Barca vs. Real
- Subinho
- Director del Fútbol
sztem a real jó BL szereplésének és a spanyol bajnokságban való szenvedésének 1 oka van! ugyanaz, mint a liverpoolnak rafa benitezzel. nemzetközi porondon nagy tapasztalattal rendelkezik mind 2 edző és tuti ott lesznek legalább a 8-ban mindketten, viszont a bajnokságban mindkét csapat szerénykedik! ez lehet az oka annak, hogy amíg a BL-ben jól teljesítenek a játékosok (és most mindegy milyen kis csapat ellen) addig a ligában szenvednek és szenvedni is fognak (a getafe sem nevezhető még közép csapatnak sem...)
ennek ellenére én még azon is csodálkoznék, ha a real a 4-be jutna a BL-ben, a bajnokságban meg sztem csak a BL hely tuti, sztem nem lesz meg nekik a 2. hely sem!!! oda a valencia fog felérni...
ennek ellenére én még azon is csodálkoznék, ha a real a 4-be jutna a BL-ben, a bajnokságban meg sztem csak a BL hely tuti, sztem nem lesz meg nekik a 2. hely sem!!! oda a valencia fog felérni...
Én is így látom, hogy a tegnapi meccsből nem szabad kiindulni. A Steau egy kiscsapat, amit még a Madrid is simán ver. De én a hétvégi meccstől nem félek, mert a Real egy lassú csapat és ellenünk ez kevés lesz. Egyedül Robinhotól kell tartanunk.

-
- Llegenda del Barça
nem akarok "ünneprontó" lenni
, de azért azt se felejtsük el, h a madrid ugyanígy, v még jobban gálázott a kijev ellen is, aztán nem sokkal utána meglátogatták a getafét... elég egyértelmű volt, h hozzák a tegnapi meccset, de azért a barca nem steaua.

PUYOL-XAVI-INIESTA
- Subinho
- Director del Fútbol
nos, jó kis meccs volt ez a tegnapi, kellemes csalódás volt a margó! robi carlos néha megint régi fényében csillogott, ment fel rendesen, rohant egész meccsen és lődözgetett kapura is... nem is tudom mikor láttam utoljára ilyet tőle...
a másik oldalon ramos is nagyon jól tolta. talán még jobb szélen mint középen. ő egy jó játékos!!! fiatal, ügyes!
Robinho magasan a csapat legjobbja volt!!! nagyban neki is köszönhető, h jól játszott a csapat! na meg annak, hogy beckham, ronaldo, meg cassano a padon kaptak csak helyet!!! ők csak nevek, ennyi! de remélem a klasszikón ezek játszanak, mert akkor nem lesz nehéz dolgunk...
persze a dagi kihagyja...és ruud játszik megint, aki kezdi elkapni a fonalat... robinhot meg egszerűen nem értem, miért nem játszatja capello. ez olyan, mintha mi messit padoztatnánk és erőltetnénk a gyulát... de ő tudja! ez a cassano biztos nagy zsugás, csak még mi nem láttuk...
a másik oldalon ramos is nagyon jól tolta. talán még jobb szélen mint középen. ő egy jó játékos!!! fiatal, ügyes!
Robinho magasan a csapat legjobbja volt!!! nagyban neki is köszönhető, h jól játszott a csapat! na meg annak, hogy beckham, ronaldo, meg cassano a padon kaptak csak helyet!!! ők csak nevek, ennyi! de remélem a klasszikón ezek játszanak, mert akkor nem lesz nehéz dolgunk...

Nem mintha nagy csapat lenne ez a steua de akkor is egyenlőre ez a védelem sokkal jobb mint az ezelötti...
MOstani:
RC- HELGU - CANA- RAMOS
Ezelötti
RC- RAMOS - CANNA - SALGADO(CIC)
MOstani:
RC- HELGU - CANA- RAMOS
Ezelötti
RC- RAMOS - CANNA - SALGADO(CIC)
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
4-1-re nyert a margó.
Remélem a klasszikuson nem játszatja Ropinnyót.

Remélem a klasszikuson nem játszatja Ropinnyót.
in to exile
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem ez volt az elsősergi1989 írta:miki,az általánositást megfigyelted?de most komolyan kérdezem!érdekelne hogy télleg vagy csak ugy mondtad!mert akkor figyelek rá!

Amúgy a hsz.iddal semmi gondom sincs,te 1korrekt Madrid szurkoló vagy

Béke!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mondat végére pont, Petixy!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Miért általánosítasz mindig? Itt a többség x et várt a meccstől,akkor ha a románok úgy játszanak,ahogy tudnak is! Mert ez egy nyámnyila banda eddig....,így nincs esély,h egyenlítenek,ti meg még szerezhettek pár gólt..sergi1989 írta:ez annyira izzé hogy eddig nézzétek meg majd a románok oda verik őket ,meg hogy mien jo csapat a keleti legjobb,mostmá egy gyenge csapat,ezt má énse birtam "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" volt megemliteni,jah és lehet bármit mondani ma szépen játszunk és ez sztm egyértelmüen összefügg robinho játékával!
Robinho-s részben egyetértek!

-
- Jugador d'estrella
Ha már itt vagyok muszáj j-velsergi1989 írta:ez annyira izzé hogy eddig nézzétek meg majd a románok oda verik őket ,meg hogy mien jo csapat a keleti legjobb,mostmá egy gyenge csapat,ezt má énse birtam "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" volt megemliteni,jah és lehet bármit mondani ma szépen játszunk és ez sztm egyértelmüen összefügg robinho játékával!

-
- Capitá del Barça
ez annyira izzé hogy eddig nézzétek meg majd a románok oda verik őket ,meg hogy mien jo csapat a keleti legjobb,mostmá egy gyenge csapat,ezt má énse birtam "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" volt megemliteni,jah és lehet bármit mondani ma szépen játszunk és ez sztm egyértelmüen összefügg robinho játékával!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát ez 0-2 idáig,és teljesen az van,amit leírtál!Boixos írta:hát, akármilyen tré volt a hétvégén a margith, sztem behúzzák ezt a meccset. nem komoly csapat a románoké, ilyen madrid kaliberek ellen valszeg tele van a gatyeszük, és elfelejtik még azt is, amit eddig tudtak. ahogy ezt bemutatták a lion elleni meccsükön is.
de nem bánnám, ha rámcáfolnának.
Összesz*rták magukat a románok,így nem lessz nehéz dolga a Real-nak.
De bolondok,ha azt hiszik,h ez ellenünk is elég lessz...

Kíváncsian várom a meccset, szerintem bezakózik a Madrid. De azért nagy tétben nem fogadnék rá...
Erősek ám a románok otthon... nagyon csalóka az a 0-3!
Aztán aludjunk gyorsan vagy ötöt

Aztán aludjunk gyorsan vagy ötöt

-
- Llegenda del Barça
hát, akármilyen tré volt a hétvégén a margith, sztem behúzzák ezt a meccset. nem komoly csapat a románoké, ilyen madrid kaliberek ellen valszeg tele van a gatyeszük, és elfelejtik még azt is, amit eddig tudtak. ahogy ezt bemutatták a lion elleni meccsükön is.
PUYOL-XAVI-INIESTA