Slavia Prahából ment oda.
Azért ez nem mindig igaz, lásd: a Real mostanában.bali 15 írta: Ilyenkor szeretem idézni egy nagy játékos szavait:
"Kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci"
Hidd el, hogy hosszabbítani fog vele Wenger mester. Ez csak pletyka. Biztos vagyok benne, hogy megadja neki a kellő fizut.bali 15 írta:Mikor jár le a téli átigazolási szezon?
Csak amiatt mert van egy kis gubanc van a piacon. Az angol futball legígéretesebb tehetsége Theo Walcott roppant elégedetlen az Arsenalban kapott fizetésével.A heti 20 ezer font valóban nem sok, a londoniak pedig nem hajlandóak tárgyalni a béremelésről, hiszen Walcott szerződése csak 2010-ben jár le. Az ügy komoly fordulatot vehet, az angol válogatott szélső ügyvédjei ugyanis joghézagra bukkantak a FIFA szabályaiban.
Ennek az lett az eredménye hogy aki megakarná venni Walcott-ot annak CSUPÁN 400.000-et kellene fizetnie.![]()
Benga írta:a Hoffenheim tulajdonosa Németország egyik leggazdagabb embere...bali 15 írta: De a nyáron a Hoffenheim keretét úgyis leigazolja a Bayern.
ettől függetlenül leigazolhatja, de ott is elég komoly bevásárlást terveznek.
Özil valóban ügyes játékos, a törökök mostanában nagyon sok jó játékost termelnek, pedig pl. 12-15 éve sehol sem volt még a török futbal.bali 15 írta:Podolski csupán egy jó csatár,semmi több. Végzi a dolgát. Azt se lehet mondani rá hogy különleges.
Én szerintem a jövő egyik nagy sztárja Mesut Özil(Werder)
A Shalke nagy hülye volt hogy eladta.
Azt hallottam hogy szóba került Ákvílání neve is, hát nem tom, talán ha a Bl-ben indul a Hoffenheim jövőre akkor talán, de Romából oda... Az a baj egyébként az iszonyat lóvés (még nem nagy)csapatokkal, hogy egyik sztár sem szeretne lenne az első a sorban, mindenki akkor menne oda ha már néhány nagy spíler ott muzsikálna, ezért kell még pár év a Citynek... Persze össze se lehet hasonlítani a 2 csapatot, befektetett pénz és elért eredmény szintjén... Hoffenheim akár a Bl-ben is szerepelhet, bár szerintem nem lesz bajnok. City meg ha jól muzsikálna akkor akár 1 UEFA v Intertotós helyet elcsíphet.Benga írta:a Hoffenheim tulajdonosa Németország egyik leggazdagabb embere...bali 15 írta: De a nyáron a Hoffenheim keretét úgyis leigazolja a Bayern.
ettől függetlenül leigazolhatja, de ott is elég komoly bevásárlást terveznek.
a Hoffenheim tulajdonosa Németország egyik leggazdagabb embere...bali 15 írta: De a nyáron a Hoffenheim keretét úgyis leigazolja a Bayern.
Fúúú de nagyon rühellem őket. És egy ilyen csapatnak kell dominálnia.Barcaforever írta:Szenzációs egyszerűen a Bayern taktikája.Aki gólt szerez ellenük, aki gólpaszt ad ellenük, az a védő vagy kp. aki megakadályozza a támadásukat azBayern.
Ismael,Lucio,Klose,Borowski,van Buyten meg lehetne sorolmi.
Szenzációs egyszerűen a Bayern taktikája.Aki gólt szerez ellenük, aki gólpaszt ad ellenük, az a védő vagy kp. aki megakadályozza a támadásukat az
előbb fog kitörni a 3. világháború, minthogy Valdészel nem tud a Barca hosszabbítaniMcLovin írta:Ha Valdessel nem sikerül a hosszabbítás:)
manuel írta:Engem nem az Arsenal agaszt hogy vajon ők kit fognak vásárolni!!!hanem hogy mi kit fogunk majd pl.Abidal helyére.LM10 írta:Kíváncsi vagyok hogy az Arsenal kit fog vásárolni
Igen, ebben igazad van! De! Sylvinho távozni fog, és én őt látnám szívesen a helyén. Azért az EB-n jól játszott, valljuk be. Sokan úgy gondolják "Volt néhány jó meccse, és akkor mi van?" Én azért ezzel nem értek egyet. Szerintem több van a srácban. Tény, Oroszország és Spanyolország nagyon különbözik forciban egymástól. De annyira nem lehetne rossz, cserének tutira elférne.Rivaldo11 írta:Sajna Zhirkov nincs annyira szem előtt, mint pl. Lahm (igen, má' megint vele jövök, de most csak példaként). Nem tudhatjuk, hogy mire lenne képes egy olyan ligában, amely sokkal erősebb annál, mint ahol most játszik. Nem lenne hirtelen túl nagy a váltás számára...
A lényeg, hogy a videók nézegetése mellett azt azért kalkulálja bele mindenki, hogy itt sokkal nehezebb dolga lenne-már csak amiatt a stílus miatt is, amit a Barca ellen képviselnek az ellenfelek.