Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.09.26. 05:57:45

Egyébként meg négy meccs után ne úgy hozdd fel a statsztikákat lőtt gólátlagban, h az egyiken lőtettek négyet. Előfordul. Még a legrosszabb csapatokkal is, h rúgnak egyszer négyet. DE Capello támadófociját az én szempontom egy csöppet jobban alátámasztja. :roll:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Charlie
Öreg Harcos

2006.09.25. 23:16:00

RMFC de ""buta"" vagy, rajtad kívül 100ból 100 ember értette mit akartam mondani. Szerintzem érthetően fogalmaztam, próbáltam.Ne forgasd ki a mondandóm.
C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2006.09.26. 12:12:51-kor.
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.09.25. 22:45:24

R.M.C.F írta:tuti tippem van:Fix 1,esetleg X, de nem hiszem.
Ez így akkor mégsem hangzik annyira tutinak! :D

Még korábbi hsz-ban írtad, hogy a Barcások nem nagyon fogadják el az eredményeiteket, teljesítményeteket! Hát ennek oka egyértelmű, a topic sem véletlen Barca vs. Real és nem pedig Barca vs. Elche! A két topcsapat, a két ősi rivális, mind a pályán, mind azon kívül! Még jó, hogy nem süvegeljük, magasztaljuk egymás csapatát!
Most én is csak azért dícsértem meg csapatodat, mert nagyon nyugis napom van, egy idegbeteg napomon tuti nem így tennék!
Ha mindíg mindenben egyetértenénk nem lenne vita, annak meg mi értelme???? Naugye! :)
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
R.M.C.F

2006.09.25. 22:38:34

tuti tippem van:Fix 1,esetleg X, de nem hiszem.
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.09.25. 22:35:59

R.M.C.F írta:A Classicón ne fogadjatok V-re...csak ha sok a fölös zsétek.
Nem fogunk, ugyanis úriember biztosra nem fogad, mi pedig egytől egyig azok vagyunk! :)
R.M.C.F

2006.09.25. 22:32:51

Így van.Ugyhogy lesz itt még vita elég.Na de ilyen a foci.
:D

Mindig elismerem ha valaki jó vagy eredményes......

Csak az akaszt ki ha minekünk akármi eredményünk is van...az vagy véletlen,vagy az a ellenfél sz**r vagy mitudom én...de hogy nem érdemünk az hótziher.

A Classicón ne fogadjatok V-re...csak ha sok a fölös zsétek.
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.09.25. 22:23:42

R.M.C.F írta:amit mindenki el is ismeri....csak egy a gond,oda-vissza ez nem müködik.
Örülök, hogy elismered, ez melegséggel tölti meg szívem! :)

Mint láthattad elismertem a védekezésetek eddigi hatékonyságát, szóval működik ez mind oda, mind vissza! Szóval nyugalom, ne húzd fel magad, nem tesz jót az egészségnek! És mi nem szeretnénk, hogy valami bajod legyen, hisz magyar vagy, ember vagy, plusz nem lenne kivel vitatkozni! :)
Andris
Adminisztrátor

2006.09.25. 22:16:59

Enrique írta:Jó srác ez a Raúl González Blankó, aszondja hogy: "Jobb formában érzem magam, mint 10 éve." ... :lol: :lol:

http://www.elmundodeportivo.es/20060925 ... 72036.html

További formajavulást kívánok neki! :D
Kívánom neki, h bebiztosítsa magát a kezdőbe.
:twisted:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
R.M.C.F

2006.09.25. 22:16:44

Nekünk pedig a lőtt gólos mutatónk méltó a csodálatra!
amit mindenki el is ismeri....csak egy a gond,oda-vissza ez nem müködik.Nem mondom van a Madridistán is néha olyan hogy egy Reálos cinkeli a Barcát,de akkor azért én ha igaztalan már közbe is vetem magam.

