Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Blest
Jugador d'estrella

2008.01.01. 22:28:07

LG írta: Mindig csak az igéretek, aztén semmi eredmény.
tiszta politika...avagy sportpolitika.. undorító :cry: :?
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.01. 22:20:28

Kluivertinho írta:
LG írta:Ha kikapunk esetleg Majorkán, akkor remélem már Cruyff meg Laporta is belássa, h mennie kell.
Úgy látom, annyira nem csíped Rijkaardot, hogy inkább kapjunk ki Mallorcán, csak húzzon már innen. :roll:
Nem, sosem szorituk azért, h vesztjen a Barca. De ha megint kikapunk, akkor jo lenne már ha elküldenék.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2008.01.01. 21:59:25

LG írta:Ha kikapunk esetleg Majorkán, akkor remélem már Cruyff meg Laporta is belássa, h mennie kell.
Úgy látom, annyira nem csíped Rijkaardot, hogy inkább kapjunk ki Mallorcán, csak húzzon már innen. :roll:
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.01. 21:32:20

Ha kikapunk esetleg Majorkán, akkor remélem már Cruyff meg Laporta is belássa, h mennie kell.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.01.01. 21:09:01

Sajnos nem volt netem a Klasszikus idején, sőt mivel a Sport Klub adta, igy még nézni sem tudtam, de azthiszem örülök hogy nem kellett végig néznem azt!
Viszont most olvasom hogy miket mondanak Rijkaardék!
Hát azért ez már tényleg vicc, hogy mindegy hogy hány meccset rontunk el, mindegyik után ugyanazt kapjuk, és az a legjobb, hogy azért van ez, mert meg lehet játszani ezt velünk! Én mindig azt mondom, hogy nem b.aszogatsz pálcával olyat akit nem lehet!
Rosszul kezdjük az évet, majd jön egy-két jobb meccs, és máris elhisszük hoogy tényleg nincs itt gond, Rijkaard jól mondta, aztán jön a csalódás, majd ujra egy jó meccs, és igy tovább! Ezek után is kapjuk az arcunkba, hogy no problem! Én meg azt mondom hogy No Comment...
Azt sem értettem hogy a vezetőségben is és itt is sokan a Classicot gondolták mérvadónak, mind Rijkaardot tekintve, mind a csapatot! De kérdem én, ha nyertünk volna ott, ki mit mondott volna? Ez az, kint vagyunk a gödörből, juppijé, meg ilyenek! Rendben, mostmár adhatunk Franknak további esélyt, jó lesz ez stb.
Aztán jön a január, és ujra jön a csalódás! De nyugodt szívvel hazudnak az arcunkba, mert nekünk elég egy-két jobb meccs, és rögtön kuss a nevünk....
Év végén pedig megint jöhet a duma, hogy tanultunk ebből is, majd jövőre!
Nem elég hogy a mi csapatunk nem nyer, még végig is nézhetjük ahogyan lassan, de biztosan kétszer annyi bajnoki cime lesz a Realnak!
Nem érdekelt ez engem soha komolyan, de azért bevallhatja mindenki, ez is nagyon fájó, főleg ugy, hogy a mi kezünkben van az adu!
Hogy menjen-e Rijkaard nemtudom, de hogy történjen már valami az nagyon kéne!!!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.01. 21:03:00

Cruyff véleményét már régen tudjuk, valszeg már Ő is lecserélte volna nyáron Rijkaard-ot, és esetleg valaki mást is...Most szerintem arról van szó, hogy nem akarja télen nyélbeütni a dolgokat.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.01. 20:54:04

Most akkor ha Cruyff elméletét elhisszük, és nem tudjuk mi a hiba oka akkro az egész vezetőséget is ki kellene rúgni meg mindenkit? Szerintem először nézzük meg az edzőváltás mit eredményez, aztán lehet tovább menni. De ezt már leírtam a hosszabb eszmefuttatásomban is:) Buék szurktársak!:)
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.29. 11:09:20

gekkodan írta:Ez pontosan így van, Rijkaardal a megújulás esélye szinte zéró. Miért higgyük el azt amit etetnek velünk hetek óta, sőt hónapok óta: dolgozni kell tovább és semmi baj. Rijkaard kiégett, a játékosok lexarják már mit csinál, nulla motiváció és semmi más ami kéne a fordításhoz. De ezt már lerágtuk szerintem:)
Ez az. A Barca drukkerek 1,5 éve folyamatosan át vannak baxva :!: Mindig csak az igéretek, aztén semmi eredmény. A klasszikus előtt is ment a nagy fogadkozás, én el is hittem :? Aztán meg akkora kibaott csalodás volt :evil: :cry:
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.28. 18:00:01

