tiszta politika...avagy sportpolitika.. undorítóLG írta: Mindig csak az igéretek, aztén semmi eredmény.

Nem, sosem szorituk azért, h vesztjen a Barca. De ha megint kikapunk, akkor jo lenne már ha elküldenék.Kluivertinho írta:Úgy látom, annyira nem csíped Rijkaardot, hogy inkább kapjunk ki Mallorcán, csak húzzon már innen.LG írta:Ha kikapunk esetleg Majorkán, akkor remélem már Cruyff meg Laporta is belássa, h mennie kell.
Úgy látom, annyira nem csíped Rijkaardot, hogy inkább kapjunk ki Mallorcán, csak húzzon már innen.LG írta:Ha kikapunk esetleg Majorkán, akkor remélem már Cruyff meg Laporta is belássa, h mennie kell.
Ez az. A Barca drukkerek 1,5 éve folyamatosan át vannak baxvagekkodan írta:Ez pontosan így van, Rijkaardal a megújulás esélye szinte zéró. Miért higgyük el azt amit etetnek velünk hetek óta, sőt hónapok óta: dolgozni kell tovább és semmi baj. Rijkaard kiégett, a játékosok lexarják már mit csinál, nulla motiváció és semmi más ami kéne a fordításhoz. De ezt már lerágtuk szerintem:)
Aranyos gondolat:) Rijkaard munkájába szerintem masszívan nem szól bele senki. Bojan azért játszik, mert jelenelg sokkal agilisebb és motiváltabb mint R10. Nem akarom a két játékost összehasonlítani, de ha én lennék az edző, ezt tenném, még többet is. Néha jobb egy stabil 1.6-os suzuki, mint egy motorhibás 320-as BMW....Kralo írta:Várhídi "bajusztöp"-nek volt egy érdekes gondolata. Mégpedig az, hogy a vezetőség bele-beleszólogat Rijkaard dolgába. Ennek okán például Bojan egyre több lehetőséget kap a kiszoruló Ronaldinhoval szemben.![]()
A példa sztem nem a legmegfelelőbb, viszont ennek lehetne betudható, hogy Rijkaard némely esetben oly makacs, még ha hüülyeség is?
Nem akarom Rijkaardot mentesíteni, csak kíváncsi vagyok szerintetek lehet-e a kapcsolat Rijkaard rosszul elvégzett munkája és a vezetőség között?
A Real Madridnál ez megfigyelhető volt főként Perez idején.
Tedd hozzá amit írtam...Frank is távozott az első fél éve után, 10 nagycsapatból 8 esetében mielőtt elindult volna a tavaszi hajránk már nem ült volna a padon. Csak azt a körülményt felejtettük el, hogy Laporta elnöki politikájának a leghangsúlyosabb eleme volt mikor átvette a klubbot, hogy nyugalom, stabilitás és türelem kell a sikerhez. Igaza lett...De aztán kicsit túlságosan megnyugodott. Frankie-nek már hónapok óta nem kéne itt lennie, de Januárban legkésőbb távoznia kell...robag írta:Houllier szvsz egy kicsit alulértékelt edző, és ez most ki is kristályosodott itt a fórumon is.
És Deschamp is ez a kategória, bár ő még elég "kezdő".
Bár Frank is az volt még pár éve..
olyat nem lehet, hogy Rijkaard nélkül, de a 2. verzió?:DEtooka írta:frank-nek két taktikát vázolok fel:
1. tactics:kiesünk az alcoyano ellen,utána pedig mallorcán egy megsemmistő,4:0ás vereséget szenvedünk,ezek után hazai pályánmég lesz egy győzelem,de egy ujabb idegenbeli kudarc után lemond!
2.tactics:az alcoyano ellen kikapunk 2:1re,de továbbjutunk!utána viszont olyan 16 meccses győzelmi szériát produkálunk(minden meccset figyelembe véve,tehát bl+copa del rey)utána egy döntetlen és utána megint 3 győzelem,majd kikapunk és ujra nyerünk!a 16 győzelem utána felállunk az 1. helyre és 7 pontos előnyünk lesz,majd az 1 döntetlen és 1 vereség után feljönnek 4 pontra,azután a Bernabeubean r10 dupla és henry tripla-val nyerünk 5:4-re és megnyerjük a bajnokságot!a copa del rey-t megnyerjük,szintugy a margit ellen 1:0ra,amjd a BL-ben a döntőben összetalálkozunk ujra az arsenal-la,és sokáig vezetünk,majd kiegyenlítenek,fordítanak...........és akkor a 90.percben titi lő egyet,majd rá 3 perccel ujra ő és nyerünk 3:2re!!!!!
