Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyen hszeket kár megírnod.R.M.C.F írta:Ez volt a magyarázat...? Sokkal jobb a gólkülönbségük?A mutatott játékuk? Neked azok az eredmények ha valaki az elején egy meccsen nyert és a másik ikszelt és kettő pont van köztük?Te aztán megmagyaráztad.Ez a tipikus magyarázom a semmit .A Valencia hírtelen világverő és ultra szép játékot mutató csapat lett...szerinted.Amugy mindig is a védekezésről és a szervezettségéről volt híres..vagy hírhedt.Két pont, ami idővel nőni fog, és sokkal jobb a gólkülönbségük, és a mutatott játékuk is.
Meg aztán a Blben is jobban menetelnek, egyellőre még nálunk is jobbak ott.
Igen is eredmény, h szépen játszanak, és több pontot gyűjtöttek eddig, mint ti.
Azt nehéz beismernek, h egyelőre sokkal jobban, szebben, és eredményesebben játszanak.
azt mondjuk télleg nem értem, h mér tudtatok összehozni annyi pontot tavaly, max egy 4. helyet érdemeltetek volna.
Add öket össze év végén és kijön kinek mennyi van.Nekünk biztos "odaírták"?
Isten.....
Ez volt a magyarázat...? Sokkal jobb a gólkülönbségük?A mutatott játékuk? Neked azok az eredmények ha valaki az elején egy meccsen nyert és a másik ikszelt és kettő pont van köztük?Te aztán megmagyaráztad.Ez a tipikus magyarázom a semmit .A Valencia hírtelen világverő és ultra szép játékot mutató csapat lett...szerinted.Amugy mindig is a védekezésről és a szervezettségéről volt híres..vagy hírhedt.Két pont, ami idővel nőni fog, és sokkal jobb a gólkülönbségük, és a mutatott játékuk is.
Meg aztán a Blben is jobban menetelnek, egyellőre még nálunk is jobbak ott.
Igen is eredmény, h szépen játszanak, és több pontot gyűjtöttek eddig, mint ti.
Azt nehéz beismernek, h egyelőre sokkal jobban, szebben, és eredményesebben játszanak.
azt mondjuk télleg nem értem, h mér tudtatok összehozni annyi pontot tavaly, max egy 4. helyet érdemeltetek volna.
Laporta meg ezerszer jobb,mint Calderon,vagy akár Perez is volt nálatok....
Figyeljetek,lehet neki ez a legszínvonalasabb hírforrása,most mi rossz van abban..gentdelbarca írta:Üdv!!Swineherd írta:erről
derék ember.
Ha lehet ne erről a nagyrabecsült, minenki által tisztelt samsungsport.hu-ról idézz!![]()
Ha ezt megtalálod az elmundodeportivo.es oldalon és lefordítod, majd ide beteszed akkor már beszélhetünk ezen hírről!
Köszi!
gratulálhatsz, nem csak azon volt fenn. Amúgy biztos kitalálták ezt. Nem is értem, hogy lehet egy szentről ilyet írni.Charlie írta:Samsungsporttal érdemes idejönnöd, gratulálok.
C.
Üdv!!Swineherd írta:erről
derék ember.
A Samsungsport híres a megbízható infoirólSwineherd írta:erről
derék ember.
Na majd az őszi forduló után beszélgetünk a jós képességeimről.....Swineherd írta:egyértelműlionelmessi19 írta:Két pont, ami idővel nőni fog....Jövőbe látni én is szeretnék.
ez nem torna vagy műkorcsolya, hogy az számítson, kinek mi tetszett jobban.lionelmessi19 írta:....azt mondjuk télleg nem értem, h mér tudtatok összehozni annyi pontot tavaly, max egy 4. helyet érdemeltetek volna.
Amúgy Laporta enyhén szólva érdekesen viselkedik. Főleg a nemrég megejtett kölcsönös seggnyalás után érdekes ez a Gago-ügy![]()
De hát ugye Perez volt egyedül aljas
egyértelműlionelmessi19 írta:Két pont, ami idővel nőni fog....
ez nem torna vagy műkorcsolya, hogy az számítson, kinek mi tetszett jobban.lionelmessi19 írta:....azt mondjuk télleg nem értem, h mér tudtatok összehozni annyi pontot tavaly, max egy 4. helyet érdemeltetek volna.
Két pont, ami idővel nőni fog, és sokkal jobb a gólkülönbségük, és a mutatott játékuk is.R.M.C.F írta:Két pont van köztünk. Miért "jóval" van elöttünk?Mit nehéz beismernem ezen?Miről beszélsz?
Miért lenne egyértelmű hogy növeli a különbséget?
A pontok nem a mutatott játék alapján jönnek hanem a megszerzésükkel.Tavaly rosszul játszottunk még is egy valag pontot gyüjtöttünk össze....nem de bár?
Én meg arra hogy nehéz beismerned azt írom:Inkább mi vagyunk alakulóban és ez idővel mind a játékban és a pontokban is megfog mutatkozni.Abban pedig biztos lehetsz hogy több pontunk lesz mint tavaly!
Megnéztem a profilodat, láttam, hogy Nyíregyházán lax...Nem rádióban dolgozol véletlenül? Mert akkor tom, hogy ki vagy.antiimperialista írta:De mondomgrecki írta:Antiimperialista!
Nem mondod, hogy te is jártál a Eurosport tanfolyamra!!!!! Csak mert én is ott voltam azon az órán...Szabó Gáborral hírszerkesztés asszem, nem????
Kicsi a világ...![]()
Ráadásul akkor egy csoportban is voltunk (hacsak nem nyomta le ugyanezt a másik csoportnál is aznap)...
Ha valaki jobban áll a Bajnokság elején az nem eredmény,és főleg nem eredmények.Majd a végén lesz "eredmény".Egy-két pont különbség az nem enged következtetésre sem.A Real világ életében a sztárokra hajtott, emellett persze akadnak tehetségek is. A barca pedig nem akar senkit Eto'o helyére.
Ha Makayra gondolsz, akkó az egy óriási kacsa.
A Valencia pedig jobban áll a bajnokságban és a Bl-ben, mint ti.
Szerintem erre gondolt.
A Real világ életében a sztárokra hajtott, emellett persze akadnak tehetségek is. A barca pedig nem akar senkit Eto'o helyére.R.M.C.F írta:Mintha mások nem hajtanának tehetségekre......főleg ha kiesik egy emberük arról a posztról.A Barca is akar valakit Etoooooooo miatt.Kit is?Kire nem hajt a real Question
Milyen eredményekre gondolsz ?Mert eddig még semmi nem történt....Inkább Csapatra emlékeztetnek,mint a Real,és hát jönnek az eredmények is nekik,elég meggyőzőek ők is idáig...