Szerintem Ronaldinhot a kisebb csapatok ellen kéne játszani hátha visszajönn a játékkedve mert lehet hogy önbizalom hiányos... De ha a vezetőség beleszólna szerintem akkor játszana Ronaldinho mert végülis nagyon nagy kedvenc a közönségnek meg úgy eleve is jobb és tapasztaltabb mint Bojan.
Szerintem Ronaldinhot kisebb csapatok ellen kéne játszatni addig amíg bele nem lendül a régi formájába
BARCELONA MÉS QUE UN CLUB!
gekkodan
Director del Fútbol

2007.12.28. 17:34:59

Kralo írta:Várhídi "bajusztöp"-nek volt egy érdekes gondolata. Mégpedig az, hogy a vezetőség bele-beleszólogat Rijkaard dolgába. Ennek okán például Bojan egyre több lehetőséget kap a kiszoruló Ronaldinhoval szemben. :roll:
A példa sztem nem a legmegfelelőbb, viszont ennek lehetne betudható, hogy Rijkaard némely esetben oly makacs, még ha hüülyeség is?

Nem akarom Rijkaardot mentesíteni, csak kíváncsi vagyok szerintetek lehet-e a kapcsolat Rijkaard rosszul elvégzett munkája és a vezetőség között?

A Real Madridnál ez megfigyelhető volt főként Perez idején.
Aranyos gondolat:) Rijkaard munkájába szerintem masszívan nem szól bele senki. Bojan azért játszik, mert jelenelg sokkal agilisebb és motiváltabb mint R10. Nem akarom a két játékost összehasonlítani, de ha én lennék az edző, ezt tenném, még többet is. Néha jobb egy stabil 1.6-os suzuki, mint egy motorhibás 320-as BMW....

A beleszólásokról meg annyit, hogy ha Rijkaardot az érdekelné, hogy ki mit mondd, akkor már régen leültette volna R10-et a padra. Johan Cruyff 1 éve ezt magyarázza, pedig ő nem Laporta, ért a focihoz és nem mellesleg edzőnek sem utolsó volt:) Rijkaard arra is [auto_cenzúra], akkor hallgatott az öregre, amikor már több edző a száját tépte, mire R10-et meg leültette a padra, Dinho tudta jól, hogy már ennek a húzásnak sem kell bedőlni. Igaza is lett, a Madrid ellen már ott futkosott a brazil bohóc, jegyzem meg a csapat egyik legbénábbika volt azon az estén...

Szóval Rijkaardnak nem az a baja, hogy ki mit mondd neki, hanem az, hogy mostanában azt a képet mutatja magáról, hogy totál Lost in Space taktikailag és úgy egyáltalán...Fusson.
Kralo
Entrenador del Barça

2007.12.28. 17:07:09

Várhídi "bajusztöp"-nek volt egy érdekes gondolata. Mégpedig az, hogy a vezetőség bele-beleszólogat Rijkaard dolgába. Ennek okán például Bojan egyre több lehetőséget kap a kiszoruló Ronaldinhoval szemben. :roll:
A példa sztem nem a legmegfelelőbb, viszont ennek lehetne betudható, hogy Rijkaard némely esetben oly makacs, még ha hüülyeség is?

Nem akarom Rijkaardot mentesíteni, csak kíváncsi vagyok szerintetek lehet-e a kapcsolat Rijkaard rosszul elvégzett munkája és a vezetőség között?

A Real Madridnál ez megfigyelhető volt főként Perez idején.
gekkodan
Director del Fútbol

2007.12.28. 16:12:25

Ez pontosan így van, Rijkaardal a megújulás esélye szinte zéró. Miért higgyük el azt amit etetnek velünk hetek óta, sőt hónapok óta: dolgozni kell tovább és semmi baj. Rijkaard kiégett, a játékosok lexarják már mit csinál, nulla motiváció és semmi más ami kéne a fordításhoz. De ezt már lerágtuk szerintem:)
gekkodan
Director del Fútbol

