Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.18. 23:16:42

redmiller írta:
R.M.C.F írta:Az hogy Etoo hiányzik az nem téma.Mindenhol vannak ilyen esetek.Ilyen a foci.A Chelsea jobb volt.Nagy dolog.A Barca nem tudta játszani a játékát.Középpályán iszonyu aggresszív volt a Dinamo London.Ez nem tetszik senkinek.Nem csoda.Lehetett volna több gol különbség is.
Így igaz...
Hát azért az elmúlt 2 év legeredményesebb csatárát ne hagyjuk ki a bugiból... és asszem ez így van rendjén...
Egy dagadékot lehet pótolni lófejűre, meg egy lófejűt Sahára, de ha egy Eto'o-t cserélünk Guddy-ra, aki 30 perces csatárnak lett idehozva, azért az elég nagy veszteség szvsz...
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.10.18. 23:16:41

R.M.C.F írta:Mi volt a Bronchorst-Iniesta csere lényege?Mert az számomra érhetetlen....
Hát ezaz..ezt száz öregasszony se tudná megmagyarázni. mer' csak! :roll:
R.M.C.F

2006.10.18. 23:15:11

Mi volt a Bronchorst-Iniesta csere lényege?Mert az számomra érhetetlen....
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.18. 23:12:10

R.M.C.F írta:Az hogy Etoo hiányzik az nem téma.Mindenhol vannak ilyen esetek.Ilyen a foci.A Chelsea jobb volt.Nagy dolog.A Barca nem tudta játszani a játékát.Középpályán iszonyu aggresszív volt a Dinamo London.Ez nem tetszik senkinek.Nem csoda.Lehetett volna több gol különbség is.
Így igaz...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.10.18. 23:12:07

A sört hagyjuk inkább :lol: :lol:

Frenkivel az,hogy él :lol: :lol:
amúgy télleg..á nem..csak annyi,hogy ma is hogy cserélt.."az agyam eldobtam" énis :D
Lehozza a centert,aki még egy kicsit fejelni is tud,és hoz helyette még egyszélsőt,aztán behozza a presast..öcséém akkor már tudtam,hogy ennek vége :cry: De az,hogy behozza iniestát még teljesen rendben is lenne,csak ne a balbekk helyére,hanem Edmilson helyett mondjuk,aki nem alkotott valami sokat a pályán..Zambrotta meg persze,jobb mint a többi,cska lehetne ennél sokkal,de sokkal jobb is,ha kicsit megemberelné magát. Deco meg soksok labdát eladott,sokmindent ellőtt,de becsületére váljon,hogy ő legalább hajtott.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.18. 23:06:25

Zsolti belőled szerintem csak a sör beszél:DD

Deco most igen is jól játszott, igaz azt az 1 Guddy-s kiugratást nagyon de nagyon nem vette észre... azért kár is...

Zambrotta meg akármennyire is nincs formában MÉG, így is sokkal jobb a többi jobb oldali védőnknél, akik cirka 3 év alatt megfordultak ott..
Frenkivel meg mi a bajod má megint??
R.M.C.F

2006.10.18. 23:06:24

Az hogy Etoo hiányzik az nem téma.Mindenhol vannak ilyen esetek.Ilyen a foci.A Chelsea jobb volt.Nagy dolog.A Barca nem tudta játszani a játékát.Középpályán iszonyu aggresszív volt a Dinamo London.Ez nem tetszik senkinek.Nem csoda.Lehetett volna több gol különbség is.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.10.18. 23:02:20

Bakker az a szégyen,hogy úgy kapunk ki,hogy így jáccanak egyesek a világ legjobbja pl egy cselt nem tud normálisan megcsinálni,deco olyan vak,hogy az nem igaz,Rijkard egy pancser,Zambrotta szarabb a szarnál is,ésatöbbi,ésatöbbi...
az meg engem nem igazán tud meghatni,hogy eldobod tőllem az agyad..egésségedre..de én így gondolom.
Andris
Adminisztrátor

2006.10.18. 23:01:40

Zsolti írta:Még ezelőtt a meccs előtt is mondtam,hogy örülnék madridban egy jó X-nek..na ezek után szerintem még tüzijátékot is rendeznék,ha pontot tudnánk szerezni...ezt a szégyent. :oops: :oops:
egy kicsit túlzásba viszed, nem?
Nem lehet mindig a legjobb a barca. Ma annyira nehéz két egymást követő sikeres idényt véghezvinni a footballban, h nem kell itt rögtön kétségbe esni. Én is mérges vagyok, de azért az h szégyen, az túlzás,
ez kérlek egy 1-0-ás vereség a világ egyik legerősebb csapatától idegenben, és egyáltalán nem szégyelnivaló játékkal, más kérdés, h nem volt eredménye, de akkor is jobban érzem magam, mert bizony az első félidőben gyönyörű, és végre gyors :!: támadásokat láttam.
szal egy kicsit nyugi, és ha már a kedvenc csapatodról van szó akkor egy kisebb-nagyobb hullámvölgyben sem kell mindenkit és mindent lehordani...

