Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.10.21. 10:10:06

Az utóbbi 3 évben Madridban lezajlott classicok összefoglalói
2004
2005
2006 8)
in to exile
Boixos
Llegenda del Barça

2006.10.21. 09:42:35

lehet akármekkora olasz capello, sztem azok a zsugások, akik a két csapatban játszanak egyszerűen alkalmatlanok a bekkelésre. akár a madrid rúgja az elsőt, akár mi, utána tuti, h nem fog beállni egyikünk sem. lehet, h cannavarónak fekszik ez a bugi, de a többi kilencnek nem fog. a barcából nem is tudok kit mondani...
szal én gólgazdag meccset várok. mondjuk 5-0, nem oda 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Tomi
Jugador del Barça

2006.10.21. 09:33:18

Ezen a meccsen is nagyon fontos lesz szerintem az első gól. Kérdés, hogy ki mer majd nagyobb kockázatot felvállalni ez érdekében. Ha mi kapjuk az elsőt, akkor a szerencsére is szükség lesz, hogy egyenlítsünk vagy akár fordítsunk (bár a Real nem kontrázik olyan jól, mint a Chelsea), ha mi szerezzük meg a vezetést, akkor viszont sima győzelem lesz. Remélem fizikailag jobb állapotban leszünk, mint a Chelsea ellen, bár 3 nap nemtudom mire elég. Annyi lélektani előnyünk viszont van, hogy a Realnak "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" nyerni, hogy versenyben maradjon, egy esetleges vereségükkel már akár el is úszhat a bajnoki cím nekik. Míg ha mi kikapunk akkor is legrosszabb esetben holtversenyben elsők maradunk.
Kép
Obinho
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2006.10.21. 09:20:01

Így van. Meg eleve is ez a mostani Real taktika egy idő után semmire se lessz elég, és nem fognak jönni maguktól azok az egy két gólos győzelmek.
Bodi írta:Ennyit Capelloról,a támadó foci elavult...
Most aztán szégyellnék Real szúrkolónak lenni,mert ilyen kijelentés nem méltó a Real bármely tagjához sem.
El kéne takarítani Spanyolországból,menjen vissza Olaszországba,ez a felfogás oda való.
A Barca és a Real az a két nagycsapat,melyek mindig a támadófociban hittek,kár lenne,ha ezt most elrontaná.
Egyébként tényleg nem ér semmit a rövidpasszos támadófoci,hiszen csak BL-t és Spanyol Bajnokságot lehet vele nyerni egy idény alatt! :lol:
Szerintem az a szégyen,hogy egy Getafe ellen nem jutnak el normális kapuralövésig.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.10.21. 09:14:23

R.M.C.F írta:Holnap kiderül ki fog a támadó focival élni.Reméljük mindakettő csapat.Eddig mindig nyilt meccs volt a clasicó.
A legutobbi sajnos nem annyira, a kiállitás miatt. Amugy a 3 évvel ezelötti 1-2, és 2-vel ezelőtti 4-2 igen jo meccsek voltak, ilyennek kell lenni az El Classiconak.
R.M.C.F

2006.10.21. 09:09:32

Holnap kiderül ki fog a támadó focival élni.Reméljük mindakettő csapat.Eddig mindig nyilt meccs volt a clasicó.
Bodi
Director del Fútbol

2006.10.21. 08:58:42

Ennyit Capelloról,a támadó foci elavult...
Most aztán szégyellnék Real szúrkolónak lenni,mert ilyen kijelentés nem méltó a Real bármely tagjához sem.
El kéne takarítani Spanyolországból,menjen vissza Olaszországba,ez a felfogás oda való.
A Barca és a Real az a két nagycsapat,melyek mindig a támadófociban hittek,kár lenne,ha ezt most elrontaná.
Egyébként tényleg nem ér semmit a rövidpasszos támadófoci,hiszen csak BL-t és Spanyol Bajnokságot lehet vele nyerni egy idény alatt! :lol:
Szerintem az a szégyen,hogy egy Getafe ellen nem jutnak el normális kapuralövésig.
windu
Jugador d'estrella