2007.12.28. 16:04:04

robag írta:Houllier szvsz egy kicsit alulértékelt edző, és ez most ki is kristályosodott itt a fórumon is.
És Deschamp is ez a kategória, bár ő még elég "kezdő".
Bár Frank is az volt még pár éve..
Tedd hozzá amit írtam...Frank is távozott az első fél éve után, 10 nagycsapatból 8 esetében mielőtt elindult volna a tavaszi hajránk már nem ült volna a padon. Csak azt a körülményt felejtettük el, hogy Laporta elnöki politikájának a leghangsúlyosabb eleme volt mikor átvette a klubbot, hogy nyugalom, stabilitás és türelem kell a sikerhez. Igaza lett...De aztán kicsit túlságosan megnyugodott. Frankie-nek már hónapok óta nem kéne itt lennie, de Januárban legkésőbb távoznia kell...
robag
Jugador d'estrella

2007.12.28. 16:01:10

Houllier szvsz egy kicsit alulértékelt edző, és ez most ki is kristályosodott itt a fórumon is.
És Deschamp is ez a kategória, bár ő még elég "kezdő".
Bár Frank is az volt még pár éve..
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
gekkodan
Director del Fútbol

2007.12.28. 15:44:53

Etooka írta:frank-nek két taktikát vázolok fel:
1. tactics:kiesünk az alcoyano ellen,utána pedig mallorcán egy megsemmistő,4:0ás vereséget szenvedünk,ezek után hazai pályánmég lesz egy győzelem,de egy ujabb idegenbeli kudarc után lemond!
2.tactics:az alcoyano ellen kikapunk 2:1re,de továbbjutunk!utána viszont olyan 16 meccses győzelmi szériát produkálunk(minden meccset figyelembe véve,tehát bl+copa del rey)utána egy döntetlen és utána megint 3 győzelem,majd kikapunk és ujra nyerünk!a 16 győzelem utána felállunk az 1. helyre és 7 pontos előnyünk lesz,majd az 1 döntetlen és 1 vereség után feljönnek 4 pontra,azután a Bernabeubean r10 dupla és henry tripla-val nyerünk 5:4-re és megnyerjük a bajnokságot!a copa del rey-t megnyerjük,szintugy a margit ellen 1:0ra,amjd a BL-ben a döntőben összetalálkozunk ujra az arsenal-la,és sokáig vezetünk,majd kiegyenlítenek,fordítanak...........és akkor a 90.percben titi lő egyet,majd rá 3 perccel ujra ő és nyerünk 3:2re!!!!!

válasszatok :lol:
olyat nem lehet, hogy Rijkaard nélkül, de a 2. verzió?:D :D
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.28. 15:23:31

frank-nek két taktikát vázolok fel:
1. tactics:kiesünk az alcoyano ellen,utána pedig mallorcán egy megsemmistő,4:0ás vereséget szenvedünk,ezek után hazai pályánmég lesz egy győzelem,de egy ujabb idegenbeli kudarc után lemond!
2.tactics:az alcoyano ellen kikapunk 2:1re,de továbbjutunk!utána viszont olyan 16 meccses győzelmi szériát produkálunk(minden meccset figyelembe véve,tehát bl+copa del rey)utána egy döntetlen és utána megint 3 győzelem,majd kikapunk és ujra nyerünk!a 16 győzelem utána felállunk az 1. helyre és 7 pontos előnyünk lesz,majd az 1 döntetlen és 1 vereség után feljönnek 4 pontra,azután a Bernabeubean r10 dupla és henry tripla-val nyerünk 5:4-re és megnyerjük a bajnokságot!a copa del rey-t megnyerjük,szintugy a margit ellen 1:0ra,amjd a BL-ben a döntőben összetalálkozunk ujra az arsenal-la,és sokáig vezetünk,majd kiegyenlítenek,fordítanak...........és akkor a 90.percben titi lő egyet,majd rá 3 perccel ujra ő és nyerünk 3:2re!!!!!

válasszatok :lol:
.
gekkodan
Director del Fútbol

2007.12.28. 14:50:11

visca el barca írta:
robag írta:Ancelotti szaktudása Frankével vetekszik, milán+bl győzelem ide vagy oda
nah...azért ennyire ne durvuljunk. ennyi erővel akkor én is hasonlítok egy kicsit brad pittre :D

