Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
Léfe
Entrenador del Barça

2010.10.17. 10:32:58

Az első félidőt elsétálták, a második jó lett.Sajnos minimum 2 jó csatár kellene még. Nincsen minőségi csere.
Pedró nem gyenge de inkább a mezőnymunkája jobb. A bajnokság elején azt josoltam, hogy nem nyerünk semmit idén az első félidő ezt igazolta, a második cáfolta. Persze elég sok probléma adodott a hiányos felkészülés miatt is, de én mindig a motiváció elvesztésétől félek, mert a tudás nem vész el. Sajnos ha idén még jók leszünk jövöre vagy utána sikerszünet következik. Ilyen az élet. Pep csak sikreket ért el, ami jó, de kérdés hogy egy visszaeső csapatot hogyan kezelne.
Fecó
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.17. 10:18:14

albicelesteX írta:Én nem tudok gratulálni a második félidőhöz sem!Nagyon döcögős a játék nem lesz ez így jó....a problémát úgy hívják Pep Guardiola!
A 2. félidővel egyáltalán nem volt gond. Futószalagon gyártottuk a helyzeteket, nálunk volt a labda és Valdes unatkozott. A problémát továbbra is úgy hívják, hogy helyzetkihasználás!

Szerk: Messifan
Villa továbbra is minden helyzetet kihagyott 2-3 ordítóan nagyot.
Keita szerintem nem volt rossz. Elöl és hátul is jól segített be és nem adott el labdát.
LM10
Director del Fútbol

2010.10.17. 08:22:18

albicelesteX írta:Én nem tudok gratulálni a második félidőhöz sem!Nagyon döcögős a játék nem lesz ez így jó....a problémát úgy hívják Pep Guardiola!
Ezt kifejtenéd?
albicelesteX
A Vadász

2010.10.17. 08:19:54

Én nem tudok gratulálni a második félidőhöz sem!Nagyon döcögős a játék nem lesz ez így jó....a problémát úgy hívják Pep Guardiola!
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.10.17. 08:03:27

Sajnos nem láttam meccset mert korcsolyázni voltam.
Valaki leírná nekem hogy ki hogyan játszott? Én leginkább Keitára és Villára lennék kíváncsi. Egyébként a cikkben leírtak alapján Pepéknek sok dolguk lesz idén...
MatyiG
Adminisztrátor

2010.10.16. 23:35:58

Grat a csapatnak a második félidőhöz!
Az elsőt inkább nem is kommentálom, mert az nagyon gyenge volt, de ez a második félidőre megfordult, és megnyerték a meccset!
Még negatívum: Messi és Villa játéka.
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.10.16. 23:24:30

ab1daL írta:Egyébként utánanéztem, a Clasico előtt játszanak majd az Atma-val, és a Bilbaoval, utánunk a Valenciaval, Villareal, Sevilla. Clasico előtti, és utáni hetek, kemény menet lesz számukra + BL. Reméljük a "legjobbakat"! :twisted: :wink:
a nagy csapatoknak sokkal könnyebb így hozni a rangadókat, mintha hónapok telnek el 1-1 ilyen meccs között
felpörögnek, behúzzák az elsőt, aztán azzal a lendülettel az összes többit, ha meg nem nyerik meg az elsőt, akkor meg azért nyerik meg az összes többit
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
ab1daL
Director del Fútbol

2010.10.16. 23:15:52

Egyébként utánanéztem, a Clasico előtt játszanak majd az Atma-val, és a Bilbaoval, utánunk a Valenciaval, Villareal, Sevilla. Clasico előtti, és utáni hetek, kemény menet lesz számukra + BL. Reméljük a "legjobbakat"! :twisted: :wink:
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.16. 23:09:39

ab1daL írta: Izzasztó lesz nekik a vége, de nekünk is izzasztók lesznek a szezon második felében lévő rangadóink, mert kivéve az Atma-t, mindenki ellen idegenben játszunk. :?
Az idei szezont elnézve talán nem is baj. Idegenben ütősebbek vagyunk... :D
ab1daL
Director del Fútbol

2010.10.16. 23:06:47

Mikaos írta:
lui1698 írta:
Ilúvatar írta:Apropó, szeretnék érdeklődni, hogy mikor lesz a Real-Valencia?
Szerintem soha. Madrid idén nem játszik rangadókat. :D
Most komolyan, eltelt a bajnokságból 6 forduló, itt a hetedik és egy normális ellenfelük nem volt még. Megvárják, hogy összeérjenek vagy mi a rák?
Megnézném, hogy mit villantanának egy Vale vagy egy Atl. Madrid ellen.
Cserébe a végén meg fognak szenvedni :) Bár nem tagadom, a tökéletes az lett volna, ha már az elején -biztosan- pontokat vesztenek egy-egy komolyabb csapattal szemben. De mondom, izzasztó harcuk lesz a végén...csak az a kérdés, hogy a 2. v 3. helyért fognak küzdeni :twisted: :lol:
Izzasztó lesz nekik a vége, de nekünk is izzasztók lesznek a szezon második felében lévő rangadóink, mert kivéve az Atma-t, mindenki ellen idegenben játszunk. :?
Andris
Adminisztrátor

