Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Robinho régen lenyilatkozta csomószor,még Santosos korában,hogy a Barca a kedvenc csapata...ge3yra írta:Hát sztem robinho attól h a madrid játékosa megszerezhető lenne, mert ha robinho azt akarja h a barcába igazoljon akkor schuster nem biztos h akadályt hárít elé.Mert ha egy játékos el akar menni akkor nem lehet "rabszolgaként" tartani mint pl.: croni xD .Na de a lényeg h 60millió alatt megszerezhető lenne.34millió a piaci ára +5-6 millió és 40ért meglehetne szerezni.kérdés h robinho mit szólna a barcához..
messi - henry - bojan - eto'o/másbty írta:deh és ha eto'o télleg elmegy ami nem is találok rá szót mi lenneCsabinho91 írta:Srácok talán még egy csatár kéne nem??![]()
akkor lesz elég pénz egy normális játékos megvételére
az nsonál sztem, ha nincs semmi új hír a világban, akkor egy program kidobja egy jó játékos nevét, aztán mindenkinek ki van adva, hogy ma te írsz egy cikket erről, holnap meg te aztán pihi 2 nap múlva meg egy másik "író". Persze nem egyeztetnek egymással csak kitalálnak valamit és leírják.Valbali írta:
NSO arról cikkez, hogy meg akarjuk venni Robinhot, közben az oldalon az szerepel, hogy nem célpont. Honnan olyan jól értesült az az NSO?
NSO arról cikkez, hogy meg akarjuk venni Robinhot, közben az oldalon az szerepel, hogy nem célpont. Honnan olyan jól értesült az az NSO?Replay írta:Erről is irtam 2-3oldallal előrébb (itt senki nem szokott visszaolvasni).Alberto10 írta:tud valaki valamit arról hogy Henrique mikor érkezik meg Barcelonába és mikor mutatják be???
Szóval még nincs megegyezés az ügyében, de már közel vannak hozzá Txiki szerint.
Azt is elmondta, hogy Hernanes biztosan nem jön.
Erről is irtam 2-3oldallal előrébb (itt senki nem szokott visszaolvasni).Alberto10 írta:tud valaki valamit arról hogy Henrique mikor érkezik meg Barcelonába és mikor mutatják be???
Én szeretem Robinhot.Richi írta:Robinho ha a Chelseabe akar menni akkor hülye:D:D...Decore is kíváncsi leszek!Decora végképp olyan gyors és pörgős az a bajnokság nem mintha a spanyol nem lenne az de ott oylan durva belépők vannak h egy ilyen lassú mozgású Deco tuti összeszed valami sérülést!Robinho meg olyan mint a porcelán neki itt kéne nálunk bicigliznie avgy 2őt nem angliába!úgy járna mint Eduardo az Arsenalban...
deh és ha eto'o télleg elmegy ami nem is találok rá szót mi lenneCsabinho91 írta:Srácok talán még egy csatár kéne nem??
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=777669Fernando írta: 2. ha a kékek 60-at ajánlanak érte, inkább fogadják el azt mint h megvárják még felbontja a szerződést a játékos. Egy választás maradt csak ha a játékos akar ide jönni, akkor tud idejönniNah ezt jol megmondtam, de értitek sztem a lényeget
Mellesleg... ottvan még a Webster szabály is. 10 millióért a miénk lehet. De szerintem esélytelen.Kalap1988 írta:Sztem az a baj srácok,h mikor Robinhoról álmodoztok nem gondolkodtok el rajta,h ő a Real Madrid játékosa!!! A real egy sikeres év után is elkölt 70-80 millát újakra,azt hiszittek,h nem mutatnak be nekünk ha 50-et kínálunk akkor is?? Hát de...............Fernando írta:Szerintem lazán megér 45-öt Robinho. Ha valóban távozik Eto'o fél évre 40 millióért én azt mondom hajrá![]()