2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nagyon örülnék én is de sajnos azt hiszem már letettünk Robinho-ról.Zlatan Boy írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2009/0 ... binho.html
Nem tudom,hogy mennyi valóság alapja lehet ennek az oldalnak, de az biztos hogy én örülnék ha megtudnánk szerezzni a srácott.
Köszönöm ezt a tartalmas forditást :DAzért örülnék hogy ha inditanánk még 1 rohamot, de már nem valószinű:SCFirpo3 írta:Tessék, lefordítom Neked: kamu.gygerike írta:Bocs danikade várhatóan ez az utolsó linkem a nyári átigazolásokrol
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... elona.html
Kérnék 1 forditástelőre is köszi
Egyébként Mata a Barca utolsó rohamára vár.
Tessék, lefordítom Neked: kamu.gygerike írta:Bocs danikade várhatóan ez az utolsó linkem a nyári átigazolásokrol
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... elona.html
Kérnék 1 forditástelőre is köszi
Nem fog teljes "intenzitással" játszani. Nem hiszem, hogy belemenne olyan párharcokba, amivel sérülést okozhatna egy leendő csapattársnak. De az tény, hogy sok mindenre fény derülhet vele kapcsolatban.Adam Philip írta:Figyeljetek este kiderül mit tud az ukrán!
Ráadásul ellenünk!
Tökéletes alkalom.
Egy látott meccs alapján nehéz ítélkezni, főleg úgy, hogy másnaptól már velünk fog edzeni.Adam Philip írta:Figyeljetek este kiderül mit tud az ukrán!
Ráadásul ellenünk!
Tökéletes alkalom.
1. Nem nézek South Park-ot, persze valamennyire ismerem, de a nevemnek semmi köze ahhoz a Kyle-hoz.Fevernova írta:Látod Kyle a South Parkban is megmondták már
CSak a fas*ságokon akadok ki! Ilyen Pl-ul egy MAdridista krákogása , igazságtalanság egy hazugság vagy egy óriási baki!
Már mindenki elfelejtette , hogy mi nem költünk egekbe! Ibra volt az első ellenpélda és már itt a másik...
Nekem ez a szörnyű!
Mennyi meccset láttál, mert szerintem még 3-at vagy 4-et sem, közülünk sokan azt sem tudták, hogy megszületett, (én sem) amíg Guardiola nem kérte a leigazolását. És azt azért nem hiszem el, hogy minden előzetes info nélkül követted volna a meccseit, mert miért pont az Övét?Fevernova írta:Hidd el tudom ki ez a Csigrinszkij láttam már meccseit! De most ne haragudj pont őt kellett ennyiért megvenni? Ettől vagyok ki! Ennyiért már bevállt világsztárokat is vehettünk volna hátra!
A szabályok szerint a BL-ben ő biztos nem fog játszani!zsoltman írta:Srácok ez 100% hogy hogy a kieséses szakaszban már pályára léphet attól függetlenül hogy már a selejtezőben játszott?
És a Shaktart nem érdekli, hogy (szerintem..) nem fog odalépni emiatt az ellenfél támadóinak? Ergo nem érdekli őket ha kikapnak?lionelmessi19 írta:Bizony, búcsúmeccs!Sanama írta:Ma játszik Csiga a Shaktar színeiben, vagy mi lesz vele?
Igen, múltkor én is megmagyaráztam, hogy a fizetésére fordított pénz megy bele az átigazolási összegbe... aztán viszont eszembe jutott, hogy lényegében ez csak most számít, mert ha nem győzi meg Pepet, akkor jobb esetben 2 éve lesz itt, és akkor drága a 25 millió, ha jó lesz, akkor meg úgyis megemelik a fizetését, mint ahogy teszik ezt mindenkivel.rszergej írta:Ez mind szép és jó. Amellett, hogy én pl nagyon örülök, hogy idekerült, szerintetek, ha bombaformában fog teljesíteni ebben az évben, akkor véleményetek szerint jövőre nem fogják megemelni a fizetését, vagy akár 2 év múlva?
Mondom örülök, hogy itt van, de az ára az magas és kész, de nem 0 szintű játékos
Bizony, búcsúmeccs!Sanama írta:Ma játszik Csiga a Shaktar színeiben, vagy mi lesz vele?