rszergej írta:Ez mind szép és jó. Amellett, hogy én pl nagyon örülök, hogy idekerült, szerintetek, ha bombaformában fog teljesíteni ebben az évben, akkor véleményetek szerint jövőre nem fogják megemelni a fizetését, vagy akár 2 év múlva?
Mondom örülök, hogy itt van, de az ára az magas és kész, de nem 0 szintű játékos

Igen, múltkor én is megmagyaráztam, hogy a fizetésére fordított pénz megy bele az átigazolási összegbe... aztán viszont eszembe jutott, hogy lényegében ez csak most számít, mert ha nem győzi meg Pepet, akkor jobb esetben 2 éve lesz itt, és akkor drága a 25 millió, ha jó lesz, akkor meg úgyis megemelik a fizetését, mint ahogy teszik ezt mindenkivel.
Ha hozza azt a teljesítményt, amit várnak tőle, és itt marad legalább 7-8 évig, akkor azt hiszem kihúzható a drágán jött játékosok listájáról. Most viszont tényleg azt lehet mondani, hogy ennyit nem ér meg.
szerk.: mellesleg sosem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora játékos, én FM2008-ban akartam elhozni a Fio-hoz, mert jó értékei voltak, de sosem hallottam róla. Erre most ideigazol.
Ezt az utolsó meccset nem tudom miért erőltetik. Lényegében a Sahtar gépével érkezik, de meccs után a barcelonaira száll fel.

Vagy összebalhézik Zlatannal a pályán egy keményebb szerelés után, a hétvégi edzésen meg odamegy, hogy helló, én vagyok az új csapattárs.
Tehát én nem igazán tartom jó ötletnek, de ez legyen az én bajom.