Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A 2. félidővel egyáltalán nem volt gond. Futószalagon gyártottuk a helyzeteket, nálunk volt a labda és Valdes unatkozott. A problémát továbbra is úgy hívják, hogy helyzetkihasználás!albicelesteX írta:Én nem tudok gratulálni a második félidőhöz sem!Nagyon döcögős a játék nem lesz ez így jó....a problémát úgy hívják Pep Guardiola!
a nagy csapatoknak sokkal könnyebb így hozni a rangadókat, mintha hónapok telnek el 1-1 ilyen meccs közöttab1daL írta:Egyébként utánanéztem, a Clasico előtt játszanak majd az Atma-val, és a Bilbaoval, utánunk a Valenciaval, Villareal, Sevilla. Clasico előtti, és utáni hetek, kemény menet lesz számukra + BL. Reméljük a "legjobbakat"!![]()
Az idei szezont elnézve talán nem is baj. Idegenben ütősebbek vagyunk...ab1daL írta: Izzasztó lesz nekik a vége, de nekünk is izzasztók lesznek a szezon második felében lévő rangadóink, mert kivéve az Atma-t, mindenki ellen idegenben játszunk.
Izzasztó lesz nekik a vége, de nekünk is izzasztók lesznek a szezon második felében lévő rangadóink, mert kivéve az Atma-t, mindenki ellen idegenben játszunk.Mikaos írta:Cserébe a végén meg fognak szenvednilui1698 írta:Szerintem soha. Madrid idén nem játszik rangadókat.Ilúvatar írta:Apropó, szeretnék érdeklődni, hogy mikor lesz a Real-Valencia?
Most komolyan, eltelt a bajnokságból 6 forduló, itt a hetedik és egy normális ellenfelük nem volt még. Megvárják, hogy összeérjenek vagy mi a rák?
Megnézném, hogy mit villantanának egy Vale vagy egy Atl. Madrid ellen.Bár nem tagadom, a tökéletes az lett volna, ha már az elején -biztosan- pontokat vesztenek egy-egy komolyabb csapattal szemben. De mondom, izzasztó harcuk lesz a végén...csak az a kérdés, hogy a 2. v 3. helyért fognak küzdeni
![]()
ClaSicocsdewl írta:a Classico után, dec. 5.Ilúvatar írta:Apropó, szeretnék érdeklődni, hogy mikor lesz a Real-Valencia?
a Classico után, dec. 5.Ilúvatar írta:Apropó, szeretnék érdeklődni, hogy mikor lesz a Real-Valencia?
Cserébe a végén meg fognak szenvednilui1698 írta:Szerintem soha. Madrid idén nem játszik rangadókat.Ilúvatar írta:Apropó, szeretnék érdeklődni, hogy mikor lesz a Real-Valencia?
Most komolyan, eltelt a bajnokságból 6 forduló, itt a hetedik és egy normális ellenfelük nem volt még. Megvárják, hogy összeérjenek vagy mi a rák?
Megnézném, hogy mit villantanának egy Vale vagy egy Atl. Madrid ellen.
Szerintem soha. Madrid idén nem játszik rangadókat.Ilúvatar írta:Apropó, szeretnék érdeklődni, hogy mikor lesz a Real-Valencia?
Pep az aki fosik berakni a spanyol u21 legjobb(szubj., bár érdekes módon kihagyhatatlan a válogatottból) játékosát, aki ráadásul pont irányító középpályás.thierryhenry írta:sztem csak neked tetszene xavi helyén keita...gergo9 írta:....
Mikor volt nekünk olyan cserejátékosunk aki bármikor beállva, változtatott a játék képén?westerngom írta:- hát ja, DE! a Hercules ellen pl. nem sikerült a földről felkelni és jöhet akár egy sérülés hullám is, ami ugye bár nem olyan ismeretlen a számunkra!
Az ifjak, pedig azért még nem olyan acélosak, hogy több fonton tarthassák ezt a színvonalat! Ki beszélt egyébként Hlebről, Csigáról..., mert pl. nekem sem hiányoznak, DE! Samu, Yaya igen!, vagy akár egy olyan játékos, aki kellő klasszis ahhoz, hogy a padról beállva változtasson a játék képén!
Mostanában nekem is ez jut állandóan eszembe. A kapu előtt minden trükköt meg fölösleges labdát megjátszunk ahelyett, hogy begurítanánk a kapus mellett. Ezt nem tudom még mindig felfogni, hogy miért nem akar senki sem na jó na jó kimondom ÖNZŐ lenni!Xavi_Messi írta:Nem értem.... Egy kis "paraszt focit" mért nem bírnak belevinni a srácok. Állandóan művészkednek (ami nem rossz,ha az eredmény is engedi). Pl.: Most Pedro amikor beleemelte a végén a kapus kezébe a labdát...
Hát legrosszabb esetben is szétbikázom a kaput...
- hát ja, DE! a Hercules ellen pl. nem sikerült a földről felkelni és jöhet akár egy sérülés hullám is, ami ugye bár nem olyan ismeretlen a számunkra!gergo9 írta:Páran azért visszavezették a szuk keretre az első félidei játékot mondván fáradt az egész csapat fásultak nah mint kiderült hogy egyenlőre köszönőviszonyban sincs egyenlőre a valósággal.
Lehet hogy szukos a keret de nagyon kevés játékos tudja érdemben bővíteni ezt a csapatot, itt lehetne Henry,Marquez,Hleb,Csiga de mi a francnak akármelyik ifi kétszer annyit tesz le bármikor az asztalra mint a sokat emlegetett emberek.
Azt is kötve hiszem hogy Özil többet tudna rajtunk dobni mint Thiago vagy dos Santos.
Lassan meg kéne érteni hogy ide még a szuk elit nagy része is kevés.
Engem akartál egyáltalán idézni?thierryhenry írta: sztem csak neked tetszene xavi helyén keita...
Szerintem is. Igazi foci. Ilyenért tutira kimennék az Üllői útra is.Ilúvatar írta:ez volt A meccs. nagy betűs meccs. Brutálisan jó volt, volt hajtás.