davi10 írta:
Nyilvánvaló, hogy Valverde számít rá, róla nem is nagyon hallani, hogy menne télen.
Egyáltalán nem nagy szám a pali ezt aláírom, de messze nem akkora tragédia. Sokszor tudja megtartani a labdát és helyenként egész szépen összejátszottak Albával, a kapu előtt pedig sikeresen lefoglalt 1-2 védőt.
1 félidő alatt többet mutatott a srác, mint Denis az utolsó 5 meccsén összesen.
Alena nem való bajnokin a kezdőbe (egyelőre), amíg nincs zsebben a bajnokság. Az Espanol ellen se remekelt, ezért én is jobban örültem volna egy alacsonyabb osztályú ellenfélnek a kupában, nagy falat ez neki, egyedül nem tudta felrázni a csapatot.
Az meg, hogy nem keresi a kitörési lehetőséget: Én pont azt olvastam, hogy megkérte a vezetést, hogy engedjék el, akár kölcsönbe is, mert játszani szeretne, de Valverde számít rá.
A pali látszólag hajt és fejlődik, és mindent csinál, csak nem a padon senyved. Főleg ha Rafinha és Vidal után Deut és Denist is el tudjuk passzolni. Akkor rossz hírem lesz, mert ha kezdeni nem is fog, akkor is valószínűleg Ő fog beszállni a padról.
Én pont arról beszélek, hogy az, hogy nem rossz, relatív. Denishez képest nem rossz, ezt aláírom, de ne Ő legyen már a referencia. Az nálam nonszensz, hogy ha meg tudja tartani a labdát, és megcsinál meccsenként egy kényszerítőt a társsal, és azt mondjuk rá, hogy jó, akkor megette a fene. A kapu előtt meg azon a poszton ha Denis van, Ő is lefoglal egy védőt, szabadon nem fogják hagyni nyilván.
Az kétségtelen, hogy Alena nem kezdő szint, de ezt nem is írtam. Viszont ha megkapná Gomes perceit lehet, hogy egy jobb dolog sülne ki belőle.
A padon senyved dolgot úgy értem, hogy kár a padon ülnie, ha máshol esetleg kezdő is lehetne, és akár húzóember is.
Arra, hogy brusztoljon, eredményt tartson, teljesen jó, ezt aláírom. De ha egyszer mennünk kell az eredmény után, és őt hozzuk be csereként, akkor fogok csak sírni igazán.
Kezdőbe kevés, azt hiszem ebben egyetérthetünk, csereként pedig nem képes lökést adni a csapatnak. Túl fiatal ahhoz, hogy legjobb éveit beugrósként hagyja nálunk elvesztegetni, főleg úgy, hogy lenne olyan csapat, ahol reális eséllyel ott lehetne a húzóemberek között, és még trófeákért is mehetne.
Becsületes hozzáállás a részéről, hogy megpróbálja, de előbb-utóbb neki is el kell majd dönteni, hogy mit akar: epizódszerepeket kapni a világ egyik legjobb csapatában, vagy másik csapatban húzóember lenni, és kellő megbecsülést kapni.