Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos valószinü hogy igy lesz bár én a Juvénak szurkolok!Azé'Hajrá Juve!LG írta:Ha 10 ember ellen nem ment, nem fog menni 11 ellen se, hiába hazai pálya.
pedig nem hiszem, h ekkora arccal merne nyilatkozni mancini, ha a moratti nem bíztatná, h vai, vai roberto...Saviola írta:Nem kéne..nagy baromság lenne elhozni.Boixos írta:de majd amikor megveszik ronaldinhót, az lesz az igazi.
Figo, Samule, CAMBIASSOBoixos írta:LG, azért - mondjuk ettől az évtől eltekintve -, elég sokat lehetett röhögni rajtatok, vagyis inkább morattin, a madridi kukahaknik miatt.
akinek letelt az eltarthatósági ideje a realnál, már ment is hozzátok, és ez nem tegnap kezdődött.
mostanra összeért a brigád, abból a kis párszázmillióból és a nálatok az elmúlt időszakban megfordult 2-300 játékosból, ezért megy a bugi.
de majd amikor megveszik ronaldinhót, az lesz az igazi.
Azért akkor se mi vagyunk az ilyen szituk nagymestereiBoixos írta:az inter meccséről inkább nem nyilatkozom, "beszéljen" helyettem LG, csak a brigádokat javítottam:
LG, így jön ez ide.LG írta:inter-parma 3-2De mikor rugták már megint a golt ezek a szemétládák
![]()
Megint okos vagy.GoDJonzen írta:De jó érzem h nem lesz bajnok a merda!:D
De igazán jó lett volna ha a meccsük 1-2 marad....két késői gól!
7 pont ez is behozható még a rómának!
LG, így jön ez ide.LG írta:inter-parma 3-2De mikor rugták már megint a golt ezek a szemétládák
Most hogy jön ez idebarca99 írta:hát-hátLG írta:Udine-Milan 0-1De mikor rugták már megint a golt ezek a szemétládák
Nem fogom mindig, erre, csak mikor ez van.Saviola írta:Unalmas,hogy mindíg erre fogod..tény,hogy vitatható tizi volt,de onnan te sem láttad volna jobban..a 3.-t meg be kellett rúgni..innentől meg csak pszt.Oleguer írta:A Bírói segítésre gondolsz?
Maradt a 7 pont,juve meg csúszik lefelé,irány a B!![]()
FoRzA InTeR!
hát-hátLG írta:Udine-Milan 0-1De mikor rugták már megint a golt ezek a szemétládák
Unalmas,hogy mindíg erre fogod..tény,hogy vitatható tizi volt,de onnan te sem láttad volna jobban..a 3.-t meg be kellett rúgni..innentől meg csak pszt.Oleguer írta:A Bírói segítésre gondolsz?
Nem volt kezezés, de ahogy F. Couto lehajolt fejelni, kezezésnek lehetett látni. A bírót nem hibáztatom, ott élőben én is büntetőt ítéltem volna. Így nem lehet fejelni, ezt még a legjobb szemű bíró is büntetőnek látja. max. a partjelző tudott volna segíteni neki.Oleguer írta:Tehát ezekszerint szerinted sem volt szabályos...Varga Tamás írta: Onnan, ahol a bíró állt, kezezésnek lehetett látni. Elsőre én is egyszerre mondtam, hogy büntető, aztán nem volt az. De, a bíró nem hibáztatható - szerintem. A partjelzőnek látnia kellett volna.
Tehát ezekszerint szerinted sem volt szabályos...Varga Tamás írta: Onnan, ahol a bíró állt, kezezésnek lehetett látni. Elsőre én is egyszerre mondtam, hogy büntető, aztán nem volt az. De, a bíró nem hibáztatható - szerintem. A partjelzőnek látnia kellett volna.