2004
2005
2006

Bodi írta:Ennyit Capelloról,a támadó foci elavult...
Most aztán szégyellnék Real szúrkolónak lenni,mert ilyen kijelentés nem méltó a Real bármely tagjához sem.
El kéne takarítani Spanyolországból,menjen vissza Olaszországba,ez a felfogás oda való.
A Barca és a Real az a két nagycsapat,melyek mindig a támadófociban hittek,kár lenne,ha ezt most elrontaná.
Egyébként tényleg nem ér semmit a rövidpasszos támadófoci,hiszen csak BL-t és Spanyol Bajnokságot lehet vele nyerni egy idény alatt!![]()
Szerintem az a szégyen,hogy egy Getafe ellen nem jutnak el normális kapuralövésig.
A legutobbi sajnos nem annyira, a kiállitás miatt. Amugy a 3 évvel ezelötti 1-2, és 2-vel ezelőtti 4-2 igen jo meccsek voltak, ilyennek kell lenni az El Classiconak.R.M.C.F írta:Holnap kiderül ki fog a támadó focival élni.Reméljük mindakettő csapat.Eddig mindig nyilt meccs volt a clasicó.
vers meg repp ???R.M.C.F írta:aha...azért foglalta mindjárt versbe és rappelt is hozzá...nagyszerű megállapitás volt részedről.RMCF, te milyen sík vagy.... nem veszed észre, hogy a te stílusodat parodizálta ki???
Lehet h Xavinak katalán szive van, de nem jobb játékos mint Deco, az biztos. Nem hiába nyilatkozta Rijkaard is h Deco a legfontosabb lánszeme a csapatnak, ő már csak tudja. Amugy Olinak is katalán a szive, őt mégse szeretitekroonie írta:Hát szerintem is. Szememben Xavi az a játékos aki Puyol mellett Barcelonai szívvel rendelkezik és szerintem ő kettejüknek mindig kezdőnek kell lenniük.sergi1989 írta:hát sztm xavi nagyságrendekkel többet tesz a barcáért és jobb formában is van!
És hála istennek Rijkaard is így látja.
Hát szerintem is. Szememben Xavi az a játékos aki Puyol mellett Barcelonai szívvel rendelkezik és szerintem ő kettejüknek mindig kezdőnek kell lenniük.sergi1989 írta:hát sztm xavi nagyságrendekkel többet tesz a barcáért és jobb formában is van!
Sztem Xavi helyet Deco kell és csatár-->Saviola és tökéletes lenne a dolog!!Bodi írta:Remélem Rijkaard tanult néhány dolgot a szerdai meccsből!
Én így állítanám össze a kezdőt:
Valdes
Zambrotta Thuram Puyol Silvinho
Marquez
Xavi Iniesta
Messi Ronaldinho
Gudjonsen/Saviola
Ez persze csak az én véleményem,Deco tuti kezdeni fog és valószínűleg Marquezt és Thuramot se látjuk egyszerre a pályán,pedig nagyon stabil lenne a védekezésünk,és a középpályánk is!
Gudjonsen és Saviola között nem tudok dönteni,nem szabad a Chelsea elleni meccset alapnak tekinteni,ott Saviola is teljesen észrevehetetlen lett volna.
aha...azért foglalta mindjárt versbe és rappelt is hozzá...nagyszerű megállapitás volt részedről.RMCF, te milyen sík vagy.... nem veszed észre, hogy a te stílusodat parodizálta ki???
21:36 - "A Real Madrid a mérkőzés favoritja" - Joan Laporta.
11:50 - "A Real Madrid a mérkőzés favoritja" - Iván Zamorano.
bazze'.Predrag Mijatovics sportigazgató: a Real Madrid jobb csapat a Barcelonánál.