Nem kell nektek új játékos egy darab sem! A világ talán legerősebb kerete a Tietek, sokkal nagyobb gond, hogy a holland sem motivációs képességben, sem taktikai érzékben nem méltó a Barcelona nevéhez.Karashu írta:De ha most télen iderendelünk jó játékosokat, akkor még csoda is történhet. Hátha... hátha...
Bajnoki Mérkőzések 07-08
- Fejo
- Jugador del Barça

ide nem kellenek új játékosok.. ide csak a "régi" eket kell visszahozni, amire rijkaard és a stábja nem képes..
- Karashu
- Jugador d'estrella
Tökéletesen egyetértek, [auto_cenzúra] kimondani, de jelen pillanatban sokkal jobb Madrid... De ha most télen iderendelünk jó játékosokat, akkor még csoda is történhet. Hátha... hátha...OvaMind írta:Azt hiszem, megérett a váltás a kispadon, ne feledjük, hogy otthon játszottunk, és nem lőttünk gólt. Nem működött csapatként ez a Barca, bár mindenki vért izzadt a pályán( ami elvárható egy ilyen meccsen), ez csak erőlködés volt, a szervezett futballt a real képviselte.
Ronaldinho számomra csalódás volt, nem jöttek be alapvetően a cselei, már nem tudja sikmán verni a védőket 1-1 ellen. Messi nagyon hiányzott. Dinho másik problémája, hogy védekezni nem tud, tehát a posztváltást felejtsük is el. A gyorsaságából pedig sokat veszített. Iniesta és Yaya jól játszott, de ez kevés, ha a támadósor ilyen gyenge. Szélről sem segítették a támadásokat, Abidal is inkább a stabilitásáról, mint felfutásairól híres. Puyol pedig a világ egyik ha nem a legjobb védője, de pontos beadásokat a szélről tőle sem várhatunk. Ő nem ez a típusú játékos. Így hát talán érdemes lenne kipróbálni a 3-4-3-as felállást néhány meccsen, mert egy Yaya, Deco, Xavi, Iniesta középáálya rendkívül erős lenne. Szerintem.
A Madrid nagyon fegyelmezetten játszott, a gól pedig csodálatos volt. Nekik ez volt a taktikájuk-elvégre nem a Bernabeuban votl a meccs. Így viszont keserű tanulópénz votl ez a meccs, és eljött az ideje Rijkaard menesztésének. Látszik, hogy nem tud új fazont szabni a játékunknak, a nyerő taktikánkat pedig már kiismerték az ellenfelek. Ide egy keménykezű edző kell, akinek új észrevételei vannak, szupertinik és gyenge Ronaldinho
nem fog sztárcsapatokat alázni. Ma Eto'o-nak sem ment, elnyomák a kemény védők. Ezen felül rá lehet számítani, ahogy Messire is, és még ott van Henry aki kezd beilleszkedni, az ellenfél játékstílusának megfelelően lehet a kamerunival variálni őket. És még lehet támaszkodni az erős középályára élen Iniestával aki vérbeli klasszissá érett ebben a szezonban.
Tehát megvan az alapanyag a jó folytatáshoz, viszont áldozatokra van szükség ez a kispadon szükséges szerintem elsősorban, de egy frissebb baloldali támadó leigazolása sem lepne meg Ronnie gyengélkedése miatt.
Tré, hogy kikaptunk.

nem azt mondom, hogy csak ő a hibás...végül is volt még egy hazaadás amit védenie kellett, vagyis 50 % ban védte a kapura tartó lövéseket, csak van olyan kapus a nemzetközi mezőnyben (mondjuk most kb 10 jut az eszembe) aki nem táncikált volna vissza az ötösön hanem szépen kiment volna lezárni a szöget, és a lövékor nem hanyatt esett volna hanem mondjuk elugrik és véd...de mondom azért nem ő a hibás, hogy a csapat töketlenül játszott élén az idióta holland eddzővelRita írta:Ede..ezt sztem nem sokan látják úgy mint te.Ráadásul amilyen védősor volt előtte,úgy nem csoda,hogy kapott 1 gólt(amiről mellesleg nem tehetett).