robag írta:Houllier: kitűnő választás lenne
noh...ez tényleg jó...üliére nem is gondoltam...bár neki is van hátülütője...nem tul keménykezű...
Houllier ideális volt a Liverpool padjára, a Lyonnal pedig egészen durván jó focit csinált. Ez viszont azért nem releváns, mert onnan is távozott, az utódja pedig nagyjából ugyanazt hozta nemzetközileg is és hazai szinten is. A helyzet az, hogy a Lyon és a francia bajnokság szintje annyira nincs egy súlycsoportban, hogy nem túl releváns eredményét tekintve. Pont ettől van a francia csapatoknál nagy ellentmondás: otthon rommá verik a mezőnyt, elhiszik, hogy nemzetközileg is nagy sikerek várhatnak rájuk, majd emiatt sosem vesznek akkora sztárokat, mint egy angol vagy egy spanyol élcsapat. Hiába kimagasló a keretük és hiába jelenti a nagy európai csapatok számára a tökéletes utánpótlást a keretük, hiszen minden évben eladnak 1-2 nagyágyúgy (ld. Diarra, Abidal), mégis ki fognak esni a BL-ből idén is, mint ahogy eddig.

Houllier keménykezűsége a másik kifogásom nekem is. Az utolsó olyan viszonyítás ami releváns az a Liverpool 2003-as eredményei. Akkor nagyon komoly eredményeket ért el a padon. De azóta a Lyon volt az utolsó nagycsapata, az a szint viszont szerintem nagyon csalóka.
visca el barca
Presidente del Barça

2007.12.28. 14:43:50

robag írta:Ancelotti szaktudása Frankével vetekszik, milán+bl győzelem ide vagy oda
nah...ennyire azért ne durvuljunk. ennyi erővel akkor én is hasonlítok egy kicsit brad pittre :D

robag írta:Houllier: kitűnő választás lenne
noh...ez tényleg jó...üliére nem is gondoltam...bár neki is van hátülütője...nem tul keménykezű...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2007.12.28. 14:43:46

merx írta:sztem nincs olyan edző aki mindenkinek szimpatikus lenne és realizálható a barca kispadjára, valamint az illetővel szemben senkiben sincs kétség afelől, hogy eredményeket érne el a csapattal rövid időn belül...
sztem ez az amiért a vezetőség vacilál rijkaard menesztése és megtartása között.
bevallom a 3 "követelményből" nálam minimum 1nél mindig megbukik az adott edző, akik felmerülnek akár itt a fórumban akár az egyes lapoknál...

DE MINDEZ CSAK AZ ÉN GONDOLATMENETEM :)
Na most neked is reagálok:) Abban mindenképp igazad van, hogy mindenki számára szimpatikus választás nincsen. Tiszta sor. Ezért általában az edző-kérdés sosem akkor dől el, hogy jó választás vagy nem, amikor leültetik, hanem hetek, hónapok kellenek. Az egyetlen komoly érv amely egy kiválasztáskor mindenkinek nagyot nyom a latba az az adott edző eddigi eredményei. Ez a vitathatatlan viszonyítás. Rijkaardnál pont ez volt, leült és nem nagyon hozott magával semmit. Aztán az ismert körülmények (keretmegerősítés, Davids és legfőgképpen Ten Cate kezei) mégis sztáredzővé tették. De pl én ugyanolyan szkeptikus voltam vele szemben 2003-ban is. Rijkaardot nehéz volt elfogadnom, megszeretnem, azt hiszem akkor tiszteltem a legjobban amikor a Chelseat kivertük a BL-ben. Nálam az volt a csúcspont. Utána ez kihatott rám Párizsig, majd a 2006-os alapozásnál már éreztem némi kifogásokat. Sokáig bíztam még benne, majd a tavalyi szezon derekán láttam, hogy nagy gáz van. Nem akarok szerénytelen lenni, de tavaly december-januárban a csapat játékán már azt láttam, hogy el fog úszni a BL és a bajnokság is. A BL-kiesés és a hazai pályán mutatott borzalmas játék a Liverpool ellen megadta a kegyelem döfést, akkor tudtam, hogy nálam Rijkaard napjai meg vannak számlálva. Azóta viszont még mindig számolunk, nyáron már lépni kellett volna...

Mi volt a megoldás? Kidobtak egy olyan szabályzat-rendszert, ami más csapatoknál magától értendő, profi játékosoknál pedig a hivatás alapja. Ezzel mindenki tudta, hogy nem fog megoldódni semmi...És akkor láthattuk, hogy Laportáék töketlenek a kérdésben. Ez pedig azóta tart, Rijkaard pedig még mindig ezért ül a padon és megérzésem szerint még egy ideig fog is:(
robag
Jugador d'estrella

2007.12.28. 14:32:13

Egy-két edzőnév nekem is beugrik:

Deschamp: csodát tett a monacoval , már játékosként is megmutatkozott inteligenciája

Laudrup: Jó eredményeket ér el a getafével plusz barca-kötödés

Luis Enrique: No comment :lol: csak, mert, és miért ne?

küzdenének az biztos!

