Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
R.M.C.F

2006.10.07. 14:53:08

Akkor sorjában:
Lionell:
Sajna te az egyszerű tényeket magyarázod mellé.Neked a 2+2 = 5 .Erre nehéz okosnak lenni.
A BL.t miért magyarázzam.Csoport,amiből továbbjutunk.Aztán meglátjuk ugyanugy mint a többiek.ezért.
A Valencia évekig a védekező foci híve volt.3 meccsen nem ugy játszik/de inkább ugy/ és már támadófociról beszélsz :shock: .
Ha nem értetted hogy tudtunk annyi PONTOT összeszedni? Mert ezt nem értetted arra a válaszom továbbra is: Add össze!Amugy ugy tudtunk annyit nyerni ahogy bárki más/szerinted persze gondolom ez puszta véletlen műve volt :shock: /
Inkább én kérdezhetném másoktól hogy tudtak annyit "nyerni"?
illetve hogy miért fujtak el 3 meccsünket és miért nem adtak meg ezen kívűl 4 jogos büntit?Na ezért volt annyi pontunk CSAK!

Miklós:
A valenciát mindig is bírtam.Mintahogy a Barcát is és mindenkit kivéve a juvét.Valencia néven nem írtam,hiába erőlteted.A véleményemet saját magam is letudom írni.
Sajnálom ha ez nem tetszik.Szerintem igy van.Ha a Valencia elöttünk végez és joggal akkor elfogom ismerni hogy jobbak mint mi.Mintahogy a Barcáról is elismertem a tavalyi évben ugyhogy ne beszélj mellé és ne próbálj meg olyanak beállítani ami nem igaz.A 2 hely nem célpont nekünk.
ugyhogy oda jöhet a Valencia nyugodtan.
sajnálom ha a véleményem nem tetszik.Próbáljatok meg reálisan itélni és ne a sz***al egyenértéküként kezelni egy olyan csapatot aki 2 helyen végzett.És idén sem fogja lejjebb adni.Mert idén jóval több pontunk lesz mint tavaly,arra lehet mérget venni.
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.10.07. 14:35:18

Kis divatrealosok soha nem fognak felnőni,ez van!Csak ne itt mondanák a hülyeségeiket! :roll:
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Charlie
Öreg Harcos

2006.10.07. 13:56:23

Köszönjük Iván!! Télleg. Ebből logikusan az következik hogy mi azt akarjuk hogy a Boca ne adja el a margithnak :D
C.
Z. Iván
Adminisztrátor

2006.10.07. 13:53:11

Jajj srácok, nem kéne ekkora feneket keríteni ennek a Gago ügynek.
Laporta tényleg találkozott Mauricio Macrival, akivel baráti kapcsolatot ápol, és együtt vacsoráztak egy étteremben. Na most ebből valaki kitalálta, hogy a téma ott Gago volt.

Na és ha az volt? Gago egyelőre a Boca játékosa, és a Madridon kívül a Chelsea is szeretné megvenni, de semmi nincs aláírva senkivel. Állítólag a Barcát is érdekli a játékos, ebből pedig a sajtó kikövetkeztette, hogy Laporta le akarja nyúlni a játékost a Madrid elől.

1, Az egész egy spekuláció, mert honnan tudná bárki is, hogy miről beszéltek.
2, Ha valóban ez volt a téma, akkor sem az a célja Laportának, hogy a Boca ne adja el a Madridnak, hanem, hogy a Barcáé legyen, amihez minden joga meglenne. Tárgyalni nyugodtan lehet a témáról, mivel a Real is egyelőre csak egy érdeklődő.

A személyes véleményem pedig, hogy a Barca nem akarja megvenni Gagót, mivel ez nem férne bele a takarékoskodó politikába, valamint van a posztra egyéb játékos, akiket nem fognak kidobni a kedvéért a keretből.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.07. 13:50:53

R.M.C.F.!

Na mitörtént :?: Mostmár nem is bírod a Valenciát? Pedig nem is oly rég,még olyan névvel irogattál ide,és próbáltál megtéveszteni embereket....