Valdés lenne az utolsó ebben a csapatban akit eladnék..meg Iniesta és Messi =)

azért FORCA BARCA
- Rita
- Jugador del Barça
Ede..ezt sztem nem sokan látják úgy mint te.Ráadásul amilyen védősor volt előtte,úgy nem csoda,hogy kapott 1 gólt(amiről mellesleg nem tehetett).
én megértem hidd elrobertfcb írta:Ede tudom nehéz megérteni,de egy országban több jó kapus is lehet és csak egy lehet a válogatottban...

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Nagyon helyes:)Victor_Valdes írta:Én ahoz a táborhoz tartozom amelyik azt mondja hogy amelyik játékos nem mutat semmit az előbb padozzon ha utána is 0 akkor menjen ahova akar!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Azt hiszem, megérett a váltás a kispadon, ne feledjük, hogy otthon játszottunk, és nem lőttünk gólt. Nem működött csapatként ez a Barca, bár mindenki vért izzadt a pályán( ami elvárható egy ilyen meccsen), ez csak erőlködés volt, a szervezett futballt a real képviselte.
Ronaldinho számomra csalódás volt, nem jöttek be alapvetően a cselei, már nem tudja sikmán verni a védőket 1-1 ellen. Messi nagyon hiányzott. Dinho másik problémája, hogy védekezni nem tud, tehát a posztváltást felejtsük is el. A gyorsaságából pedig sokat veszített. Iniesta és Yaya jól játszott, de ez kevés, ha a támadósor ilyen gyenge. Szélről sem segítették a támadásokat, Abidal is inkább a stabilitásáról, mint felfutásairól híres. Puyol pedig a világ egyik ha nem a legjobb védője, de pontos beadásokat a szélről tőle sem várhatunk. Ő nem ez a típusú játékos. Így hát talán érdemes lenne kipróbálni a 3-4-3-as felállást néhány meccsen, mert egy Yaya, Deco, Xavi, Iniesta középáálya rendkívül erős lenne. Szerintem.
A Madrid nagyon fegyelmezetten játszott, a gól pedig csodálatos volt. Nekik ez volt a taktikájuk-elvégre nem a Bernabeuban votl a meccs. Így viszont keserű tanulópénz votl ez a meccs, és eljött az ideje Rijkaard menesztésének. Látszik, hogy nem tud új fazont szabni a játékunknak, a nyerő taktikánkat pedig már kiismerték az ellenfelek. Ide egy keménykezű edző kell, akinek új észrevételei vannak, szupertinik és gyenge Ronaldinho
nem fog sztárcsapatokat alázni. Ma Eto'o-nak sem ment, elnyomák a kemény védők. Ezen felül rá lehet számítani, ahogy Messire is, és még ott van Henry aki kezd beilleszkedni, az ellenfél játékstílusának megfelelően lehet a kamerunival variálni őket. És még lehet támaszkodni az erős középályára élen Iniestával aki vérbeli klasszissá érett ebben a szezonban.
Tehát megvan az alapanyag a jó folytatáshoz, viszont áldozatokra van szükség ez a kispadon szükséges szerintem elsősorban, de egy frissebb baloldali támadó leigazolása sem lepne meg Ronnie gyengélkedése miatt.
Tré, hogy kikaptunk.
Tré, hogy kikaptunk.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én ahoz a táborhoz tartozom amelyik azt mondja hogy amelyik játékos nem mutat semmit az előbb padozzon ha utána is 0 akkor menjen ahova akar!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- Karashu
- Jugador d'estrella
10 érv, amiért nem nyerünk bajnokságot, meg lehet egy nagy büdös semmit se, mint tavaly:
1. nincs összhang
2. lassú a játék
3. önzőzések
4. sokan besz*rnak, ha hozzájuk kerül a labda, nemhogy rálőnék, inkább bepasszolják annak, akin 5-en állnak
5. az összes bíró ellenünk van, szétrúgnak minket, azok a hülye bb*rmok meg semmit sem csinálnak, valamennyiüket jól arcon kéne ütni!!!
6. motiváló játékos, aki tud egyet mondjon már, olyat, aki mindig 90 %-on felül teljesít, Ronaldinho vigyorgás helyett gólt lőjön!!!
