Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Pedig hogy szerették őket Veszprémben...Badi írta:Fotex sajna kiesett, de nekem az volt megdöbbentő a meccsen, ahogy Sterbik & Jomba ünnepeltette magát, amikor valami szépet csináltak.
Elég ellenszenvesek voltak..
Öttel nyert a Kiel, elég szerencsételen végjátékban. Végig szoros volt, de az utolsó pár perc nagyon szerencsés volt a németeknek. Még ma lesz összefoglaló róla.Bodi írta:Tudja valaki a Barca meccs eredményét?
A Vb és az előtte lezajlott felkészülés az oka. De miután folytaják, rögtön jön a BL is. Akkor kezdődik igazán a tánc.redlions írta:Kicsit sokká folytatják a bajnokságot....
Majd kiderül mennyire jók a németek!NSO írta: Férfi kézilabda Bajnokok Ligája, negyeddöntő, a párosítás:
B. M. Ciudad Real (spanyol)-FOTEX KC VESZPRÉM
THW Kiel (német)-FC Barcelona (spanyol)
Montpellier (francia)-SG Flensburg-Hendewitt (német)
TBV Lemgo (német)-Celje Pivovarna Lasko (szlovén)
Férfi kézilabda EHF-kupa, negyeddöntő, a párosítás:
Dinamo Asztrahan (orosz)-IFK Skövde (svéd)
Bregenz (osztrák)-Magdeburg (német)
Gummersbach (német)-DUNAFERR
Granollers (spanyol)-Tusem Essen (német)
Ezzel vhogy én is így vok...Badi írta:Én ha egy magyar focicsapat összekerülne a bl döntőben (Bodiroga írta:Úgy fest meglesz a továbbjutás,persze még ne igyunk előre
![]()
Az lenne a csúcs ha most még továbbmenne a Pick is, meg a Fotex is. Nekik se lesz könnyű, de azért jók az esélyek.
BL döntőbe meg: Barca-Fotex/Pick![]()
Vajon akkor kinek szurkolnék![]()
) akkor a Barcának szurkolnék, kéziben már nem biztos
Én ha egy magyar focicsapat összekerülne a bl döntőben (Bodiroga írta:Úgy fest meglesz a továbbjutás,persze még ne igyunk előre
![]()
Az lenne a csúcs ha most még továbbmenne a Pick is, meg a Fotex is. Nekik se lesz könnyű, de azért jók az esélyek.
BL döntőbe meg: Barca-Fotex/Pick![]()
Vajon akkor kinek szurkolnék![]()