Lionell:
Sajna te az egyszerű tényeket magyarázod mellé.Neked a 2+2 = 5 .Erre nehéz okosnak lenni.
A BL.t miért magyarázzam.Csoport,amiből továbbjutunk.Aztán meglátjuk ugyanugy mint a többiek.ezért.
A Valencia évekig a védekező foci híve volt.3 meccsen nem ugy játszik/de inkább ugy/ és már támadófociról beszélsz

Ha nem értetted hogy tudtunk annyi PONTOT összeszedni? Mert ezt nem értetted arra a válaszom továbbra is: Add össze!Amugy ugy tudtunk annyit nyerni ahogy bárki más/szerinted persze gondolom ez puszta véletlen műve volt

Inkább én kérdezhetném másoktól hogy tudtak annyit "nyerni"?
illetve hogy miért fujtak el 3 meccsünket és miért nem adtak meg ezen kívűl 4 jogos büntit?Na ezért volt annyi pontunk CSAK!
Miklós:
A valenciát mindig is bírtam.Mintahogy a Barcát is és mindenkit kivéve a juvét.Valencia néven nem írtam,hiába erőlteted.A véleményemet saját magam is letudom írni.
Sajnálom ha ez nem tetszik.Szerintem igy van.Ha a Valencia elöttünk végez és joggal akkor elfogom ismerni hogy jobbak mint mi.Mintahogy a Barcáról is elismertem a tavalyi évben ugyhogy ne beszélj mellé és ne próbálj meg olyanak beállítani ami nem igaz.A 2 hely nem célpont nekünk.
ugyhogy oda jöhet a Valencia nyugodtan.
sajnálom ha a véleményem nem tetszik.Próbáljatok meg reálisan itélni és ne a sz***al egyenértéküként kezelni egy olyan csapatot aki 2 helyen végzett.És idén sem fogja lejjebb adni.Mert idén jóval több pontunk lesz mint tavaly,arra lehet mérget venni.