A belekötés inkább más asztala...
többi csapat több pontot "hullajtott"!
ez szerintem nem teljesen azt jelenti.Az a lényeg a pontjaink is vita téma már...ez jó vicc.Ki hozta öket a Mikulás?
Andris
Adminisztrátor

2006.09.25. 22:15:03

R.M.C.F írta:
tanulj meg olvasni, azt mondja, h a Valencica és a Depor is [auto_cenzúra] volt, csak ti kevésbé voltatok szarok...
Akkor te is vehetnél olvasóleckéket...

Azt nem irja hogy mi kevésbé voltunk sz*rok.

A lényeg hogy bármit teszünk az sitt ha egy Barcás elemzi....Jó hogy a Madridisták nem ilyenek.Van realitás.

Egy kis statisztikázás (csak fejből)
Capello támadóreálja VS rijkaard támadóbarcája:
Előbbi: Idén egy meccsükön esett eddig több, mint két gól.
Utóbbi: Eddig egy meccsükön esett kevesebb, mint két gól.
egy kis statisztika:

Rugott gólátlag:1,75 meccsenként
Kapott gólátlag:0,25 meccsenként

Nem rossz.Aztán hol van még a forma.....messze...
Ne félj, lesz ez még rosszabb is.

Majd mi feljavítjuk a kapott gólátlagotokat.
Arról meg nem is érdemes vitát nyitni, h a madridisták általában milyen messze vannak a realitástól. Mint pl te.
Röhejes némelyik hozzászólásod, befejezhetnéd már, illetve szokd meg, h egy barcás fórumon le fognak szólni egy ilyen embert, mint te.

nagyon remélem, h kitömünk titeket. már alig várom.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.09.25. 22:08:49

Már kezdesz kiakasztó lenni R.M.C.F! Komolyan mondom! Azt nem mondom, hogy ez a korod miatt van, mert lehet, hogy egy 2 diplomás 60 éves emberke vagy! De már azokba a mondatokba is belekötsz ami egyáltalán nem bántó és nem is a Madridról szól!

De a statisztikai kimutatásod tetszett, mivel imádom a statisztikát! :)
Lőtt gólok: Real Madrid 1,75/meccs < Barcelona 2,5/meccs
Kapott gólok: Real Madrid 0,25/meccs > Barcelona 0,75/ meccs

A kapott gólos mutatótok valóban megsüvegelendő, attól függetlenül, hogy kikkel játszottatok!
Nekünk pedig a lőtt gólos mutatónk méltó a csodálatra!
Rapika
Entrenador del Barça

2006.09.25. 22:03:37

Subinho írta:én csak azt remélem, hogy ellenünk a szuper raul-beckham-ronaldo 3-as fog kezdeni és nistelrooy-robinho-reyes trió a padon kezd... 8) akkor sima 3-0!!!! :lol:
ha raulékat jegeli kapáló, akkor lehet gond... pl. az említett 1-0, utána meg ráülnek az eredményre...
nagyon gyorsan az elején le kell őket nyomni, hogy ne tudja kapáló az antifocit játszatni és akkor simán meg lesz a meccs. de ha az lesz, mint a valencia ellen, akkor vért fogunk izzadni a 2. félidőben az 1-1 -ért!!!
Úgy gondolom nem képvisel olyan erőt a mai madrid,mint a Valencia,ezt a szezon végén is látjuk majd a tabellán...
Kezdhet bárki náluk elöl,nálunk lesz a labda,az mind1,h ki fogja azt keresni! :D
A védelmük sem olyan jó,mint a Valenciájé...bár a Valencia szinte mindenkivel visszaált! :roll:
Kép
Kép
Rapika
Entrenador del Barça

2006.09.25. 21:58:14

rmfc te aztán tudst vitatkozni! :lol:
AZ,h Barcafan írta,h "csak ti kevésbé voltatok szarok",az azt a részt fedte,hogy a többi csapat több pontot "hullajtott"!

nem mindig ugyanúgy fogalmaz az ember!
Kép
Kép
R.M.C.F

2006.09.25. 21:55:12

tanulj meg olvasni, azt mondja, h a Valencica és a Depor is [auto_cenzúra] volt, csak ti kevésbé voltatok szarok...
Akkor te is vehetnél olvasóleckéket...

