10 érv, amiért nem nyerünk bajnokságot, meg lehet egy nagy büdös semmit se, mint tavaly:
1. nincs összhang
2. lassú a játék
3. önzőzések
4. sokan besz*rnak, ha hozzájuk kerül a labda, nemhogy rálőnék, inkább bepasszolják annak, akin 5-en állnak
5. az összes bíró ellenünk van, szétrúgnak minket, azok a hülye bb*rmok meg semmit sem csinálnak, valamennyiüket jól arcon kéne ütni!!!
6. motiváló játékos, aki tud egyet mondjon már, olyat, aki mindig 90 %-on felül teljesít, Ronaldinho vigyorgás helyett gólt lőjön!!!
7. vmelyik jó játékos mindig sérült
8. nem kéne annyit tökölni a labda tartogatásával
9. sok gyenge játékos (Sylvinho, Oleguer, Gudhjonsen, Ezquero, sajnos Deco sem vmi fickós, meghajlok teljesítménye előtt, de új játékos kell a helyére, Edmilsonról nem is ebszélek, mert pofázni tud, játszani nem)
10. én nagyon szeretem Reikaardot, de soha nem fogja tudni már sztem azt a teljesítméynt, amit csinált 2005-2006-os idényben, egyszóval: viszlát! jöjjön Mourinho, a semmiből is csodát tes, bár ami most van a Barcelónának, az nem semmi, mármint úgy értem, hoyg sok jó játékos van, de nem elég - jó hülyén magyarzátam meg, írjátok a többihez
Rermélem tisztában van mindeki, hogyha így folytatódik, letehetjük a zászlókat, a sálakat, és az arcfestékeket, mert ebből jó nem fog kisülni! Hiába volt mákja ma a madridnak, nyertek és így 7 pontal el is mentek.
Tisztelt moderátorok, kérem a levél maradjon, mert van benne csúnya szó, de ahol hangsúly van, ott van csillag!!!
További jó bajnokságot, és FORZA BARCA!!! (Még ha nem is olyan, mint amilyennek szeretnénk...)