2006.10.21. 00:38:08

R.M.C.F írta:
RMCF, te milyen sík vagy.... nem veszed észre, hogy a te stílusodat parodizálta ki???
aha...azért foglalta mindjárt versbe és rappelt is hozzá...nagyszerű megállapitás volt részedről.
vers meg repp ???
hát te mit etté gyerek?
Zinedine Zidane
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.10.20. 21:26:07

roonie írta:
sergi1989 írta:hát sztm xavi nagyságrendekkel többet tesz a barcáért és jobb formában is van!
Hát szerintem is. Szememben Xavi az a játékos aki Puyol mellett Barcelonai szívvel rendelkezik és szerintem ő kettejüknek mindig kezdőnek kell lenniük.
És hála istennek Rijkaard is így látja.
Lehet h Xavinak katalán szive van, de nem jobb játékos mint Deco, az biztos. Nem hiába nyilatkozta Rijkaard is h Deco a legfontosabb lánszeme a csapatnak, ő már csak tudja. Amugy Olinak is katalán a szive, őt mégse szeretitek :roll:
Obinho
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2006.10.20. 21:02:32

Valdes

Zambrotta, Thuram, Puyol, Silvinho

Deco, Xavi, A. Iniesta

Messi, Ronaldinho

Saviola

Bár így "csupán csak" négy védőnk lenne, de sokkal nagyobb erő lenne elöl, ami döntő lehet az első félidő vége, és a második elején + a 60. perc körül. Hidjetek nekem! :lol: :!: Hajrá Barca!
Kép
roonie
Jugador d'estrella

2006.10.20. 20:48:57

sergi1989 írta:hát sztm xavi nagyságrendekkel többet tesz a barcáért és jobb formában is van!
Hát szerintem is. Szememben Xavi az a játékos aki Puyol mellett Barcelonai szívvel rendelkezik és szerintem ő kettejüknek mindig kezdőnek kell lenniük.
És hála istennek Rijkaard is így látja.
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.20. 20:09:13

hát sztm xavi nagyságrendekkel többet tesz a barcáért és jobb formában is van!
Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.10.20. 20:01:28

Bodi írta:Remélem Rijkaard tanult néhány dolgot a szerdai meccsből!
Én így állítanám össze a kezdőt:

Valdes

Zambrotta Thuram Puyol Silvinho

Marquez

Xavi Iniesta

Messi Ronaldinho

Gudjonsen/Saviola

Ez persze csak az én véleményem,Deco tuti kezdeni fog és valószínűleg Marquezt és Thuramot se látjuk egyszerre a pályán,pedig nagyon stabil lenne a védekezésünk,és a középpályánk is!
Gudjonsen és Saviola között nem tudok dönteni,nem szabad a Chelsea elleni meccset alapnak tekinteni,ott Saviola is teljesen észrevehetetlen lett volna.
Sztem Xavi helyet Deco kell és csatár-->Saviola és tökéletes lenne a dolog!!
wakii
Jugador d'estrella

2006.10.20. 19:43:40

Szerencsére egyre közelebb van az El Clásico, szerintem felesleges bármi jelentőséget tulajdonítani ezeknek a nyilatkozatoknak (Mijatovic, Laporta, stb...) mivel egyrészt semmi jelentőségük nincs, másrészt azt sem tudjuk, hogy a sajtó esetleg kiforgatta-e az imén említett úriemberek szavait, szóval nincs jelentősége egyáltalán...

Mindenki tudja, hogy a Barcelona jelenleg komplettebb, egységesebb (azt nem tudom, hogy JELENLEG, azaz 2006. október 20-án valójában JOBB csapat-e) csapat mint a Real Madrid, amely nagyon jó úton van ehhez. Más kérdés, hogy még nincs ezen a szinten, és ezt el kell ismerni! A Barca még mindig gyorsabb mint a Madrid (szerencsére a Madrid is egyre gyorsabb!) továbbá amit már az imént is elmondtam, hogy egységesebb, összeszokottabb és talán szervezettebb csapat is mint a Madrid, ahol Capello egyelőre keresi a csapatát, egyelőre taktikailag még nem volt ALKALMA bebizonyítani zsenialitását, mivel még az alapcsapatot sem nagyon találta meg. Erre egy tökéletes alkalom a vasárnapi meccs!

A Madrid nem esélyesebb mint a Barca, én úgy érzem. Viszont a Barca sem esélyesebb mint a Madrid. Egy El Clásicón jórészt a hazai csapat javára billen minimálisan a mérleg nyelve, viszont ez most nincs így, az esélyek szerintem totálisan egyenlőek. A Barca mellett szólnak a sportszakmai szempontok, a Madrid mellett szól a hazai pálya, valamint az, hogy az ellenfél nem túl jó formában érkezik a Santiago Bernabeuba.

