valencia írta:Sziasztok!
Valencia drukker vagyok,néztem a meccset és nehezebb meccsre számítottam.
Nem olyan jó már ez a Barca,lefelé haladnak már nem felfelé.
Jó pár játékostól többet várnék a helyetekben,hamarossan kiégnek.
szevasz!
.
.
szóval valami igazság van azáltalad leírtakban, de kizárólag a vasárnapi meccset nézve! azért egy-két dolog felett/mellett nem szabad elsiklani:
szezon eleje van, a Barça játékosok nagy hányada még a tavalyi évad végén két fronton harcolt (BL, Liga), valamint az előszezon is elég hosszúra sikeredett a sok túra és torna miatt. emelett számos Barça játékosnak a VB-n is helyt kellett állnia. a Valencia életét nem követem annyira figyelemmel, de valószínű, hogy az ő programjuk nem volt ilyen sűrű és többet tudtak fordítani csapatépítésre azelőszezonban.
már körülbelül két éve elmondhatjuk azt (hál' Istennek), hogy mindegyik csapat a Barça-t akarja megverni, így kettőzött erővel készülnek ellenük.
a vasárnapi meccsen Ronnie, Eto'o, Deco valóban kissé indiszponáltan játszott, ez rányomta a bélyegét a helyzetkihasználásra. egyéb meccseken, ezekből a szituációkból gólokat szereznek ezek a zsugások. valamint Edmilson és az egész középpálya védekezése szinte tragikus volt önmagukhoz képest.
nagy bajt én nem látok, viszont az tény, hogy azokra a meccshelyzetekre, amikkel vasárnap szembesültek jobban, gyorsabban kel reagálni (középpályás letámadás, feltolt védekezés). tavaly sem volt gördülékenyebb a kezdés, talán jókor jött ez a kis "agónia".