Most meg nem is ismered el,h jobbak jelenleg nálatok :?:

Pedig azok,akármit is mondasz,és remélem azok is maradnak,és akkor a 2. hely sem lesz meg nektek. (Szerintem azért az meglesz)

Üdv.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2006.10.07. 13:50:35

R.M.C.F írta:
Két pont, ami idővel nőni fog, és sokkal jobb a gólkülönbségük, és a mutatott játékuk is.
Meg aztán a Blben is jobban menetelnek, egyellőre még nálunk is jobbak ott.
Igen is eredmény, h szépen játszanak, és több pontot gyűjtöttek eddig, mint ti.
Azt nehéz beismernek, h egyelőre sokkal jobban, szebben, és eredményesebben játszanak.

azt mondjuk télleg nem értem, h mér tudtatok összehozni annyi pontot tavaly, max egy 4. helyet érdemeltetek volna.
Ez volt a magyarázat...? Sokkal jobb a gólkülönbségük?A mutatott játékuk? Neked azok az eredmények ha valaki az elején egy meccsen nyert és a másik ikszelt és kettő pont van köztük?Te aztán megmagyaráztad.Ez a tipikus magyarázom a semmit .A Valencia hírtelen világverő és ultra szép játékot mutató csapat lett...szerinted.Amugy mindig is a védekezésről és a szervezettségéről volt híres..vagy hírhedt.

Azt hogy hogy hoztunk össze tavaly annyi pontot azt sem érted...elmagyarázom:
Aki nyer annak 3 pont jár!
Döntetlen 1 pont.

Add öket össze év végén és kijön kinek mennyi van.Nekünk biztos "odaírták"?

Isten.....
Ilyen hszeket kár megírnod.
Már megint kezded a fszságok gyártását.
Én nem tudom, mért éri meg neked itt fórumozni, sokkal jobb lenne nekünk nélküled.
Látom hiába magyarázom neked, h az emberke, akik szeretik a focit, azok a szebb játékot részesítik előnyben.
Más, a Blt folyton elfelejted megmagyarázni.
mintha nem is tudnál róla.

és megint a múltról kezdesz beszélni, mert lehetett a Valencia mindenféléről híres, de jelen pillanatban gyors, szép támadófocit játszanak, nem úgy mint ti.

Azt nem értettem, h hogy tudtatok ennyit nyerni és ennyi döntetlent játszani, nem pedig azt, h milyen eredményért mennyi pont jár.
nehogymár én legyek a gy p-s, amikor neked kell külön megmagyarázni minden mondatot. PIHENTAGYÚ....... :evil:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
R.M.C.F

2006.10.07. 13:41:11

Két pont, ami idővel nőni fog, és sokkal jobb a gólkülönbségük, és a mutatott játékuk is.
Azt nehéz beismernek, h egyelőre sokkal jobban, szebben, és eredményesebben játszanak.

azt mondjuk télleg nem értem, h mér tudtatok összehozni annyi pontot tavaly, max egy 4. helyet érdemeltetek volna.
Ez volt a magyarázat...? Sokkal jobb a gólkülönbségük?A mutatott játékuk? Neked azok az eredmények ha valaki az elején egy meccsen nyert és a másik ikszelt és kettő pont van köztük?Te aztán megmagyaráztad.Ez a tipikus magyarázom a semmit .A Valencia hírtelen világverő és ultra szép játékot mutató csapat lett...szerinted.Amugy mindig is a védekezésről és a szervezettségéről volt híres..vagy hírhedt.

Azt hogy hogy hoztunk össze tavaly annyi pontot azt sem érted...elmagyarázom:
Aki nyer annak 3 pont jár!
Döntetlen 1 pont.

Add öket össze év végén és kijön kinek mennyi van.Nekünk biztos "odaírták"?

Isten.....
Charlie
Öreg Harcos

2006.10.07. 13:37:51

Mutasd a többi forrást!Várjuk.

Ki mondta hogy szent? Ócska duma...
C.
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.10.07. 13:11:57

ozsimiki írta:Figyeljetek,lehet neki ez a legszínvonalasabb hírforrása,most mi rossz van abban.. :?: :roll: :lol:
Laporta meg ezerszer jobb,mint Calderon,vagy akár Perez is volt nálatok....
Igazad van! Most akkor szeretnék elnézést kérni az érintettől! Sajnálom!
Hisz valaki Blikket lapozgat, valaki pedig a National Geographicot! Van ilyen!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.07. 13:10:25

Vigyázzatok.. nem illik Swineherd-del veszekedni, mert ír mindjárt egy 3 szavas hozzászólást, és ő lesz a [auto_cenzúra]... :?
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.07. 13:07:51

gentdelbarca írta:
Swineherd írta:erről
derék ember.
Üdv!!

