hogy egyből most katasztrófa helyzet van nálatok mert ehez mostanság nem szokhatatok hozzá!beteg mi ebbe vagyunk jo ideje edzettek..szoval sztm nem ennyire rosz a helyzetlionelmessi19 írta:fáj, h ezt kell mondanom ,és pont egy klasszikus után, de örüljünk, ha kibekkeljük a félévet. Hihetetlenül nem megy a csapatnak.