Azt nem irja hogy mi kevésbé voltunk sz*rok.

A lényeg hogy bármit teszünk az sitt ha egy Barcás elemzi....Jó hogy a Madridisták nem ilyenek.Van realitás.

egy kis statisztika:

Rugott gólátlag:1,75 meccsenként
Kapott gólátlag:0,25 meccsenként

Nem rossz.Aztán hol van még a forma.....messze...
XaviMessifan
Capitá del Barça

2006.09.25. 21:50:48

R.M.C.F írta:
Pár éve csak a Barca mutat bármit is a spanyol bajnokságban, veletek lett egyszerre cefre a Depor,Valencia. Akik régebben meghatározóak voltak. Pár nagyobbacska csapat akik meneteltek a nemzetközi kupákban (pl. Sevilla & Villareal), azok meg nem bírták a 2 "frontot". Ezért a bajnokságban ratyik voltak, de még így is elegek voltak ahhoz hogy titeket megverjenek. De mivel több pontot hullajtottak a kisebbek ellen, mint Ti, ezért hátrább végeztek idényvégén.
Már a Valencia és a depor is miattunk lett sz**ar?Tettünk mi egyáltalán jót,vagy szépet az elmult 100 évben?Szerintem a te szemléleteddel még semmit sem bizonyítottunk a megalakulásunk óta.....

Több pontott hullajtottak....

Nem erről szól a pontszerzés?Vagy a pontjaink is a véletlen műve?
Ezek ütős magyarázatok....

Két frontot nem bírták? mintha nekünk olyan nagy keretünk lett volna...

sztem ugy értette Charlie h abban az időben esett vissza a depor meg a Valencia amikor ti és nem ugy h Ti miattatok gyengültek meg! :wink:
Kép

Més qué un Club!!!
R.M.C.F

2006.09.25. 21:43:59

Pár éve csak a Barca mutat bármit is a spanyol bajnokságban, veletek lett egyszerre cefre a Depor,Valencia. Akik régebben meghatározóak voltak. Pár nagyobbacska csapat akik meneteltek a nemzetközi kupákban (pl. Sevilla & Villareal), azok meg nem bírták a 2 "frontot". Ezért a bajnokságban ratyik voltak, de még így is elegek voltak ahhoz hogy titeket megverjenek. De mivel több pontot hullajtottak a kisebbek ellen, mint Ti, ezért hátrább végeztek idényvégén.
Már a Valencia és a depor is miattunk lett sz**ar?Tettünk mi egyáltalán jót,vagy szépet az elmult 100 évben?Szerintem a te szemléleteddel még semmit sem bizonyítottunk a megalakulásunk óta.....

Több pontott hullajtottak....

Nem erről szól a pontszerzés?Vagy a pontjaink is a véletlen műve?
Ezek ütős magyarázatok....

Két frontot nem bírták? mintha nekünk olyan nagy keretünk lett volna...
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.09.25. 21:07:08

De igen, én még mindig valószínűnek tartom a reálosok állítását, miszerint kapáló támadni akar a csapattal és a szép focira mennek. :oops: :lol: :roll:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Boixos
Llegenda del Barça

2006.09.25. 19:51:11

lehet, h már meszesednek a dolgok odabent, aztán azért beszél félre.
bár 29 évesen itt tartani.... biztos kiment hozzá a madridi fókusz plusz is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.09.25. 19:48:06