Óriási meccs lesz... én magam bármit eltudok képzelni, akár még egy sima Barca, vagy egy sima Madrid sikert is. Akár a 0-3, ill. a 3-0 is benne van... egy ilyen meccsen bármi lehet. Jelen pillanatban a döntetlen lehet a reális eredmény, viszont úgy érzem, hogy minden lesz csak döntetlen nem Smile Kizárt, hogy az legyen, valaki nyerni fog vasárnap Smile

Most pedig a Real Madrid esélyeiről, mert mégiscsak madridista vagyok Smile: vasárnap HARCOSOKRA lesz szükség! Olyan játékosokra, akik HARCOLNI tudnak a csapatért, ha kell kiteszik szívüket a sikerért, és valami egészen hihetetlen módon felspanolják magukat. Ez kell vasárnap, remélem Capello ilyen tekintetben is felkészíti a csapatot a taktika mellett. HARCOSOK kellenek, küzdeni kell, ha kell akkor kúszni-mászni, ugyanakkor intelligens és minőségi játékot kell bemutatni. Ha meglesz az intelligencia, meglesz a szív és az akarat, és ha meglesz a kellő technikai adottság, akkor a Real Madrid megnyeri a vasárnapi meccset. Ha ezek közül csak egy is hiányozni fog, a katalánok nyernek, akik mégegyszer mondom, egységesebb és komplettebb csapat mint a Madrid.

Ők nyilván nem tudnak majd úgy lázba jönni a meccsre, mint amennyire a Madrid jöhet (és jönnie is kell, ha nem jön, nem lesz eredmény) mivel nem őket fogja buzdítani 85 ezer ember, és nem ők nem nyertek 3 éve semmit, és nem ők kaptak ki tavaly 3-0-ra a Bernabéuban. Ezek szólhatnak a Madrid mellett, nagyon remélem, hogy nyer a csapat. Ez a meccs sokkal több mint egy meccs, jóllehet ez csak egy sima közhely, de úgy igaz, aholy leírtam. Több mint egy meccs: ezért kell a harciszellem, méghozzá olyan harciszellem, amely csak az ilyen meccseken jöhet elő. Ez nem egy egyszerű meccs, itt nem számít, hogy milyen játékkal nyerünk. Toppon kell lenni minden tekintetben, és akkor megnyerjük a meccset. Ha nem lesz meg az imént felsorolt feltételek közül valami, akkor elvagyunk veszve, akkor vereség lesz a vége. Remélem, hogy meglesz... mást nem lehet mondani most...
Tipp: Madrid-Barca 1-0 (Raúl).

BY: TZOLI
R.M.C.F

2006.10.20. 18:41:48

hagyjuk a rögeszmédet....ezerszer megdölt fikció ez.
kath23
Jugador del Barça

2006.10.20. 18:34:50

mi fogunk nyerni mert mi csapat vagyunk nem pedig pénzeszsákok!!
Visca el barca!
R.M.C.F

2006.10.20. 18:28:14

RMCF, te milyen sík vagy.... nem veszed észre, hogy a te stílusodat parodizálta ki???
aha...azért foglalta mindjárt versbe és rappelt is hozzá...nagyszerű megállapitás volt részedről.
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.10.20. 17:23:00

Perxe h Deco kezdeni fog, bár én is szivesen látném a kezdőben Iniestát, Edmilson helyett.
Bodi
Director del Fútbol

2006.10.20. 16:57:53

Remélem Rijkaard tanult néhány dolgot a szerdai meccsből!
Én így állítanám össze a kezdőt:

Valdes

Zambrotta Thuram Puyol Silvinho

Marquez

Xavi Iniesta

Messi Ronaldinho

Gudjonsen/Saviola

Ez persze csak az én véleményem,Deco tuti kezdeni fog és valószínűleg Marquezt és Thuramot se látjuk egyszerre a pályán,pedig nagyon stabil lenne a védekezésünk,és a középpályánk is!
Gudjonsen és Saviola között nem tudok dönteni,nem szabad a Chelsea elleni meccset alapnak tekinteni,ott Saviola is teljesen észrevehetetlen lett volna.
Bapszi
Jugador del Barça

2006.10.20. 16:46:17

Nem is akarom idegesíteni magamat ezzel a sok öntelt idióta madridos vezetővel...szót se róluk..!Minden évben a Barca csak arra koncentrált,hogy a saját csapata hogyan kéne,hogy teljesítsen,míg a madrid általában a Barcával foglalkozik,és amikor Reyes azt mondja,hogy meg kell tartanunk a labdát,eszembe jut,hogy ha ismét csak a saját játékunkkal foglalkozunk,akkor nem is hiszem el,hogy egy Emerson,Diarra középpálya negyed annyira lenne képes megtartani a labdát,mint egy Xavi-Iniesta!Igen,Iniesta!Észre kéne venni Mester!,hogy igenis felnőtt,és igazi klasszis lett,olyan klasszis aki lassan-lassan már meghatározó képes lenni a meccseken!Pont olyan ember,olyan teljesítményel,amit Deco idestova 2 éve képtelen 3 meccsnél tovább produkálni...SAJNOS...Edmilson formája kiábránditó,padon a helye egy ilyen komoly meccsen,jöhet Thuram!Guddy,vagy Saviola?Mindegy!Mindkettőnek megvan az előnye,és a hátránya,ezért is mondhatom,akármelyikük játsziki majd,az rug 1gólt!Többet sajna:D csak Eto'o lenne képes madridban.Viszont Ronaldinho ismét úgy fog tudni játszani,mint tavaly!Ezt garantálom,mertnélküle nem fogunk tudni nyerni!Márpedig mi nyerni megyünk,és nyerni is fogunk,mert JOBBAK VAGYUNK!Visca el Barca!Visca el 8 puntos!:D
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.20. 16:38:24

