R.M.C.F írta:Két pont, ami idővel nőni fog, és sokkal jobb a gólkülönbségük, és a mutatott játékuk is.
Meg aztán a Blben is jobban menetelnek, egyellőre még nálunk is jobbak ott.
Igen is eredmény, h szépen játszanak, és több pontot gyűjtöttek eddig, mint ti.
Azt nehéz beismernek, h egyelőre sokkal jobban, szebben, és eredményesebben játszanak.
azt mondjuk télleg nem értem, h mér tudtatok összehozni annyi pontot tavaly, max egy 4. helyet érdemeltetek volna.
Ez volt a magyarázat...? Sokkal jobb a gólkülönbségük?A mutatott játékuk? Neked azok az eredmények ha valaki az elején egy meccsen nyert és a másik ikszelt és kettő pont van köztük?Te aztán megmagyaráztad.Ez a tipikus magyarázom a semmit .A Valencia hírtelen világverő és ultra szép játékot mutató csapat lett...szerinted.Amugy mindig is a védekezésről és a szervezettségéről volt híres..vagy hírhedt.
Azt hogy hogy hoztunk össze tavaly annyi pontot azt sem érted...elmagyarázom:
Aki nyer annak 3 pont jár!
Döntetlen 1 pont.
Add öket össze év végén és kijön kinek mennyi van.Nekünk biztos "odaírták"?
Isten.....
Ilyen hszeket kár megírnod.
Már megint kezded a fszságok gyártását.
Én nem tudom, mért éri meg neked itt fórumozni, sokkal jobb lenne nekünk nélküled.
Látom hiába magyarázom neked, h az emberke, akik szeretik a focit, azok a szebb játékot részesítik előnyben.
Más, a Blt folyton elfelejted megmagyarázni.
mintha nem is tudnál róla.
és megint a múltról kezdesz beszélni, mert lehetett a Valencia mindenféléről híres, de jelen pillanatban gyors, szép támadófocit játszanak, nem úgy mint ti.
Azt nem értettem, h hogy tudtatok ennyit nyerni és ennyi döntetlent játszani, nem pedig azt, h milyen eredményért mennyi pont jár.
nehogymár én legyek a gy p-s, amikor neked kell külön megmagyarázni minden mondatot. PIHENTAGYÚ.......

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila