Humor

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.07.11. 20:16:06

Szőke nőt temetik...
Egyik hozzátartozója megkérdezi a férjét:
-Hogyan halt meg a lány?
Erre a férj:
-Az úgy volt,hogy elment a piacra,vett egy káposztát.Megkérdezte hogyan kell frissen tartani.
Erre az eladó azt felelte:
-A fejet rakja be egy zacskóba és nyílásmentesen zárja le,azután tegye be a fagyasztóba...
:lol:
in to exile
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.07.11. 17:06:55

Modik bocs, legalább tudom, hogy meddig mehetek el!
Nem akartam! Ezért itt egy másik enyhébb!

Mit kell tudni...
Mit kell tudni a punáról,mint állatfajról ?

Puna apró, szőrös kis állat. Mivel igen elterjedt, vadászok ezrei leselkednek rá!!!
1. A tárgyban említett vad, a puna minden veszélyessége mellett kedves és becses állatka .Megkülönböztetünk vadász által hajszolt házipunát , és A bárki által szabadon vadászható vadpunát !!
2. Mindkét puna forró égöv alatt, dombos, szakadékos helyen él. Fiatal korában egy kis forrás tövében lapul. és egyáltalán nem aktív. Késobb azonban bozót nő körülötte , ami jelzi aktivizálódását és vadászatra éretté válását !! A puna kifejlődési ideje 14-18 év. Vadászni csak ezután szabad rá , amit azonban akkor már el is vár!!
3. Az érett puna az elhanyagolást nehezen tűri, ilyenkor gyakran megvadul ,az első vadász elé odaveti magát, ami a házipuna esetén a tulajdonosra vadászberkekben rossz fényt vet !
4. Szőrméje különböző színű lehet : világos vagy sötét, szőke , barna , fekete,esetleg vörös,ritkább vagy sűrűbb. Sőt egyes példányok különböző módon nyírják is !! Általában a fekete puna a legvérmesebb !
5.Az idős vadak prémje hullik , esztétikai és egyben vadászati értékük erosen csökken , ezért nemegyszer ők maguk próbálják kétségbeesetten fegyver elé vetni magukat . VIGYÁZAT !! A magát önként fegyverünk elé vető punát , különösen saját házipunánkat mindig lőjük meg ,mert könnyen bosszúállóvá válhat !
6. A kifejlett., ápolt punának sajátságos , a legtöbb vadász által kedvelt illata van . Ha a vadász megérzi, fegyverét azonnal lövésre alkalmas állapotba hozza és haladéktalanul megkezdi a vadászatot .
7. A kifejlett punák idonként vért köpnek, ilyenkor vadászati tilalom van rájuk !!
8. A punára szegény és gazdag vadász egyforma hévvel vadászik. A szegények anyagi helyzetüknél fogva gyakran csak házipunát tartanak. Akiknek arra sem telik, azok alkalomadtán külön erre a célra berendezett punalövöldébe járnak .
9. Hozzáértő,gyakorlott vadászok szerint a legélvezetesebb a vadpuna és a más tulajdonában lévo házipuna szabad területen történő becserkészése, vadászata és végül meglövése .
10. Vadászberkekben különösen sokra tartják a fiatal, de már kifejlett példány elso meglövését.Az ilyen vad ritkaságából, tapasztalatlanságából, valamint orzésébol adódó becserkészési nehézségei miatt.
11. Nagy vadászok állítása szerint nincs két egyforma puna a világon. Némelyik a hosszú becserkészést, hajtást szereti. Van amelyikre csak nagy fegyverrel érdemes menni, éps van amelyik a mogékony gyorstüzelőket szereti
12. A szakirodalomban feljegyeztek eseteket olyan punákról , amelyiktől hosszab ideig megvonták a a megfelelő mennyiségu húst , azaz nem vadásztak rá. Az ilyen állatok kényszerből rendszerint valamilyen mufegyverrel próbálták meglőni magukat .
13. A punavadászat ismeretlen vad esetén veszélyes lehet , ezért az óvatos vadászok gumipáncéllal védekeznek , ami azonban mértékadó szakértoi vélemény szerint csökkenti a vadászat élvezetét , viszont kifejezetten ajánlott nem teljesen egészséges , fertozött vagy túl sok vadász által által rendszeresen lott vadak használata esetén.
14. A punának egy -két lövés meg se kottyan , sot élvezettel turi. A fegyver láttán nem menekül el , azt bevárja lefexik elotte , nedves lesz és megnyílik . Általában különösen kedveli a nagy kaliberu lofegyvert és a hosszantartó vadászatot.
15. Fiatal vadászok egy vadászat alkalmával több lövést is leadnak, nem ritka egy alkalommal a három -négy lövés sem .Míg az idosebb vadászok már egy, maximum két lövéssel is beérik .
16. Az elöregedett vadászok már annyira megbarátkoztak a punával , hogy gyakran a megfelelo fegyver hiányában - nem is lonek rá , csak cirógatják, nyalogatják.
,
The Torreador
Jugador del Barça