2010.10.16. 23:06:43

csdewl írta:
a Classico után, dec. 5.
ClaSico :)

Ott nagyon kemény hetek várnak a madridra, sorba mennek a rangadók, nem csak ez a kettő. Januárra szvsz egy jó 6 pontos előnnyel futunk ki.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
csdewl
Capitá del Barça

2010.10.16. 23:02:21

a Classico után, dec. 5.
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.10.16. 23:02:07

lui1698 írta:
Most komolyan, eltelt a bajnokságból 6 forduló, itt a hetedik és egy normális ellenfelük nem volt még. Megvárják, hogy összeérjenek vagy mi a rák?
Cserébe a végén meg fognak szenvedni :) Bár nem tagadom, a tökéletes az lett volna, ha már az elején -biztosan- pontokat vesztenek egy-egy komolyabb csapattal szemben. De mondom, izzasztó harcuk lesz a végén...csak az a kérdés, hogy a 2. v 3. helyért fognak küzdeni :twisted: :lol:
lui1698
Llegenda del Barça

2010.10.16. 22:58:44

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Deus
Boixos Nois

2010.10.16. 22:54:05

Apropó, szeretnék érdeklődni, hogy mikor lesz a Real-Valencia?
KépKép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.10.16. 22:46:35

Hihetetlen mekkora kontraszt volt a két félidő között. A másodikban a legjobb formát idéző barca játszott,az elsőben meg...
Messi formán kívül játszik,bár ez nála annyit jelent,hogy még így se volt rossz.
Keita szerepeltetése nálam még mindig nagy talány. Lehet itt érvelni,hogy de sokat fut. De az én szememben ezeknél a csapatoknál a sok futás nem pozitívum,hanem kötelesség,elvárás. Ha már Pedrohoz sem akar nyúlni,és inkább Init tolja fel,akkor legalább nyúlna Thiagohoz. Annyira kiállt mellettük az átigazolási szezonban,még Özilt is hagyta,mert hogy a fiatalok megoldják. Erre a fiatalok csak a padmelegítést oldják meg. Keita helyett simán kéne Thiagonak játszani. Annyira kilóg a mali a csapatból,hogy az hihetetlen. Kontrafék.

Egyébként fontos győzelem volt,nagyon kellett ez.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.10.16. 22:22:31

thierryhenry írta:
gergo9 írta:....
sztem csak neked tetszene xavi helyén keita... :roll:
Pep az aki fosik berakni a spanyol u21 legjobb(szubj., bár érdekes módon kihagyhatatlan a válogatottból) játékosát, aki ráadásul pont irányító középpályás.
A Valencianak sincs erősebb padja mégis jobban rotálja a játékosokat Emeri, ráadásul ez nem látszik meg a teljesítményükön. Nem a kerettel van baj, az edzőnk kevés. Néha elgurul a gyógyszere és akkor egyszerre 5-6 helyen változtat a kezdőn, máskor meg nem mer egyetlen helyen se kockáztatni, váratlant húzni.
westerngom írta:- hát ja, DE! a Hercules ellen pl. nem sikerült a földről felkelni és jöhet akár egy sérülés hullám is, ami ugye bár nem olyan ismeretlen a számunkra!
Az ifjak, pedig azért még nem olyan acélosak, hogy több fonton tarthassák ezt a színvonalat! Ki beszélt egyébként Hlebről, Csigáról..., mert pl. nekem sem hiányoznak, DE! Samu, Yaya igen!, vagy akár egy olyan játékos, aki kellő klasszis ahhoz, hogy a padról beállva változtasson a játék képén!
Mikor volt nekünk olyan cserejátékosunk aki bármikor beállva, változtatott a játék képén?
Lehet úgy forgatni ezt a keretet, hogy mindig legyen benne tartalék, de ehhez Pepnek kellene jól okoskodnia.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.10.16. 22:15:46

Xavi_Messi írta:Nem értem.... Egy kis "paraszt focit" mért nem bírnak belevinni a srácok. Állandóan művészkednek (ami nem rossz,ha az eredmény is engedi). Pl.: Most Pedro amikor beleemelte a végén a kapus kezébe a labdát...
Hát legrosszabb esetben is szétbikázom a kaput... :twisted:
Mostanában nekem is ez jut állandóan eszembe. A kapu előtt minden trükköt meg fölösleges labdát megjátszunk ahelyett, hogy begurítanánk a kapus mellett. Ezt nem tudom még mindig felfogni, hogy miért nem akar senki sem na jó na jó kimondom ÖNZŐ lenni! :D Kapussal szemben el kéne lődözni a labdákat, de mostanában vagy mindig túljátszuk, vagy csak egy flegma mozdulattal letudjuk az egészet. Ezen kéne javítani (bár nekem fogalmam sincs, hogy hogyan). :arrow: ezért vannak az edzők :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
westerngom
Entrenador del Barça