Ha lehet ne erről a nagyrabecsült, minenki által tisztelt samsungsport.hu-ról idézz! :D
Ha ezt megtalálod az elmundodeportivo.es oldalon és lefordítod, majd ide beteszed akkor már beszélhetünk ezen hírről!
Köszi! :)
Figyeljetek,lehet neki ez a legszínvonalasabb hírforrása,most mi rossz van abban.. :?: :roll: :lol:
Laporta meg ezerszer jobb,mint Calderon,vagy akár Perez is volt nálatok....
Kép
Swineherd
Capitá del Barça

2006.10.07. 13:07:25

Charlie írta:Samsungsporttal érdemes idejönnöd, gratulálok.
C.
gratulálhatsz, nem csak azon volt fenn. Amúgy biztos kitalálták ezt. Nem is értem, hogy lehet egy szentről ilyet írni. :roll:
SIEMPRE FIELES
Charlie
Öreg Harcos

2006.10.07. 13:02:49

Samsungsporttal érdemes idejönnöd, gratulálok.
C.
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.10.07. 13:00:52

derék ember.
Üdv!!

Ha lehet ne erről a nagyrabecsült, minenki által tisztelt samsungsport.hu-ról idézz! :D
Ha ezt megtalálod az elmundodeportivo.es oldalon és lefordítod, majd ide beteszed akkor már beszélhetünk ezen hírről!
Köszi! :)
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Andris
Adminisztrátor

2006.10.07. 12:57:53

derék ember.
A Samsungsport híres a megbízható infoiról :evil:

Egyébként ha így lenne, akkor az nem azért van, mert keresztbe akar tenni nektek, hanem mert ő is meg akarja szerezni a srácot.

Átnétem a madridistára, és szánalmas dolgokat irogatnak.
Még hogy laporta szarik a következő 2-3 hónaptól...és ezért ahol tud, keresztbe tesz.
Meg hogy micsoda mocskos ember.
Télleg szánalmasak vagytok.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Swineherd
Capitá del Barça

2006.10.07. 12:52:40

erről
derék ember.
SIEMPRE FIELES
Andris
Adminisztrátor

2006.10.07. 12:45:54

Swineherd írta:
lionelmessi19 írta:Két pont, ami idővel nőni fog....
egyértelmű :lol: Jövőbe látni én is szeretnék.
lionelmessi19 írta:....azt mondjuk télleg nem értem, h mér tudtatok összehozni annyi pontot tavaly, max egy 4. helyet érdemeltetek volna.
ez nem torna vagy műkorcsolya, hogy az számítson, kinek mi tetszett jobban.

Amúgy Laporta enyhén szólva érdekesen viselkedik. Főleg a nemrég megejtett kölcsönös seggnyalás után érdekes ez a Gago-ügy :roll:
De hát ugye Perez volt egyedül aljas :wink:
Na majd az őszi forduló után beszélgetünk a jós képességeimről.....
Igazad van,nem az számít a pontrendszerben, h ki milyen szépen játszott, mert akkor most a másodosztályban tanyázhatnátok.
De nekem számít, és nálam nem érdemeltetek volna 2. helyet.

Laportával kapcsolatban meg nem vagyok tájékozott, miről beszélsz?
- József Attila
Swineherd
Capitá del Barça

2006.10.07. 12:32:26

lionelmessi19 írta:Két pont, ami idővel nőni fog....
egyértelmű :lol: Jövőbe látni én is szeretnék.
lionelmessi19 írta:....azt mondjuk télleg nem értem, h mér tudtatok összehozni annyi pontot tavaly, max egy 4. helyet érdemeltetek volna.
ez nem torna vagy műkorcsolya, hogy az számítson, kinek mi tetszett jobban.

Amúgy Laporta enyhén szólva érdekesen viselkedik. Főleg a nemrég megejtett kölcsönös seggnyalás után érdekes ez a Gago-ügy :roll:
De hát ugye Perez volt egyedül aljas :wink:
SIEMPRE FIELES
Andris
Adminisztrátor

2006.10.07. 12:21:25

R.M.C.F írta:Két pont van köztünk. Miért "jóval" van elöttünk?Mit nehéz beismernem ezen?Miről beszélsz?
Miért lenne egyértelmű hogy növeli a különbséget?
A pontok nem a mutatott játék alapján jönnek hanem a megszerzésükkel.Tavaly rosszul játszottunk még is egy valag pontot gyüjtöttünk össze....nem de bár?
Én meg arra hogy nehéz beismerned azt írom:Inkább mi vagyunk alakulóban és ez idővel mind a játékban és a pontokban is megfog mutatkozni.Abban pedig biztos lehetsz hogy több pontunk lesz mint tavaly!