válasszatok
Houllier ideális volt a Liverpool padjára, a Lyonnal pedig egészen durván jó focit csinált. Ez viszont azért nem releváns, mert onnan is távozott, az utódja pedig nagyjából ugyanazt hozta nemzetközileg is és hazai szinten is. A helyzet az, hogy a Lyon és a francia bajnokság szintje annyira nincs egy súlycsoportban, hogy nem túl releváns eredményét tekintve. Pont ettől van a francia csapatoknál nagy ellentmondás: otthon rommá verik a mezőnyt, elhiszik, hogy nemzetközileg is nagy sikerek várhatnak rájuk, majd emiatt sosem vesznek akkora sztárokat, mint egy angol vagy egy spanyol élcsapat. Hiába kimagasló a keretük és hiába jelenti a nagy európai csapatok számára a tökéletes utánpótlást a keretük, hiszen minden évben eladnak 1-2 nagyágyúgy (ld. Diarra, Abidal), mégis ki fognak esni a BL-ből idén is, mint ahogy eddig.visca el barca írta:nah...azért ennyire ne durvuljunk. ennyi erővel akkor én is hasonlítok egy kicsit brad pittrerobag írta:Ancelotti szaktudása Frankével vetekszik, milán+bl győzelem ide vagy oda
noh...ez tényleg jó...üliére nem is gondoltam...bár neki is van hátülütője...nem tul keménykezű...robag írta:Houllier: kitűnő választás lenne
nah...ennyire azért ne durvuljunk. ennyi erővel akkor én is hasonlítok egy kicsit brad pittrerobag írta:Ancelotti szaktudása Frankével vetekszik, milán+bl győzelem ide vagy oda
noh...ez tényleg jó...üliére nem is gondoltam...bár neki is van hátülütője...nem tul keménykezű...robag írta:Houllier: kitűnő választás lenne
Na most neked is reagálok:) Abban mindenképp igazad van, hogy mindenki számára szimpatikus választás nincsen. Tiszta sor. Ezért általában az edző-kérdés sosem akkor dől el, hogy jó választás vagy nem, amikor leültetik, hanem hetek, hónapok kellenek. Az egyetlen komoly érv amely egy kiválasztáskor mindenkinek nagyot nyom a latba az az adott edző eddigi eredményei. Ez a vitathatatlan viszonyítás. Rijkaardnál pont ez volt, leült és nem nagyon hozott magával semmit. Aztán az ismert körülmények (keretmegerősítés, Davids és legfőgképpen Ten Cate kezei) mégis sztáredzővé tették. De pl én ugyanolyan szkeptikus voltam vele szemben 2003-ban is. Rijkaardot nehéz volt elfogadnom, megszeretnem, azt hiszem akkor tiszteltem a legjobban amikor a Chelseat kivertük a BL-ben. Nálam az volt a csúcspont. Utána ez kihatott rám Párizsig, majd a 2006-os alapozásnál már éreztem némi kifogásokat. Sokáig bíztam még benne, majd a tavalyi szezon derekán láttam, hogy nagy gáz van. Nem akarok szerénytelen lenni, de tavaly december-januárban a csapat játékán már azt láttam, hogy el fog úszni a BL és a bajnokság is. A BL-kiesés és a hazai pályán mutatott borzalmas játék a Liverpool ellen megadta a kegyelem döfést, akkor tudtam, hogy nálam Rijkaard napjai meg vannak számlálva. Azóta viszont még mindig számolunk, nyáron már lépni kellett volna...merx írta:sztem nincs olyan edző aki mindenkinek szimpatikus lenne és realizálható a barca kispadjára, valamint az illetővel szemben senkiben sincs kétség afelől, hogy eredményeket érne el a csapattal rövid időn belül...
sztem ez az amiért a vezetőség vacilál rijkaard menesztése és megtartása között.
bevallom a 3 "követelményből" nálam minimum 1nél mindig megbukik az adott edző, akik felmerülnek akár itt a fórumban akár az egyes lapoknál...
DE MINDEZ CSAK AZ ÉN GONDOLATMENETEM
ugyan már! semmi sem veszett el, tovább kell menni a megkezdett útongekkodan írta:Nekem spec elég volt:)
hehegekkodan írta: Deschamps felvitte a Seria A-ba a csapatot, Ranieri hozza az 1-4 helyet és az összes Juve-szurkoló már várja a nyarat és Lippit. Szerintem inkább oda is való.
így van. sztem sem fogja idehozni. amugy murinnyo nekem egy nagy talány. ő sztem olaszországban tudná magabol kihozni a legtöbbet. hogy miért nem kérdezd, én igy érzem. ettol függetlenul ülhetne nálunk is, én nem bánnám, de nagy kérdés lenne, hogy miként tudna bánni az ingerlékeny sztárokkal (pl. eto'o)gekkodan írta:Moruinho elérhető, nem idegen Barcelonában, de Laporta nem lesz annyira karakán, hogy ide is hozza, ettől félek
necces... abszolut nem tudom elképzelni mire lenne itt képes...nagy falat lenne neki a barca, ráadásul az ilyen fiatal edzoknél fiigyelembe kell venni azt, hogyha megbukik, rengeteget veszít az ázsiójábólgekkodan írta:Lehet, hogy meglepődnek sokan, de Klinsmannt el tudnám képzelni, fiatal, agilis, a német válogatott sem úgy focizott vele, ahogy előtte, ötletesek voltak és szépen játszottak. Fiatal, motivált és viszonylag tapasztalt edző, aki már túl van azokon az ugródeszkákon, amik még mondjuk Guardiolára várnak.
amugy van rengeteg jó edző, csak kérdés h elengedik e őket. lippi, ancelotti, murinnyó, hiddink, wenger, sőt lehet h kinevetsz, de én még egy del bosquet is beprobalnékgekkodan írta:Egyetértek veled, Hiddink tökéletes lenne, de vajmi kevés esély van rá...Mivel Abramovics pénzeli most is a válogatottnál, klubcsatpathoz szerintem ha megy, akkor nyáron az EB után leül a Chelsea-hez, megtartva Ten Cate-et.
Úgyhogy marad Klinsmann, Lippi, Mourinho és Scolari...Ha Laporta nem gondol egyet és hoz megint egy zsákbamacskát...Erre több esély van:(