Rivaldo11 írta:Sajna Zhirkov nincs annyira szem előtt, mint pl. Lahm (igen, má' megint vele jövök, de most csak példaként). Nem tudhatjuk, hogy mire lenne képes egy olyan ligában, amely sokkal erősebb annál, mint ahol most játszik. Nem lenne hirtelen túl nagy a váltás számára...
A lényeg, hogy a videók nézegetése mellett azt azért kalkulálja bele mindenki, hogy itt sokkal nehezebb dolga lenne-már csak amiatt a stílus miatt is, amit a Barca ellen képviselnek az ellenfelek.
Igen, ebben igazad van! De! Sylvinho távozni fog, és én őt látnám szívesen a helyén. Azért az EB-n jól játszott, valljuk be. Sokan úgy gondolják "Volt néhány jó meccse, és akkor mi van?" Én azért ezzel nem értek egyet. Szerintem több van a srácban. Tény, Oroszország és Spanyolország nagyon különbözik forciban egymástól. De annyira nem lehetne rossz, cserének tutira elférne.
Bízok benne, hogy Txikiék jól fognak dönteni! Én nem azt mondom, hogy mindenáron őt igazoljuk le, hanem ne nézzük le, csak mert ruszkiban rúgja a bőrt!
Amúgy, Sergio Asenjo miért van ennyire felhozva? Tényleg olyan jól véd az ipse? Nem vmi hiteles oldal a goal.com, de olvastam róla, hogy érdeklődünk utána.
Azér a Villareal kapusa nem semmi! Ha Valdessel nem sikerül a hosszabbítás, én őt látnám szívesen!

Ismeri a ligát, és spanyol!