Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem kell nektek új játékos egy darab sem! A világ talán legerősebb kerete a Tietek, sokkal nagyobb gond, hogy a holland sem motivációs képességben, sem taktikai érzékben nem méltó a Barcelona nevéhez.Karashu írta:De ha most télen iderendelünk jó játékosokat, akkor még csoda is történhet. Hátha... hátha...
Tökéletesen egyetértek, [auto_cenzúra] kimondani, de jelen pillanatban sokkal jobb Madrid... De ha most télen iderendelünk jó játékosokat, akkor még csoda is történhet. Hátha... hátha...OvaMind írta:Azt hiszem, megérett a váltás a kispadon, ne feledjük, hogy otthon játszottunk, és nem lőttünk gólt. Nem működött csapatként ez a Barca, bár mindenki vért izzadt a pályán( ami elvárható egy ilyen meccsen), ez csak erőlködés volt, a szervezett futballt a real képviselte.
Ronaldinho számomra csalódás volt, nem jöttek be alapvetően a cselei, már nem tudja sikmán verni a védőket 1-1 ellen. Messi nagyon hiányzott. Dinho másik problémája, hogy védekezni nem tud, tehát a posztváltást felejtsük is el. A gyorsaságából pedig sokat veszített. Iniesta és Yaya jól játszott, de ez kevés, ha a támadósor ilyen gyenge. Szélről sem segítették a támadásokat, Abidal is inkább a stabilitásáról, mint felfutásairól híres. Puyol pedig a világ egyik ha nem a legjobb védője, de pontos beadásokat a szélről tőle sem várhatunk. Ő nem ez a típusú játékos. Így hát talán érdemes lenne kipróbálni a 3-4-3-as felállást néhány meccsen, mert egy Yaya, Deco, Xavi, Iniesta középáálya rendkívül erős lenne. Szerintem.
A Madrid nagyon fegyelmezetten játszott, a gól pedig csodálatos volt. Nekik ez volt a taktikájuk-elvégre nem a Bernabeuban votl a meccs. Így viszont keserű tanulópénz votl ez a meccs, és eljött az ideje Rijkaard menesztésének. Látszik, hogy nem tud új fazont szabni a játékunknak, a nyerő taktikánkat pedig már kiismerték az ellenfelek. Ide egy keménykezű edző kell, akinek új észrevételei vannak, szupertinik és gyenge Ronaldinho
nem fog sztárcsapatokat alázni. Ma Eto'o-nak sem ment, elnyomák a kemény védők. Ezen felül rá lehet számítani, ahogy Messire is, és még ott van Henry aki kezd beilleszkedni, az ellenfél játékstílusának megfelelően lehet a kamerunival variálni őket. És még lehet támaszkodni az erős középályára élen Iniestával aki vérbeli klasszissá érett ebben a szezonban.
Tehát megvan az alapanyag a jó folytatáshoz, viszont áldozatokra van szükség ez a kispadon szükséges szerintem elsősorban, de egy frissebb baloldali támadó leigazolása sem lepne meg Ronnie gyengélkedése miatt.
Tré, hogy kikaptunk.
nem azt mondom, hogy csak ő a hibás...végül is volt még egy hazaadás amit védenie kellett, vagyis 50 % ban védte a kapura tartó lövéseket, csak van olyan kapus a nemzetközi mezőnyben (mondjuk most kb 10 jut az eszembe) aki nem táncikált volna vissza az ötösön hanem szépen kiment volna lezárni a szöget, és a lövékor nem hanyatt esett volna hanem mondjuk elugrik és véd...de mondom azért nem ő a hibás, hogy a csapat töketlenül játszott élén az idióta holland eddzővelRita írta:Ede..ezt sztem nem sokan látják úgy mint te.Ráadásul amilyen védősor volt előtte,úgy nem csoda,hogy kapott 1 gólt(amiről mellesleg nem tehetett).
Valdés lenne az utolsó ebben a csapatban akit eladnék..meg Iniesta és Messi =)
én megértem hidd elrobertfcb írta:Ede tudom nehéz megérteni,de egy országban több jó kapus is lehet és csak egy lehet a válogatottban...