Szerintem egy ilyen játékkal a margót lemostuk volna a pályáról, de ez majd holnaptól lesz vita tárgya...

Forca Barca :!:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.18. 22:58:26

Zsolti írta:Még ezelőtt a meccs előtt is mondtam,hogy örülnék madridban egy jó X-nek..na ezek után szerintem még tüzijátékot is rendeznék,ha pontot tudnánk szerezni...ezt a szégyent. :oops: :oops:
Zsolti, térjél már észhez... milyen szégyenről beszélsz??? Kikaptunk a cselszkijtől idegenben 1-0-ra, Eto'o nélkül.. mi ebben a szégyen???

az agyam eldobom az ilyen hozzászólásoktól komolyan mondom :evil:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.10.18. 22:48:43

Még ezelőtt a meccs előtt is mondtam,hogy örülnék madridban egy jó X-nek..na ezek után szerintem még tüzijátékot is rendeznék,ha pontot tudnánk szerezni...ezt a szégyent. :oops: :oops:
Sacchi
Jugador d'estrella

2006.10.18. 22:47:20

Nem csodálom, de nem hiszem, hogy komolyabb hullámvölgy jön ezután a Barcánál. :roll: Még azt is el tudom képzelni, hogy vasárnap ismét a piros-kékeknek tapsol majd a Bernabéu népe, elnézve a védelmünket. :roll:
retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.10.18. 22:45:10

Sacchi írta:Nekem meglepő volt a Barca gyenge játéka, de még jobban meglepett, hogy a Chelsea milyen könnyedén játszotta át a Barca védelmét. Ezt most nem bosszantásból írom, komolyan nem erre számítottam. Ronaldinhot Boulahrouz leradírozta, momentuma sem volt a brazilnak. ( egyesek komplett hülyének néztek odaát amikor nyár elején mondtam, hogy Boulahrouz nálunk is beférne a védelembe ) Gudjohnsent észre sem lehetett venni, Deco nagyon akart, de sok labdát eladott. Edmilson nagyon gyengén játszott. Messi és a később beállt Giuly próbált életet vinni a Barca játékába, de nem sikerült. Rijkaardot sem értettem, hogy egy balhátvéd helyett miért hozza be Iniestát. és miért játszatja a csapatát ék nélkül, Guddy lehozása után... A Chelsea borzalmasan gyenge volt a befejezés terén, elég csak Drogba 2, vagy Sheva óriási helyzeteire gondolni. Kiváncsi vagyok, mennyit javul majd a Barca a Klasszikusig. Remélem jó meccset láthatunk majd, szép játékkal és Madrid győzelemmel. ( Előbbi kettővel azt hiszem itt mindenki egyetért, utóbbival talán vitatkoznának néhányan ) :)

lehet igazad van, de ezután kusslegyen arról h madridi győzelem..köszi..(bocsi az offér de nagyon felháborított a csapat mai szereplése..)
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
Sacchi
Jugador d'estrella

2006.10.18. 22:41:12

Nekem meglepő volt a Barca gyenge játéka, de még jobban meglepett, hogy a Chelsea milyen könnyedén játszotta át a Barca védelmét. Ezt most nem bosszantásból írom, komolyan nem erre számítottam. Ronaldinhot Boulahrouz leradírozta, momentuma sem volt a brazilnak. ( egyesek komplett hülyének néztek odaát amikor nyár elején mondtam, hogy Boulahrouz nálunk is beférne a védelembe ) Gudjohnsent észre sem lehetett venni, Deco nagyon akart, de sok labdát eladott. Edmilson nagyon gyengén játszott. Messi és a később beállt Giuly próbált életet vinni a Barca játékába, de nem sikerült. Rijkaardot sem értettem, hogy egy balhátvéd helyett miért hozza be Iniestát. és miért játszatja a csapatát ék nélkül, Guddy lehozása után... A Chelsea borzalmasan gyenge volt a befejezés terén, elég csak Drogba 2, vagy Sheva óriási helyzeteire gondolni. Kiváncsi vagyok, mennyit javul majd a Barca a Klasszikusig. Remélem jó meccset láthatunk majd, szép játékkal és Madrid győzelemmel. ( Előbbi kettővel azt hiszem itt mindenki egyetért, utóbbival talán vitatkoznának néhányan ) :)
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.18. 22:38:06

Az a szerencsénk, hogy a bajnokságban egy bukdácsoló Madrid ellen játszik egy "jólakot" Ronaldinho által vezetett Barça.... Így van esély, de ez gáz...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.18. 22:11:24

egyet értek az előttem szolóval !bár egy két idiotának hiába mondod!
wakii
Jugador d'estrella

2006.10.18. 21:46:40

Ha ez maradna a vége (1-0) Kérem az itt lévő összes Madrid "Drukkert", hogy ne álljon neki okoskodni és ne járassa le a madridistát... köszönöm... Majd vasárnap kivan jobb formába mert általába ez szokott dönteni
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.18. 17:25:51

Na remélem én is,h megoldódótt a probléma,amit ez a nagyon okos,mélyen tisztelt,és bölcs Reyes és Raulű szolgáltatott!
Ezzel nemcsak magát,de saját csapatát is lejáratja,és azokat is,akik szintén a Madridnak szurkólnak,de ők,vele ellentétben,ki tudják NORMÁLISan fejezni véleményüket!

