Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köcc a tiédet megértettem....thxmrmonster írta:az első hat kártya után pont azt az ötöt mutatják, amelyik közül egyik sem volt benne az előző hatban...The Torreador írta:Ez naon durva és télleg mindig az tűnik elEnrique írta:Peace gyerekek tényleg...
Inkább azt találjátok ki, miért mindig az a kártya tűnik el, amire gondolok... Mindig...![]()
http://www.sandlotscience.com/Guided_To ... Tour_4.htm
Update, közben rájöttem...![]()
![]()
![]()
Azt mondtad rájöttél és akkor elmondanád nekem ha megkérlek?
az első hat kártya után pont azt az ötöt mutatják, amelyik közül egyik sem volt benne az előző hatban...The Torreador írta:Ez naon durva és télleg mindig az tűnik elEnrique írta:Peace gyerekek tényleg...
Inkább azt találjátok ki, miért mindig az a kártya tűnik el, amire gondolok... Mindig...![]()
![]()
![]()
MegelőztélEnrique írta:Írd le egy lapra amiket látsz, majd válassz egyet, aztán megint írd le mik vannak... Na?The Torreador írta:Ez naon durva és télleg mindig az tűnik el![]()
![]()
Írd le egy lapra amiket látsz, majd válassz egyet, aztán megint írd le mik vannak... Na?The Torreador írta:Ez naon durva és télleg mindig az tűnik el![]()
![]()
Ez naon durva és télleg mindig az tűnik elEnrique írta:Peace gyerekek tényleg...
Jó persze én se akartalak leugatni csak mostanában idegesebb vok a kelleténél.szal peace...Rumig írta:Bocs, nem sértésnek szántam. Meg közbe rájöttem, hogy mivel én már hallottam erről, olvastam is már jó néhány ilyen szöveget, tehát nekem nyilván azért egyszerűbb.The Torreador írta:Figy én csak azt írtam,h mindig érthetőbb nem azt,h nem értettem csak elsőre nehezebb volt mint másodikra de nem azt,h nem értettem...de bitos neked teljesen igazad és te tökéletes vagy ráadásul mindent tucc még azt is amit nem![]()
Peace
Bocs, nem sértésnek szántam. Meg közbe rájöttem, hogy mivel én már hallottam erről, olvastam is már jó néhány ilyen szöveget, tehát nekem nyilván azért egyszerűbb.The Torreador írta:Figy én csak azt írtam,h mindig érthetőbb nem azt,h nem értettem csak elsőre nehezebb volt mint másodikra de nem azt,h nem értettem...de bitos neked teljesen igazad és te tökéletes vagy ráadásul mindent tucc még azt is amit nem![]()
Figy én csak azt írtam,h mindig érthetőbb nem azt,h nem értettem csak elsőre nehezebb volt mint másodikra de nem azt,h nem értettem...de bitos neked teljesen igazad és te tökéletes vagy ráadásul mindent tucc még azt is amit nemRumig írta:Szerintem akkor te nem úgy működsz, mint az emberek többsége. Ugyanis nem kell többször átolvasni, elsőre is folyékonyan olvashatóThe Torreador írta:Hallod ez elég durva me télleg lehet érteni,h mit akar ez a szöveg,átolvastam egy párszor és mindig egy kicsit érthetőbbé vált ieneket honann szedsz?Me ahhogy látom elég sok iened van
Szerintem akkor te nem úgy működsz, mint az emberek többsége. Ugyanis nem kell többször átolvasni, elsőre is folyékonyan olvashatóThe Torreador írta:Hallod ez elég durva me télleg lehet érteni,h mit akar ez a szöveg,átolvastam egy párszor és mindig egy kicsit érthetőbbé vált ieneket honann szedsz?Me ahhogy látom elég sok iened van
Hallod ez elég durva me télleg lehet érteni,h mit akar ez a szöveg,átolvastam egy párszor és mindig egy kicsit érthetőbbé vált ieneket honann szedsz?Me ahhogy látom elég sok iened vanTibi1982 írta:Ez nagyon érdekes...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.
és tényleg
öööh...hát én azt tudtam....csak megnéztem, hogy figyeltek-e!S T U P I D S H A R K írta:Jó, csak már volt