Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
DaNNy
Jugador d'estrella

2007.12.27. 23:12:02

fcjoc írta:szerintem ronaldinho és quaresma képességei között sok a különbség :) dinho-t nem tudná pótolni, oda más kell.. 1. szerintem nem jönne vissza, 2. c.ronaldo-nak jobban örülnék.. DE mindenekelőtt Dinho-t egy új edző mellett nézném meg, és ha nem megy neki..... :wink:
quaresma akkor fiatal volt, mostmár több tapasztalattal rendelkezik. C.Roni meg önző állat :twisted: :twisted:
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
DaNNy
Jugador d'estrella

2007.12.27. 23:10:10

barcelinho_5 írta:
ki az a főmaffiózó mondd már meg nekem Boixos-tesó légyszi :wink:
szerintem itt amúgy egy 100 milla alatt ezt a milan nem fogja megúszni...annyit minimum elkér érte Laporta.
éjszakai élet persze hogy van, de amúgy még a fene se tudja hogy hol de olvastam egy nagyon jó cikket hogy Ronaldinho addig tud focizni egy csapatban igazán jól amíg nem kerül bele az éjszakai pörgésbe...unalmában focizik, de azt nagyon jól...és hogy ez lett a sorsa a PSG-ben is. jött az éjszakai élet, a focija egy kicsit visszaesett, konfliktusok az edzővel a néhai edzéskimaradások miatt...és most ugyanez figyelhető meg sajnos itt is már több mint egy éve.

nah és amúgy beugrott...a Sport TV-n mondta ezt az öreg Mészöly a zuhanyhíradóban még a nyáron vmikor :wink:
Igaza is volt, ha lesz igazolás sztem 60-70milla körül... nem ér ez a jelenglegi Dinho 100at..
Silva / Villa
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.27. 23:09:51

a sport a katalán népsport, a mundo meg a másik fele. ugyanazt a hírt adják le, amit a tv3 után a magyarok.
ettől még tárgyalhatott is az olaszokkal, meg nem is. egyébként is sztem az a lényeg, amit az FCB mond, mivel futó szerződése van a gyereknek, itt meg 125 milkó a kivásárlási ára. ha megegyezik a két klub, akkor lehet pontot tenni a bugi végére, de ez sztem még odébb van. feltéve, ha egyáltalán igazak ezek a hírek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.12.27. 23:09:42

szerintem ronaldinho és quaresma képességei között sok a különbség :) dinho-t nem tudná pótolni, oda más kell.. 1. szerintem nem jönne vissza, 2. c.ronaldo-nak jobban örülnék.. DE mindenekelőtt Dinho-t egy új edző mellett nézném meg, és ha nem megy neki..... :wink:
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.27. 23:09:40

barcelinho_5 írta: ki az a főmaffiózó mondd már meg nekem Boixos-tesó légyszi :wink:
Gondolom Berlusconira gondolt. Legalább is én rá gondolnék normális esetben :D Övé fél Olaszország :roll:
Kép
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.27. 23:09:21

DaNNy írta:
Aprieto írta:Burul a bili. Buruljon csak... végre valahára. Ennyi pénzből megvehetjük Diegot meg Fabregast is. Nem kell egy lötyögő Ronaldinho. Ha létrejönne az üzlet jól járunk. Persze csak ha meg tudnánk a lovettából kaparintani az említetteket...
Ronie helyére én quaresmat mondanám,állat gyerek. fabregas nem ferne be sztem Deco,Xavi,Iniesta,Yaya... na mind1
Quaresma már volt itt,és nem nagyon jött be........
Meg szerintem ő se nagyon férne be,Diego kéne,ha meg fabregast leigazoljuk rajtunk röhög,majd az egész világ,hogy mennyit buktunk vele.Szóval,Diegot,ide!!!!!!!!!!!!!!
..................................
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.12.27. 23:07:59

Boixos írta:ebben az egész bugiban a mezszám a legkisebb jelentőségű dolog sztem.
talán fontosabb, h a milannál belecsapnának-e egy ilyen történetbe most, amikor asszem már elmondható, h csóró ronaldoval erősen mellényúltak. ronaldinho azért anyagilag sem ugyanaz a kategória, valszeg kicsit nagyobb érvágás lenne a főmaffiózónak, és hát azért ő sem tojja a pénzt, akármennyire van eleresztve. mert mit csinálna a jelenlegi formájában ronaldinho az olasz hátvédekkel? sztem nem sokat.
lehet, h annyira azért már nem "gerjed" a gyerekre berlusconi, h többtízmilliót kiszórjon az ablakon miatta.
aztán a franc tudja.. lehet, h a levegőváltozás jót tenne neki, bár éjszakai élet milanoban is van. igaz, talán kaká jó hatásssal lenne rá.
ki az a főmaffiózó mondd már meg nekem Boixos-tesó légyszi :wink:
szerintem itt amúgy egy 100 milla alatt ezt a milan nem fogja megúszni...annyit minimum elkér érte Laporta.
éjszakai élet persze hogy van, de amúgy még a fene se tudja hogy hol de olvastam egy nagyon jó cikket hogy Ronaldinho addig tud focizni egy csapatban igazán jól amíg nem kerül bele az éjszakai pörgésbe...unalmában focizik, de azt nagyon jól...és hogy ez lett a sorsa a PSG-ben is. jött az éjszakai élet, a focija egy kicsit visszaesett, konfliktusok az edzővel a néhai edzéskimaradások miatt...és most ugyanez figyelhető meg sajnos itt is már több mint egy éve.