21:36 - "A Real Madrid a mérkőzés favoritja" - Joan Laporta.
11:50 - "A Real Madrid a mérkőzés favoritja" - Iván Zamorano.
Predrag Mijatovics sportigazgató: a Real Madrid jobb csapat a Barcelonánál.
bazze'.
el se utazzanak.
pockos13
Barça C

2006.10.20. 16:19:51

Sziasztok!Csak károgjon Mijatovics hogy a Real jobb csapat mint Barca,a lényeg úgyis a pályán dől el.Veszteni valója csak a Reálnak van,megint kikapni saját pályán több mint kellemetlen lenne.Biztossan támadni fognak a végsőkig,ezt kell lekontráznunk a széleken.Messi most szaladhat eleget ,persze ehez jó labdák kellenek meg gyors csatárok pl.Saviola,neki a kezdőben a helye ő sokkal gyorsabb mint Gudi most a gyorsaságra nagy szügség van.Remélhetőleg Ronnie is magára talál végre,nagy segitség lenne ha ő jól játszana az ő jelenléte pozitivan hat mindenkire főleg ha jól is játszik.Sajnos füles nem játszik pedig most jól jönnénnek a góljai.Szerintem küzdelmes találkozon egy góllal gyerünk.VISCA EL BARCA!!!! VISCA CATALUNA!!!! MES QUE UN CLUB!!!!
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.20. 15:55:11

csak annyit hogy nem csak akkor volt sportszerü a bernabeu közönsége :wink:
sanyahm
Barça B

2006.10.20. 15:54:27

Hi!

Azért mert Mijatovic szerint jobb csapat a Real mint a Barca, még nem kell felkapni a vizet :wink:
Ő ízig-vérig madridista volt éveken keresztül, még jó hogy nem azt mondja hogy ti vagytok a jobbak. Nem?

Senki sem becsüli le a Barcát (kivéve néhány ratyi madridistát). Én szívemből utálom a Barcát, de nem becsülöm le.

A Clasícot az a csapat nyeri, amelyik mentálisan, fizikálisan jobb lesz. A Real nyert legutóbb, a Barca meg kikapott. Egyáltalán nem ez számít.

Ma van a szülinapom, úgyhogy utószülinapi ajándéknak elfogadnék egy 1-0-ás vagy egy 2-1-es győzelmet, de lehet egy 4-2 is... :wink:
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2006.10.20. 15:44:35

Komáim!
Attól, hogy a Madrid miatt Bukott A Rest, valamint attól, hogy mi
beleakadtunk egy olyan gárdába, amely még Puyolt is kiCselzi,
attól még vasárnap lehet történelmi jelentőségű El Clásico!
Most innen és a madridi oldalról is mennek a cinkek, de remélem,
hogy vérbő, izgalmas, felejthetetlen, vendéggyőzelmet hozó,
sportszerű derby előtt állunk!
Jobb lett volna, ha nem szól bele a BL-menetelés plusz erővesztése
a dologba, így talán frissebb gárdák futottak volna ki a gyepre, de
ez így is roppant presztizscsata lesz! Talán most Dinho is magához tér,
ami újabb tapsot csalhat a Bérnabéu (akkor egyébként rendkívül
sportszerű és önkritikus) közönségéből és akár gála is lehet belőle!
Azt mondom fiatalok, hogy mindenki szurkoljon az övéiért, de úgy,
hogy utána azonnal (eredménytől függetlenül) sportszerűen kezet
tudjanak rázni!
A világ talán két legpatinásabb elitklubjának szurkolói nem lehetnek
állatok, ezért méltósággal kéretik szurkolni!
Egyébként: Visca, Barca! Visca, Catalunya! Visca, Fair Play!
Ennyit bocsájt előre Krojf komátok!
U. i. : Eurobarcások! Meccs után mindenki a fedélzetre!
Lezárt