- József Attila
R.M.C.F

2006.10.07. 12:11:19

Két pont van köztünk. Miért "jóval" van elöttünk?Mit nehéz beismernem ezen?Miről beszélsz?
Miért lenne egyértelmű hogy növeli a különbséget?
A pontok nem a mutatott játék alapján jönnek hanem a megszerzésükkel.Tavaly rosszul játszottunk még is egy valag pontot gyüjtöttünk össze....nem de bár?
Én meg arra hogy nehéz beismerned azt írom:Inkább mi vagyunk alakulóban és ez idővel mind a játékban és a pontokban is megfog mutatkozni.Abban pedig biztos lehetsz hogy több pontunk lesz mint tavaly!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.10.07. 11:47:56

antiimperialista írta:
grecki írta:Antiimperialista!

Nem mondod, hogy te is jártál a Eurosport tanfolyamra!!!!! Csak mert én is ott voltam azon az órán...Szabó Gáborral hírszerkesztés asszem, nem????

Kicsi a világ...:)
De mondom :lol:
Ráadásul akkor egy csoportban is voltunk (hacsak nem nyomta le ugyanezt a másik csoportnál is aznap)...
Megnéztem a profilodat, láttam, hogy Nyíregyházán lax...Nem rádióban dolgozol véletlenül? Mert akkor tom, hogy ki vagy. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.07. 11:43:52

R.M.C.F.!

Azért a pontokon kívűl nagyon fontos egy csapat mutatott játéka is,nemde :?: :roll:
Mivel a mutatott játék alapján,jönnek majd a pontok is,a Valencia pedig elötettek jár,jóval...!
Elhiszem,h nehéz beismerned..
Azt is írtam,h EDDIG..,és hogy ez Változhat! Amíg nem változik,addig pedig,nagy rá a sansz,h ők is növelik a különbséget rátok nézve...
Kép
R.M.C.F

2006.10.07. 11:37:16

A Real világ életében a sztárokra hajtott, emellett persze akadnak tehetségek is. A barca pedig nem akar senkit Eto'o helyére.
Ha Makayra gondolsz, akkó az egy óriási kacsa.

A Valencia pedig jobban áll a bajnokságban és a Bl-ben, mint ti.
Szerintem erre gondolt.
Ha valaki jobban áll a Bajnokság elején az nem eredmény,és főleg nem eredmények.Majd a végén lesz "eredmény".Egy-két pont különbség az nem enged következtetésre sem.

Makayra gondoltam de nem jutott eszembe.Nem tudom kacsa e.De a Real sem tud nagyon igazolni mert ha játszik valaki a BL-ben akkor felesleges megvenni.Salgado megoldja.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.07. 11:20:17

Lio!
Igen pont erre gondoltam...csakhát R.M.C.F. nem igen követi úgy tűnik az eseményeket... :)

A Valencia eddig sokkal inkább veszélyes ránk,mint Ti!
Persze ez idővel változhat,de ott már véleményem szerint kész csapat van,nálatok meg csak alakul....
Kép
Andris
Adminisztrátor

2006.10.07. 11:05:36

R.M.C.F írta:
Kire nem hajt a real Question
Mintha mások nem hajtanának tehetségekre......főleg ha kiesik egy emberük arról a posztról.A Barca is akar valakit Etoooooooo miatt.Kit is?
Inkább Csapatra emlékeztetnek,mint a Real,és hát jönnek az eredmények is nekik,elég meggyőzőek ők is idáig...
Milyen eredményekre gondolsz ?Mert eddig még semmi nem történt....
A Real világ életében a sztárokra hajtott, emellett persze akadnak tehetségek is. A barca pedig nem akar senkit Eto'o helyére.
Ha Makayra gondolsz, akkó az egy óriási kacsa.

A Valencia pedig jobban áll a bajnokságban és a Bl-ben, mint ti.
Szerintem erre gondolt.
- József Attila
Lezárt