2006.07.11. 16:35:54

mrmonster írta:
The Torreador írta:
Enrique írta:Peace gyerekek tényleg... :wink:

Inkább azt találjátok ki, miért mindig az a kártya tűnik el, amire gondolok... Mindig... :shock:

http://www.sandlotscience.com/Guided_To ... Tour_4.htm

Update
, közben rájöttem... :lol:
Ez naon durva és télleg mindig az tűnik el :roll: :P :idea: Azt mondtad rájöttél és akkor elmondanád nekem ha megkérlek? :D
az első hat kártya után pont azt az ötöt mutatják, amelyik közül egyik sem volt benne az előző hatban...
Köcc a tiédet megértettem....thx :wink:
Nem jut eszembe jobb szal:BARCAAAAAAA
mrmonster
Entrenador del Barça

2006.07.11. 16:31:47

The Torreador írta:

Inkább azt találjátok ki, miért mindig az a kártya tűnik el, amire gondolok... Mindig... :shock:

Update
Ez naon durva és télleg mindig az tűnik el :roll: :P :idea: Azt mondtad rájöttél és akkor elmondanád nekem ha megkérlek? :D
az első hat kártya után pont azt az ötöt mutatják, amelyik közül egyik sem volt benne az előző hatban...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mrmonster 2006.07.11. 16:32:52-kor.
Előre a TITOlusokért!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.07.11. 16:31:05

Enrique írta:
The Torreador írta:Ez naon durva és télleg mindig az tűnik el :roll: :P :idea: Azt mondtad rájöttél és akkor elmondanád nekem ha megkérlek? :D
Írd le egy lapra amiket látsz, majd válassz egyet, aztán megint írd le mik vannak... Na? :)
Megelőztél :)

Egyszerű nem ugyanabból a színből vannak utána!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.07.11. 16:29:39

The Torreador írta:Ez naon durva és télleg mindig az tűnik el :roll: :P :idea: Azt mondtad rájöttél és akkor elmondanád nekem ha megkérlek? :D
Írd le egy lapra amiket látsz, majd válassz egyet, aztán megint írd le mik vannak... Na? :)
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.07.11. 16:26:47

Tibi, ilyen nem kell... :roll:
The Torreador
Jugador del Barça

2006.07.11. 16:02:38

Update
Ádám02
Entrenador del Barça

2006.07.11. 16:02:03

Na ezen be fogtok szarni!!!!!http://www.dongenlanmasters.nl/zidane/
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.07.11. 16:00:44

Na itt egy másik jó sztori, csak hogy ne veszekedjetek!

A főnök egy leírást kért Bob Smith nevű beosztottjáról:
"Bob Smith, a segédprogramozóm mindig
keményen dolgozik az irodájában. Bob függetlenül dolgozik anélkül, hogy
pazarolja a cég idejét és a kollégákkal beszélget. Bob soha nem
tagadja meg másoktól a segítséget, és mindig
időre fejezi be a kiadott munkát. Bob gyakran sok időt tölt
a munkájával, hogy befejezze azt, néha folytatja azt az
ebédszünetben is. Bob egy olyan személyiség, akinél abszolút nincs
kétség afelől, hogy alapos és széleskörű a területén a
szaktudás. Úgy gondolom, Bob-ot nyugodtan lehet
egy igazi nagyágyúnak nevezni, akit nem lehet
nélkülözni. Következésképpen azt ajánlom, hogy Bob-ot
léptessék elő. Egy javaslatot majd
el kell küldeni minél hamarabb."
SD
Hamarosan érkezett egy kis kiegészítés a levélhez:
"Bob a hátam mögött állt, és olvasta a levelet, miközben írtam. Kérem, csak a páratlan sorokat (1,3,5,stb...) olvassa el, amik a valódi véleményemet tartalmazzák róla."
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.07.11. 15:57:25