7. vmelyik jó játékos mindig sérült
8. nem kéne annyit tökölni a labda tartogatásával
9. sok gyenge játékos (Sylvinho, Oleguer, Gudhjonsen, Ezquero, sajnos Deco sem vmi fickós, meghajlok teljesítménye előtt, de új játékos kell a helyére, Edmilsonról nem is ebszélek, mert pofázni tud, játszani nem)
10. én nagyon szeretem Reikaardot, de soha nem fogja tudni már sztem azt a teljesítméynt, amit csinált 2005-2006-os idényben, egyszóval: viszlát! jöjjön Mourinho, a semmiből is csodát tes, bár ami most van a Barcelónának, az nem semmi, mármint úgy értem, hoyg sok jó játékos van, de nem elég - jó hülyén magyarzátam meg, írjátok a többihez
Rermélem tisztában van mindeki, hogyha így folytatódik, letehetjük a zászlókat, a sálakat, és az arcfestékeket, mert ebből jó nem fog kisülni! Hiába volt mákja ma a madridnak, nyertek és így 7 pontal el is mentek.
Tisztelt moderátorok, kérem a levél maradjon, mert van benne csúnya szó, de ahol hangsúly van, ott van csillag!!!
További jó bajnokságot, és FORZA BARCA!!! (Még ha nem is olyan, mint amilyennek szeretnénk...)
1. nincs összhang
2. lassú a játék
3. önzőzések
4. sokan besz*rnak, ha hozzájuk kerül a labda, nemhogy rálőnék, inkább bepasszolják annak, akin 5-en állnak
5. az összes bíró ellenünk van, szétrúgnak minket, azok a hülye bb*rmok meg semmit sem csinálnak, valamennyiüket jól arcon kéne ütni!!!
6. motiváló játékos, aki tud egyet mondjon már, olyat, aki mindig 90 %-on felül teljesít, Ronaldinho vigyorgás helyett gólt lőjön!!!
7. vmelyik jó játékos mindig sérült
8. nem kéne annyit tökölni a labda tartogatásával
9. sok gyenge játékos (Sylvinho, Oleguer, Gudhjonsen, Ezquero, sajnos Deco sem vmi fickós, meghajlok teljesítménye előtt, de új játékos kell a helyére, Edmilsonról nem is ebszélek, mert pofázni tud, játszani nem)
10. én nagyon szeretem Reikaardot, de soha nem fogja tudni már sztem azt a teljesítméynt, amit csinált 2005-2006-os idényben, egyszóval: viszlát! jöjjön Mourinho, a semmiből is csodát tes, bár ami most van a Barcelónának, az nem semmi, mármint úgy értem, hoyg sok jó játékos van, de nem elég - jó hülyén magyarzátam meg, írjátok a többihez

Rermélem tisztában van mindeki, hogyha így folytatódik, letehetjük a zászlókat, a sálakat, és az arcfestékeket, mert ebből jó nem fog kisülni! Hiába volt mákja ma a madridnak, nyertek és így 7 pontal el is mentek.
Tisztelt moderátorok, kérem a levél maradjon, mert van benne csúnya szó, de ahol hangsúly van, ott van csillag!!!
További jó bajnokságot, és FORZA BARCA!!! (Még ha nem is olyan, mint amilyennek szeretnénk...)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Karashu 2007.12.23. 21:40:33-kor.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az a baj hogy már 1,5 éve rossz napot fog ki a csapat!mypeter írta:Rövid leszek:
1. A csapat motiválva volt és nagyon akart!
2. Akarás nem elég ha a kulcsjátékosok rossz napot fognak ki.
3. Xavi, Deco és Eto'o iszonyú rossz napot fogott ki.
4. Ronaldinho soha nem tudott játszani olyan bíró mellett aki a kemény, néha tisztességtelen játékot engedi.
5. A bíró a fenti játékot engedte.
6. Rijkaard nem merte a sérült Puyol helyett be3hozni Henryt. Az 1-0 szebb, mint a 3-0, nem mert kockáztatni.
7. Messi sérülése túl nagy falat volt.
8. A MAdrid taktikája és formaidőzítése tőkéletes volt.
9. A döntetlen lett volna az igazságosabb eredmény
10. Baptista lövése, akár hiszitek, akár nem, lecsúszott. Teli csüddel akarta rúgni.
11. Rijkaard hibája: a félidőben Decót és Xavit le kellett volna cserélni.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Akkor szerinted soha nem kell leváltani egy edzőt sem az egész világon mivel nem ő van a pályán hanem a játéksosok, vagy mi???