nah és amúgy beugrott...a Sport TV-n mondta ezt az öreg Mészöly a zuhanyhíradóban még a nyáron vmikor :wink:
DaNNy
Jugador d'estrella

2007.12.27. 23:07:37

Aprieto írta:Burul a bili. Buruljon csak... végre valahára. Ennyi pénzből megvehetjük Diegot meg Fabregast is. Nem kell egy lötyögő Ronaldinho. Ha létrejönne az üzlet jól járunk. Persze csak ha meg tudnánk a lovettából kaparintani az említetteket...
Ronie helyére én quaresmat mondanám,állat gyerek. fabregas nem ferne be sztem Deco,Xavi,Iniesta,Yaya... na mind1
Silva / Villa
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.27. 23:05:35

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=164608

tudom hogy az előttem szolo már belinkelte,de én is megkérdem:ez igaz?
nagyon remélem,hogy nem,mert nem neki kéne mennie,ha valaki egyáltalán már megy!én nagyon sajnálnám,remélem,ez is csak olyan bulvár!nagyon remélem :cry:
.
Aprieto

2007.12.27. 23:05:29

Burul a bili. Buruljon csak... végre valahára. Ennyi pénzből megvehetjük Diegot meg Fabregast is. Nem kell egy lötyögő Ronaldinho. Ha létrejönne az üzlet jól járunk. Persze csak ha meg tudnánk a lovettából kaparintani az említetteket...
DaNNy
Jugador d'estrella

2007.12.27. 23:05:27

Enrique írta:Sporton azt írják, tárgyalni fog a Milánnal.

A mundón azt nyilatkozza a bátyja, hogy marhaság az egész.

=D>
Bátyjának jobban hiszek.
Silva / Villa
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.12.27. 23:05:18

Enrique írta:Sporton azt írják, tárgyalni fog a Milánnal.

=D>
az jó hogy eddig ennek a lap-nak a "szavára" adtunk :) majd kiderül kinek hiszünk továbbra is
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.27. 23:04:38

DaNNy írta:Ez a baj a mai fociban. Hogy minden a pénz körül forog és nagyon kevés játékos nézi ezt másik oldalról. Kit érdekel egy reklám,meg azon belül,hogy ki hanyas mezszámban van benne. Engem nem...
Engem a foci érdekel és az hogy Ronaldinho a következő meccsre ugy menjen fel hogy agyonxopatja az ellenfél védőit, nem pedig hajpántal meg minden egyéb média fogásos [auto_cenzúra].
Ui: Sztem egy Kaká,Ronaldinho nem fér bele egy védekező olasz csapatba 1ik igen de 2 nem!
ne értsd félre,engem se érdekel,csak próbálom egy kicsit fűrkészni a hátteret,és abban egyetérterk hogy minden a pénz körül forog,nem jól van ez így.És mondom én csak a kulisszák mögötti részt akarom kutatni.Kár,hogy azt egyáltalán kell.......
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.12.27. 23:04:04

Sporton azt írják, tárgyalni fog a Milánnal.

=D>
DaNNy
Jugador d'estrella

2007.12.27. 23:03:34

miért nem lehet az hogy Ten Cate lesz egyedül az edző??? ő annó tudta motiválni ronnyt...legalább még addig várhatna ez a seft amíg jön mondjuk egy murinnyó vagy egy szkolári...télleg...valaki ezt már említette előttem.
más játékrendszer, más felállás, más stílus...lehet hogy Ronaldinhonak is jobban feküdne...csak Frenkó-csávó menjen már el... :cry:
Ten Cate nem jön el a cselziből, asszem ott van most
Silva / Villa
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.27. 23:02:39

Mihu írta:
fcjoc írta:ez mi? :shock:

húú ez elég komolynak hangzik.. elmundo-n is írnak valamit.
Na ha már ott is, akkor ezt a tárgyalást vehetjük hivatalosnak is. Ááááááááááááááá :cry: :cry: :cry:
Szerintem is,ez már nagyon komolyan hangzik :cry: :cry: :cry:
De,legaláb maradna addig amíg jönne egy új edző....... :cry: :cry: :cry:
DaNNy
Jugador d'estrella