Peace gyerekek tényleg... :wink:

Update
The Torreador
Jugador del Barça

2006.07.11. 15:55:54

Rumig írta:
The Torreador írta:Figy én csak azt írtam,h mindig érthetőbb nem azt,h nem értettem csak elsőre nehezebb volt mint másodikra de nem azt,h nem értettem...de bitos neked teljesen igazad és te tökéletes vagy ráadásul mindent tucc még azt is amit nem :roll: :?
Bocs, nem sértésnek szántam. Meg közbe rájöttem, hogy mivel én már hallottam erről, olvastam is már jó néhány ilyen szöveget, tehát nekem nyilván azért egyszerűbb.
Peace
Jó persze én se akartalak leugatni csak mostanában idegesebb vok a kelleténél.szal peace...
Rumig
Entrenador del Barça

2006.07.11. 15:49:36

The Torreador írta:Figy én csak azt írtam,h mindig érthetőbb nem azt,h nem értettem csak elsőre nehezebb volt mint másodikra de nem azt,h nem értettem...de bitos neked teljesen igazad és te tökéletes vagy ráadásul mindent tucc még azt is amit nem :roll: :?
Bocs, nem sértésnek szántam. Meg közbe rájöttem, hogy mivel én már hallottam erről, olvastam is már jó néhány ilyen szöveget, tehát nekem nyilván azért egyszerűbb.
Peace
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
The Torreador
Jugador del Barça

2006.07.11. 15:32:14

Rumig írta:
The Torreador írta:Hallod ez elég durva me télleg lehet érteni,h mit akar ez a szöveg,átolvastam egy párszor és mindig egy kicsit érthetőbbé vált ieneket honann szedsz?Me ahhogy látom elég sok iened van
Szerintem akkor te nem úgy működsz, mint az emberek többsége. Ugyanis nem kell többször átolvasni, elsőre is folyékonyan olvasható
Figy én csak azt írtam,h mindig érthetőbb nem azt,h nem értettem csak elsőre nehezebb volt mint másodikra de nem azt,h nem értettem...de bitos neked teljesen igazad és te tökéletes vagy ráadásul mindent tucc még azt is amit nem :roll: :?
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.07.11. 15:23:17

Rumig
Entrenador del Barça

2006.07.11. 14:57:23

The Torreador írta:Hallod ez elég durva me télleg lehet érteni,h mit akar ez a szöveg,átolvastam egy párszor és mindig egy kicsit érthetőbbé vált ieneket honann szedsz?Me ahhogy látom elég sok iened van
Szerintem akkor te nem úgy működsz, mint az emberek többsége. Ugyanis nem kell többször átolvasni, elsőre is folyékonyan olvasható
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
The Torreador
Jugador del Barça

2006.07.11. 14:48:51

Tibi1982 írta:Ez nagyon érdekes...

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.
és tényleg
Hallod ez elég durva me télleg lehet érteni,h mit akar ez a szöveg,átolvastam egy párszor és mindig egy kicsit érthetőbbé vált ieneket honann szedsz?Me ahhogy látom elég sok iened van
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.07.11. 14:44:33

Ez nagyon érdekes...

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.
és tényleg
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.11. 13:33:38

Most hallottam egy jót:

Ajándék csónak ne nézd a lapát
:lol:
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.07.11. 13:31:49

két puszit :lol:

Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.11. 13:28:49

Aha, ravasz. Akkor kapok ezért valami díjat, hogy észrevettem?
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.07.11. 13:23:42

S T U P I D S H A R K írta:Jó, csak már volt :wink:
öööh...hát én azt tudtam....csak megnéztem, hogy figyeltek-e!
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.11. 13:21:32

Jó, csak már volt :wink:
Lezárt