Boixos írta:ebben az egész bugiban a mezszám a legkisebb jelentőségű dolog sztem.
talán fontosabb, h a milannál belecsapnának-e egy ilyen történetbe most, amikor asszem már elmondható, h csóró ronaldoval erősen mellényúltak. ronaldinho azért anyagilag sem ugyanaz a kategória, valszeg kicsit nagyobb érvágás lenne a főmaffiózónak, és hát azért ő sem tojja a pénzt, akármennyire van eleresztve. mert mit csinálna a jelenlegi formájában ronaldinho az olasz hátvédekkel? sztem nem sokat.
lehet, h annyira azért már nem "gerjed" a gyerekre berlusconi, h többtízmilliót kiszórjon az ablakon miatta.
aztán a franc tudja.. lehet, h a levegőváltozás jót tenne neki, bár éjszakai élet milanoban is van. igaz, talán kaká jó hatásssal lenne rá.
ki az a főmaffiózó mondd már meg nekem Boixos-tesó légyszi
szerintem itt amúgy egy 100 milla alatt ezt a milan nem fogja megúszni...annyit minimum elkér érte Laporta.
éjszakai élet persze hogy van, de amúgy még a fene se tudja hogy hol de olvastam egy nagyon jó cikket hogy Ronaldinho addig tud focizni egy csapatban igazán jól amíg nem kerül bele az éjszakai pörgésbe...unalmában focizik, de azt nagyon jól...és hogy ez lett a sorsa a PSG-ben is. jött az éjszakai élet, a focija egy kicsit visszaesett, konfliktusok az edzővel a néhai edzéskimaradások miatt...és most ugyanez figyelhető meg sajnos itt is már több mint egy éve.
nah és amúgy beugrott...a Sport TV-n mondta ezt az öreg Mészöly a zuhanyhíradóban még a nyáron vmikor