Műringyó: hááát, kicsit felemás érzések fognak el ha rágondolok, mintha az anyósom a vadiúj kocsimmal száguldana a szakadék felé..

Lippi és más kőkori leletek semmiképpen se, olaszt meg pláne nem

Scolari szerintem egy kicsit túl van sztárolva és ő sem egy mai sütés..

Ancelotti szaktudása Frankével vetekszik, milán+bl győzelem ide vagy oda

Wenger: Hmmmm..... de jó is álmodozni, sajnos kizártnak tartom

Houllier: kitűnő választás lenne

Guus Hiddink: tökéletes, de abmra papa szoros emberfogásban őrzi
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
merx
Capitá del Barça

2007.12.28. 14:27:07

sztem nincs olyan edző aki mindenkinek szimpatikus lenne és realizálható a barca kispadjára, valamint az illetővel szemben senkiben sincs kétség afelől, hogy eredményeket érne el a csapattal rövid időn belül...
sztem ez az amiért a vezetőség vacilál rijkaard menesztése és megtartása között.
bevallom a 3 "követelményből" nálam minimum 1nél mindig megbukik az adott edző, akik felmerülnek akár itt a fórumban akár az egyes lapoknál...

DE MINDEZ CSAK AZ ÉN GONDOLATMENETEM :)
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2007.12.28. 14:21:13

gekkodan írta:Nekem spec elég volt:)
ugyan már! semmi sem veszett el, tovább kell menni a megkezdett úton :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2007.12.28. 14:11:32

Nos akkor én is reagálok neked:)

Lippi bizonyosan felnőne ehhez a feladathoz is, mert a képessége meg van rá. Ancelottit azért nem tartom annyira szerencsésnek, mert bár jól terelgeti a Milant, igazából ha megnézed, egy évben 10-15 jó meccse van a csapatának, persze azzal BL-t nyer, de a Seria A-ban korántsem közelíti meg még a Juve kiegyensúlyozottságát sem. Ancelotti nagy edző, de nem tartom egy hosszútávon és minden fronton terhelhető fazonnak, jól bánik az olasz foci nagyöregjeivel, de nem tudom egy Iniestának milyen impulzusokat adna. Esélye az öregnek egyébként nem sok, túl is van tárgyalva:

Mourinho már hozott BL-t portugál csapattal, a világ legjobb bajnokságában nyert 2 bajnokit, néhány kupát és nem mellesleg nálunk tanulta meg a szakmájának gerincét. Ebből adódóan, kiváltképp, hogy volt másodedzőnk simán alkalmasnak tartanám és szerintem megállná a helyét itt is. Az ingerlékeny sztárokról pedig annyit, hogy Eto'o semmivel sem rosszabban viselhető, mint Drogba. Annál nagyobb hisztis fekát sem sokat láttunk még, zsarolgati az elnökséget, ugye nem felejtjük el, hogy ilyet szólt Mourinho kirúgása előtt: ha José megy, akkor én is megyek, szóval csínján a döntéssel. Mourinho azt a gyereket is betörte, nemhogy betörte, a tenyeréből evett a srác. Szerintem pont pszichikailag zseni a csávó, persze a taktikai-tudása is brutál:)

Klinsmann: jól indult a pályája, a VB óta sztáredzőként tartják számon, de nagy tapasztalata nincs, legfeljebb 1-2 ugródeszka. Én sem tudom elképzelni feltétlen, de még mindig jobb húzásnak tartanám egy Guardiolánál, vagy egy Van Bastennél, sőt még az Espanyol mesterénél is. Nagyon jól menedzseli magát a srác, komoly futball-tudása van, a német foci utolsó nagy generációjának oszlopa, azt gondolom Schuster-szinten simán van és lesz még nála jobb is, persze ahhoz dolgoznia is kéne már végre:)

Wenger szerintem a büdös életbe nem megy el az Arsenalbol, legfeljebb az unokáihoz. Zseniális amit ott csinál, a kiöregedett Ljungberg-Pires-Henry-Vieira tengely elveszítése, szétesése után is eladta nekünk hihetetlen érzékkel Henryt, akiért még most kapott talán utoljára nagy összeget, hiszen van egy krónikus sérülése, valamint elérte már a pályája csúcsát. Szokták még itt is mondani, hogy majd januárban megnézhetjük az Arsenalt, amikor a csapat gerince megy az Afrika-kupára. Viccesnek tartom ezeket a mondatokat, másodlagosak...Wenger olyan csapatot rakott össze ebből a fiatal társaságból, hogy jelenleg Európa egyik legszebb és legjobb fociját játssza. Ezért mondom, Wenger az Arsenal-Fergusona, onnan már szerintem sehova, max nyugdíjba:(

