Serie A / Coppa Italia

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
GoDJonzen

2008.01.16. 07:01:10

Juventus - Empoli 5-3 (Marchionni 4., Nedved 10., Iaquinta 50., 61., Del Piero 79.-11-es ill. Antonini 33., Pozzi 45., 52.)
Továbbjutott: a Juventus 6-5-tel
Hát ez télleg jó meccs lehetett! Lényeg hogy tovább ment a Juve!:D
unikornis
Barça B

2008.01.15. 22:24:55

juve-empoli 5:3 elég izgalmas meccs az
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.15. 20:54:53

Hosszabítás az otthon játszó csapatnak, kedvez, ezt az ötletet itt meg is buktattuk. Más meg nem hiszem hogy van. A milan okádék játékkal továbbjutott, ez tény. De a focit gólra játsszák.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.15. 20:49:41

Oleguer írta:
LG írta: Mivel jobb az a csapat, aki több golt ru idegenben :?:
Annyival jobb, hogy több gólt rugott idegenben. :roll:
Ez pedig elég fontos szabály, és jó, is. Maximum az ujrajátszás lehetne helyette. Az pedig lebonyolitás szempontjából gázos.
Nem kéne ujrajátxás. Simán jöhetne a hosszabitás. Sztem egy fasság ez a szabály. Egyik dolog, h nem tul jo annak a csapatnak, aki megszivja...gondolom emlékeztek, mikor 2-0-s idegenbeli vereség után a PSV lefocizta a Milant, mint a [auto_cenzúra]. Aztán az a szerencsétlen Ambrosini talált egy golt....és igy lett aztán a 3-1 vége, a milan vmi okádék játékkal továbbment, a jo PSV meg kiesett....

A másik meg, h nagyon lehet vele taktikázni :roll: Ha az idegenben kezdő csapat talál egy korai golt, el is dőlhet minden :roll:

Nem igazságos ez a szabály :!:
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.15. 20:38:42

LG írta: Mivel jobb az a csapat, aki több golt ru idegenben :?:
Annyival jobb, hogy több gólt rugott idegenben. :roll:
Ez pedig elég fontos szabály, és jó, is. Maximum az ujrajátszás lehetne helyette. Az pedig lebonyolitás szempontjából gázos.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.15. 20:34:05

Boixos írta:én az intertől sem hányok vért.
lehet, h a bajnokságban "szárnyalnak", de azért a nemzetközi porondon helyükre szoktak kerülni a dolgok.
viszont boxban és fogócskában ott is utolérhetetlenek, akárcsak david navarro...

szerk.: de nem akarom őket fikázni, nem viccből emlegetik úgy a csapatukat, mint a legerősebbeket a serie a történetében.
ettől függetlenül bizakodva nézek a milanoi meccsünk elé, ahol mostanság a Roma vendégsége közben/után szokta keresgélni moratti a vérnyomáscsökkentő tablettáit. 8)
Azért hozzátenném, h az utobbi 2 évben csak idegenben rugott gollal esett ki az Inter, ami sztem a leghülyébb szabály az egész labdarugásban :roll:
Mivel jobb az a csapat, aki több golt ru idegenben :?:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.15. 14:20:24

GoDJonzen írta:Ok hogy Palop, de gondolom ő rajta se volt nagyon ezen a listán! Eredményektől is füg gondolom! MErt ez 3 nagy csapat 3 nagy kapusa! Palop meg a nagyszárok után jön! Mondjuk tavaly télleg jó volt ez tény! :roll: De nálam Buffon volt van lesz a BEST! :lol:
Na az a baj, hogy ezek az újságok is pont úgy gondolkoznak, mint Te, pedig nekik elvileg objektívan kellene ítélni. Az oké, hogy neked kedvenced, de ha már ők csinálnak egy ilyen szavazást, akkor ne mindíg a sablonnevekkel dobálózzanak, hanem esteleg vegyék figyelembe a teljesítményt is.
Buffonnak grat a középszar Seria B-s eredményhez, de Palop kicsit többet csinált. De még ha nem is Andrés, akkor is legalább Casillas. Gondolom senkinek sem kell bemutatni a Real tavalyi bajnoki címében játszott szerepét.
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.15. 13:39:28

