Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
En is, Canizares télleg oreg, Casillas mennyi is 23-24Scorpio írta:Szerintem is öreg, hogy beleszóljon a két tehetséges kapus párharcába! S remélem Valdes fog majd védeni a válogatottban is!
ok öreg de még mindig a legjobb kapusok egyike szerintemCharlie írta:Canizares öreg már!Stike írta:DE azért nem szabad elfeledkezni a Valencia kapusáról semScorpio írta:Valdes remek kapus! Sajnos még nem ő véd a válogatottban, de azért szerintem hamarosan a madridi kollégának össze kell majd kapni magát, ha továbbra is védeni akar majd a válogatottban!
C.
Canizares öreg már!Stike írta:DE azért nem szabad elfeledkezni a Valencia kapusáról semScorpio írta:Valdes remek kapus! Sajnos még nem ő véd a válogatottban, de azért szerintem hamarosan a madridi kollégának össze kell majd kapni magát, ha továbbra is védeni akar majd a válogatottban!
DE azért nem szabad elfeledkezni a Valencia kapusáról semScorpio írta:Valdes remek kapus! Sajnos még nem ő véd a válogatottban, de azért szerintem hamarosan a madridi kollégának össze kell majd kapni magát, ha továbbra is védeni akar majd a válogatottban!
San Sebastian Real SociedadEnrique írta:Mi az a "szocko"??LG írta:Mivan!!!???Enrique írta:Szintén...
Mivan!!!???Enrique írta:SzinténRapika írta:szpcko??...
Mondjuk a fociguru játékban, ahol figyelik a játékosok teljesítményét, s aszerint pontozzák, ot o a legjobb. Azért ez jelent valamit. Remélem majd ellenunk ugy véd mint az Arsenal ellen. Valdes pedig mint tavaly tavasszal a Real ellen v. mint a szocko ellen.Rapika írta:Jah,akkor megértem miért írtad!Eszter21 írta:Most esett le, hogy kapusokban kell gondolkodni...Rapika írta: Ki(k)re gondolsz Eszter?
Én Király Gabit jelölném...
Jah,akkor megértem miért írtad!Eszter21 írta:Most esett le, hogy kapusokban kell gondolkodni...Rapika írta:Ki(k)re gondolsz Eszter?Eszter21 írta: Azért vannak nála jobbak...
Most esett le, hogy kapusokban kell gondolkodni...Rapika írta:Ki(k)re gondolsz Eszter?Eszter21 írta:Azért vannak nála jobbak...LG írta: Sztem o a bajnokságba a legjobb!
Ki(k)re gondolsz Eszter?Eszter21 írta:Azért vannak nála jobbak...LG írta:Sztem o a bajnokságba a legjobb!Rapika írta:
Nem azt írtam én,h nincs dolga,de közel sincs akkora veszélyben a kapuja,mint a többieknek!
Azért vannak nála jobbak...LG írta:Sztem o a bajnokságba a legjobb!Rapika írta:Charlie írta: Akkor is Manchester,Arsenal,Liverpool,Everton nevezetű "kis" csapatok szokák rohamozni a kapuját,persze ott vannak még a kiscsapatok is,azért ismerjük a Premier League színvonalát,nemsok gyenge csapat van,bővenn van neki védeni valója,attól függetlenül hogy előtte van Európa 1ik legkeményebb védősora!Ez baromság hogy neki nincs dolga...
C.
Nem azt írtam én,h nincs dolga,de közel sincs akkora veszélyben a kapuja,mint a többieknek!
Ez lehet!LG írta:Sztem o a bajnokságba a legjobb!Rapika írta:Charlie írta: Akkor is Manchester,Arsenal,Liverpool,Everton nevezetű "kis" csapatok szokák rohamozni a kapuját,persze ott vannak még a kiscsapatok is,azért ismerjük a Premier League színvonalát,nemsok gyenge csapat van,bővenn van neki védeni valója,attól függetlenül hogy előtte van Európa 1ik legkeményebb védősora!Ez baromság hogy neki nincs dolga...
C.
Sztem o a bajnokságba a legjobb!Rapika írta:Charlie írta:Akkor is Manchester,Arsenal,Liverpool,Everton nevezetű "kis" csapatok szokák rohamozni a kapuját,persze ott vannak még a kiscsapatok is,azért ismerjük a Premier League színvonalát,nemsok gyenge csapat van,bővenn van neki védeni valója,attól függetlenül hogy előtte van Európa 1ik legkeményebb védősora!Ez baromság hogy neki nincs dolga...Szakacs írta:onnan hogy cech elott egy betonfal van
C.
Charlie írta:Akkor is Manchester,Arsenal,Liverpool,Everton nevezetű "kis" csapatok szokák rohamozni a kapuját,persze ott vannak még a kiscsapatok is,azért ismerjük a Premier League színvonalát,nemsok gyenge csapat van,bővenn van neki védeni valója,attól függetlenül hogy előtte van Európa 1ik legkeményebb védősora!Ez baromság hogy neki nincs dolga...Szakacs írta:onnan hogy cech elott egy betonfal van
C.
Mondom majd most kiderul ki a jobb!Charlie írta:Akkor is Manchester,Arsenal,Liverpool,Everton nevezetű "kis" csapatok szokák rohamozni a kapuját,persze ott vannak még a kiscsapatok is,azért ismerjük a Premier League színvonalát,nemsok gyenge csapat van,bővenn van neki védeni valója,attól függetlenül hogy előtte van Európa 1ik legkeményebb védősora!Ez baromság hogy neki nincs dolga...Szakacs írta:onnan hogy cech elott egy betonfal van
C.
Akkor is Manchester,Arsenal,Liverpool,Everton nevezetű "kis" csapatok szokák rohamozni a kapuját,persze ott vannak még a kiscsapatok is,azért ismerjük a Premier League színvonalát,nemsok gyenge csapat van,bővenn van neki védeni valója,attól függetlenül hogy előtte van Európa 1ik legkeményebb védősora!Ez baromság hogy neki nincs dolga...Szakacs írta:onnan hogy cech elott egy betonfal van