2010.10.16. 22:15:11

gergo9 írta:Páran azért visszavezették a szuk keretre az első félidei játékot mondván fáradt az egész csapat fásultak nah mint kiderült hogy egyenlőre köszönőviszonyban sincs egyenlőre a valósággal.
Lehet hogy szukos a keret de nagyon kevés játékos tudja érdemben bővíteni ezt a csapatot, itt lehetne Henry,Marquez,Hleb,Csiga de mi a francnak akármelyik ifi kétszer annyit tesz le bármikor az asztalra mint a sokat emlegetett emberek.
Azt is kötve hiszem hogy Özil többet tudna rajtunk dobni mint Thiago vagy dos Santos.
Lassan meg kéne érteni hogy ide még a szuk elit nagy része is kevés.
- hát ja, DE! a Hercules ellen pl. nem sikerült a földről felkelni és jöhet akár egy sérülés hullám is, ami ugye bár nem olyan ismeretlen a számunkra!
Az ifjak, pedig azért még nem olyan acélosak, hogy több fonton tarthassák ezt a színvonalat! Ki beszélt egyébként Hlebről, Csigáról..., mert pl. nekem sem hiányoznak, DE! Samu, Yaya igen!, vagy akár egy olyan játékos, aki kellő klasszis ahhoz, hogy a padról beállva változtasson a játék képén!
Mikaos
Director del Fútbol

2010.10.16. 22:12:30

A második félidő játéka megmutatta a valós erőviszonyokat. Az eredmény nem, mert akkor kb. ilyennek kellett volna lennie: 4-1. És nem mondhatni, hogy formában lennénk...
Egyéni teljesítményekben ki lehetne emelni negatívumokat, de inkább a válogatott meccsek utáni tipikus formahanyatlásra, és főleg az elmúlt hetek sérüléseire hívnám fel a figyelmet.

Egyébként amikor Iniesta egyenlített, az az érzés lett úrrá rajtam, hogy nagy szezonunk lesz megint. Erre a meccsre alapból úgy tekintettem, mint egy vízválasztóra. Szerencsére jól oldottuk meg a problémát.

A bírói teljesítmény kritikán aluli volt. Noha nem voltak óriási hibák, de a rettentő sok apró hiba jól látható feszültséget okozott a meccs végére, s szerencse, hogy nem egy favágó csapattal volt dolgunk.
gergo9
Director del Fútbol

2010.10.16. 22:10:56

thierryhenry írta: sztem csak neked tetszene xavi helyén keita... :roll:
Engem akartál egyáltalán idézni? :lol: Vagy ez honnan jött le?
Hihetetlen :)
megyek inkább belevetem magam az éjszakába , tedd te is azt :)
ziipp
Capitá del Barça

2010.10.16. 22:08:40

Ilúvatar írta:ez volt A meccs. nagy betűs meccs. Brutálisan jó volt, volt hajtás.
Szerintem is. Igazi foci. Ilyenért tutira kimennék az Üllői útra is. :)
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.16. 22:07:42

Szűkösen, de megvolt. Nagyon kellett ez a győzelem! Puyol gólja miatt berekedtem. 8) Nehezen tudnám eldönteni, hogy Xavi vagy Cesar volt e a meccs embere, de talán a végeredmény miatt a mi fiúnkat választanám. Itt is szeretném megemlíteni, hogy milyen parádésan játszott abban a negyed órában amit kapott Mascherano. Védekezésben és (meglepő módon, bár Pep folyamatosan ezt emeli ki vele kapcsolatban) támadásban is kiválóan teljesített és tökéletesen beleillett a játékba. Álmomban se gondoltam volna, hogy ennyire jó igazolás lesz belőle. (nem az első jó teljesítménye idén)
Xavi_Messi
Barça B

2010.10.16. 22:07:12

Nem értem.... Egy kis "paraszt focit" mért nem bírnak belevinni a srácok. Állandóan művészkednek (ami nem rossz,ha az eredmény is engedi). Pl.: Most Pedro amikor beleemelte a végén a kapus kezébe a labdát...
Hát legrosszabb esetben is szétbikázom a kaput... :twisted:
Més que un Club||||
Deus
Boixos Nois

2010.10.16. 22:05:58

ez volt A meccs. nagy betűs meccs. Brutálisan jó volt, volt hajtás.
Az első félidőben még vészmadár volt mindenki, még jómagam is. Oszt a második félidőben mivan?... :shock:
KépKép
Lezárt