ÁÁÁ, hova gondoltok? Kapusként gólt fejelve tovább juttatni a csapatod az UEFA-ban eltörpül amelett, amit Gigi a B-ben csinált...

s.z.á.n.a.l.o.m.
GoDJonzen

2008.01.15. 13:20:22

Ok hogy Palop, de gondolom ő rajta se volt nagyon ezen a listán! Eredményektől is füg gondolom! MErt ez 3 nagy csapat 3 nagy kapusa! Palop meg a nagyszárok után jön! Mondjuk tavaly télleg jó volt ez tény! :roll: De nálam Buffon volt van lesz a BEST! :lol:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.15. 13:05:15

GoDJonzen írta:A 2006-os esztendőhöz hasonlóan 2007-ben is az olasz Gianluigi Buffon, a Juventus sztárja lett az év kapusa a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) szavazásán. A
Tessék ennyi!
Ismét kiderült, hogy az IFFHS szava nem sokat ér, gondolom ezekután a Baktalórántháza fogja vezetni a Klub világranglistát...Buffon képességeit nem vitatom, de azt, hogy valóban ő volt-e a legjobb kapus tavaly, azt már igen.

Andrés Palop :roll:
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
GoDJonzen

2008.01.15. 12:52:31

A 2006-os esztendőhöz hasonlóan 2007-ben is az olasz Gianluigi Buffon, a Juventus sztárja lett az év kapusa a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) szavazásán. A világbajnok hálóőr, aki tavaly tavasszal még az olasz másodosztályban védett a Juventus 2006-os büntetése miatt, a voksoláson 209 pontot szerzett, míg a második cseh Petr Cech (Chelsea) 172-őt. A harmadik a spanyol Iker Casillas (Real Madrid) lett 124 ponttal. Buffont 2003 óta negyedszer választották a legjobbnak az IFFHS-nél. - írja az MTI.
Tesség ennyi! \:D/ =D> :lol:
Nálam annyi, hogy Casillas inkább 2. mint 3.! Chech sok butaságot csinált mostanság!De Buffon a legnagyobb!
PCsabi
aka Game90

2008.01.15. 00:31:33

Homér írta:
Oleguer írta: Ráadásul van az egész csapatban 2darab olasz játékos. Toldo és Materazzi. Abból egy a cserekapus, tehát Materazzi az egyetlen hazai kezdő, én ézért nem szeretem az Intert, bármennyire is profi labdarúgás, azért mindenhol van általában 4-5-6-7 hazai játékos.
Így van ez például az Arsenal és talán a Chelsea esetében is. (mármint a 4-5-6-7 játékos)
Gyep!
Akkor volt szép, amikor még Materazzi is sérült volt... :)

Arsenalnál igaz, ott 2 angol van :oops: Chelsea-nél viszont több, most hirtelen: Terry, Cashley Cole, Bridge, Lampard, Sidwell, J. Cole, SWP...
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.01.14. 22:33:09

Amugy a Milantol nem kell vért hányni.
Nem bizony....főleg mert 35 év az átlagéletkor....!
De a Pato gyerekkel jó vételt csináltak eléggé!Bár tény,h egy kicsit rájátszottak a többiek hétvégén,de bemutatkozásnak nem volt rossz a sráctól!
de azért a nemzetközi porondon helyükre szoktak kerülni a dolgok.
Hát ja...a helyükre szoktak,de valahogy ezt az Intert másnak érzem!Szerintem idén odaérhetnek a döntőbe a Bl-ben!
Mondom ezt úgy,hogy sztem a bajnokság már lefutott,így koncentrálhatnak a nemzetközi porondra!És hát nyílván az fontosabb is nekik!