- robertfcb
- Capitá del Barça
Emlékezz vissza a 2006 os párizsi bl döntőre... ki védte ki az Arsenal szemét. Minden kapusnak van egy-két rosszabb napja. A mai meccsen szerintem RÁ nem lehetett semmi panasz

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Rövid leszek:
4. Ronaldinho soha nem tudott játszani olyan bíró mellett aki a kemény, néha tisztességtelen játékot engedi.
6. Rijkaard nem merte a sérült Puyol helyett be3hozni Henryt. Az 1-0 szebb, mint a 3-0, nem mert kockáztatni.
10. Baptista lövése, akár hiszitek, akár nem, lecsúszott. Teli csüddel akarta rúgni.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Könyörgöm!Lehet,hogy van némi igazság a hozzászólásban,de Ronaldinho pl miből él??Abból,h mekkora játékos!Inkább volt..vagyis mostanában nem bizonyítja,h mekkora játékos!Én nem tudom ti melyik táborhoz tartoztatok a meccs előtt, a jáccon Ronnie,vagy a nem jácconhoz!De itt mindenki azt hangoztatta,h akkora játékos,h játszania kell!Holott a jelenben egy szürke futbalista(v valami iesmi:))!Lehet,h jobb lett volna ha mondjuk Gudjohnsen játszik v iesmi!vicky.girl írta:Na, végre egy jó megfogalmazás! Ha még meg akarjuk nyerni a bajnokságot, Mourinhora lesz szükségünk, még ha az elmúlt 2 évben a képét meglátva hányingerem is volt! Egyáltalán nem ilyen meccset képzeltem el és szerintem nem csak én, sima győzelmet vártam otthon! Ja, és megszakadt a több mint másfél évig tartó veretlenségi sorozatunk otthon... Szép... Komolyan sírhatnékom van...Victor_Valdes írta:Na lesz aki utálni fog ezek után...
"Ami volt elmult,s nem jön vissza már"by Toldi![]()
Nyugodjanak már meg azok akik azt mondják hogy Rijkaardot nem szabad csak így elküldi...mert nyertnünk vele 1 BL-t meg 1-2 bajnokságot!Igaza van Crujff-nak(nem tom hogy írja)A múltból nem szabad megélni és nem is lehet jobb helyeken szó nélkül el küldték volna...Mert hiába mondja itt nekem mindenki hogy a játékosok hibája(!)részben de főképp az edzőé mert neki kell összekovácsoloni azt a csapatot neki kell motiválni őket!És ő nem képes...Ezért a vezetőségnek váltania kell mert nagyon meg fogjuk szívni!
Jöjjön Mourinho nem örökre(.)csak 1 évig mondjuk, hogy összerakja a csapatot(bár én örülnék ha maradna),(azt meg ne mondjátok már hogy sokan utálni fogják a barcát,aki emiatt megutálja az nem igazi szurkoló!)de annyira mégsem lehet rossz edző mert óriási teknikai húzásai vannak stb...amugy itt még az orosz maffia sem ülne a nyakán!Ráadásul már dolgozott is itt...Folytatva:azért kell ő nekünk mert mint mondtam nagy taktikai huzásai vannak,A játékosok nagyon szerethetik mert ha Drogba sírt utána...Sőt mégjobbat mondok Ku*vára nem érdekel hogy hogy játszunk csak nyerjünk!Amugy egy kis teljesen személyes vélemény:Én a Cselszkit akkor szerettem meg amikor Mourinho oda ment sőt a Portót is kedveltem míg ott volt...De akármilyen egy"mocskos"ember a sajtó előtt attol még a világ egyik legjobb edzője.....

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Velem mi van?? te melyik meccet nézted??Attya írta:veled mi van ember??!! ezt a labdát senki sem fogta volna +!!! Ne legyél .....Ede72 írta:Könyörgöm jöjjön már egy kapus!!
ha ez az idióta Valdes nem táncol vissza, simán megfoghatta volna a lövést..
nek tudom miért kúrogatjátok Ronit legalább akart játszani és nem adott el annyi labdát mint Xavi, meg Iniesta...