Tegnapi meccs: Real nem játszott rosszul,de a meggyőző különbséghez az is kellett,h a Steaua besz*rian játszon...
A csoportból valszínű 2.ént mennek tovább,és a köv körön kiderül,h hol is tartanak,amikor 1 csoportelsővel kerülnek össze...

7végi meccset én is nagyon várom,remélem fantasztikus esténk lessz,1 fantasztikus BARCA győzelemmel megspékelve :!: :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.10.18. 15:24:56

tegnap margit ellen más gránát vörös kékek játszottak, el ne higyék hogy ilyen jok, vasárnap érkezik a bernabeuba egy gránát vörös kék csapat az le ver titeket!!!!!! :wink: !
Subinho
Director del Fútbol

2006.10.18. 15:23:38

Szakacs írta:
Reyes és Raulű írta:Jó van megyek nem vesztregetem a drága idő met, de azért ti is szidjátok ám rendesen a Madridot!!!!

Hala Madrid!!!!!!!!!
Es ime Hofy Geza melto utodja :DDD amugy sztem kinkeservesen is de behuzzuk a Madrid ellen..Ha mar csak azt is nezzuk h a Madrid vedelmeben mindig benne van egy gol, es azert a mi csapatunknak nem akarmilyen golvagoi vannak szoval szerintem hozhato a meccs.. nagyon de nagyon varom..sajnos nalunk Erdelyben egy ado se kozvetit spanyol bajnokikat :(((
es meg nem tudom h fogom megnezni a meccset mert egy el classicot ppstreamen keresztul nem lehet annyira elvezni :)
udv Szakacs Zsolt
fel kell vetetni vkivel és megnézed felvételről...
én akár még fel is veszem neked és elküldöm pocstán... :)
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.10.18. 14:57:36

Reyes és Raulű írta:Jó van megyek nem vesztregetem a drága idő met, de azért ti is szidjátok ám rendesen a Madridot!!!!

Hala Madrid!!!!!!!!!
Es ime Hofy Geza melto utodja :DDD amugy sztem kinkeservesen is de behuzzuk a Madrid ellen..Ha mar csak azt is nezzuk h a Madrid vedelmeben mindig benne van egy gol, es azert a mi csapatunknak nem akarmilyen golvagoi vannak szoval szerintem hozhato a meccs.. nagyon de nagyon varom..sajnos nalunk Erdelyben egy ado se kozvetit spanyol bajnokikat :(((
es meg nem tudom h fogom megnezni a meccset mert egy el classicot ppstreamen keresztul nem lehet annyira elvezni :)
udv Szakacs Zsolt
Tiziano Crudeli fan :!:
Andris
Adminisztrátor

2006.10.18. 14:56:51

Hát ezt már nem bírom tovább szó nélkül.
Boixos, nem tudom pontosan, h hogy szól az eurobarca és a madridista közötti megállapodás, de gondolom, h az ehhez hasonló megnyilvánulások nem férnek bele.
Ez olyan rasszista megnyilvánulás, amit ne lehet csak egy csitító mondattal elintézni.
Nem tudom van e rá lehetőség, de ha lehet, akkor
Raulűűűűűűűűnek egy óriási bannt mindkét oldalon, hogy mostanában ne tudjon ilyen ocsmányságokat írni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Boixos
Llegenda del Barça

2006.10.18. 14:43:12

Reyes és Raulű írta:igen nálatok úgy szint juve játékosok vannak. Capellot és Cannavaro nevét szádra neved. A Raajkard egy valamiben okos volt:
banánt adott etonak ha gólt lőtt. Ugye milyen Okos?,
oké raulű, mostmár pihenjél! vagy tudsz normálisan viselkedni, vagy ki leszel szórva a francba!
gondolkozzál már bakker, mire banánozol meg majmozol itt bárkit is öreg? menj haza, ha ott belefér akkor csináljad, de sztem ott sem fognak neki örülni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Reyes és Raulű

2006.10.18. 14:38:53

igen nálatok úgy szint juve játékosok vannak. Capellot és Cannavaro nevét szádra neved. A Raajkard egy valamiben okos volt:
banánt adott etonak ha gólt lőtt. Ugye milyen Okos?,
Lezárt