Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem pedig lőné a gólokat, főleg, hogy fiatal, nem lennének nagyon beilleszkedési problémái. Szerintem.depth írta:Huntelaar szerintem nem lőné a gólokat itt, őt inkább egy angol csapatban tudnám elképzelni. Ettől függetlenül kiváló játékosnak tartom és még eléggé fiatal.
Tudom, h a hollandok remekül játszottak nálunk, Kluivert a kedvenc csatárom volt, de én akkor is Benzemát favorizálom.
mindorokke_barca írta:sztem van Nistelrooy igazolasa nagyon bejott a realnak...
Ronnie-t sem adtuk el anno szal tuti h nem adjuk el.Karashu írta:Őszintén remélem hogy Messit nem fogjuk eladni, miután a Chelsea 100 milliót akar adni érte! Remélem Laportának helyén lesz az esze, hogy ne kövesse el a világ legeslegnagyobb baklövését!![]()
![]()
![]()
Én már tavaly nyáron mondtam, hogy őt kell megszerezni. Fiatal, agilis, a kapu előtt életveszélyes. Kiválóan cselez, előkészítésben is jeleskedik.norbert55 írta:Eggyre többet hallani Huntelaar szerzőtettéséről.Én örülnék neki.Nagyon gólérzékeny.És a spanyol bajnokság ideállis a góllövőknek.
Az lúfax...Gomezinho írta:NAsrinak is élő szerződése van még minimum 1 évig! szóval minimum 12 millió lenne az ára!
Varatrix írta:Akkor meg nem fog ide igazolni. Szóval.
És nasri szerződésével mi van?
Dehogy jár.Varatrix írta:Elképzelésnek jó de azt mondják hogy Villa a real hoz megy, Agüero nak lejár a szerződése?vaLe5 írta:Szerintem Nasri , Agüero , Garay , és David Villa/ Silva leigazigazolásával le is zárhatnánk az átigazolási szezont , ha maradunk ebben a játékrendszerben. Na most szerintem ha a széljátékot erőltetnénk az sokkal jobb lenne , de akkor kéne még 2 jó szélső és az már egy nehezebb feladat.
Nem kell ide 200 uj játékos , igy is a mienk a legerősebb keret a világon...a gond máshol van.
Elképzelésnek jó de azt mondják hogy Villa a real hoz megy, Agüero nak lejár a szerződése?vaLe5 írta:Szerintem Nasri , Agüero , Garay , és David Villa/ Silva leigazigazolásával le is zárhatnánk az átigazolási szezont , ha maradunk ebben a játékrendszerben. Na most szerintem ha a széljátékot erőltetnénk az sokkal jobb lenne , de akkor kéne még 2 jó szélső és az már egy nehezebb feladat.
Nem kell ide 200 uj játékos , igy is a mienk a legerősebb keret a világon...a gond máshol van.
Ezt tudom, nem is realitás..., vagyis ilyen mértékű igazolások nehezen elképzelhetőek. Ez afféle szimpáti névsor.LG írta:A vkp: Essien szvsz megszerezhetetlen, Mascherano is nagyon drága mulatság lenne, sztem a vezetők nem ilyen nagy nevekben gondolkodnak, főleg, h inkább Touré mögé keresnek embert.torrestoni írta:Nasri (Fabregas), Mascherano (Essien), Diego Capel (D. Silva), Garay (Agger), Dani Alves (J. Zanetti), Agüero (Benzema), Ustari;
J. Zanetti az interből vonul vissza.
Agüero-Benzema párosból utóbbit látnám szivesebben, 1. mert sztem jobb játékos 2. 1000x szimpatikusabb.
Kapust meg tuti nem vesz a vezetőség.
Lehet h igazad van de akk Lucho jön.Mert Diego-ért nem perkálnak annyitZozzy 5 írta:1. Iniesta posztja foglalt, pont Iniesta játszik ott.norbert55 írta: De Fabregas is nagyon jó irányítónak.És Iniesta posztján is remekel ő kell és kész.És ezzel a vezetőség is ígyvan.
2. http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=7013 - igaz, hogy ez régi, de azóta se mondott ennek ellent.
1. Iniesta posztja foglalt, pont Iniesta játszik ott.norbert55 írta: De Fabregas is nagyon jó irányítónak.És Iniesta posztján is remekel ő kell és kész.És ezzel a vezetőség is ígyvan.
noname írta:Ugye most ez vicc volt?!norbert55 írta:Nem kell ezen a Fabregas dolgon sokat hasalni.Fizetünk 25 milkát+odaadjuk Decot v Henryt oszt keksz.
Am meg én sem adnám el Abidalt.![]()
Cesc biztos jobb lenne mint Deco, de ne feledjük h ő se klasszikus irányító.Olyan félig irányítót, félig sima kp-t mint Cesc Iniesta is tud játszani.Nekünk egy klasszikus irányító kell.Legalább 3 olyan név van a piacon, akire nagyobb szükségünk van mint Cescre(aki ráadásul régen simán itthagyta a Barcát és most se nagyon ugrál azért h újra itt játszhasson).
Ott van a sokat említett trió: Nasri, Diego és VdV, vagy a legújabb felmerült név: Lucho(bár ő se klasszikus irányító).Mindannyian fel annyiba kerülnének mint Fabregas.
Ugye most ez vicc volt?!norbert55 írta:Nem kell ezen a Fabregas dolgon sokat hasalni.Fizetünk 25 milkát+odaadjuk Decot v Henryt oszt keksz.
Am meg én sem adnám el Abidalt.