Jó srác ez a Raúl González Blankó, aszondja hogy: "Jobb formában érzem magam, mint 10 éve." ... :lol: :lol:

http://www.elmundodeportivo.es/20060925 ... 72036.html

További formajavulást kívánok neki! :D
Andris
Adminisztrátor

2006.09.25. 19:35:52

gentdelbarca írta:Szerintem az Atléticoval otthon X lesz, de valószínűbb a győzelem, mert ők soha sem tudnak azon a meccsen győzni! Hihetetlen bénák a Bernabeuban!! A Getafe idegenben az necces, szerintem jók és a Madrid ellen mindent meg fognak tenni!
Hát ellenünk pedig, le sem írom, számomra egyértelmű! :)
hát ha idegenben vannak, akkor télleg lehet gond a getafeval.

ellenben az atletico sztem képes megverni a realt othon is.

de majd meglátjuk.
és ne feledd, h az el classico előtt van még egy két kemény meccsünk, kiváncsi leszek.
- József Attila
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.09.25. 19:29:10

Szerintem az Atléticoval otthon X lesz, de valószínűbb a győzelem, mert ők soha sem tudnak azon a meccsen győzni! Hihetetlen bénák a Bernabeuban!! A Getafe idegenben az necces, szerintem jók és a Madrid ellen mindent meg fognak tenni!
Hát ellenünk pedig, le sem írom, számomra egyértelmű! :)
Andris
Adminisztrátor

2006.09.25. 19:23:29

wakii írta:
lionelmessi19 írta:hát érdekes számomra sokak véleménye, én úgy láttam h egyáltalán nem játszottunk gyorsan. sőt, a középpályások még direkt lassították a játékot. A valencia viszont jól játszott, gyorsan, korszerű focit játszva.

Ronaldinho pedig nincs formában.

az el classicoról annyit, h a real sokkal gyengébb, mint a valencia, sztem simán hozzuk a meccset.
hát sztem ne bizd el magad ennyire... de majd meglátjuk senki nem tudja... mindenesetre nehéz a sorsolásunk: Most Atletico, Utána Getafe (bár talán ez könnyebb lesz), Barca...
igazad van, nem szabad elbizakodott kijelentéseket tenni, főleg ha az el classico egy ilyen nehéz időszak közepén van, gondolom tudod, h milyen meccseink lesznek a bajnokságban és a bl-ben.

más: sztem az atleticotól kikaptok majd, nagyon kemények, a getafe meg nem lesz olyan nehéz, mint amilyennek kinéz.
- József Attila
wakii
Jugador d'estrella

2006.09.25. 19:01:26

lionelmessi19 írta:hát érdekes számomra sokak véleménye, én úgy láttam h egyáltalán nem játszottunk gyorsan. sőt, a középpályások még direkt lassították a játékot. A valencia viszont jól játszott, gyorsan, korszerű focit játszva.

Ronaldinho pedig nincs formában.

az el classicoról annyit, h a real sokkal gyengébb, mint a valencia, sztem simán hozzuk a meccset.
hát sztem ne bizd el magad ennyire... de majd meglátjuk senki nem tudja... mindenesetre nehéz a sorsolásunk: Most Atletico, Utána Getafe (bár talán ez könnyebb lesz), Barca...
Andris
Adminisztrátor

2006.09.25. 16:52:27

Charlie írta:
Pár éve formán kívűl, hírnevünkhöz és tudásunkhoz képest gyengén játszunk.
Mégis 2. helyen zártunk.
Akkor hol az igazi helyünk?Mi van ha megy a játék?
Aláírásodhoz annyit...

Aztán csodálod hogy hírnevetekhez és tudásotokhoz mérten rosszul nyomtátok? Köszönd a vezetőségnek.

Mi pedig, kihasználva ezeket a tényeket, lettünk azok akik...Újra.
C.
Az a baj, h nem azért nem játszotok jól, mert nincs formában a csapat, hanem mert évek óta nincs csapat. És akárhogy erőlködtök, egyenlőre nem sikerül. nem lehet mindent megoldani pénzzel.

Most inkább ránk igaz, h formán kívül játszunk, és még így is verünk majdnem mindenkit.
- József Attila
Lezárt