Remélem hollnadus eddzőnknek annyi végre, ennyire bírkán nem lehet egy csapatot felállítani meg csrélni...
Iniesta a mezöny legjobbja volt, Ronni Iniesta árnyékába nem ér már kb 1 éve!!
Valdes egy bohóc..eddig egy bajnokság, meg egy BL ment el miatta...már régen lapátra kellett volna tenni..
Én csípem Iniestát, de ketten Xavival kb 50 labdát adtak el...és az hogy ő a jobb oldalon kezdett az meg fatális eddzői hiba. ennyi de ha neked tetszett Iniesta játéka akkor te Madrid drukker lehetsz

-
- Director del Fútbol
De ha eddig nem javult jelentősen a játékunk,akkor ezután sem fog!sasi1 írta:Azért a bajnokság vége még messze van, nagyon messze.........Bodi írta:
Csapatként csődöt mondtunk,búcsúzhatunk a bajnoki álmoktól.![]()
A Realnak jó csapata van,kevés pontot fognak veszíteni,ennél sokkal jobb Barcára lenne szükség,hogy megverjük őket.
Nem szabad 2003 őszéhez hasonlítani a mostani helyzetet!
Akkor azért fordult akkorát a kocka,mert összeért egy új csapat.
Ez egy régi csapat,amelyik megindult a lejtőn tavaly ősszel,és drasztikusabb lépések kellenek ahhoz,hogy újra jó legyen.
Vagy edzőcsere vagy komolyabb vérfrissítés a játékoskeretben.Az a baj,hogy így év közben nem nagyon tudunk mit tenni,sztem egy új edző se lenne képes csodát tenni így télen.
Az új edzőnek is inkább úgy van értelme,hogy májusban leigazolják,kitalál egy játékszisztémát a csapathoz és ehhez a rendszerhez igazol új játékosokat.Ez télen nem lehetséges.
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Na, végre egy jó megfogalmazás! Ha még meg akarjuk nyerni a bajnokságot, Mourinhora lesz szükségünk, még ha az elmúlt 2 évben a képét meglátva hányingerem is volt! Egyáltalán nem ilyen meccset képzeltem el és szerintem nem csak én, sima győzelmet vártam otthon! Ja, és megszakadt a több mint másfél évig tartó veretlenségi sorozatunk otthon... Szép... Komolyan sírhatnékom van...Victor_Valdes írta:Na lesz aki utálni fog ezek után...
"Ami volt elmult,s nem jön vissza már"by Toldi![]()
Nyugodjanak már meg azok akik azt mondják hogy Rijkaardot nem szabad csak így elküldi...mert nyertnünk vele 1 BL-t meg 1-2 bajnokságot!Igaza van Crujff-nak(nem tom hogy írja)A múltból nem szabad megélni és nem is lehet jobb helyeken szó nélkül el küldték volna...Mert hiába mondja itt nekem mindenki hogy a játékosok hibája(!)részben de főképp az edzőé mert neki kell összekovácsoloni azt a csapatot neki kell motiválni őket!És ő nem képes...Ezért a vezetőségnek váltania kell mert nagyon meg fogjuk szívni!
Jöjjön Mourinho nem örökre(.)csak 1 évig mondjuk, hogy összerakja a csapatot(bár én örülnék ha maradna),(azt meg ne mondjátok már hogy sokan utálni fogják a barcát,aki emiatt megutálja az nem igazi szurkoló!)de annyira mégsem lehet rossz edző mert óriási teknikai húzásai vannak stb...amugy itt még az orosz maffia sem ülne a nyakán!Ráadásul már dolgozott is itt...Folytatva:azért kell ő nekünk mert mint mondtam nagy taktikai huzásai vannak,A játékosok nagyon szerethetik mert ha Drogba sírt utána...Sőt mégjobbat mondok Ku*vára nem érdekel hogy hogy játszunk csak nyerjünk!Amugy egy kis teljesen személyes vélemény:Én a Cselszkit akkor szerettem meg amikor Mourinho oda ment sőt a Portót is kedveltem míg ott volt...De akármilyen egy"mocskos"ember a sajtó előtt attol még a világ egyik legjobb edzője.....

