Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
lionelmessi19 írta:Marquez marad. Kb. most dőlt el.albicelesteX írta:Marquezt azért preferálnám mert sokoldalú VÉDEKEZŐ játékos!!!középen bárhol és vkp-is bevethető!Nem rossz labdákat is tud adni ráadásul fent beadásoknál kapu előtt sem ügyetlen!És na érte nem kéne fizetni!!!
Szegény Milito..
Ezt vágom és igazad van.De sztem Márquez addig akar menni ameddig nagy klubbok érdeklődnek iránta.pl:Atletico,Milan,Chelsea.Mivel ebben az évben egész európában nagy és sok igazolások lesznek neki most kell menni h jó csapatba kerüljön.albicelesteX írta:Marquezt azért preferálnám mert sokoldalú VÉDEKEZŐ játékos!!!középen bárhol és vkp-is bevethető!Nem rossz labdákat is tud adni ráadásul fent beadásoknál kapu előtt sem ügyetlen!És na érte nem kéne fizetni!!!
Marquez marad. Kb. most dőlt el.albicelesteX írta:Marquezt azért preferálnám mert sokoldalú VÉDEKEZŐ játékos!!!középen bárhol és vkp-is bevethető!Nem rossz labdákat is tud adni ráadásul fent beadásoknál kapu előtt sem ügyetlen!És na érte nem kéne fizetni!!!
albicelesteX írta:Addig oké hogy rotáció de ennyi védő nem kell!Sok lóvé is meg felesleges is!Ha így nézne ki:Alves Puyol Milito Abidal Sylvinho Coloccini Garay Marquez!!Ennyire rotálni nem egészséges szerintem!!kell egy védő a szélre meg egy középre!De én annak látnám értelmét ha Marquez maradna!!!Így csak egy komolyabb szélső védő kéne!
haze71 írta:Főleg most, hogy Milito megsérült...albicelesteX írta:Marquez távozása sem kész tény még és őt nem is küldeném el!!!Ha másnak nem is cserének kiváló de a kezdőbe is befér!Bízok benne hogy marad!!!
albicelesteX írta:Szerintem Oleguer nem megy el abból az okból kifolyólag hogy nem igen tudna hova menni!marquez távozása sem kész tény még és őt nem is küldeném el!!!Ha másnak nem is cserének kiváló de a kezdőbe is befér!Bízok benne hogy marad!!!
Ez nem is lenne rossz felállás, de Coloccini véletlenül nem középső védő? Helyette Lahm jöhetne, szerintem nem kerülne sokkal többe.barca0417 írta: örülnék egy ilyen felállásnak jövőre
------------------------------Valdes---------------------------------
------------------------------(Jorquera)-------------------------------
Alves---------------Puyo---------------------Milito------------Abidal
(Coloccini)---------(Garay)---------------(Marquez)-----------(Syilvinho)--
---------------Xavi---------------------------Touré---------------------
--------------(Lucho/Crosas)-------------(Poulsen)-------------------
Joaquin----------------------------------------------------Van der Vaart
(Giovani)----------------------------------------------------(Iniesta)
-----------------Messi------------------------- Eto'o-------------
----------------(Bojan)------------------------(Henry)-----------
ezt aztán lehetne variálni, nem lenne olcsó összehozni ezt a keretet, de megérné szerintem. Meg Deco,Ronaldinho,Zambrotta,Guddjohnsen eladásából visszajönne valamennyi.
Ez a felállás bármikor át tud alakulni 4-2-3-1-re is, VV Vaart bemegy a csatár mögé, a két szélső támadó Joaquin és Messi, elöl meg Henry vagy Eto'o. és akármelyik 2 ember megsérül, lenne a helyére valaki.
Főleg most, hogy Milito megsérült...albicelesteX írta:Marquez távozása sem kész tény még és őt nem is küldeném el!!!Ha másnak nem is cserének kiváló de a kezdőbe is befér!Bízok benne hogy marad!!!
A következő felállást preferálom:isti010 írta:Kb így állnék fel:
Valdes
Alves Garay Piqué Clichy
Messi Xavi Anderson Quaresma
Benzema Eto'o
ez most kb. olyan mintha a 4-5 évvel későbbi barcát írtad volna le. Jövőre nem fogunk így fölállni, és nem is szeretném, ha Puyol, Touré, és Abidal pl. nem lenne benne a csapatban.isti010 írta:Én már nem öregeket vennék hanem fital tehtséges játékosokat....Kb így állnék fel:
Valdes
Alves Garay Piqué Clichy
Benzema Eto'o
Ja hát végülis csak 3 ember maradt az eddigi csapaptból. Nem hiszem hogy pl Garay jobb lenne Puyolnál, vagy Clichy Abidalnál. Anderson meg sztem kell a hóhérnak.isti010 írta:Én már nem öregeket vennék hanem fital tehtséges játékosokat....Kb így állnék fel:
Valdes
Alves Garay Piqué Clichy
Benzema Eto'o
4-4-2lucas88 írta:Tudja vki,h Laudrup mien hadrendben játszatja a getafét?Remélem nem(vagy nem csak) 4-3-3