2007.12.27. 23:02:24

Ez a baj a mai fociban. Hogy minden a pénz körül forog és nagyon kevés játékos nézi ezt másik oldalról. Kit érdekel egy reklám,meg azon belül,hogy ki hanyas mezszámban van benne. Engem nem...
Engem a foci érdekel és az hogy Ronaldinho a következő meccsre ugy menjen fel hogy agyonxopatja az ellenfél védőit, nem pedig hajpántal meg minden egyéb média fogásos [auto_cenzúra].
Ui: Sztem egy Kaká,Ronaldinho nem fér bele egy védekező olasz csapatba 1ik igen de 2 nem!
Silva / Villa
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.12.27. 23:01:07

de most komolyan.. szerinted kit érdekel mit gondol a PEPSI ? :oops:
bár ez már hatalmas nagy off
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.12.27. 23:00:40

DaNNy írta:Engem nagyon de nagyon nem érdekel,hogy milesz a Nike-val ha Ronie elmegy,az már az ő bajuk nem a Barcelonáé,akkor fog játszani 11ben..., amugy megy osztom az előttem szólók véleményét.. 1éve mennek ilyen kacsa hírek sztem max év végén várható a transfer
miért nem lehet az hogy Ten Cate lesz egyedül az edző??? ő annó tudta motiválni ronnyt...legalább még addig várhatna ez a seft amíg jön mondjuk egy murinnyó vagy egy szkolári...télleg...valaki ezt már említette előttem.
más játékrendszer, más felállás, más stílus...lehet hogy Ronaldinhonak is jobban feküdne...csak Frenkó-csávó menjen már el... :cry:
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.27. 23:00:33

húú ez elég komolynak hangzik.. elmundo-n is írnak valamit.
Na ha már ott is, akkor ezt a tárgyalást vehetjük hivatalosnak is. Ááááááááááááááá :cry: :cry: :cry:
Kép
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.27. 22:58:35

La Pulga írta:Ha megy, vigye Rijkaardot is.Messi megkaphatná 10-es mezt! O:) Abból a pénzből viszont tényleg igazolhatnánk valakit.. :roll:
Szerintem,Messinek nem kéne a 10-es.Meg a Pepsi nem is örűlne neki.Mert szerintem,beckham is valami nagy reklám szerződés hatására,maradt a 23-as a Galaxyban.Én nem tudom,de szerintem itt akkora pénzek vannak a hátterbe,még ha csak egy számról is van szó hogy hihetetlen.Bár az lehet,hogy úgy csinlnák,hogy Ronaldinho a Milanba megkapná a 19-est,Messi itt a 10-est,és akkor lehetne Pepsi reklámot forgatni,mert hát ugye nics két egyforma számú,a szponzoráltak közt!!!!!!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.27. 22:57:44

ebben az egész bugiban a mezszám a legkisebb jelentőségű dolog sztem.
talán fontosabb, h a milannál belecsapnának-e egy ilyen történetbe most, amikor asszem már elmondható, h csóró ronaldoval erősen mellényúltak. ronaldinho azért anyagilag sem ugyanaz a kategória, valszeg kicsit nagyobb érvágás lenne a főmaffiózónak, és hát azért ő sem tojja a pénzt, akármennyire van eleresztve. mert mit csinálna a jelenlegi formájában ronaldinho az olasz hátvédekkel? sztem nem sokat.
lehet, h annyira azért már nem "gerjed" a gyerekre berlusconi, h többtízmilliót kiszórjon az ablakon miatta.
aztán a franc tudja.. lehet, h a levegőváltozás jót tenne neki, bár éjszakai élet milanoban is van. igaz, talán kaká jó hatásssal lenne rá.
PUYOL-XAVI-INIESTA
DaNNy
Jugador d'estrella

2007.12.27. 22:57:33

Engem nagyon de nagyon nem érdekel,hogy milesz a Nike-val ha Ronie elmegy,az már az ő bajuk nem a Barcelonáé,akkor fog játszani 11ben..., amugy megy osztom az előttem szólók véleményét.. 1éve mennek ilyen kacsa hírek sztem max év végén várható a transfer
Silva / Villa
vicky.girl
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.27. 22:56:31

Amúgy érdemes elolvasni a nemzetisport.hu-n a hír alatti hozzászólásokat. Érdekesek, van köztük pár jó. :wink:
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.12.27. 22:55:14

tökugyanaz mint amit az előbb ide belinkeltem nemzeti sportról :wink:
Lezárt