Megnéznék szívesen egy Barca - Inter döntőt! :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.14. 22:30:52

Oleguer írta:
Ráadásul van az egész csapatban 2darab olasz játékos. Toldo és Materazzi. Abból egy a cserekapus, tehát Materazzi az egyetlen hazai kezdő, én ézért nem szeretem az Intert, bármennyire is profi labdarúgás, azért mindenhol van általában 4-5-6-7 hazai játékos.
Így van ez például az Arsenal és talán a Chelsea esetében is. (mármint a 4-5-6-7 játékos)
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.14. 22:28:00

Boixos írta:én az intertől sem hányok vért.
lehet, h a bajnokságban "szárnyalnak", de azért a nemzetközi porondon helyükre szoktak kerülni a dolgok.
viszont boxban és fogócskában ott is utolérhetetlenek, akárcsak david navarro...
Ráadásul van az egész csapatban 2darab olasz játékos. Toldo és Materazzi. Abból egy a cserekapus, tehát Materazzi az egyetlen hazai kezdő, én ézért nem szeretem az Intert, bármennyire is profi labdarúgás, azért mindenhol van általában 4-5-6-7 hazai játékos.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.01.14. 22:22:42

én az intertől sem hányok vért.

szerk.: de nem akarom őket fikázni, nem viccből emlegetik úgy a csapatukat, mint a legerősebbeket a serie a történetében.
ettől függetlenül bizakodva nézek a milanoi meccsünk elé, ahol mostanság a Roma vendégsége közben/után szokta keresgélni moratti a vérnyomáscsökkentő tablettáit. 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2008.01.14. 22:28:36-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.14. 20:51:40

Amugy a Milantol nem kell vért hányni...volt már pár 5-0s meccse ősszel, aztán a kövi forduloban megint sehol nem voltak. Ennyit tud ez a Milan, 1-2 meccsre föl tudja magát szivni, folyamatosan jol játxani nem képes.

Ronaldo goloknak viszont örülök, őt akárhol játxik, mindig is az 1ik kedvencem lex :!: Neki hajrá :!:

Ibra meg....a világ legjobb csatára :!: Semmivel sem kevésbé fontos láncszem ő az Interben, mint pl. Messi a Barcában, Ronaldo a Muban, Casillas a Realban, stb.
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.14. 15:54:03

Boixos írta:na, ennyit a kihízott, paródia ronaldoról. most bökött kettőt, és ha huzamosabb ideig egyben hagyják, akkor sztem ezt a szintet tartani is fogja egy darabig. pláne egy ilyen kaká és pato mellett.
a napoletanokat sajnálom, a hátvédeik nagyon gyenge napot fogtak ki.
viszont lavezzi állat. nápolyban általában jó argentinnak lenni. :D
Cupi volt a leggyengébb első kettő (bár első nembiztos hogy gólvolt..) az ő hibája votl. Seedorf goljánál Iezzo miket védett már. Lavezzi viszont tényleg nagyon jó játékos, már csak a góljai hiányoznak. Viszont ha minden két ilyen játékost veszünk mint Lavezzi és Hamsik akkor hamarosan durva kis csapatunk lesz :wink: :lol: A meccs egyébként ott dölt el, hogy 40másodperc alatt kaptunk golt a 2. félidőben. Saviolát pedig én is szívesen látnám, Calagól ugyis távozik idén. Lavezzivel jókis csatárduót alkotnának :)

Egyébként jegyezzük meg, hogy szép és jó a jelenlegi helyezés, de idegenben eddig 1 győzelmet tudunk felmutatni. Ez pedig nem a legszebb dolog. Most jön a Lazio.. Ott lesz esélyünk
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.01.14. 13:47:52

Game90 írta:Volt már róla szó lm19 :wink: Oda is írhatnátok többen :)

