Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kéne ujrajátxás. Simán jöhetne a hosszabitás. Sztem egy fasság ez a szabály. Egyik dolog, h nem tul jo annak a csapatnak, aki megszivja...gondolom emlékeztek, mikor 2-0-s idegenbeli vereség után a PSV lefocizta a Milant, mint a [auto_cenzúra]. Aztán az a szerencsétlen Ambrosini talált egy golt....és igy lett aztán a 3-1 vége, a milan vmi okádék játékkal továbbment, a jo PSV meg kiesett....Oleguer írta:Annyival jobb, hogy több gólt rugott idegenben.LG írta: Mivel jobb az a csapat, aki több golt ru idegenben![]()
Ez pedig elég fontos szabály, és jó, is. Maximum az ujrajátszás lehetne helyette. Az pedig lebonyolitás szempontjából gázos.
Annyival jobb, hogy több gólt rugott idegenben.LG írta: Mivel jobb az a csapat, aki több golt ru idegenben
Azért hozzátenném, h az utobbi 2 évben csak idegenben rugott gollal esett ki az Inter, ami sztem a leghülyébb szabály az egész labdarugásbanBoixos írta:én az intertől sem hányok vért.
lehet, h a bajnokságban "szárnyalnak", de azért a nemzetközi porondon helyükre szoktak kerülni a dolgok.
viszont boxban és fogócskában ott is utolérhetetlenek, akárcsak david navarro...
szerk.: de nem akarom őket fikázni, nem viccből emlegetik úgy a csapatukat, mint a legerősebbeket a serie a történetében.
ettől függetlenül bizakodva nézek a milanoi meccsünk elé, ahol mostanság a Roma vendégsége közben/után szokta keresgélni moratti a vérnyomáscsökkentő tablettáit.
Na az a baj, hogy ezek az újságok is pont úgy gondolkoznak, mint Te, pedig nekik elvileg objektívan kellene ítélni. Az oké, hogy neked kedvenced, de ha már ők csinálnak egy ilyen szavazást, akkor ne mindíg a sablonnevekkel dobálózzanak, hanem esteleg vegyék figyelembe a teljesítményt is.GoDJonzen írta:Ok hogy Palop, de gondolom ő rajta se volt nagyon ezen a listán! Eredményektől is füg gondolom! MErt ez 3 nagy csapat 3 nagy kapusa! Palop meg a nagyszárok után jön! Mondjuk tavaly télleg jó volt ez tény!De nálam Buffon volt van lesz a BEST!
Ismét kiderült, hogy az IFFHS szava nem sokat ér, gondolom ezekután a Baktalórántháza fogja vezetni a Klub világranglistát...Buffon képességeit nem vitatom, de azt, hogy valóban ő volt-e a legjobb kapus tavaly, azt már igen.GoDJonzen írta:A 2006-os esztendőhöz hasonlóan 2007-ben is az olasz Gianluigi Buffon, a Juventus sztárja lett az év kapusa a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) szavazásán. A
Tessék ennyi!
Gyep!Homér írta:Így van ez például az Arsenal és talán a Chelsea esetében is. (mármint a 4-5-6-7 játékos)Oleguer írta: Ráadásul van az egész csapatban 2darab olasz játékos. Toldo és Materazzi. Abból egy a cserekapus, tehát Materazzi az egyetlen hazai kezdő, én ézért nem szeretem az Intert, bármennyire is profi labdarúgás, azért mindenhol van általában 4-5-6-7 hazai játékos.
Nem bizony....főleg mert 35 év az átlagéletkor....!Amugy a Milantol nem kell vért hányni.
Hát ja...a helyükre szoktak,de valahogy ezt az Intert másnak érzem!Szerintem idén odaérhetnek a döntőbe a Bl-ben!de azért a nemzetközi porondon helyükre szoktak kerülni a dolgok.
Így van ez például az Arsenal és talán a Chelsea esetében is. (mármint a 4-5-6-7 játékos)Oleguer írta:
Ráadásul van az egész csapatban 2darab olasz játékos. Toldo és Materazzi. Abból egy a cserekapus, tehát Materazzi az egyetlen hazai kezdő, én ézért nem szeretem az Intert, bármennyire is profi labdarúgás, azért mindenhol van általában 4-5-6-7 hazai játékos.
Ráadásul van az egész csapatban 2darab olasz játékos. Toldo és Materazzi. Abból egy a cserekapus, tehát Materazzi az egyetlen hazai kezdő, én ézért nem szeretem az Intert, bármennyire is profi labdarúgás, azért mindenhol van általában 4-5-6-7 hazai játékos.Boixos írta:én az intertől sem hányok vért.
lehet, h a bajnokságban "szárnyalnak", de azért a nemzetközi porondon helyükre szoktak kerülni a dolgok.
viszont boxban és fogócskában ott is utolérhetetlenek, akárcsak david navarro...
Cupi volt a leggyengébb első kettő (bár első nembiztos hogy gólvolt..) az ő hibája votl. Seedorf goljánál Iezzo miket védett már. Lavezzi viszont tényleg nagyon jó játékos, már csak a góljai hiányoznak. Viszont ha minden két ilyen játékost veszünk mint Lavezzi és Hamsik akkor hamarosan durva kis csapatunk leszBoixos írta:na, ennyit a kihízott, paródia ronaldoról. most bökött kettőt, és ha huzamosabb ideig egyben hagyják, akkor sztem ezt a szintet tartani is fogja egy darabig. pláne egy ilyen kaká és pato mellett.
a napoletanokat sajnálom, a hátvédeik nagyon gyenge napot fogtak ki.
viszont lavezzi állat. nápolyban általában jó argentinnak lenni.
Én írok, csak Vez névenGame90 írta:Volt már róla szó lm19Oda is írhatnátok többen
![]()
Siena - Inter meccs elég gyenge volt.
A 11-es meg nem volt az... A 2. gólunk meg elég mákos volt. A 3. viszont zseniális![]()
Juve meg...![]()
Ez a Milan - Napoli viszont jó meccsKár, hogy a Milan vezet. Pato életveszélyes, bár egy rakat gólhelyzetet hagyott ki. Hegyi el is élvezett a félidőben...
JaBoixos írta:
ez sci-fi kategória. aki kitalálta azt csak a maradona-barcelonanapoli, messi-új maradona-barcelona
napoli vonal ihlette meg, de utána gondolom, fölébredt....
ez sci-fi kategória. aki kitalálta azt csak a maradona-barcelonamessi1918 írta:Olvastam a www.lionelmessi.org-on,hogy Messi követheti Maradonát Nápolyba,hát nem tudom honnan szerzik a híreket de ez kamu.Kb. olyan,hogy Erikkson lenyilatkozta:"Szükségem van Lionel Messire és a tulajdopnos akár már holnap kész letenni érte a 150 millió eurót.Hát nagyon érdekes!!!!!!!Boixos írta: viszont lavezzi állat. nápolyban általában jó argentinnak lenni.
Olvastam a www.lionelmessi.org-on,hogy Messi követheti Maradonát Nápolyba,hát nem tudom honnan szerzik a híreket de ez kamu.Kb. olyan,hogy Erikkson lenyilatkozta:"Szükségem van Lionel Messire és a tulajdopnos akár már holnap kész letenni érte a 150 millió eurót.Hát nagyon érdekes!!!!!!!Boixos írta: viszont lavezzi állat. nápolyban általában jó argentinnak lenni.