Nagyon helyes:)Victor_Valdes írta:Én ahoz a táborhoz tartozom amelyik azt mondja hogy amelyik játékos nem mutat semmit az előbb padozzon ha utána is 0 akkor menjen ahova akar!
Az a baj hogy már 1,5 éve rossz napot fog ki a csapat!mypeter írta:Rövid leszek:
1. A csapat motiválva volt és nagyon akart!
2. Akarás nem elég ha a kulcsjátékosok rossz napot fognak ki.
3. Xavi, Deco és Eto'o iszonyú rossz napot fogott ki.
4. Ronaldinho soha nem tudott játszani olyan bíró mellett aki a kemény, néha tisztességtelen játékot engedi.
5. A bíró a fenti játékot engedte.
6. Rijkaard nem merte a sérült Puyol helyett be3hozni Henryt. Az 1-0 szebb, mint a 3-0, nem mert kockáztatni.
7. Messi sérülése túl nagy falat volt.
8. A MAdrid taktikája és formaidőzítése tőkéletes volt.
9. A döntetlen lett volna az igazságosabb eredmény
10. Baptista lövése, akár hiszitek, akár nem, lecsúszott. Teli csüddel akarta rúgni.
11. Rijkaard hibája: a félidőben Decót és Xavit le kellett volna cserélni.
Könyörgöm!Lehet,hogy van némi igazság a hozzászólásban,de Ronaldinho pl miből él??Abból,h mekkora játékos!Inkább volt..vagyis mostanában nem bizonyítja,h mekkora játékos!Én nem tudom ti melyik táborhoz tartoztatok a meccs előtt, a jáccon Ronnie,vagy a nem jácconhoz!De itt mindenki azt hangoztatta,h akkora játékos,h játszania kell!Holott a jelenben egy szürke futbalista(v valami iesmi:))!Lehet,h jobb lett volna ha mondjuk Gudjohnsen játszik v iesmi!vicky.girl írta:Na, végre egy jó megfogalmazás! Ha még meg akarjuk nyerni a bajnokságot, Mourinhora lesz szükségünk, még ha az elmúlt 2 évben a képét meglátva hányingerem is volt! Egyáltalán nem ilyen meccset képzeltem el és szerintem nem csak én, sima győzelmet vártam otthon! Ja, és megszakadt a több mint másfél évig tartó veretlenségi sorozatunk otthon... Szép... Komolyan sírhatnékom van...Victor_Valdes írta:Na lesz aki utálni fog ezek után...
"Ami volt elmult,s nem jön vissza már"by Toldi![]()
Nyugodjanak már meg azok akik azt mondják hogy Rijkaardot nem szabad csak így elküldi...mert nyertnünk vele 1 BL-t meg 1-2 bajnokságot!Igaza van Crujff-nak(nem tom hogy írja)A múltból nem szabad megélni és nem is lehet jobb helyeken szó nélkül el küldték volna...Mert hiába mondja itt nekem mindenki hogy a játékosok hibája(!)részben de főképp az edzőé mert neki kell összekovácsoloni azt a csapatot neki kell motiválni őket!És ő nem képes...Ezért a vezetőségnek váltania kell mert nagyon meg fogjuk szívni!
Jöjjön Mourinho nem örökre(.)csak 1 évig mondjuk, hogy összerakja a csapatot(bár én örülnék ha maradna),(azt meg ne mondjátok már hogy sokan utálni fogják a barcát,aki emiatt megutálja az nem igazi szurkoló!)de annyira mégsem lehet rossz edző mert óriási teknikai húzásai vannak stb...amugy itt még az orosz maffia sem ülne a nyakán!Ráadásul már dolgozott is itt...Folytatva:azért kell ő nekünk mert mint mondtam nagy taktikai huzásai vannak,A játékosok nagyon szerethetik mert ha Drogba sírt utána...Sőt mégjobbat mondok Ku*vára nem érdekel hogy hogy játszunk csak nyerjünk!Amugy egy kis teljesen személyes vélemény:Én a Cselszkit akkor szerettem meg amikor Mourinho oda ment sőt a Portót is kedveltem míg ott volt...De akármilyen egy"mocskos"ember a sajtó előtt attol még a világ egyik legjobb edzője.....