Siena - Inter meccs elég gyenge volt.
A 11-es meg nem volt az... A 2. gólunk meg elég mákos volt. A 3. viszont zseniális :P

Juve meg... :roll:

Ez a Milan - Napoli viszont jó meccs :) Kár, hogy a Milan vezet. Pato életveszélyes, bár egy rakat gólhelyzetet hagyott ki. Hegyi el is élvezett a félidőben...
Én írok, csak Vez néven :)
Az Inter földönkivüli, óriási meccs lesz a Vörösökkel a BL-ben.
A Juve nagyon gyengén játszott, a végén kaptak egy kamu 11est, az ellenfél védői majdnem letépték Alex fejét :P
A Milan jó volt, hiába mondják Ronaldora, hogy nyugdíjas kötözött sonka, még mindig ő érkezik legjobban a kapu elé, és még mindig ottvan a krémben, ha van kedve...A baj az, hogy egyre ritkábban van kedve.
A Milan - Arsenal nagyon nagy csata lesz, de behúzzuk :P
Go Gunners!
GoDJonzen

2008.01.14. 13:36:41

DurvA meccs volt! tetszett a játék! Csak kár, hogy a Napoliban nem volt annyi, hogy a 3. gólra válaszoljon! Ez a Pato meg egy zseni!
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.14. 00:22:45

Boixos írta:
ez sci-fi kategória. aki kitalálta azt csak a maradona-barcelona :arrow: napoli, messi-új maradona-barcelona :arrow: napoli vonal ihlette meg, de utána gondolom, fölébredt....
Ja :D Bár annak örülnék ha Saviola Nápolyba menne,őt nagyon SZERETTEM,és kiváncsi lennék,hogy ott mit tud csinálni.SAviola,és a második kedvenc csapatom,biztos szépeket alkotnának.
..................................
Boixos
Llegenda del Barça

2008.01.14. 00:21:03

messi1918 írta:
Boixos írta: viszont lavezzi állat. nápolyban általában jó argentinnak lenni. :D
Olvastam a www.lionelmessi.org-on,hogy Messi követheti Maradonát Nápolyba,hát nem tudom honnan szerzik a híreket de ez kamu.Kb. olyan,hogy Erikkson lenyilatkozta:"Szükségem van Lionel Messire és a tulajdopnos akár már holnap kész letenni érte a 150 millió eurót.Hát nagyon érdekes!!!!!!!
ez sci-fi kategória. aki kitalálta azt csak a maradona-barcelona :arrow: napoli, messi-új maradona-barcelona :arrow: napoli vonal ihlette meg, de utána gondolom, fölébredt....
PUYOL-XAVI-INIESTA
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.14. 00:16:12

Boixos írta: viszont lavezzi állat. nápolyban általában jó argentinnak lenni. :D
Olvastam a www.lionelmessi.org-on,hogy Messi követheti Maradonát Nápolyba,hát nem tudom honnan szerzik a híreket de ez kamu.Kb. olyan,hogy Erikkson lenyilatkozta:"Szükségem van Lionel Messire és a tulajdopnos akár már holnap kész letenni érte a 150 millió eurót.Hát nagyon érdekes!!!!!!!
..................................
Boixos
Llegenda del Barça

2008.01.14. 00:11:37

na, ennyit a kihízott, paródia ronaldoról. most bökött kettőt, és ha huzamosabb ideig egyben hagyják, akkor sztem ezt a szintet tartani is fogja egy darabig. pláne egy ilyen kaká és pato mellett.
a napoletanokat sajnálom, a hátvédeik nagyon gyenge napot fogtak ki.
viszont lavezzi állat. nápolyban általában jó argentinnak lenni. :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.13. 22:24:04

"Pirlo úgy játszott, mint egy brazil" by Hegyi Ájv :arrow: hogy lehet valaki ennyire? :?
Lezárt