Az a baj hogy a mai modern, rohanó világ cinikussá, és szkeptikussá változtatja az embereket.
Elég ha csak arra gondoltok pld. Amerikában mennyien neki estek a merényletek túlélőinek, hogy ott sem voltak, beépített ügynökök, illetve meg sem történt az egész.
Azt eddig is tudtuk hogy Barto egy vadbarom, simán tud ilyen hülyén nyilatkozni, az is tény hogy
a kedélyek nem nagyon csillapodnak a függetlenségi megmozdulások után, és ezt nem nézik jó szemmel Madridban.
Továbbá szerte a világon Húsvét van, többnyire ezzel foglalkozik mindenki, kivéve a klub vezetőségét, akik szeretnék (remélhetőleg) semmissé tenni a döntést.
Másfelől, magunk közt szólva, az utóbbi években nem volt valami kreatív az oldal az áprilisi átverésekben. Ha az lenne, akkor valószínűleg olyasmi lett volna pld. Umtiti Madridba igazol..
Na most ha mondjuk nekem lenne bármi beleszólásom az ilyesmibe, én "eladtam" volna az oldalt
valami kormány közeli csoportnak, majd a bejelentés után lezártam volna a topikokat..

Röviden, néha az élet sokkal hihetetlenebb dolgokat produkál, mint elképzelnétek.
Nem lesz olyan rossz a Francia bajnokság (már ha oda kerülünk), Neymar is könnyebben visszakerülhet

.