Velem mi van?? te melyik meccet nézted??Attya írta:veled mi van ember??!! ezt a labdát senki sem fogta volna +!!! Ne legyél .....Ede72 írta:Könyörgöm jöjjön már egy kapus!!
ha ez az idióta Valdes nem táncol vissza, simán megfoghatta volna a lövést..
nek tudom miért kúrogatjátok Ronit legalább akart játszani és nem adott el annyi labdát mint Xavi, meg Iniesta...
Remélem hollnadus eddzőnknek annyi végre, ennyire bírkán nem lehet egy csapatot felállítani meg csrélni...
Iniesta a mezöny legjobbja volt, Ronni Iniesta árnyékába nem ér már kb 1 éve!!
De ha eddig nem javult jelentősen a játékunk,akkor ezután sem fog!sasi1 írta:Azért a bajnokság vége még messze van, nagyon messze.........Bodi írta:
Csapatként csődöt mondtunk,búcsúzhatunk a bajnoki álmoktól.![]()
A Realnak jó csapata van,kevés pontot fognak veszíteni,ennél sokkal jobb Barcára lenne szükség,hogy megverjük őket.
Na, végre egy jó megfogalmazás! Ha még meg akarjuk nyerni a bajnokságot, Mourinhora lesz szükségünk, még ha az elmúlt 2 évben a képét meglátva hányingerem is volt! Egyáltalán nem ilyen meccset képzeltem el és szerintem nem csak én, sima győzelmet vártam otthon! Ja, és megszakadt a több mint másfél évig tartó veretlenségi sorozatunk otthon... Szép... Komolyan sírhatnékom van...Victor_Valdes írta:Na lesz aki utálni fog ezek után...
"Ami volt elmult,s nem jön vissza már"by Toldi![]()
Nyugodjanak már meg azok akik azt mondják hogy Rijkaardot nem szabad csak így elküldi...mert nyertnünk vele 1 BL-t meg 1-2 bajnokságot!Igaza van Crujff-nak(nem tom hogy írja)A múltból nem szabad megélni és nem is lehet jobb helyeken szó nélkül el küldték volna...Mert hiába mondja itt nekem mindenki hogy a játékosok hibája(!)részben de főképp az edzőé mert neki kell összekovácsoloni azt a csapatot neki kell motiválni őket!És ő nem képes...Ezért a vezetőségnek váltania kell mert nagyon meg fogjuk szívni!
Jöjjön Mourinho nem örökre(.)csak 1 évig mondjuk, hogy összerakja a csapatot(bár én örülnék ha maradna),(azt meg ne mondjátok már hogy sokan utálni fogják a barcát,aki emiatt megutálja az nem igazi szurkoló!)de annyira mégsem lehet rossz edző mert óriási teknikai húzásai vannak stb...amugy itt még az orosz maffia sem ülne a nyakán!Ráadásul már dolgozott is itt...Folytatva:azért kell ő nekünk mert mint mondtam nagy taktikai huzásai vannak,A játékosok nagyon szerethetik mert ha Drogba sírt utána...Sőt mégjobbat mondok Ku*vára nem érdekel hogy hogy játszunk csak nyerjünk!Amugy egy kis teljesen személyes vélemény:Én a Cselszkit akkor szerettem meg amikor Mourinho oda ment sőt a Portót is kedveltem míg ott volt...De akármilyen egy"mocskos"ember a sajtó előtt attol még a világ egyik legjobb edzője.....
Azért a bajnokság vége még messze van, nagyon messze.........Bodi írta:
Csapatként csődöt mondtunk,búcsúzhatunk a bajnoki álmoktól.![]()
A Realnak jó csapata van,kevés pontot fognak veszíteni,ennél sokkal jobb Barcára lenne szükség,hogy megverjük őket.