Scolari is Klinsmannhoz hasonló-téma. Igaz több tapasztalata van és nyert egy VB-t, egy EB ezüstöt, de klubcsapatnál még nem nagyon mutatott bármit is. Kicsit több meccse van mint Jürgennek, nagyobb a válogatott rutinja, de abban egyetértek veled, hogy nem láttuk még heti 6 napot és heti 2 meccset küzdeni. Nem tudjuk mire képes, taktikailag szintén zseni az tuti.

Sajnos mivel Mourinho nem fog érkezni az említett Laporta-töketlenség miatt, Lippi nem ide vágyik szerintem, Hiddink elérhetetlen, Wenger szintén, Klinsman fel sem merült eddig. Innentől kezdve csak igazolni látszik az előző hozzászólásom zárszava, valószínűleg a zsákbamacska-opciót választja az elnökség...Persze minden bizonnyal ezt is későn és Rijkaard végigüli szépen a szezont, minden meccs után ezt fogjuk hallani: "semmi sem veszett el, tovább kell dolgozni". Nekem spec elég volt:)
visca el barca
Presidente del Barça

2007.12.28. 13:46:36

gekkodan írta: Deschamps felvitte a Seria A-ba a csapatot, Ranieri hozza az 1-4 helyet és az összes Juve-szurkoló már várja a nyarat és Lippit. Szerintem inkább oda is való.
hehe :D jo volt ez a levezetés és talán igazad is van. mindazonáltal egy dolgot meg kell jegyeznem az olasz edzőkkel kapcsolatban. mindenki retteg toluk az antifocijuk miatt. tartom őket annyira nagyképességű edzőknek, hogy más közegben tudnak váltani. amugy lippi mellett még ancelottit is favorizálnám. nézd meg milyen jol tartja a nyugdíjas klubot. ott elobb utobb nagy fiatalitas lesz és sztem ancelotti is áldozatul fog esni
gekkodan írta:Moruinho elérhető, nem idegen Barcelonában, de Laporta nem lesz annyira karakán, hogy ide is hozza, ettől félek
így van. sztem sem fogja idehozni. amugy murinnyo nekem egy nagy talány. ő sztem olaszországban tudná magabol kihozni a legtöbbet. hogy miért nem kérdezd, én igy érzem. ettol függetlenul ülhetne nálunk is, én nem bánnám, de nagy kérdés lenne, hogy miként tudna bánni az ingerlékeny sztárokkal (pl. eto'o)
gekkodan írta:Lehet, hogy meglepődnek sokan, de Klinsmannt el tudnám képzelni, fiatal, agilis, a német válogatott sem úgy focizott vele, ahogy előtte, ötletesek voltak és szépen játszottak. Fiatal, motivált és viszonylag tapasztalt edző, aki már túl van azokon az ugródeszkákon, amik még mondjuk Guardiolára várnak.
necces... abszolut nem tudom elképzelni mire lenne itt képes...nagy falat lenne neki a barca, ráadásul az ilyen fiatal edzoknél fiigyelembe kell venni azt, hogyha megbukik, rengeteget veszít az ázsiójából
gekkodan írta:Egyetértek veled, Hiddink tökéletes lenne, de vajmi kevés esély van rá...Mivel Abramovics pénzeli most is a válogatottnál, klubcsatpathoz szerintem ha megy, akkor nyáron az EB után leül a Chelsea-hez, megtartva Ten Cate-et.

Úgyhogy marad Klinsmann, Lippi, Mourinho és Scolari...Ha Laporta nem gondol egyet és hoz megint egy zsákbamacskát...Erre több esély van:(
amugy van rengeteg jó edző, csak kérdés h elengedik e őket. lippi, ancelotti, murinnyó, hiddink, wenger, sőt lehet h kinevetsz, de én még egy del bosquet is beprobalnék

scolarival kapcsolatban vannak kisebb nagyobb kételyeim, pl. válogatotton kivul sehon nem bizonyított még
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2007.12.28. 13:24:32

:D Klinsmann, milyen érdekes felvetés! Nem is tudom.... Én örülnék neki de nem a szakmai tudása miatt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lezárt