1. a Margit jobb volt, megerdemelten nyertek, sot ha a kontraikbol 1-2 -t beagattak volna Valdesnak akkor csunyabb is lehetett volna, aminek en orulnek is , legalabb eredmenyben is egy nagy verest kaptunk volna nem csak a palyan.
2. Ronaldinho gyenge volt, egyfolytaban a foldon fekudt, nem tom mit csinalt?
epreszet v a fuvet simogatta??? ezt csak o tudja.
3. Az egesz csapat gyenge volt
4. Puyol-t annyira nem dobalta Robinho, ennyi benne van egy csatar es vedo jatekaba, a sarga lapja sem volt sarga. ettol fuggetlenul gyenge volt ugy ahogy a tobbi is
5. Rijkkarrd meg meg gyengebb volt, en ezt most mondom eloszor, meg most is Frank parti vagyok es siratnam ha el menne de a csapatnak jobb lenne.
6. es kb Ronnie-val is ez a helyzet, ha en lennek ott nem tudnam eladni ez biztos, de a csapatnak jobb lennne !!!
7. a bajnoksag nem jart le, de nagyon sok keresni valonk nincs, ilyen jatekkal pedig 2 ev alatt sem ernenk be a Margit-ot
tovabb nem folytatom ejsze ....
2. Ronaldinho gyenge volt, egyfolytaban a foldon fekudt, nem tom mit csinalt?
epreszet v a fuvet simogatta??? ezt csak o tudja.
3. Az egesz csapat gyenge volt
4. Puyol-t annyira nem dobalta Robinho, ennyi benne van egy csatar es vedo jatekaba, a sarga lapja sem volt sarga. ettol fuggetlenul gyenge volt ugy ahogy a tobbi is
5. Rijkkarrd meg meg gyengebb volt, en ezt most mondom eloszor, meg most is Frank parti vagyok es siratnam ha el menne de a csapatnak jobb lenne.
6. es kb Ronnie-val is ez a helyzet, ha en lennek ott nem tudnam eladni ez biztos, de a csapatnak jobb lennne !!!
7. a bajnoksag nem jart le, de nagyon sok keresni valonk nincs, ilyen jatekkal pedig 2 ev alatt sem ernenk be a Margit-ot
tovabb nem folytatom ejsze ....
-
- Entrenador del Barça
Sem Messi hiánya sem a gyenge biró nem oka, hogy egyetlen szép-gyors felépitett támadást nem vezettünk. Minden csapatrész becsödölt egyszerre.
Nagyon gyengék voltunk és a Reál megérdemelten nyert, nem szabad az ellenfelet szapulni, vagy a játékosait-nem véletlen- masszivan vezetik a tabellát. Taktikussabbak is. Ők javulnak-mi lecsuszunk.Azonnali edzőcsere kell és nyáron többektől meg kell vállni-olyanokat hozni akikben ég a bizonyitás vágya.Persze messze a bajnokság vége- irják többen- MÉG MINDIG -ez a vakok foruma lenne?
Nagyon gyengék voltunk és a Reál megérdemelten nyert, nem szabad az ellenfelet szapulni, vagy a játékosait-nem véletlen- masszivan vezetik a tabellát. Taktikussabbak is. Ők javulnak-mi lecsuszunk.Azonnali edzőcsere kell és nyáron többektől meg kell vállni-olyanokat hozni akikben ég a bizonyitás vágya.Persze messze a bajnokság vége- irják többen- MÉG MINDIG -ez a vakok foruma lenne?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Léfe 2007.12.23. 21:26:47-kor.
Fecó
-
- Jugador d'estrella
na én most berugok:@ az tuti,rijkaard mejuto(6láb mélyen a föld alá)
Ja és én el is mondtam azt nyáron hogy "VISSZA HENK TEN CATET"
Ja és én el is mondtam azt nyáron hogy "VISSZA HENK TEN CATET"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bojan Krkic 2007.12.23. 21:25:13-kor.
FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
Azért a bajnokság vége még messze van, nagyon messze.........Bodi írta:
Csapatként csődöt mondtunk,búcsúzhatunk a bajnoki álmoktól.![]()
A Realnak jó csapata van,kevés pontot fognak veszíteni,ennél sokkal jobb Barcára lenne szükség,hogy megverjük őket.